Filtry





Škoda Superb, 2.0 TDI, NOVÁ CENA, Automat
Před 135 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb Combi je velkorysým vozem, který nabízí mimořádný prostor a komfort. Její sofistikovaná výbava a atraktivní cena ji činí ideální volbou pro rodiny i podnikatele. Tato Škoda Superb Combi je vybavena úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 110 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou, přičemž poslední servis byl proveden 17. listopadu 2023. Je možné uplatnit DPH. Vybavení vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Vůz je vybaven konektivitou MirrorLink, Apple CarPlay a Android Auto, včetně Bluetooth pro s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
440 000
 Kč
Škoda Octavia, RS Combi 1.8T 152kW + LPG
Před 135 dny - Zlínský kraj - SAUTO
Najeto: Kastle 388 000km, motor cca 210 000km (před cca 6ti lety vyměněn motor za druhý s menším nájezdem) LPG nádrž: do 2028 Obuto: Originál Spider R17 (sada 5ks) s letníma pneu Nokian 225/45 a vzorkem 80%. Nově vyměněno: startér, baterie, repas alternátoru, zadní tlumiče, lambda sonda, snímač vačkové hřídele, páté dveře před rokem úplně nové i s lakem. Vady: pár kosmetických vad na laku, drobně ťuknutý předek (nosník nepoškozen), mírná koroze prahů (před STK částečně opraveno), koroze spodků blatníků a kapoty. Vadná druhá lambda sonda, čipnutá jednotka způsobuje chybu kontrolního součtu jednotky a svítí kontrolka motoru (neřešit nebo prohodit ECU), mikrotrhlinka v nějaké hadičce (ve vyšších otáčkách je to trošku slyšet a nemá to 100% výkon). K vozu lze za příplatek dostat: Nové oba přední blatníky (v barvě), nová přední kapota (v barvě), nové turbo, originální a ... (více v detailu)
Zlínský kraj
70 000
 Kč
Škoda Scala 1,0 TSI 85kW LED Záruka až 5 l
Před 135 dny - Jihočeský kraj - CARS_CZ
Cena vozu je včetně roční záruky. Doživotní garance původu vozidla. Historie vozu vč.stavu najetých KM prověřena společností Cebia - předložíme Cebia report. Výbava daného vozu je orient... (více v detailu)
Jihočeský kraj
328 000
 Kč
Škoda Fabia, 1,2TSI 66kW,JOY
Před 135 dny - Zlínský kraj - SAUTO
ABS, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED denní svícení, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Originální autorádi... (více v detailu)
Zlínský kraj
219 000
 Kč
Škoda Octavia , 2.0 TDI Ambiente
Před 135 dny - 420_AUTO_CZ
Až 3 letá záruka DEFEND v hodnotě cca 12.000 Kč ke každému našemu vozu 100 Garance původu a VIN karoserie vozu. Vždy nabízíme ověření historie vozu společností Cebia .; Nebráníme se prohlídce vozu ve vámi zvoleném servisu v okolí Liberce. U nás můžete bezstarostně nakupovat.; alu kola, Android Auto, Apple CarPlay, aut. aktivace výstražných světlometů, autorádio, AUX, bluetooth, deaktivace airbagu spolujezdce, denní svícení, dvouzónová klimatizace, hands free, isofix, klimatizovaná přihrádka, samostmívací zrcátka, USB, zadní lo 6 rychlostních stupňů; 6x airbag; ABS; airbag řidiče; alu kola; Android Auto; Apple CarPlay; aut. aktivace výstražných světlometů; aut. klimatizace; autorádio; AUX; b... (více v detailu)
328 000
 Kč
Škoda Octavia , 1,6i SERVISOVÁNO
Před 135 dny - Ústecký kraj - 420_AUTO_CZ
Vozidlo se servisní knihou a platnou STK. Po servisní prohlídce, při které proběhla výměna oleje a filtrů. Ve 182tis. km NOVÉ ROZVODY. Všechny naše vozy procházejí důkladnou servisní kontrolou našimi techniky.; autorádio, AUX, man. klimatizace, USB, tachograf; 4x airbag; A... (více v detailu)
Ústecký kraj
38 900
 Kč
Škoda Octavia, RS 2.0 TSI, Serv.kniha, Kůže
