Filtry





Škoda 120 l
Před 125 dny - Zlínský kraj - RAJ_VETERANU
Rok výroby: 1987 • Najeto: 25 000 Km • Výkon: 38 kW (52 PS) • Karoserie: Sedan • Barva: Hneda • Výbava: . Prodam vozidlo znacky Skoda 120l. Najeto 25000km. Vozidlo je na puvodnich pneu OR. Puvodni RZ a doklady. Zachovaly stav, vozidl... (více v detailu)
Zlínský kraj
90 000
 Kč
Škoda Octavia, 2.0 TDI, AUTOMAT, 1.MAJ, DPH
Před 125 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je oblíbeným modelem s výhodnou cenou a pohodlnou jízdou. S kombi karoserií nabízí širokou výbavu a je ideální pro ty, kteří hledají kombinaci praktičnosti a stylu. Tato Škoda Octavia Combi je vybavena automatickou převodovkou a výkonným dieselovým motorem 2.0 TDI o výkonu 110 kW. Pochází z ČR a je po prvním majiteli. Je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto vozu zahrnuje full LED a adaptivní světlomety pro optimální viditelnost. Přístrojový štít s virtuálním kokpitem zvyšuje přehlednost a komfort řízení. Vyhřívaná sedadla vpředu a vyhřívané přední okno poskytují pohodlí i v chladnějším počasí. Klimatizace je automatická pro sna... (více v detailu)
Hlavní město Praha
540 000
 Kč
Škoda Fabia, 1,2 TSI 63kW DIGIKLIMA,+ALU
Před 125 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
K VOZU DRUHÁ SADA ZIMNÍCH ALU KOL Další výbavy: AUX,, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Mlhovky, Nastavitelný volant, Palubní po... (více v detailu)
Kraj Vysočina
129 990
 Kč
Škoda Scala, TSI 81kW PAKET MONTE CARLO
Před 125 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
NOVÉ LETNÍ PNEU BARUM R18, K VOZU DRUHÁ SADA ZIMNÍCH KOL, ABS, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED denní svícení, Litá kola, Mobilní připojení, Nastavitelný volant, Palubní počítač, Parkovací senzory, Posilovač... (více v detailu)
Kraj Vysočina
369 990
 Kč
Škoda Octavia, 2,0 TSI RS 162kW 8000Km
Před 125 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Další výbavy: aut. aktivace výstražných světlometů, AUX,, ABS, Android Auto, Apple Car Play, Autorádio, Bi-xenony, Bluetooth, CD měnič, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Kožené potahy, LED denní svícení, Litá kola, Mlhovky, Mobilní připojení, Multi... (více v detailu)
Kraj Vysočina
409 990
 Kč
Škoda Superb 4x4 SERVIS! KŮŽE DSG NOVÁ STK
Před 125 dny - Moravskoslezský kraj - TIPCARS
Vozidlo je po maxi servise, GENERÁLKA MOTORU, ROZVODY, OLEJ V PŘEVODOVCE, ROZVODOVKA atd....Pochopitelně s kosmetickými oděrkami je u tohoto ročníku třeba počítat, ale není to absolutně nic hrozného. Velmi kvalitní a zachovalé vozidlo v obrovské výbavě. NOVÁ STK. VOLEJTE MAJITELI -- 777 200 007 --. PROVĚŘENÉ VOZIDLO POCTIVÉ KILOMETRY. VELICE ZACHOVALÉ. POCTIVÉ - dohl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
149 999
 Kč
Škoda Octavia, TDi, NOVÁ STK, BEZ INVESTIC
Před 125 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
VELMI DOBRÝ STAV, NOVÁ STK - MOŽNO IHNED JEZDIT, NA AUTĚ LETNÍ PNEU, V KUFRU 2. SADA ZIMNÍCH KOL, PLNĚ FUNKČNÍ A POJIZDNÉ BEZ NUTNÝCH INVESTIC, ABS, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Mlhovky, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Palu... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
49 999
 Kč
Škoda Fabia, 1.2 TSI, NOVÁ CENA, CZ doklady
Před 125 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
60 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.6 TDI, ČR,1.maj
