Filtry





Subaru Outback

123 výsledků

Subaru Outback, Lineartronic 2,5i 124 kW CVT
Před 260 dny - Karlovarský kraj - SAUTO
VOZIDLO SKLADEM ZÁRUKA 5 LET NEBO 200 000 KM. , Umístění: ALGON PLUS - AUTO a.s., Stará Ovčárna 2059 Sokolov 356 01, Tel: 720 975 549, E-mail: lucie.zimmermannova@algon.cz. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb. Další výbavy: brzdový asistent, zadní světla LED,, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent změny jízdního pruhu, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. o... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 199 000
 Kč
Subaru Outback, 2,5i Touring
Před 262 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Bílá kůže Nappa.,
Kraj Vysočina
1 282 000
 Kč
Kraj Vysočina
1 182 000
 Kč
Subaru Outback, 2.5 Sport AWD AT
Subaru EYESIGHT, pohon všch kol, tažné zařízení. Vůz se nachází na adrese AUTOBOND Plus s.r.o., Krmelínská 773/10, 720 00 OSTRAVA-HRABOVÁ. Mob.: 731 653 663, 725 167 355. Využijte naši službu vykoupení stávajícího vozu a nechte všechny formality na nás. Možnost výhodného financování včetně pojištění vozidla. K ceně vozu bude připočítán administrativní poplatek ve výši 2490,- za převod vozu na DI a prověření vozu na portálu Cebia. Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku. Další výbavy: brzdový asistent,, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatická uzávěrka diferenciálu, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Blu... (více v detailu)
459 900
 Kč
Subaru Outback, 2,0 D Comfort 4x4
Před 296 dny - Karlovarský kraj - SAUTO
Stav velmi dobrý, Dělán motor v autorizovaném servisu Subaru; Garance ujetých kilometrů; Možnost financování,vyřízeno do 30 minut.Stačí Vám 2 doklady totožnosti.; Prohlídka Vašim mechanikem samozřejmostí; Možnost certifikátu Cebia!!!; Předschválení úvěru po telefonu nebo e-mailu!!!;, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken... (více v detailu)
Karlovarský kraj
69 300
 Kč
Subaru Outback, 2,5 i Lineatronic 1.majitel
Před 332 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Stav perfektní, Výborný stav. Auto po jednom majiteli. Nebylo nikdy havarované. Bylo pravidelně servisované v autorizovaném servise SUBARU s jasně doložitelnou servisní historií v servisní knížce a protokoly z stk. Auto je bez koroze a jiných vad. NYNÍ PO VÝMĚNĚ OLEJE a všech FILTRŮ. Vše je plně funkční. Nová STK, ABS, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El.... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
339 900
 Kč
Subaru Outback, 2.5i-T Touring Lineartronic
Před 344 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Zcela nový vůz autorizovaného prodejce, plné záruky 5let/200.000km od uvedení do provozu. Ilustrační fotografie předaného vozu. Informujte se prosím na aktuální podmínky výhod při financování vozu. Další vozy na www.subaru-opava.cz . Další výbavy: brzdový asistent, aut. zabrzdění v kopci, zadní světla LED, AUX, Vehicle Dynamics Control (ESP), Driver Monitoring System, automatické brzdění při couvání, X-MODE a asistent pro sjíždění z kopců, BiLED natáčecí přední světlomety, Přední kamera, Vyhřívaná zadní sedadla, automatické přepínání dálkových světel, rozmrazovač stěračů, udržování vozu v jízdním pruhu, Subaru EyeSight, tónovaná skla, zadní parkovací kamera, kůže: volant, volič převodovky, (řadička, ruční brzda),, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládá... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 282 000
 Kč
Subaru Outback, 2.5i-T Touring Lineartronic
Před 344 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Samozřejmě jsou možné také jiné barvy viz náš web. Zcela nový vůz autorizovaného prodejce, plné záruky 5let/200.000km od uvedení do provozu. Informujte se prosím na aktuální podmínky výhod při financování vozu. Další vozy na www.subaru-opava.cz . Další výbavy: brzdový asistent, aut. zabrzdění v kopci, zadní světla LED, AUX, Vehicle Dynamics Control (ESP), Driver Monitoring System, automatické brzdění při couvání, X-MODE a asistent pro sjíždění z kopců, BiLED natáčecí přední světlomety, Přední kamera, Vyhřívaná zadní sedadla, automatické přepínání dálkových světel, rozmrazovač stěračů, udržování vozu v jízdním pruhu, Subaru EyeSight, tónovaná skla, zadní parkovací kamera, kůže: volant, volič převodovky, (řadička, ruční brzda),, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezkl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 282 000
 Kč
Subaru Outback, 2.5i-F Field Lineartronic