Před 135 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je oblíbeným vozem, který se pyšní svou cenovou dostupností a pohodlnou jízdou. Bez ohledu na typ karoserie, tato Škoda nabízí širokou škálu vybavení a je ideální pro ty, kteří hledají kombinaci praktičnosti a stylu. Tato Škoda Octavia Combi je vybavena výkonným benzínovým motorem RS 2.0 TSI. Motor o objemu 1984 ccm poskytuje výkon 162 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou, což je výhodou pro budoucího majitele. Co se týče vybavení, Octavia Combi nabízí bi-xenonové a adaptivní světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou částečně kožená a vyhřívaná jak vpředu, tak vzadu, což zvyšuje pohodlí při jízdě. Klimatizace je automatická a přední okno ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
390 000
 Kč
Škoda Octavia RS 2,0 TDI 135 kW Navigace
Před 135 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v D, servisní knížka, 232249. Záruka v minimální hodnotě 10.000 Kč je zahrnutá v ceně vozidla. Mož... (více v detailu)
Hlavní město Praha
268 999
 Kč
Škoda Fabia, 1.4 TDi
Před 135 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia. Vůz v přípravě., ABS, Autorádio, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Isofix, Mlhovky, Multifunkčn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200 000
 Kč
Škoda Octavia RS 2,0 TDI 135 kW Navigace
Před 135 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
232249. Záruka v minimální hodnotě 10.000 Kč je zahrnutá v ceně vozidla. Možnost výhodného financování voz... (více v detailu)
Středočeský kraj
258 999
 Kč
Škoda Octavia, 1.2 TSI, NOVÁ CENA, Klima
Před 135 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia v provedení Hatchback je oblíbeným modelem s výborným poměrem ceny a výkonu. Tento vůz nabízí komfortní jízdu a velkou výbavu, což ho činí ideální volbou pro městskou i dálkovou jízdu. Tato Škoda Octavia, původem z ČR, je vybavena úsporným benzínovým motorem 1.2 TSI. Motor o objemu 1197 ccm poskytuje výkon 77 kW. Vybavení vozu zahrnuje vyhřívaná sedadla vpředu pro pohodlí v chladných dnech. Klimatizace umožňuje nastavení p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
170 000
 Kč
Škoda Fabia, 1,4 i 16V Comfort
Před 135 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Stav uspokojivý, Cena vozu je opravdu jen na Vás. Jedním hodem do statického terče si sami určíte cenu z kupní ceny vozu. Více na www.stepanekauto.cz, ABS, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizé... (více v detailu)
Středočeský kraj
36 000
 Kč
Škoda Fabia 1.2, NOVÁ CENA, Serv.kniha
Před 135 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší... (více v detailu)
Hlavní město Praha
55 000
 Kč
Škoda Fabia 1.2, NOVÁ CENA, Serv.kniha
Před 135 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší... (více v detailu)
Hlavní město Praha
55 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.0, ČR,1.maj, Serv.kniha
Před 135 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Fabia Combi je oblíbeným modelem pro rodiny, který se vyznačuje výborným poměrem ceny a komfortu. S kombi karoserií nabízí dostatek prostoru pro náklad a cestující, což ji činí ideální volbou pro každodenní použití. Tato Škoda Fabia je původem z ČR a je po prvním majiteli. Je vybavena úsporným benzínovým motorem 1.0, který poskytuje výkon 55 kW. Je možné uplatnit DPH. Vybavení vozu zahrnuje klimatizaci pro pohodlnou jízdu v jakémkoli počasí. Volant je kožený, což zvyšuje komfort řízení. Vůz je vy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150 000
 Kč
Škoda Fabia R5 1.4 TSI
Před 135 dny - Liberecký kraj - TIPCARS
koupeno v D, nehavarované, servisní knížka
Liberecký kraj
471 900
 Kč
Škoda Octavia, 2.0 TDI DSG 110kW
Před 135 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Velmi zachovalý, ABS, Automatické svícení, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, ESP, Imobilizér, Litá kola, Mlhovky, Sledování únavy řidiče, Start/St... (více v detailu)
Středočeský kraj
280 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.6 TDI AMBIENTE osv.
