Filtry





Škoda Karoq 1.6 TDI, NOVÁ CENA, ČR,2.maj
Před 144 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky financování než v bance, vybírejte z více jak 12 000 prověřených vozů s možností koupě online z dom... (více v detailu)
Hlavní město Praha
350 000
 Kč
Škoda Superb 1.8 TSI, NOVÁ CENA, Automat
Před 144 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky financování než v bance, vybíre... (více v detailu)
Hlavní město Praha
420 000
 Kč
Škoda Kodiaq, KODIAQ STY 4X4 TD 110/2.0 A7A
Před 144 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Vyhrazujeme si právo na opravu chyb a změny cen. Chyby v popisu vyhrazeny, platí vždy aktuální stav při prohlídce vozu. Upozorňujeme, že specifikace výbavy vozidla uvedená v této inzertní kartě je generována dle VIN kódu a ve skutečnosti se může lišit., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent stability přívěsu (TSA), Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palub... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 056 330
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDI 110kW Style Plus Combi
Před 144 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Vyhrazujeme si právo na opravu chyb a změny cen. Chyby v popisu vyhrazeny, platí vždy aktuální stav při prohlídce vozu. Upozorňujeme, že specifikace výbavy vozidla uvedená v této inzertní kartě je generována dle VIN kódu a ve skutečnosti se může lišit., ABS, Adaptivní regulace podvozku, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent stability přívěsu (TSA), Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, CD měnič, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
883 300
 Kč
Škoda Karoq 2,0 TDI 4x4 DSG Style ACC DPH
Před 144 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v D, první majitel, servisní knížka, 241193. Záruka v minimální hodnotě 10.000 Kč je zahrnutá v ceně vozidla. Vůz po 1. majiteli, Servisní kniha. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
499 999
 Kč
Škoda Fabia 1.0 TSI
Před 144 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
první majitel, servisní knížka, koupeno v CZ. Zánovní a předváděcí vozy se zárukou. Vyberte si až z 25 značek a stovek modelů zánovních vozů na je... (více v detailu)
Středočeský kraj
420 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.6, NOVÁ CENA, ČR,2.maj
Před 144 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, Bluetooth, Centrální zamykání, ESP, Mlhovky, Palubní počítač, Posilovač řízení, Střešní nosič, Tažné zařízení, USB
Hlavní město Praha
35 000
 Kč
Škoda Kodiaq, 2.0 TDI, 4X4, Automat, ČR
Před 144 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Kodiaq je SUV, které nabízí pohodlné a bezpečné cestování pro celou rodinu. S cenově dostupnou výbavou a prostorným interiérem je ideální volbou pro dlouhé výlety i každodenní dojíždění. Tato Škoda Kodiaq je rodinné SUV s automatickou převodovkou a pohonem 4x4. Pochází z ČR a je po prvním majiteli. Je vybavena úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI o výkonu 110 kW. Je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je multifunkční, s řazením pádly a kožený, což zvyšuj... (více v detailu)
Hlavní město Praha
520 000
 Kč
Škoda Superb, 1.5 TSI, Automat, Serv.kniha
Před 144 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb Combi je výjimečná svou prostorností a vysokým komfortem. Tento model je ceněn za svou cenovou dostupnost a širokou škálu výbavy, která z něj dělá ideální volbu pro rodiny i pro firemní využití. Tato Škoda Superb Combi je vybavena úsporným benzínovým motorem 1.5 TSI. Motor o objemu 1498 ccm poskytuje výkon 110 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou a je možné uplatnit DPH. Převodovka je automatická, což zvyšuje pohodlí při jízdě. Vybavení tohoto vozu zahrnuje full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou částečně kožená, vyhřívaná vpředu a pokrytá alacantrem pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Vůz je také vybaven bezdrátovým dobíjením telefonu a vyhří... (více v detailu)
Hlavní město Praha
440 000
 Kč
