Filtry





Škoda Octavia 1,6 TDi GREENLINE,NAVI,ROZVOD
Před 117 dny - Zlínský kraj - TIPCARS
koupeno v I, servisní knížka, Bohatá výbava vozu včetně NAVIGACE, tempomatu a automatického parkování. Rozvody d... (více v detailu)
Zlínský kraj
199 999
 Kč
Škoda Karoq, DSG 1.5 TSI / 110 kW / SPORTL
Před 117 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
travel Assist s navigací, rezervní kolo (neplnohodnotné), tažné zařízení sklopné - el. odjistitelné, panoramatické střešní okno, ambientní paket, funkční paket, příprava pro služby ŠKODA Connect L, ISOFIX na sedadle spolujezdce Hlavice/madlo řadicí páky z kůže, Hlavní světlomety LED s variabilním rozložením světla, "Virtual Cockpit", Ambientní světlo provedení 2, Hlavové airbagy, boční airbagy vpředu a vzadu, Komfortní telefonování s LTE a bezdrátovým nabíjením, Kolenní airbag řidiče, Navi Amundsen + Web radio, Matrix-Beam, Stupňový interval stírání stěračů se snímačem světla/dešťě, ABS, Adaptivní regulace podvozku, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent stability přívěsu (TSA), Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní se... (více v detailu)
Olomoucký kraj
824 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.6 TDi Comfort
Před 117 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Bližší informace k tomuto vozu rádi zodpovíme na tel. 775 770 990. Kompletní nabídka vozidel na www.trotina.cz, ABS, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Litá kola, ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
89 900
 Kč
Škoda Octavia, Ambition Plus TS 110/1.5 M6F
Před 117 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční v... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
606 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.0 TSI 81 kW Style
Jasný původ vozidla, vůz zakoupen jako nový v ČR, po 1. majiteli, možnost odpočtu DPH! Výbava STYLE: 15" ALU KOLA SE ZIMNÍM OBUTÍM, 2-ZÓNOVÁ AUTOMATICKÁ KLIMATIZACE, FRONT+LANE ASSIST, SENZOR SVĚTLA A DEŠTĚ, TEMPOMAT VČ. OMEZOVAČE RYCHLOSTI, ZADNÍ PARKOVACÍ SENZORY, HANDSFREE, SMARTLINK, LED SVĚTLOMETY, MULTIFUNKČNÍ VOLANT, EL. OKNA! 9AP5305. Kompletní nabídku našich ojetých vozidel naleznete na webu www.direct-auto.cz!, ABS, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, ... (více v detailu)
359 900
 Kč
Škoda Fabia, 1.4i,50kW
Před 117 dny - Středočeský kraj - SAUTO
, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Dělená zadní sedadla, Imobilizér, Posilovač řízení, Tónovaná skla
Středočeský kraj
29 800
 Kč
Škoda Octavia, 1.6 MPI 75kW AUTOMAT
Před 117 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
V perfektním technickém stavu. Bez koroze. 2 klíče. Poslední výměna oleje v převodovce v 98000km. OTEVŘENO PO-PÁ 8:30-12:00 a 13:00-17:00 , SO 9-12 po telefonické dohodě. Na kávu s Vámi se těší Lukáš. Najdete nás 5min od Třebíče směr Dukovany-Moravský Krumlov. Nákup vozidla v rodinné atmosféře. Zkušební projížďka samozřejmostí, prohlídka Vaším technikem, nebo návštěva Vámi vybraného autoservisu samozřejmostí. Nakupujte v klidu a dělejte si radost., ABS, A... (více v detailu)
Kraj Vysočina
84 900
 Kč
Škoda Superb, 2.0TDi Style Odpočet DPH
Před 117 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
K vozidlu veškerá dokumentace včetně servisní historie! 2x klíč! Koupeno jako nové v ČR! 1.Majitel! Možnost odpočtu DPH., ABS, Android Auto, Apple Car Play, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bi-xenony, Bluetooth, Centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, Kožené čalounění, LED den... (více v detailu)
Kraj Vysočina
399 900
 Kč
Škoda Scala, 1,6 TDi 85kW "Virtual Cockpit"
Před 117 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Stav perfektní,Leasing možný,Úvěr možný, Cena vozu je včetně roční záruky. Doživotní garance původu vozidla. Historie vozu vč.stavu najetých KM prověřena společností Cebia - předložíme Cebia report. Výbava daného vozu je orientační. Kompletní nabídka na www.andy-auta.cz; Model 2021; Vozidlo se nachází na pobočce České Budějovice, ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, El... (více v detailu)
Jihočeský kraj
318 000
 Kč
Škoda Octavia, 1,6 TDi GREENLINE,NAVI,ROZVOD
Před 117 dny - Zlínský kraj - SAUTO
Stav velmi dobrý,Úvěr možný, Bohatá výbava vozu včetně NAVIGACE, tempomatu a automatického parkování. Rozvody dělány ve 201.000 km. Zachovalý vůz po pečlivém ajiteli na doporučení. Sada zimních pneu k vozu navíc. STK 3/2025., ABS, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná p... (více v detailu)
Zlínský kraj
189 999
 Kč
Škoda Karoq 2.0 TDI Ambition
Před 117 dny - Královéhradecký kraj - CARS_CZ
Prodloužená tovární záruka na 5 let nebo 100.000 km. Financujte se společností ŠkoFIN svůj vůz CHYTŘE a získejte zdarma 3 servisní prohlídky a záruku k vozu.... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
628 000
 Kč
Moravskoslezský kraj
239 000
 Kč
Škoda Roomster, 1.2 TSi,AC,tempo
Před 117 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Automatické svícení, Autorádio, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek... (více v detailu)