Před 135 dny - Ústecký kraj - SAUTO
Škoda Octavia 1.6 TDI AMBIENTE osv. Údaje o vozidle Druh vozidla : Osobní automobil Karoserie : Kombi 1.registrace : 2017 STK do : Palivo : Nafta Tachometr : 260.000 KM Objem/výkon : 1596 ccm / 85 kw Barva : černá Metalíza : Ano Počet míst : 5 Počet dveří : 5 Stav : Velmi dobrý Počet majitelů : 1 Servisní knížka : Ano Koupeno : Německo Poznámka : Vozidlo ve velice zachovalém stavu se servisní knížkou a pravidelným servisem. Vybaveno aut. klimatizací, ambientní osvětlení, asistent... (více v detailu)
Ústecký kraj
249 900
 Kč
Škoda Fabia, 1.0, ČR,1.maj, Klima
Před 135 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Fabia Combi je kompaktní a cenově dostupný vůz, který nabízí překvapivě prostorný interiér. S ohledem na karoserii, tento model je ideální pro malé rodiny a pro ty, kdo hledají vysokou úroveň komfortu a výbavy za rozumnou cenu. Tato Škoda Fabia je původem z ČR a je po prvním majiteli. Je vybavena úsporným benzínovým motorem 1.0, který poskytuje výkon 55 kW. Je možné uplatnit DPH. Vybavení vozu zahrnuje automatickou klimatizaci pro pohodlnou regulaci teploty. Volant je kožený pro lepší pocit z ří... (více v detailu)
Hlavní město Praha
120 000
 Kč
Škoda Octavia, Škoda Octavia II, 1.9 TDI
Před 135 dny - Liberecký kraj - SAUTO
Auto je ve dobrém technickém stavu, pravidelně servisované a udržované. 2. majitel. Stupeň výbavy: Elegance. Vzhledem k věku a nájezdu jsou na vozidle drobné kosmetické vady, ale celkově je vozidlo ve velmi dobrém stavu a připraveno k okamžitému použití. Pro více informací nebo domluvu prohlídky mě prosím kontaktujte., ABS, CD měnič, CD přehrávač, Centrální zamykání, Chladn... (více v detailu)
Liberecký kraj
59 900
 Kč
Škoda Octavia, Škoda Octavia 1.6 GLX Ambiente
Servisované vozidlo, květen 2023 nové čelní sklo, nové zadní brzdy, výměna oleje, březen 2024 kompletně nová spojka včetně spojkového válce, nový olej v převodovce, nové přední brzdy, lehká kosmetika, přidám sadu zimních kol. Garážováno, jezdí velmi pěkně. Důvod prodeje koupě nového vozu, ABS, Autorádio, Centrál... (více v detailu)
30 000
 Kč
Škoda Favorit 1.3i
Před 135 dny - AUTO_ESA
1990, 40kW, benzín, hatchback, 32 508km
50 000
 Kč
Škoda Favorit, 1.3i,2.maj,ČR,Tažné
Před 135 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při prot... (více v detailu)
Hlavní město Praha
65 000
 Kč
Škoda Citigo, 1.0 MPI
WhatsApp +420 777 417 167 (STK 05/2026) Tento vůz je ve velmi dobrém stavu, jak zvenku, tak uvnitř. Interiér je čistý a exteriér je dobře udržovaný. Klimatizace a topení fungují perfektně. Pravidelně servisováno a vůz je dodáván s kompletní servisní knihou pro váš klid. Před dvěma týdny proběhla důkladná technická kontrola a vůz prošel bez problémů. Můžete si být jisti, že je technicky v pořádku a při... (více v detailu)
70 000
 Kč
Škoda Fabia 1.2TSI, 2.maj,ČR, Ambition
Před 136 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, servisní knížka, Při použití financování na leasing nebo úvěr sleva 35 0... (více v detailu)
Hlavní město Praha
145 000
 Kč