Filtry





Škoda Kodiaq, Selection 2,0 TDI 4x4 142 kW
Před 140 dny - Ústecký kraj - SAUTO
Bílá Moon metalíza / Moon White Met., Příprava pro služby ŠKODA Connect L, Služba ŠKODA Prodloužená záruka na 5 let, Exclusive Selection, Premium Paket Matrix-LED přední světlomety Adaptivní podvozek DCC+ Asistovaná jízda 2.0+ Infotainment Navi 13" a head-up displej S rozšířeným bezpečnostním systémem (PreCrash) Klíček pro systém zamykání s dálkovým ovládáním Bez osvětlení zavazadlového prostoru Opěrky hlavy vpředu Střešní nosič, čistý Odjištění zadního sedadla mechanické Sound paket "branded" Tříbodové automatické ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 508 000
 Kč
Škoda Roomster 1.2 TSI 85PS Ambition/ČR/AC
Před 140 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, 100% záruka na původ vozu. 100% na najeté km. Vozidlo po 1.majiteli. Pravidelný servis. Kompletní servisní historie k vozu. Velká výbava ( ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
189 990
 Kč
Středočeský kraj
36 000
 Kč
Středočeský kraj
189 000
 Kč
Škoda Kodiaq , TDI 140 kW L&K 4x4 DSG/Pan
Před 140 dny - Hlavní město Praha - 420_AUTO_CZ
Číslo inzerce: CE.271.0281 1. majitel Původ ČR Ambientní osvětlení LED Balíček výbavy: Family Asistent pro jízdu v dopravní zácpě a v nouzi Volba jízdního profilu Asistent dálkových světel Detekce ospalosti řidiče Rozpoznávání dopravních značek Proaktivní systém ochrany cestujících Úchyty Isofix pro dětskou sedačku na sedadle spolujezdce 360° k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
649 000
 Kč
Kraj Vysočina
138 990
 Kč
Škoda Kodiaq , 2,0 TDI 147kW StylePLUS 4x4DSG
Před 140 dny - Pardubický kraj - 420_AUTO_CZ
První majitel PŮVOD ČR ZÁNOVNÍ VŮZ
Pardubický kraj
1 099 500
 Kč
Škoda Roomster, 1.2 TSI 85PS Ambition/ČR/AC
Před 140 dny - Středočeský kraj - SAUTO
100% záruka na původ vozu. 100% na najeté km. Vozidlo po 1.majiteli. Pravidelný servis. Kompletní servisní historie k vozu. Velká výbava ( Al.kola, el.okna, vyhřívaná sedadla, mlhovky, střešní ližiny, PDC, klimatizace, centrál + alarm na DO, imobilizér, atd..). Možnost Vašeho vozu na protiúčet, nebo zajistíme výhodný úvěr., ABS, Alarm, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládán... (více v detailu)
Středočeský kraj
189 990
 Kč
Škoda Octavia , 2.0TSI RS 180kW,původ ČR ,1M
Před 140 dny - Olomoucký kraj - 420_AUTO_CZ
První majitel Úvěr možný Vozidlo původem z ČR 1.Majitel servisní knížka pravidelný servis v autorizovaném servisu poslední 125.655km. Kompletně do... (více v detailu)
Olomoucký kraj
585 000
 Kč
Škoda Scala , 1.0TSI 85kW Style,ČR,1.Maj.
Před 140 dny - Olomoucký kraj - 420_AUTO_CZ
První majitel Úvěr možný Vozidlo původem z ČR 1.Majitel Servisní knížka Pravidelný servis v autorizovaném servisu Posl... (více v detailu)
Olomoucký kraj
315 000
 Kč
Škoda Yeti , 2,0 TDI 103kW 4x4 TAŽNÉ
Před 140 dny - Kraj Vysočina - 420_AUTO_CZ
Druhý majitel NOVÁ STK ZÁNOVNÍ BRZDY NOVÝ OLEJ FILTR. NABÍZÍME MOŽNOST PROTIÚČTU VAŠÍM VOZEM NA VÁMI VYBRANÝ VŮZ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
189 990
 Kč
Škoda Octavia, 1.6, NOVÁ CENA, ČR,2.maj
Před 140 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je model, který zaujme svou cenovou dostupností a komfortem jízdy. Tato kombi nabízí širokou škálu výbavy a je ideální pro ty, kteří hledají spojení praktičnosti a elegance. Tato Škoda Octavia Combi pochází z ČR a je vybavena úsporným benzínovým motorem 1.6. Motor o objemu 1595 ccm poskytuje výkon 75 kW. Vybavení tohoto vozu zahrnuje klimatizaci pro pohodlnou jízdu v jakémkoli počasí. Tempomat umožňuje pohodlné a uvolněné c... (více v detailu)
Hlavní město Praha
80 000
 Kč
Škoda Rapid, 1.2 TSI, NOVÁ CENA, ČR,1.maj
Před 140 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Rapid Spaceback je hatchback, který nabízí pohodlnou jízdu a dostatek prostoru pro cestující. Tento model je cenově dostupný a je vybaven moderními technologiemi pro bezpečnou jízdu. Tato Škoda Rapid Spaceback pochází z ČR a je po prvním majiteli. Je vybavena úsporným benzínovým motorem 1.2 TSI, který poskytuje výkon 63 kW. Vůz je vybaven klimatizací pro pohodlnou jízdu v jakémkoli počasí. Multifunkční kožený volant zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Pro snadné telefo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
180 000
 Kč
Škoda Fabia 1,4 16V 63kW Ambiente
Před 140 dny - Zlínský kraj - TIPCARS
servisní knížka, Rádi sjednáme pojištění od společností Allianz, Kooperativa a Česká pojišťovna.*78056
Zlínský kraj
84 900
 Kč
Škoda Kodiaq, RS 176kW/2.0TDI 4x4 A7A