Před 125 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je oblíbená pro svou prostornost a pohodlí. Její cenová dostupnost a bohatá výbava ji činí ideální volbou pro rodiny i pro služební využití. Tato Škoda Octavia Combi pochází z ČR a je po prvním majiteli. Je vybavena úsporným dieselovým motorem 1.6 TDI, který poskytuje výkon 85 kW. Motor má objem 1598 ccm. U tohoto vozu je možné uplatnit DPH. Vybavení vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
240 000
 Kč
Škoda Superb 4x4 SERVIS! KŮŽE DSG NOVÁ STK
Před 125 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
Vozidlo je po maxi servise, GENERÁLKA MOTORU, ROZVODY, OLEJ V PŘEVODOVCE, ROZVODOVKA atd....Pochopitelně s kosmetickými oděrkami je u tohoto ročníku třeba počítat, ale není to absolutně nic hrozného. Velmi kvalitní a zachovalé vozidlo v obrovské výbavě. NOVÁ STK. VOLEJTE MAJITELI - 777 200 007 -. PROVĚŘENÉ VOZIDLO POCTIVÉ KILOMETRY. VELICE ZACHOVALÉ. POCTIVÉ - dohledatelné ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
149 999
 Kč
Škoda Octavia 2.0TDI 1.majitel,ČR,DPH
Před 125 dny - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, nehavarované, servisní knížka, Tahle modrá fešanda stoji za pozornost, nejen že má dobrý původ a je po prvním majiteli, má kompletní servisní historii, nebyla havarovaná, také dostala i renovaci převodovky :) . Přijďte se přesvědčit sami, můžete si dát třeba kávu u které si můžete prohlédnout výpis z... (více v detailu)
379 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.6 TDI, ČR,1.maj, Klima
Před 125 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je oblíbeným vozem, který je ceněn pro svou prostornost a pohodlí. Tento model je také vybaven špičkovými bezpečnostními prvky a je cenově dostupný, což ho činí ideální volbou pro rodiny. Tato Škoda Octavia Combi pochází z ČR a je po prvním majiteli. Je vybavena úsporným dieselovým motorem 1.6 TDI, který poskytuje výkon 85 kW. Motor má objem 1598 ccm. Je možné uplatnit DPH. Vybavení vozu zahrnuje vyhřívaná sedadla vpředu pro pohodlí v chladných dnech. Klimatizace umožňuje příjemnou teplotu v interiéru vo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
210 000
 Kč
Škoda Karoq 2.0 TDI DSG Style Plus, NAVI,
Před 125 dny - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Navi Amundsen + Web radio, Virtual Cockpit, VARIOFL... (více v detailu)
738 000
 Kč
Škoda Kodiaq Style 2,0 TDI 110kW DSG 4×4
Před 125 dny - Liberecký kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka
Liberecký kraj
1 039 000
 Kč
Škoda Karoq 2.0 TDI / 110 kW / 4x4 / DSG /
Před 125 dny - Olomoucký kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka
Olomoucký kraj
849 000
 Kč
Škoda Karoq 1.0 TSi 85kW Style
Před 125 dny - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Společnost AUTONOVA BRNO je autorizovaný servis vozů Škoda a VW. U těchto značek provádíme kompletní záruční i pozáruční servis. Během celého roku probíhá několik akcí. O aktuální na... (více v detailu)
478 900
 Kč
Škoda Octavia Combi 1.5 TSi 110kW Style
Před 125 dny - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Společnost AUTONOVA BRNO je autorizovaný servis vozů Škoda a VW. U těchto značek provádíme kompletní záruční i pozáruční servis. Během celého roku probíhá několik akcí. O aktuální nabídce zvýho... (více v detailu)
388 900
 Kč
Škoda Kodiaq Style 2,0 TDI 147 kW 7-stup. a
Před 125 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, 8AR 31-60PROVEDENÉ OPRAVY V... (více v detailu)
Středočeský kraj
729 000
 Kč
Škoda Karoq, 2.0 TDI / 110 kW / 4x4 / DSG /
Před 125 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
