Filtry





Subaru Levorg 1,6 GT TREND Lineartronic
Před 143 dny - Karlovarský kraj - CARS_CZ
Garance ujetých kilometrů; Možnost financování,vyřízeno do 30 minut.Stačí Vám 2 doklady totožnosti.; Prohlídka Vašim mechanikem samozřejmostí;... (více v detailu)
Karlovarský kraj
296 450
 Kč
Subaru Legacy
Před 147 dny - Pardubický kraj - SAUTO
Prodám Subaru ve velmi pěkném stavu. Auto jsem si dovezl v Lednu z Holandska a dal komplet nové brzdy, udělal repasi přesních světel( klasický problém vypálené paraboly) nyní bi-led.Stk neni problem svití kam má. Vymenil jsem olej a všechny filtry. Též jsou tam dal nové žhavící svíčky. Na posledních fotkách je vidět jak vypadalo,když jsem ho kupoval a také,že jsem jel na převozové spz domů po ose, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bluetooth, CD měnič, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcát... (více v detailu)
Pardubický kraj
89 000
 Kč
Subaru XV, 2,0 e-Boxer Comfort A/T AWD
Před 147 dny - Liberecký kraj - SAUTO
EyeSight, Polokůže, Pravidelný servis - Subaru, Vůz po servise!!!!, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Mlhovky, Multifun... (více v detailu)
Liberecký kraj
579 900
 Kč
Subaru XV 1,6 i 1.majitel TAŽNÉ
Před 148 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
Výborný stav. Auto po jednom majiteli. Je bez koroze a jiných vad. Bylo pravidelně servisované s jasně doložnenou servisní historií v servisní knížce. Posle... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
269 900
 Kč
Subaru BRZ , 147KW AUTOMAT PERLET
Před 149 dny - Moravskoslezský kraj - 420_AUTO_CZ
TORZNÍ TYČ V MOTORU I VZADU,SPORTOVNÍ SANÍ, VYFUKY BARINSON, K VOZIDLU PŘIDÁME POČITAČ JIZDNÍ MAPY MOTORU NA ZVÝŠENÍ VYKONU MOŽNO PŘEPROGRAMOVAT NA NĚKOLIK JIZDNÍCH MODU ,; alu kola, autorádio, deaktivace airbagu spolujezdce, denní svícení, dvouzónová klimatizace, isofix, klimatizovaná přihrádka, parkovací kamera, parkovací senzory přední, parkovací senzory zadní, řazení pádly pod volantem, USB, výsuvné opěrky hlav, 4x airbag; 6 rychlostních stupňů; ABS; alu kola; aut. klimatizace; aut. převodovka; autorádio; CD přehrávač; centrál dálkový; deaktivace airbagu spol... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
360 000
 Kč
Subaru Outback, 2.5 FIELD 2024 6 let záruky
Před 149 dny - Středočeský kraj - SAUTO
---www.eurocng.cz--- Nový vůz. Do provozu 13.5.2024. PROMO akce 6 let záruky - 3 roky tovární záruka Subaru + 3 roky záruka DEFEND Car Protect DIAMOND. Více info na www.eurocng.cz Další výbavy: aut. aktivace výstražných světlometů, AUX, aut. zabrzdění v kopci, zadní světla LED,, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent změny jízdního pruhu, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, El. skl... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 059 000
 Kč
Subaru Forester, 2.0 D AWD,KLIMA,VÝHŘEV,ČR,1MAJ
Před 150 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
vůz k vidění v obci Rudná, Praha - Západ, domluva ukázky předem na telefonu !, v případě zájmu volejte 734557981, soukromý prodej, výměny - nevolat, kontrola Vaším mechanikem samozřejmostí, pravidelný servis, nová STK, garance kilometrů a původu, provozní informace: klidný chod motoru s plynulým zátahem v celém spektru otáček, přesná kulisa řazení, spojka zabírá jak má, pevný podvozek bez tlukotu na nerovnostech, brzdy bez vibrací při brzdění, další výbava: originál alu kola 16´´, kožený volant nastavitelný ve dvou osách, držáky nápojů, zásuvky 12 V, stahování okna řidiče kliknutím, loketní opěrky, gumové koberečky + velký v kufru, prahové lišty, hodiny, zadní roletka v kufru, modrý pruh proti slunci,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
98 999
 Kč
Subaru XV , 2,0 i Ex
Před 151 dny - Moravskoslezský kraj - 420_AUTO_CZ
Výborný stav. Auto po jednom majiteli. Nebylo nikdy havarované. Bylo ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
309 900
 Kč
Subaru Legacy , 2,5 i 121KW, ČR, AUT.AC., AWD
Před 151 dny - Hlavní město Praha - 420_AUTO_CZ
Čtvrtý majitel Spotřebitelský úvěr možný
Hlavní město Praha
95 000
 Kč
Subaru Forester 2,0 i Automat kombi
Před 152 dny - Ústecký kraj - YAUTO
kombi benzin. První majitel DOVOZ SRN JEDEN MAJITEL SERVISNÍ KNÍŽKA+FAKTURY.2XKLÍČ ... (více v detailu)
Ústecký kraj
233 000
 Kč
Subaru OUTBACK 2,4T Premier XT
Před 155 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
nové vozidlo, servisní knížka, koupeno v CDN
Moravskoslezský kraj
1 540 000
 Kč
Subaru OUTBACK 2,4T Wilderness
Před 155 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
PRODÁNO, POUZE NA OBJEDNÁVKU DO 12 TÝDNŮ. nové vozidlo, servisní knížka, koupeno v CDN
Moravskoslezský kraj
1 480 000
 Kč
Subaru OUTBACK 2,4T Touring XT
Před 155 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
komisní prodej, není možný odpočet DPH;. koupeno v USA
Moravskoslezský kraj
849 000
 Kč
Subaru Forester , 2,0 S TURBO EVO 9
Před 156 dny - Středočeský kraj - 420_AUTO_CZ