Před 140 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožené čalounění, LED světlomety plnohodnotné, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nezávislé topení, Nezávislé topení s ča... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
959 000
 Kč
Škoda Scala, Ambition PLUS 1.5 TSI / 110kW
, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Palubní počítač, Pa... (více v detailu)
469 000
 Kč
Škoda Octavia, Style Plus 2.0 TDI 110 kW DSG7
Před 140 dny - Zlínský kraj - SAUTO
, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED matrixové světlomety, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Palubní počítač, Parkovací... (více v detailu)
Zlínský kraj
785 000
 Kč
Škoda Kodiaq, Style Plus 2.0 110 kW 4x4 DSG7
Před 140 dny - Zlínský kraj - SAUTO
, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent stability přívěsu (TSA), Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožené čalounění, LED denní svícení, LED matrixové světlomety, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný vola... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 068 900
 Kč
Škoda Kamiq 1,0 TSi Scoutline
Před 140 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, servisní knížka, Cena vozu je opravdu jen na Vás. Jedním hodem do statického terče si sami určíte cenu z kupní ceny vozu. Více na www.stepanekauto.cz Akční sleva : 22.000,-Kč - při fin... (více v detailu)
Středočeský kraj
478 000
 Kč
Škoda Superb, 1.6 TDI, NOVÁ CENA, Serv.kniha
Před 140 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb Combi je luxusní vozidlo, které nabízí velký prostor a vysoký komfort. Tento model je také známý svým atraktivním designem a širokou škálou výbavy. Tato Škoda Superb Combi je vybavena úsporným dieselovým motorem 1.6 TDI. Motor o objemu 1598 ccm poskytuje výkon 88 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou a je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto vozu zahrnuje bi-xenonové a adaptivní světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Konektivita zahrnuje MirrorLink, Apple Car... (více v detailu)
Hlavní město Praha
340 000
 Kč
Škoda Kamiq, 1,0 TSi Scoutline
Před 140 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Stav velmi dobrý, Cena vozu je opravdu jen na Vás. Jedním hodem do statického terče si sami určíte cenu z kupní ceny vozu. Více na www.stepanekauto.cz Akční sleva : 22.000,-Kč - při financování vozu spotřebitelským úvěrem. Využijte jedinečné Akční Slevy u financování vozu spotřebitelským úvěrem při akontaci do 30% a dobou splácení nad 24měsíců. Tovární záruka 5 let nebo 100tis km., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, E... (více v detailu)
Středočeský kraj
478 000
 Kč
Škoda Superb, Elegance 1.8 TSI, NOVÁ CENA
Před 140 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb ve verzi Hatchback je synonymem pro luxus a prostor. Tento model nabízí nadstandardní komfort a vysokou úroveň výbavy, která potěší i ty nejnáročnější řidiče. Tato Škoda Superb je původem z ČR a je vybavena výkonným benzínovým motorem 1.8 TSI. Motor o objemu 1798 ccm poskytuje výkon 118 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou. Vybavení tohoto vozu zahrnuje bi-xenonové a adaptivní světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou částečně kožená a alacantrová, vyhřívaná vpředu i vzadu pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Vůz je vybaven vyhřívaným předním oknem pro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
270 000
 Kč
Škoda Octavia, RS 2.0 TDI, NOVÁ CENA, Automat
Před 140 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia ve verzi Hatchback je oblíbená díky svému komfortu a cenové dostupnosti. Navzdory kompaktnější karoserii nabízí dostatek prostoru a širokou škálu výbavy. Tato Škoda Octavia je vybavena automatickou převodovkou a výkonným dieselovým motorem RS 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 135 kW. Vybavení vozu zahrnuje bi-xenonové a adaptivní světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou částečně kožená a sportovní pro maximální pohodlí a podporu těla. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční s řazením pádly, což zvyšuje komfort a ovladate... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300 000
 Kč
Škoda Kodiaq, STYLE PLUS 4X4 TD 110/2.0 A7A
Asistent pro rozjezd/jízdu z kopce, Matrix-Beam, Hlavní světlomety LED s variabilním rozložením světla, S multifunkční kamerou, Virtual Cockpit, Pohon všech kol, Kožený multifunkční volant, vyhřívaný s Tiptronic, ABS, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, E... (více v detailu)
1 039 000
 Kč