, ABS, Adaptivní regulace podvozku, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent stability přívěsu (TSA), Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED denní svícení, LED matrixové světlomety, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční vola... (více v detailu)
Olomoucký kraj
849 000
 Kč
Škoda Octavia, II.1.6 MPI
Nové tlumičenové brzdyzimní sada plech k vozu, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér,... (více v detailu)
115 000
 Kč
Škoda Superb, III.2.0 TDI Xenon Kuže Canton
Další výbavy: aut. zabrzdění v kopci, GPS zabezpečení, zadní světla LED, aut. aktivace výstražných světlometů, AUX,, ABS, Adaptivní regulace podvozku, Adaptivní tempomat, Aktivní kapota, Alarm, Ambientní LED osvětlení interiéru, Apple Car Play, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bi-xenony, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, Dojezdové rezervní kolo, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Kožené potahy, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Mobilní připojení, Mul... (více v detailu)
299 000
 Kč
Škoda Superb 2,0 TDI 110kW Ambition DSG Zár
Před 125 dny - Jihočeský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, nehavarované, servisní knížka, Cena vozu je včetně roční záruky. Doživotní garance původu vozidla. Historie vozu vč.stavu najetých KM prověřena společností Výbava daného voz... (více v detailu)
Jihočeský kraj
388 000
 Kč
Škoda Scala, Ambition 1,0 TSI 81 kW
Před 125 dny - Pardubický kraj - SAUTO
Černá magická s perleťovým efektem, Proaktivní servis, Mobilita PLUS, model 1.1.1, Šrouby se zabezpečením proti krádeži, Rezervní kolo ocelové (neplnohodnotné), , Interiér plus, Kola z lehké slitiny 6J x 16" Sargas AER 2 USB Typ-C vpředu Anténa pouze pro příjem FM, Diversity Asistent rozjezdu do kopce Bederní opěra, ručně nastavitelná, v opěradlech předních sedadel Bez odpadkového koše Bez zásuvky Bluetooth Boční airbag vpředu, s hlavovým airbagem Boční okna a zadní okno z tepelně izolačního skla Centrální zamykání s dálkovým ovládáním, vnitřn... (více v detailu)
Pardubický kraj
538 202
 Kč
Škoda Kodiaq, Exclusive Selection 2,0 TDI 4x
Před 125 dny - Pardubický kraj - SAUTO
Šedá Graphite metalíza, Příprava pro služby ŠKODA Connect L, Služba ŠKODA Prodloužená záruka na 5 let, Exclusive Selection, Premium Paket Matrix-LED přední světlomety Adaptivní podvozek DCC+ Asistovaná jízda 2.0+ Infotainment Navi 13" a head-up displej S rozšířeným bezpečnostním systémem (PreCrash) Klíček pro systém zamykání s dálkovým ovládáním Bez osvětlení zavazadlového prostoru Opěrky hlavy vpředu Střešní nosič, čistý Odjištění zadního sedadla mechanické Sound paket "branded" Tříbodové automatické bezpečnostní p... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 508 000
 Kč
Škoda Kodiaq, Exclusive Selection 2,0 TDI 4x
Před 125 dny - Pardubický kraj - SAUTO
Šedá Graphite metalíza, Příprava pro služby ŠKODA Connect L, Služba ŠKODA Prodloužená záruka na 5 let, Exclusive Selection, Premium Paket, Třetí řada sedadel Matrix-LED přední světlomety Adaptivní podvozek DCC+ Asistovaná jízda 2.0+ Infotainment Navi 13" a head-up displej S rozšířeným bezpečnostním systémem (PreCrash) Klíček pro systém zamykání s dálkovým ovládáním Bez osvětlení zavazadlového prostoru Opěrky hlavy vpředu Střešní nosič, čistý Odjištění zadního sedadla mechanické Sound paket "branded" Tříbodové automatické bezp... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 530 000
 Kč