Leasing možný Úvěr možný VELKÉ VSTŘIKY 555CC JEDNOTKA MOTORU APEXI POWER-FC HAJSEL MOTORSPORT INTRCOOLER STI BLOW-OFF KOMPLET SPORTOVNÍ VÝFUK NEREZ PŘEDNÍ BRZDY 4 PÍST WRX PŘÍDAVNÉ BUDÍKY KERAMICKÁ SPOJKA NOV... (více v detailu)
Středočeský kraj
105 000
 Kč
Subaru Outback, 2.5i, 127kW, LPG, rezervace
Před 157 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731, § 1732 nebo § 1733 občanského zákoníku. Dotazy k vozidlům pouze telefonicky. Děkujeme!, ABS, CD měnič, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Isofix, Litá kola, ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
32 900
 Kč
Subaru Forester 2.0ie-S Executive MHEV e-Boxer
Před 162 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
Do vyprodání zásob k vozu zdarma kompletní zimní sada kol v ceně 46.300 Kč! Ilustrační fotografie vozu předchozího modelového roku - nabízený MR2024 již nemá CD mechaniku! Také v jiných barvách viz náš web. Z... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 152 000
 Kč
Subaru Forester, 2.0ie-S Executive MHEV e-Boxer
Před 162 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Akční cena je platná při zakoupení vozu a jeho registraci do 31. 8. 2024! Ilustrační fotografie vozu předchozího modelového roku - nabízený MR2024 již nemá CD mechaniku! Také v jiných barvách viz náš web. Záruka 5 let / do 200.000 km od uvedení do provozu. Informujte se prosím na aktuální podmínky výhod při financování vozu. Další vozy na www.subaru-opava.cz Další výbavy: brzdový asistent, aut. zabrzdění v kopci, zadní světla LED, AUX, Driver Monitoring System, automatické brzdění při couvání, X-MODE a asistent pro sjíždění z kopců, BiLED natáčecí přední světlomety, Boční kamera, automatické přepínání dálkových světel, rozmrazovač stěračů, udržování vozu v jízdním pruhu, Subaru EyeSight, tónovaná skla, zadní parkovací kamera, kůže: volant, volič převodovky, (řadička, ruční brzda), 7x airbag,, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent při jízdě ze svahu, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, CD ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 122 000
 Kč
Subaru Outback, 3,6R 4x4,Facelift, REZERVACE
Před 162 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
www.offroad-auto-jase.cz ( FACELIFT, cena vozu je včetně CZ dokladů a SPZ, vůz po kompletním servise včetně oleje v automatické převodovce a kompletmí antikorozní ošetření podvozku, adaptivní tempomat EyeSight, startování na dálkové ovládání, terénní režim X-MODE : stačí stisknout tlačítko a režim X-Mode se ujme řízení motoru, převodovky, pohonu AWD, brzd a dalších komponent, aby vás bezpečně a s maximální jistotou provedl špatnými cestami i po kluzkém povrchu, střešní šíbr, zadní el.dveře na dálkové ovládání, couvací kamera, střešní nosiče, vůz po kompletním servise, rádi Vám umožníme prohlídku v našem servise s vaším automechanikem, možnost sjednání prodloužené záruky až na tři roky, zajistíme Vám výhodné financování a pojištění) Další výbavy: zadní světla LED, AUX,, ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, CD př... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
699 000
 Kč
Kraj Vysočina
1 282 000
 Kč
Jihomoravský kraj
619 998
 Kč
Subaru Legacy, Kombi 2,5i AWD 127kW
Před 168 dny - Ústecký kraj - SAUTO
Prodám Subaru Legacy, 2.5i, 127kW, AWD, automat, r.v.2013, plná výbava, 2x klíče, vyhřívané sedačky, tempomat, tažné,... atd. Najeto 289.xxx km, servisní knížka + protokoly. STK a EM-11/2025, CZ doklady. Nová autobaterie 04/2024. Nyní na autě nov... (více v detailu)
Ústecký kraj
175 000
 Kč
Subaru Forester 2.0ie-S Black Edition MHEV eBo
Před 168 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
Do vyprodání zásob k vozu zdarma kompletní zimní sada kol v ceně 46.300 Kč! Ilustrační fotografie předváděcího vozu importéra - autorem je Subaru ČR - vyměníme! Také v jiných barvách viz náš web. Záruka ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 162 000
 Kč
Subaru Forester 2.0ie-S Executive MHEV e-Boxer
Před 168 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
Do vyprodání zásob k vozu zdarma kompletní zimní sada kol v ceně 46.300 Kč! Také v jiných barvách viz náš web. Záruka 5 let / do 200.000 km od uvedení do provoz... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 152 000
 Kč
Subaru Forester 2.0ie-S Comfort MHEV e-Boxer
Před 169 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
DEMO vůz autorizovaného prodejce, plné garance 5 let/do 200.000 km od uvedení do provozu. Odběr možný 10/2024. Do vyprodání zásob k vozu zdarma kompletní zimní sada kol v ceně 46.300 Kč! Uvedený počet km je orientační, na vyžávání sdělíme aktuální po... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 052 000
 Kč
Subaru Forester 2.0ie-L Active MHEV e-Boxer
Před 169 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
Do vyprodání zásob k vozu zdarma kompletní zimní sada kol v ceně 46.300 Kč! Zcela nový vůz autorizovaného prodejce. Lze také objednat i v jiné barvě z výroby s dodáním 6... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
947 000
 Kč