Hlavní město Praha
140 000
 Kč
Škoda Superb 2,0 TDI 110kW Style Combi DSG
Před 117 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, čk: 54 pravidelný autorizovaný servis vozu v 60 000 km po prohlídce, doživotní garance n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
619 989
 Kč
Škoda Octavia, 2.0 TDI, AUTOMAT, 1.MAJ, DPH
Před 117 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je oblíbená pro svou prostornost a efektivitu spotřeby paliva. Tento model je cenově dostupný a nabízí pohodlnou jízdu s bohatou výbavou. Tato Škoda Octavia Combi je původem z ČR a je po prvním majiteli. Je vybavena automatickou převodovkou a výkonným dieselovým motorem 2.0 TDI o výkonu 110 kW a objemu 1968 ccm. Je možné uplatnit DPH. Vybavení vozu zahrnuje full LED světlomety pro optimální viditelnost. Přístrojový štít s virtuálním kokpitem zvyšuje přehlednost a komfort řízení. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Vůz je také vybaven vyhřívaným předním oknem,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
420 000
 Kč
Škoda Kamiq, 1.5 TSI, Monte Carlo,Full led
Před 117 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Zánovní vůz v perfektním stavu přímo po 1. majiteli. V plné tovární záruce. Interiér bez známek předchozího používání. Samozřejmostí je doložená servisní historie (servisní knížka) a veškerá palubní dokumentace (návody atd.).Výbava Monte Carlo s motorem 1.5Tsi 110Kw s automatickou převodovkou DSG, cena nového vozu 699.300kč, barva oranžová Phoenix metalíza, rádio s Bluetooth, Alu kola 17“, SunSet, FullLed světlomety, Bezklíčové odemykání+ startování vozu,Sportovní sedačky, Panoramatická střecha, Adaptivní tempomat, Vyhřívané přední sedačky, Přední+ zadní parkovací asistent včetn zadní kamery, Lane assist + Mrtvý úhel a mnoho další výbavy, ABS, Ad... (více v detailu)
Hlavní město Praha
625 000
 Kč
Škoda Octavia 2.0TDi RS 135kW ACC CANTON
Před 117 dny - Jihomoravský kraj - TIPCARS
koupeno v D, servisní knížka, Možnost dokoupení záruky na všechny součástky až na 48 měsíců. 100% garance na počet ujetých kilometrů.Prověřené vozy společností Cebia s možností nahlédnutí do vý... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
399 000
 Kč
Škoda Rapid, 1.0 TSI 81KW
, ABS, Automatické svícení, Autorádio, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Mlhovky, Mobilní připojení, Multifunkční volant, Nastav... (více v detailu)
239 000
 Kč
481 871
 Kč
Škoda Superb, Škoda Superb 1,9 TDi
Před 117 dny - Ústecký kraj - SAUTO
Servisní knížka, nová světla, čepy a zavěšení přední nápravy, ložiska, náboje, stabilizátor, obě pružiny, tlumiče. Plně funkční, bezproblémové auto, nyní po výměně oleje a filtru. STK do 7/2025, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání ok... (více v detailu)
Ústecký kraj
39 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.9 TDI, Klima, Tempomat
Před 117 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia ve verzi Hatchback je oblíbená pro svou cenovou dostupnost a pohodlnou jízdu. Tento model nabízí širokou škálu výbavy a je ideální pro ty, kteří hledají kombinaci praktickosti a moderního designu. Tato Škoda Octavia je vybavena úsporným dieselovým motorem 1.9 TDI. Motor o objemu 1896 ccm poskytuje výkon 77 kW. Vůz je vybaven klimatizací pro pohodlnou jízdu v jakémkoli počasí. Konektivita zahrnuje Apple CarPlay a Android Auto, stejně jako Bluetooth pro snadné te... (více v detailu)
Hlavní město Praha
110 000
 Kč
Škoda Octavia 7DSG 2,0 TDI
Před 117 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, nehavarované, servisní knížka, V ceně vozidla není započítaný poplatek za provedení změny v registru motorových vozidel ve výši 2.500,- Kč. DALŠÍ SLUŽBY: Výhodné financování od 0% akontace se společností Škoda Financial Services, Prodloužená záruka 5let/100.000km, Výkup vašeho stávajícího vozu ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
589 900
 Kč
Škoda Octavia 7DSG 2,0 TDI
Před 117 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, nehavarované, servisní knížka, V ceně vozidla není započítaný poplatek za provedení změny v registru motorových vozidel ve výši 2.500,- Kč. DALŠÍ SLUŽBY: Výhodné financování od 0% akontace se společností Škoda Financial Services, Prodloužená záruka 5let/100.000km, Výkup vašeho stávajícího vozu / zvýho... (více v detailu)
Hlavní město Praha
519 900
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDI 103 kW XENONY, ZÁVĚS
Před 117 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Plní emisní normu euro 5. Rozvod vyměněn při 213527 km (10/2022). Platná dálniční známka do 8.9.2024. 4x zánovní pneu. Při 225000 km nový motorový olej. Ihned můžete odjet tímto vozem na splátky. Další výbavy: AUX,, ABS, Automatické svícení, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
229 900
 Kč
Škoda Superb 2.0 TDI 103 kW XENONY, ZÁVĚS
Před 118 dny - Olomoucký kraj - TIPCARS
koupeno v DK, servisní knížka, Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Plní emisní normu euro 5. Rozvod vyměněn při 213527... (více v detailu)
Olomoucký kraj
229 900
 Kč