Filtry





Škoda Scala 1,0 TSI / 81 kW Style Plus
Před 130 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Style, Plus paket, Paket Komfort, Vyhřívané čelní sklo, Dekor šedá Latice s měděným orámováním, Kola Propus Aero 17, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
469 900
 Kč
Škoda Scala 1.5 TSi 110kW Style PLUS
Před 130 dny - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Společnost AUTONOVA BRNO je autorizovaný servis vozů Škoda a VW. U těchto značek provádíme kompletní záruční i pozáruční servis. Během celého roku probíhá několik akcí. O aktuální nabídce zvýhodnění se informujte u prodejců. Pr... (více v detailu)
518 900
 Kč
Škoda Octavia AMBITION PLUS 1.5TSI 110kW M6F
Před 130 dny - Moravskoslezský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Vyhrazujeme si právo na opravu chyb a změny cen. Chyby v popisu vyhrazeny, platí vždy aktuální stav při... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
589 270
 Kč
Škoda Fabia Monte Carlo 1,5 TSI / 110 kW
Před 130 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka
Hlavní město Praha
598 000
 Kč
Škoda Kodiaq, 1.5 TSI, Automat, Serv.kniha
Před 130 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Kodiaq je SUV, které se vyznačuje pohodlným a bezpečným jízdním zážitkem. Její prostorná karoserie a vysoká úroveň výbavy ji činí ideální volbou pro rodiny i pro dlouhé cesty. Tato Škoda Kodiaq je rodinné SUV s automatickou převodovkou. Je vybavena benzínovým motorem 1.5 TSI o výkonu 110 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou a je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto vozu zahrnuje Full LED a adaptivní světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Vůz je vybaven bezdrátovým dobíjením telefonu pro pohodlné a rychlé nabíjení. Volant je multifunkční, s ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500 000
 Kč
Škoda Rapid 1,4 TDi, ČR, 2 MAJ., AMBITION.
Před 130 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, servisní knížka, Prověřeno společností CEBIA. SPACEBACK.
Hlavní město Praha
149 000
 Kč
Škoda Rapid, 1.0 TSI, NOVÁ CENA, ČR,1.maj
Před 130 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Rapid je cenově dostupná, ale přitom velmi komfortní a dobře vybavená. Její hatchback karoserie nabízí dostatek prostoru pro cestující i zavazadla, což ji činí ideální volbou pro rodiny i pro ty, kdo hledají všestranný vůz. Tato Škoda Rapid, původem z ČR, je po prvním majiteli. Je vybavena úsporným benzínovým motorem 1.0 TSI, který poskytuje výkon 81 kW. Je možné uplatnit DPH. Vybavení vozu zahrnuje vyhřívaná sedadla vpředu pro pohodlí v chladných dnech. Vůz je vybaven klimatizací pro příjemnou teplotu v kabině. Vol... (více v detailu)
Hlavní město Praha
260 000
 Kč
Škoda Kamiq Style Plus 1.0TSi 81kW 6° manu
Před 130 dny - Plzeňský kraj - CARS_CZ
Kola z lehké slitiny 6,5x17 ET 40 Braga. Stav velmi dobrý první majitel, servisní knížka, koupeno v CZ
Plzeňský kraj
484 000
 Kč
Škoda Fabia Ambition Plus 1.0TSi 70kW 5° m
Před 130 dny - Plzeňský kraj - CARS_CZ
Stav perfektní první majitel, servisní knížka, koupeno v CZ
Plzeňský kraj
369 900
 Kč
Škoda Fabia Ambition Plus 1.0TSi 70kW
Před 130 dny - Plzeňský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Bližší informace Vám p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
369 899
 Kč
Škoda Kamiq Style Plus 1.0TSi 81kW
Před 130 dny - Plzeňský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Bližší informace Vám poskytnou naši prodejci.