Před 344 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Samozřejmě jsou možné také jiné barvy viz náš web. Ilustrační fotografie předaného vozu předchozího modelového roku. Zcela nový vůz autorizovaného prodejce, plné záruky 5let/200.000km od uvedení do provozu. Informujte se prosím na aktuální podmínky výhod při financování vozu. Další vozy na www.subaru-opava.cz . Další výbavy: brzdový asistent, aut. zabrzdění v kopci, zadní světla LED, AUX, Vehicle Dynamics Control (ESP), Driver Monitoring System, automatické brzdění při couvání, X-MODE a asistent pro sjíždění z kopců, BiLED natáčecí přední světlomety, Přední kamera, Vyhřívaná zadní sedadla, automatické přepínání dálkových světel, rozmrazovač stěračů, udržování vozu v jízdním pruhu, Subaru EyeSight, tónovaná skla, zadní parkovací kamera, kůže: volant, volič převodovky, (řadička, ruční brzda),, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Autom... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 222 000
 Kč
Subaru Outback, 3,6R 4x4, Facelift, max.výbava
Před 387 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
www.offroad-auto-jase.cz ( FACELIFT, cena vozu je včetně CZ dokladů a SPZ, vůz po kompletním servise včetně oleje v automatické převodovce a kompletního antikorozního ošetření podvozku, adaptivní tempomat EyeSight, terénní režim X-MODE : stačí stisknout tlačítko a režim X-Mode se ujme řízení motoru, převodovky, pohonu AWD, brzd a dalších komponent, aby vás bezpečně a s maximální jistotou provedl špatnými cestami i po kluzkém povrchu, střešní šíbr, zadní el.dveře na dálkové ovládání, couvací kamera, střešní nosiče, vůz po kompletním servise, rádi Vám umožníme prohlídku v našem servise s vaším automechanikem, možnost sjednání prodloužené záruky až na tři roky, zajistíme Vám výhodné financování a pojištění) Další výbavy: aut. zabrzdění v kopci, zadní světla LED, AUX,, ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent při jízdě ze svahu, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální z... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
689 000
 Kč
Subaru Outback, 2.5 Field
Před 388 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Skladové vozidlo v Subaru Sedlčany.Výbavové standardy modelu Subaru Outback Field jsou uvedeny v ceníku Subaru Outback (nový ceník platný od 20.2.2023).Pro více produktových a cenových informací nás neváhejte kontaktovat. DEMO Subaru Outback nabízíme k testovací jízdě.Cena již zahrnuje příplatek za barvu karoserie. Další výbavy: brzdový asistent, aut. zabrzdění v kopci,, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Bezklíčkové ovládání,... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 222 000
 Kč
Hlavní město Praha
105 800
 Kč
Subaru Outback, 2.5i, 123kW, Comfort, 119tkm
Před 414 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731, § 1732 nebo § 1733 občanského zákoníku. Dotazy k vozidlům pouze telefonicky. Děkujeme!, ABS, Automatické svícení, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Isofix, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
329 900
 Kč
Subaru Outback, 2,4T Touring XT
komisní prodej, není možný odpočet DPH; Další výbavy: brzdový asistent, zadní světla LED, AUX,, ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, Dojezdové rezervní kolo, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Kožené potahy, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Mlhovky, Mult... (více v detailu)
849 000
 Kč
Subaru Outback 2,0 d 4x4 GPS Kůže Kamera DPH kombi
Před 513 dny - Kraj Vysočina - YAUTO
kombi nafta. První majitel Leasing možný Úvěr možný Vůz dovezen z Itálie bez koroze dohlášen na značky pravidelný... (více v detailu)
Kraj Vysočina
149 000
 Kč
Subaru Outback, 2,5 Sport Lineatronic
Před 532 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Stav dobrý, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Bi-xenony, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, Kožené čalounění, Kožené potahy, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Originální autorádio, Ostřikovače světlometů, Pádla řazení n... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
539 000
 Kč
Subaru Outback, 3,6 R 4x4,Facelift, max.výbava
Před 605 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
www.offroad-auto-jase.cz ( FACELIFT, cena vozu je včetně CZ dokladů a SPZ, vůz po kompletním servise včetně oleje v automatické převodovce a kompletmí antikorozní ošetření podvozku, adaptivní tempomat EyeSight, startování na dálkové ovládání, terénní režim X-MODE : stačí stisknout tlačítko a režim X-Mode se ujme řízení motoru, převodovky, pohonu AWD, brzd a dalších komponent, aby vás bezpečně a s maximální jistotou provedl špatnými cestami i po kluzkém povrchu, střešní šíbr, zadní el.dveře na dálkové ovládání, couvací kamera, střešní nosiče, vůz po kompletním servise, rádi Vám umožníme prohlídku v našem servise s vaším automechanikem, možnost sjednání prodloužené záruky až na tři roky, zajistíme Vám výhodné financování a pojištění) Další výbavy: zadní světla LED, AUX,, ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní se... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