Škoda Superb 1.6 TDi STYLE / ACC / XENON
Před 144 dny - Plzeňský kraj - TIPCARS
koupeno v NL, servisní knížka, /// PROSÍM VOLEJTE PŘEDEM - VŮZ U MAJITELE /// Velmi pěkný stav, vozidlo původem z Nizozemska, 1. registrace 11/2015. Alu disky 18". Servisní historie doložena servisní knihou. 2x orig. klíč. Výkon motoru optimalizován na 110kW. Výbava STYLE, BEZKLÍČOVÉ ODEMYKÁNÍ / STARTOVÁNÍ, Bi-XEN... (více v detailu)
Plzeňský kraj
277 000
 Kč
Škoda Rapid, 1.0 TSI, NOVÁ CENA, ČR,1.maj
Před 144 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Rapid je oblíbená pro svou cenovou dostupnost a komfort. Tento hatchback nabízí dostatek prostoru a výbavy, které uspokojí i náročné řidiče. Tato Škoda Rapid pochází z ČR a je po prvním majiteli. Je vybavena úsporným benzínovým motorem 1.0 TSI, který poskytuje výkon 81 kW. Motor má objem 999 ccm. Vozidlo disponuje servisní knížkou. Vybavení vozu zahrnuje vyhřívaná sedadla vpředu pro pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadné nastavení teploty. Volant je kožený a multifunkčn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
270 000
 Kč
Škoda Octavia, 2.0 TDI, NOVÁ CENA, Automat
Před 144 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je oblíbeným vozem pro svou cenovou dostupnost a komfort. Navzdory typu karoserie, tento model nabízí širokou výbavu a je vhodný pro ty, kdo hledají kombinaci praktičnosti a elegance. Tato Škoda Octavia Combi je vybavena automatickou převodovkou a výkonným dieselovým motorem 2.0 TDI o výkonu 110 kW. Vozidlo pochází z ČR a je po prvním majiteli. Vozidlo disponuje servisní knížkou a je možné uplatnit DPH. Vybavení vozu zahrnuje full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická pro snadné nastavení teploty. Volant je multifun... (více v detailu)
Hlavní město Praha
370 000
 Kč
Škoda Octavia 2.0 TDI, Automat, Serv.kniha
Před 144 dny - Jihomoravský kraj - TIPCARS
servisní knížka, prostorné rodinné kombi vybavené výkonným a úsporným naftovým motorem. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců n... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
320 000
 Kč
Škoda Karoq 1.5 TSI, AMBITION PLUS
Před 144 dny - Jihočeský kraj - TIPCARS
servisní knížka, koupeno v CZ. Vůz v tovární záruce 5 let / 100.000 km. Možnost odpočtu DPH.Výbava Ambition s paketem Plus - kola z lehké slitiny, rezerva, tempomat s omezovačem rychlosti, startování tlačítkem, automatická klimatizace, vyhřívaní předních sedadel, zadní parkovací senzory, kožený multifunkční volant a mnoho další výbavy. Všechny... (více v detailu)
Jihočeský kraj
630 000
 Kč
Škoda Fabia 1.0 TSI
Před 144 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
první majitel, servisní knížka, koupeno v CZ. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav voz... (více v detailu)
Středočeský kraj
420 000
 Kč
Škoda Karoq 1.6 TDI, ČR,2.maj, Tempomat
Před 144 dny - Moravskoslezský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ. Vozidlo zakoupeno jako nové v ČR s možností odpočtu DPH. Úsporná naftová motorizace. Vedená servisní historie. Bohatá výbava. Sportovní vyhřívané sedačky. Full Led světlomety. Tempomat. Výhřev sedaček a čelního okna. Mnoho dalšího. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 techn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
370 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.0 TSI, NOVÁ CENA, Serv.kniha
Před 144 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Isofix, LED denní svícení, Mlhovky, Palubní počítač, Posilovač... (více v detailu)
Hlavní město Praha
280 000
 Kč
Škoda Superb, 1.6 TDi STYLE / ACC / XENON
Před 144 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