Plzeňský kraj
489 900
 Kč
Škoda Rapid, Style 1,0 TSI 81 kW
Před 130 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Pravidelný servis v autorizovaném servisu. V ceně jsou nové zimní pneumatiky. Nehavarováno - nestříkáno., ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bi-xenony, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Originální autorádio, Pa... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
280 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.2TSI MONTE CARLO, SPLÁTKY
Před 130 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
PĚKNÝ STAV, SADA ZIMNÍCH KOL, VÝBAVA MONTE CARLO, MOŽNÉ SPLÁTKY I PROTIÚČET Další výbavy: AUX,, ABS, Autorádio, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Isofix, Litá kola, Mlhovky, Nastavitelný ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
159 900
 Kč
Škoda Fabia, 1.2 TSI, Automatická klima
Před 130 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Fabia Combi je cenově dostupný model s prostorným interiérem a pohodlnou jízdou. S její rozsáhlou výbavou a kombi karoserií je ideální volbou pro rodiny hledající praktičnost a komfort. Tato Škoda Fabia Combi je vybavena výkonným benzínovým motorem 1.2 TSI. Motor o objemu 1197 ccm poskytuje výkon 63 kW. Vybavení tohoto vozu zahrnuje vyhřívaná sedadla vpředu pro pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadné nastavení... (více v detailu)
Hlavní město Praha
140 000
 Kč
Škoda Rapid 1,4 TDi, ČR, 2 MAJ., AMBITION.
Před 130 dny - CARS_CZ
Prověřeno společností CEBIA. SPACEBACK.. Stav velmi dobrý servisní knížka, koupeno v CZ
149 000
 Kč
Škoda Fabia 1.0TSi, ČR, Style, LED
Před 130 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, Při použití financování na leasing nebo úvěr sleva 40 000 Kč. Ot... (více v detailu)
Hlavní město Praha
193 000
 Kč
Škoda Fabia 1.0 TSi, ČR, Ambition, TZ
Před 130 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, Při použití financování na leasing nebo úvěr sleva 45 000 Kč. Ot... (více v detailu)
Hlavní město Praha
212 000
 Kč
Škoda Roomster 1.6 i, výhřev sed.
Před 130 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, Při použití financování na leasing nebo úvěr sleva 35 000 Kč. Ot... (více v detailu)
Hlavní město Praha
115 000
 Kč
Škoda Octavia 1,5 TSI DSG Style LED+ACC
Před 130 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Jsme prvním a jediným vlastníkem vozu. 100% CZ původ a plná servisní historie. Možnost odpočtu DPH a zajištění financování. Možnost prodloužené záruky až na 36 měsíců. Výbava vozidla generována dle VIN a má informativní charakter. Společnost Business Lease posky... (více v detailu)
Hlavní město Praha
384 000
 Kč
Škoda Superb, TSI 4x4 2.0/206kW SportLine
Před 130 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Climatronic (3zónový) s ovládací jednotkou klimatizace vzadu, "SMART LINK" (bezdrátově pro Apple), 7stupňová automatická převodovka pro pohon všech kol, 3 klíče k vozu, 2x USB vpředu + 2x USB vzadu, Matrix-Beam, Komfortní telefonování s LTE a bezdrátovým nabíjením, Funkce ECO, Rozšířené tlumení hluku v interiéru, Hlasové ovládání, Sluneční clona s make-up zrcátkem a LED osvětlením a airbagovým štítkem, Zadní skupinové světlo LED, ukazatel směru animovaný, speciální design, Navi Columbus + Web radio, Alu pedály, Automatické udržování vzdálenosti (s funkcí follow to stop) a omezovačem rychlosti, "KESSY FULL" se SAFE systémem, Remote Access / Remote Access + Online Infotainment, Vyhřívání předních a zadních sedadel, Čelní asistent včetně systému nouzového brzdění pro automatické udržování rychlosti high, Nekuřácké provedení, "DRIVER ALERT" - rozpoznání únavy, Virtuální pedál-otevření/zavření 5.tých dveří(pouze v kombinaci s el.ovládanými dveřmi a Kessy), Výstražné zařízení proti krádeži,,... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 148 290
