Filtry





Škoda Octavia, 2,0 TDI RS 135 kW DSG
Před 118 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Stav perfektní, Velmi hezký a zachovalý vůz. Garantujeme původ a najeté KM ke každému našemu vozu, včetně certifikace od nezávislé společnosti CEBIA., ABS, Alarm, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožená sedadla, LED denní svícení, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
309 999
 Kč
Škoda Roomster 1.2 TSi, AC, tempo, výhřev
Před 118 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
servisní knížka, Při použití financování na leasing nebo úvěr sleva 35 000 Kč. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
140 000
 Kč
Škoda Fabia 1.2 TSI, AC, +kola
Před 118 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, Při použití financování na leasing nebo úvěr sleva 35 000 Kč. Ot... (více v detailu)
Hlavní město Praha
145 000
 Kč
Škoda Yeti 2.0 TDi 4x4, Joy, bixen
Před 118 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
servisní knížka, Při použití financování na leasing nebo úvěr sleva 50 000 Kč. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
314 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.6 TDI, Serv.kniha, Navi
Před 118 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je oblíbená pro svou prostornost a komfort. Tento model je cenově dostupný a nabízí bohatou výbavu, což ho činí ideální volbou pro rodiny i pro podnikatele. Tato Škoda Octavia Combi je vybavena úsporným dieselovým motorem 1.6 TDI. Motor o objemu 1598 ccm poskytuje výkon 77 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou. Vybavení vozu zahrnuje automatickou klimatizaci pro pohodlnou regulaci teploty. Volant je multifunkční a kožený, což zvyšuje komfort řízení. Vůz je vybaven konektivitou s Bluetooth pro sna... (více v detailu)
Hlavní město Praha
140 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.6i najeto 125t.km Tažné
Před 118 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia 1.6i 74kW Benzin r.v 05/1999, Nova STK do 05/2026. Najeto original 125000 km. Servisni kniha. Faktury. 2 majitele, Posledni vlastnil 18 let. Plně pojízdné. Motor a prevodovka funguje jak ma. Rozvody dělaný ve 97000km. Tazne zařízení zapsano v TP, tři klíče. Převod jen 800kc., ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
Škoda Fabia, Monte Carlo 1.0TSI 81kW
Nadstandardní výbava: Prodloužená tovární záruka 5 let / 100 000 km. Ocelové dojezdové kolo. Kola z lehké slitiny "PROCYON" černá broušená 17". "COLOR CONCEPT ČERNÝ". Na vozy kupované u naší společnosti poskytujeme garanci na původ a počet ujetých kilometrů., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, Imobilizér, Isofix, LED denní sví... (více v detailu)
479 000
 Kč
Škoda Superb 2.0TDI DSG SPORTLINE SERVIS.KN
Před 118 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
servisní knížka, EV.Č.: 194| Akční cena při financování: 349 999 Kč | Rádi Vám zpracujeme nezávaznou nabídku... (více v detailu)
Hlavní město Praha
399 999
 Kč
Škoda Fabia, Fabie 1.9 TDI
Před 118 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
nabízím svoji vymazlenou fabinku motoricky v super stavu najeto poctivě 264 xxx km 2x klíč +DO , klima. Palubni PC ,autorádio pioneer , stahování předních oken menší kosmetický vady, Bez koroze Stk do 3/2026 K autu přidávám sadu zimních kol Servisní knížka veškerý opravy atd k dispozici Auto má spotřebu 4.5-5 l/100 Auto mě za celou dobu nezklamalo a dostalo vše co potřebuje důvod prodeje prechazim na vetsi auto , prosím jen vazni zájemci smlouvani po telefonu neakceptuji pokud mate zájem určitě zavolejte AUTOBAZARY NEVOLAT ANI PSÁT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
55 000
 Kč
Škoda Octavia, Combi 1.5 TSi 110kW Style PLUS
Společnost AUTONOVA BRNO je autorizovaný servis vozů Škoda a VW. U těchto značek provádíme kompletní záruční i pozáruční servis.Během celého roku probíhá několik akcí. O aktuální nabídce zvýhodnění se informujte u prodejců. Prodej prověřených vozů s možností protiúčtu. Kompletní nabídka pojištění. Prodej hotově či na splátky. Výkup vozů. Ocenění vozu zdarma. To je jen drobný výčet z námi nabízených služeb., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, Hlasové ... (více v detailu)
538 900
 Kč
Škoda Kamiq 1,0 TSI DSG 81 kW Ambition
Před 118 dny - Zlínský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Vyřídíme pro Vás VIP podmínky u společnosti Š... (více v detailu)
Zlínský kraj
459 900
 Kč
Královéhradecký kraj
647 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.6 TDI, Automat, Navi
Před 118 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je oblíbená pro svou prostornost a vysokou úroveň komfortu. S cenově dostupnou a širokou výbavou je ideální volbou pro ty, kdo chtějí spojit praktičnost a styl. Tato Škoda Octavia Combi je vybavena úsporným dieselovým motorem 1.6 TDI. Motor o objemu 1598 ccm poskytuje výkon 77 kW. Vůz je vybaven automatickou převodovkou, což umožňuje plynulou jízdu. Vybavení vozu zahrnuje xenonové světlomety pro lepší viditelnost. Sedadla jsou kožená a vyhřívaná jak vpředu, tak vzadu, což umožňuje maximální pohodlí pro všechny cestující. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Vůz je také vybaven střešním oknem ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