/// PROSÍM VOLEJTE PŘEDEM - VŮZ U MAJITELE /// Velmi pěkný stav, vozidlo původem z Nizozemska, 1. registrace 11/2015. Alu disky 18". Servisní historie doložena servisní knihou. 2x orig. klíč. Výkon motoru optimalizován na 110kW. Výbava STYLE, BEZKLÍČOVÉ ODEMYKÁNÍ / STARTOVÁNÍ, Bi-XENONY + LED denní svícení, ADAPTIVNÍ TEMPOMAT, senzor MRTVÉHO ÚHLU, FRONT ASSIST, NAVIGACE, zadní KAMERA, AUT. PARKOVÁNÍ, P+Z PARK. SENZORY, audiosystém CANTON, rezervní kolo, EL. VÍKO KUFRU, EL. SKLOPNÁ ZRCÁTKA, VYHŘÍVANÁ PŘ. SEDADLA + u řidiče EL. NASTAVITELNÉ vč. PAMĚTÍ, AUTO HOLD, TŘÍZÓNOVÁ AUT. KLIMATIZACE atd. Další výbavy: brzdový asistent, aut. zabrzdění v kopci, automatické parkování, zadní světla LED, aut. aktivace výstražných světlometů, AUX,, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent změny jízdního pruhu, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bi-xenony, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální... (více v detailu)
Plzeňský kraj
277 000
 Kč
Škoda Superb 2,0TDI 110KW STYLE DSG NAVI
Před 144 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
koupeno v F, první majitel, servisní knížka, ZÁRUKA PŮVODU A NAJETÝCH KILOMETRŮ!!NA EMAILOVÉ DOTAZY NEREAGUJEME!!Automobil prošel předprodejní servisní prohlídkou!Tento vůz lze zaplatit také v Eurech dle aktuálního kurzovního lístku ČNB!Automobil je ve velmi d... (více v detailu)
Středočeský kraj
370 000
 Kč
Škoda Octavia III 2.0 TDi Serv.kniha
Před 144 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
270 000
 Kč
Škoda Karoq, 1,6TDi MANUÁL
Před 144 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
SPLÁTKY, POJIŠTĚNÍ NA POČKÁNÍ! PRO VÍCE INFORMACÍ VOLEJTE 739821271 Další výbavy: aut. zabrzdění v kopci, AUX,, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Digitální přístrojový štít, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED denní sv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
349 000
 Kč
Škoda Superb, 2,0TDI 110KW STYLE DSG NAVI
Před 144 dny - Středočeský kraj - SAUTO
ZÁRUKA PŮVODU A NAJETÝCH KILOMETRŮ!!NA EMAILOVÉ DOTAZY NEREAGUJEME!!Automobil prošel předprodejní servisní prohlídkou!Tento vůz lze zaplatit také v Eurech dle aktuálního kurzovního lístku ČNB!Automobil je ve velmi dobrém technickém stavu,Pravidelně servisován,Provozní doba se může lišit-volat vždy předem!!!,PO-PÁ10-17,SO 9-13 ,NE po TEL DOHODĚ!!!!informace na tel:606444498!!Zabýváme se dovozem a prodejem vozů s naftovými motory www.diesel-auto.cz,změny a chyby vyhrazeny. Další výbavy: AUX,, ABS, Ambientní LED osvětlení interiéru, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bi-xenony, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El... (více v detailu)
Středočeský kraj
370 000
 Kč
Škoda Fabia, 1,4 16V po prvním majiteli.
Před 144 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Vozidlo koupeno nové v ČR - 1 majitel - záruka na servis a najeté km., ABS, Autorádio, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Imobilizér, Mlhovky, Nastavitelný volant, O... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
89 000
 Kč
Škoda Octavia, 2.0 TDI 85 kW Style Plus
Jasný původ vozidla, vůz zakoupen jako nový v ČR, po 1. majiteli, možnost odpočtu DPH! Výbava STYLE PLUS: 17" ALU KOLA "ROTARE AERO", 2-ZÓNOVÁ AUTOMATICKÁ KLIMATIZACE, VYHŘÍVANÁ PŘEDNÍ SEDADLA + ČELNÍ SKLO, PŘEDNÍ + ZADNÍ PARKOVACÍ SENZORY VČ. PARKOVACÍ KAMERY, ASISTENTY: FRONT+LANE ASSIST, LED MATRIX SVĚTLOMETY, INFOTAIMENT "COLUMBUS", VIRTUAL COCKPIT, ADAPTIVNÍ TEMPOMAT VČ. SPEED LIMITERU! 9AT 7823. Kompletní nabídku našich ojetých vozidel naleznete na webu www.direct-auto.cz!, ABS, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Automatické přepínání dálkových světel, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. o... (více v detailu)
609 900
 Kč
Škoda Octavia, 2.0 TDI 85 kW Style Plus
Jasný původ vozidla, vůz zakoupen jako nový v ČR, po 1. majiteli, možnost odpočtu DPH! Výbava STYLE PLUS: 17" ALU KOLA "ROTARE AERO", 2-ZÓNOVÁ AUTOMATICKÁ KLIMATIZACE, VYHŘÍVANÁ PŘEDNÍ SEDADLA + ČELNÍ SKLO, PŘEDNÍ + ZADNÍ PARKOVACÍ SENZORY VČ. PARKOVACÍ KAMERY, ASISTENTY: FRONT+LANE ASSIST, LED MATRIX SVĚTLOMETY, INFOTAIMENT "COLUMBUS", VIRTUAL COCKPIT, ADAPTIVNÍ TEMPOMAT VČ. SPEED LIMITERU! 9AT 7828. Kompletní nabídku našich ojetých vozidel naleznete na webu www.direct-auto.cz!, ABS, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Automatické přepínání dálkových světel, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, ... (více v detailu)
629 900
 Kč