629 000
 Kč
Subaru Outback, 2,0 D AWD, SERVISKA, PŮVOD ČR
Před 613 dny - Ústecký kraj - SAUTO
NEHAVAROVANÉ, NEKUŘÁCKÉ SUBARU S PŮVODEM V ČR. PRAVIDELNÝ SERVIS = PÍSEMNÁ GARANCE NAJETÝCH KM A TECHNICKÉHO STAVU. ABS, ESP, 8x airbag, dvouzonová aut. klimatizace, tempomat, palubní PC, MFCE. volant, el.okna, el.zrcátka, sedadla s výhřevem + řidič. el.stavitelné, xenon. světla, mlhová světla, litá kola, hagusy, centrální zamykání s DO v klíči, posilovač řízení, atd..., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, ... (více v detailu)
Ústecký kraj
309 900
 Kč
Subaru Outback, 2.5 ACTIVE AUT 2024 nové
Před 641 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Dovoz na objednávku. Kontaktujte nás ohledně možného termínu dodání. Nové auto, záruka Subaru 3 roky/100.000km, možno prodloužit záruku až 5let/neomezené km pomocí Defend Diamond. Více info na www.eurocng.cz Vyhrazujeme si právo na možné nepřesnosti v popisu vozu. Pokud máte konkrétní dotaz na specifickou výbavu tohoto vozidla, kontaktujte nás prosím přes odpovědní formulář. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu a výbavy vozidla. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Další výbavy: aut. aktivace výstražných světlometů, AUX, aut. zabrzdění v kopci, zadní světla LED,, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopc... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 059 000
 Kč
Subaru Outback, 2.5 ACTIVE AUT 2024 nove
Před 641 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Dovezeme na přímou objednávku. Kontaktujte nás ohledně možného termínu dodání. Nové auto, záruka Subaru 3 roky/100.000km, možno prodloužit záruku až 5let/neomezené km pomocí Defend Diamond. Více info na www.eurocng.cz Vyhrazujeme si právo na možné nepřesnosti v popisu vozu. Pokud máte konkrétní dotaz na specifickou výbavu tohoto vozidla, kontaktujte nás prosím přes odpovědní formulář. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu a výbavy vozidla. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Další výbavy: aut. aktivace výstražných světlometů, AUX, aut. zabrzdění v kopci, zadní světla LED,, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent r... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 059 000
 Kč
Subaru Outback, 2.5 ACTIVE 2024 nove auto
Před 641 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Vozidlo k objednání do výroby, aktuální doba dodání na dotaz. Nové auto, záruka Subaru 3 roky/100.000km, možno prodloužit záruku až 5let/neomezené km pomocí Defend Diamond. Více info na www.eurocng.cz Vyhrazujeme si právo na možné nepřesnosti v popisu vozu. Pokud máte konkrétní dotaz na specifickou výbavu tohoto vozidla, kontaktujte nás prosím přes odpovědní formulář. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu a výbavy vozidla. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Další výbavy: aut. aktivace výstražných světlometů, AUX, aut. zabrzdění v kopci, zadní světla LED,, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Asis... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 059 000
 Kč
Subaru Outback, 2,0 D 4WD AT Comfor,odpocetDPH
Před 696 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Vozidlo pořízené v ČR 1 majitel, pravidelný servis, servisní knížka,NEHAVAROVANÉ,NOVÉ STK 9/2025, možný odpočet DPH, garance původu a najetých Km, vozidlo včetně všech dokladů, SPZ a platné STK do 9/2025. K vozidlu 2x klíče. Prohlídka Vašim automechanikem u nás samozřejmostí. Již více než 30let prodáváme a VYKUPUJEME VOZIDLA všech značek. MOŽNOST PROTIÚČTU nebo KOMISNÍHO PRODEJE. Další výbavy: AUX, zadní světla LED, brzdový asistent,, ABS, Asistent při jízdě ze svahu, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
330 000
 Kč
Subaru Outback, 2,0 d 4x4 GPS Kůže Kamera DPH
Před 864 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Stav perfektní,Leasing možný,Úvěr možný, Vůz dovezen z Itálie, bez koroze, dohlášen na značky, pravidelný servis, nový motor 2020. Výhodné financování již od nulové akontace a bez zajištění.. Odpočet DPH. Klima funkční., ABS, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožené čalounění, Ml... (více v detailu)
Kraj Vysočina
149 000
 Kč
Prodáno
Subaru Outback 2,5 Comfort ES CVT ihned k dodání kombi
Před 99 dny - Hlavní město Praha
kombi benzin. Standardní výbava Comfort záruka 5 let/200000km In
Hlavní město Praha
1 192 000
 Kč
Prodáno
Subaru Outback 2,5 TOURING CVT ihned k dodání kombi
Před 99 dny - Hlavní město Praha
kombi benzin. Standardní výbava TOURING hnědý kožený interiér prodloužená záruka
Hlavní město Praha
1 282 000
 Kč