130 000
 Kč
Škoda Octavia, RS 125kW navi, xenon, nová STK
Před 118 dny - Liberecký kraj - SAUTO
Po 2. majiteli v Německu, rozvody na 235tkm. Nyní nová STK, 2x klíč. Protiúčet možný, ABS, Automatické svícení, Autorádio, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Klimatizovaná přihrádka, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Kožené potahy, Malý kožený paket, Mlhovky, ... (více v detailu)
Liberecký kraj
110 000
 Kč
Škoda Superb II 2,0TDI 103kW Ambition
Před 118 dny - Moravskoslezský kraj - TIPCARS
koupeno v D, servisní knížka, Celkově hezké, zachovalé, po druhém majiteli, neponičený interier, pravidelně servisované, servisní kniha, faktury!! Nejlepší, bezproblémový motor CR 103KW... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
225 000
 Kč
Škoda Scala 1,0 TSI CNG Style G-TEC ČR
Před 118 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Původ vozidla v ČR, garance najetých kilometrů!!! Vozidlo po prvním majiteli – po ukončeném operativním leasingu. Možnost odpočtu DPH. Pravidelně servisováno v autorizovaném servisu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
298 900
 Kč
Škoda Superb, 2.0TDI DSG SPORTLINE SERVIS.KN
Před 118 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav velmi dobrý, EV.Č.: 194| Akční cena při financování: 349 999 Kč | Rádi Vám zpracujeme nezávaznou nabídku výhodného financování, pojištění a prodloužené záruky k vozu | Nezávislé osvědčení původu a historie vozu |;, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Automatické přepínání dálkových světel, Bezklíčkové ovládání, Bi-xenony, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Hlídání mrtvého... (více v detailu)
Hlavní město Praha
399 999
 Kč
Škoda Octavia, 1.4 TSI 103kW DSG ELEGANCE+ ČR
Před 118 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav velmi dobrý, EV.Č.: 185 | Akční cena při financování: 219 999 Kč | Rádi Vám zpracujeme nezávaznou nabídku výhodného financování, pojištění a prodloužené záruky k vozu | Nezávislé osvědčení původu a historie vozu |;, ABS, Automatické přepínání dálkových světel, Bezklíčkové ovládání, Bi-xenony, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Isofix, Litá kola, Mlhovky,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
259 999
 Kč
Škoda Octavia, Laurin&Klement 2.0 TDI
Před 118 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je oblíbeným modelem s výhodou prostorné karoserie. Je ceněná pro svůj komfort, dostupnost a bohatou výbavu, což ji činí ideální volbou pro ty, kteří hledají praktičnost a styl. Škoda Octavia Combi pochází z ČR a je vybavena automatickou převodovkou. Pod kapotou najdeme výkonný dieselový motor 2.0 TDI o objemu 1968 ccm, který poskytuje výkon 110 kW. Vybavení tohoto vozu zahrnuje bi-xenonové světlomety pro lepší viditelnost. Sedadla jsou částečně kožená, vyhřívaná jak vpředu, tak vzadu a pokrytá alacantrovou látkou pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadné nastavení teploty. Vůz je vybaven vyhřívaným předním oknem pro rychlé odmrazení v zimních... (více v detailu)
Hlavní město Praha
220 000
 Kč
Škoda Octavia, COMBI STYLE 2,0 TDI 110 kW
Před 118 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
BONUS 10.000 PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ AUTO JAROV, S.R.O. NEBO VÝKUPU VOZU NA PROTIÚČET. VŮZ S PRODLOUŽENOU ZÁRUKOU 5 LET / 100 000 KM. BONUS 3 SERVISNÍ PROHLÍDKY ZDARMA PŘI FINANCOVÁNÍ CHYTŘE S VWFS. PROTOKOL CEBIA K VOZIDLU ZDARMA., ABS, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Is... (více v detailu)
Hlavní město Praha
749 900
 Kč
Škoda Fabia, 1,2 12V HTP 51kW Ambiente Edit
Před 118 dny - Liberecký kraj - SAUTO
Stav dobrý, ABS, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, Mlhovky, Nastavitelný ... (více v detailu)
Liberecký kraj
53 000
 Kč
Škoda Octavia 1.6 TDI style plus, navi,ledr
Před 118 dny - Karlovarský kraj - TIPCARS
první majitel, nehavarované, servisní knížka, vin:TMBJG7NE4L0047601, servisní knížka, Vozidlo z operativního leasingu = maximální dohledatelnost historie vozidla, kompletně vedený servis pouze v autorizovaném servisu, vozidlo po 1.majiteli. MOŽNÝ ODPOČET DPH. Prodávající prohlašuje, že pokud bude po uzavření této kupn... (více v detailu)
Karlovarský kraj
389 000
 Kč
Škoda Octavia Ambition Fresh 20TDI-85kW-DSG
Před 118 dny - Plzeňský kraj - TIPCARS
Zvýhodněný balíček Prodloužené záruky a servisu na 5let nebo 100.000km za 9.900,- Kč, nebo s výhodným... (více v detailu)
Plzeňský kraj
789 000
 Kč
Ústecký kraj
419 000
 Kč
Škoda Roomster 1,6 TDi 66 kW
Před 118 dny - Královéhradecký kraj - TIPCARS
koupeno v F, Vozidlo v pěkném stavu s úsporným motorem! Druhá ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
129 000
 Kč