 Kč
Škoda Fabia, 1.0 TSI 81kW Style PLUS
Před 130 dny - Středočeský kraj - SAUTO
3 SERVISNÍ PROHLÍDKY ZDARMA PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ CHYTŘE SE SPOLEČNOSTÍ VWFS.VÝPIS CEBIA PROTOKOLU K VOZIDLU ZDARMA.EXTRA BONUS 10.000,-Kč PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ SE SPOLEČNOSTÍ AUTO OPAT.MOŽNOST PŘIKOUPENÍ PRODLOUŽENÉ ZÁRUKY., ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnoh... (více v detailu)
Středočeský kraj
299 900
 Kč
Škoda Octavia, 1.5 TSI 110kW Style PLUS
Před 130 dny - Středočeský kraj - SAUTO
PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA NA 5 LET NEBO 100.000 KM3 SERVISNÍ PROHLÍDKY ZDARMA PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ CHYTŘE SE SPOLEČNOSTÍ VWFS.VÝPIS CEBIA PROTOKOLU K VOZIDLU ZDARMA.MOŽNOST PŘIKOUPENÍ ŠKODA PŘEDPLACENÉHO SERVISU.MOŽNOST PRODLOUŽENÍ TOVÁRNÍ ZÁRUKY.EXTRA BONUS 10.000,-Kč PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ SE SPOLEČNOSTÍ AUTO OPAT., ABS, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počíta... (více v detailu)
Středočeský kraj
659 888
 Kč
Škoda Kodiaq, 2.0 TDI 147kW DSG 4x4 L&K TOP
Před 131 dny - Středočeský kraj - SAUTO
3 SERVISNÍ PROHLÍDKY ZDARMA PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ CHYTŘE SE SPOLEČNOSTÍ VWFS.VÝPIS CEBIA PROTOKOLU K VOZIDLU ZDARMA.EXTRA BONUS 10.000,-Kč PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ SE SPOLEČNOSTÍ AUTO OPAT.MOŽNOST PŘIKOUPENÍ PRODLOUŽENÉ ZÁRUKY., 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Adaptivní regulace podvozku, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent stability přívěsu (TSA), Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožené čalounění, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
729 900
 Kč
Škoda Superb, 2.0TDI 147KW DSG Sportline
Před 131 dny - Středočeský kraj - SAUTO
PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA NA 5 LET NEBO 100.000 KM3 SERVISNÍ PROHLÍDKY ZDARMA PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ CHYTŘE SE SPOLEČNOSTÍ VWFS.VÝPIS CEBIA PROTOKOLU K VOZIDLU ZDARMA.MOŽNOST PŘIKOUPENÍ ŠKODA PŘEDPLACENÉHO SERVISU.MOŽNOST PRODLOUŽENÍ TOVÁRNÍ ZÁRUKY.EXTRA BONUS 10.000,-Kč PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ SE SPOLEČNOSTÍ AUTO OPAT., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobi... (více v detailu)
Středočeský kraj
999 888
 Kč
Škoda Rapid, 1.2 TSI, NOVÁ CENA, ČR,2.maj
Před 131 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Rapid je cenově dostupný hatchback, který nabízí dostatek prostoru a komfortu. S její výbavou a výkonností je ideální pro městskou i dálkovou jízdu. Tato Škoda Rapid pochází z ČR a je vybavena úsporným benzínovým motorem 1.2 TSI. Motor o objemu 1197 ccm poskytuje výkon 63 kW. Vybavení vozu zahrnuje klimatizaci pro pohodlnou jízdu v jakémkoli počasí. Volant je multifunkční a kožený, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Tempomat umožňuje pohodln... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100 000
 Kč