Filtry





Škoda Rapid 1.0TSi, ČR, Ambition, výhřev
Před 113 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, servisní knížka, Při použití financování na leasing nebo úvěr sleva 45 0... (více v detailu)
Hlavní město Praha
210 000
 Kč
Škoda Kamiq 1.5 TSi, 2.maj,ČR, Style
Před 113 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, servisní knížka, Při použití financování na leasing nebo úvěr sleva 50 0... (více v detailu)
Hlavní město Praha
479 000
 Kč
Škoda Fabia 1.2TSi, Klima
Před 113 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, Při použití financování na leasing nebo úvěr sleva 35 000 Kč. Ot... (více v detailu)
Hlavní město Praha
125 000
 Kč
Škoda Octavia Eleg+, 4x4 TDi,vzácný int
Před 113 dny - Jihočeský kraj - RAJ_VETERANU
Rok výroby: 2003 • Najeto: 284 000 Km • Výkon: 74 kW (101 PS) • Karoserie: Kombi • Barva: štříbrná metalíza • Výbava: Elegance + (ve verzi 4x4 s tímto motorem nešlo nikdy objednat ve verzi Laurin&Klement – jen s motorem 1.8 Turbo 4x4), tudíž zde výbava Elegance s řadou příplatků.. Velmi bohatá výbava s četnými příplatky s velmi málo se vyskytující zástavbovostí včetně original ČERVENÝCH KOŽENÝCH SEDAČEK, kterých bylo vyrobeno jen 443 ks! (0,03% produkce) – nejméně ze všech kožených interierů, orig. XENONY vč.ostřiků, 4xairbag, Klimatizace Climatronic, ABS, ASR, ESP kontrola stability, multifunkční volant, Tempomat, deštový senzor, parkovací senzory -funkční, vyhřívané sedačky -obě funkční, 4x el.okna, el.a vyhřívaná zrcátka, chrom paket, DO centrál, sklopný klíček, loketní opěrka vpředu i vzadu, možnost deaktivace airbagu spolujezdce, výsuvná síť mezi kufrem a sedačky, stav.sedečky s bederními opěrky, 2 din CD/MP3 rádio Pionner, Tažné zařízení Orig.Alu letní + 2.sada alu AEZ zimní ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
109 000
 Kč
Škoda Octavia III 1.6TDi Facelift 1.Majitel
Před 113 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, 1.Majitel zakoupeno nové v ČR. Prav... (více v detailu)
Hlavní město Praha
190 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.0 TSI, NOVÁ CENA, Klima
Před 114 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Fabia Combi je oblíbeným modelem pro rodiny, který nabízí dostatek prostoru a komfortu. Tento vůz je cenově dostupný a nabízí široký výběr výbavy, což ho činí ideální volbou pro každodenní použití. Tato Škoda Fabia Combi pochází z ČR a je vybavena výkonným benzínovým motorem 1.0 TSI. Motor o objemu 999 ccm poskytuje výkon 70 kW. Vybavení tohoto vozu zahrnuje klimatizaci pro pohodlnou jízdu v jakémkoli počasí. Volant je kožený, což zvyšuje komfort řízení. Konektivita s Bluetooth umožňuje snadné tele... (více v detailu)
Hlavní město Praha
230 000
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDI, Nové ČR
Před 114 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb je luxusní sedan, který nabízí vysoký komfort a prostorný interiér. Její výbava a cenová dostupnost ji řadí mezi oblíbené volby pro dlouhé cesty i městský provoz. Tato Škoda Superb pochází z ČR a je vybavena výkonným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 140 kW. Vybavení tohoto vozu zahrnuje bi-xenonové světlomety pro lepší viditelnost. Sedadla jsou částečně kožená a alacantrová, vyhřívaná jak vpředu, tak vzadu, což poskytuje maximální pohodlí pro všechny cestující. Klimatizace je automatická pro snadné nastavení teploty. Vůz je také vybaven vyhřívaným předním oknem pro rychlé odmrazení v zimních měsících. Volant je kožený a multifunkční... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.0 TSI, ČR,2.maj, Serv.kniha
Před 114 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Android Auto, Apple Car Play, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Mlhovky, Multifunkční vola... (více v detailu)
Hlavní město Praha
360 000
 Kč
Škoda Octavia IV 1.5 TSI - 110 kW, Style Plu
Před 114 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Nabídněte nám Váš vůz protiúčtem. Snížíte si tak doplatek ceny Vašeho nového vozu.Vykoupíme V... (více v detailu)
Středočeský kraj
666 000
 Kč
Škoda Kamiq AMB TS 70/1.0 M5F
Před 114 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, 6SF 56-07VYMĚNĚNO ČELNÍ SKLO
Středočeský kraj
449 000
 Kč
Škoda Fabia 1.2 12V HTP 51kW Ambiente
Před 114 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, 100% záruka na původ vozu. 100% záruka na najeté km. Nyní po velké servisní kontrole (nový výfuk + nástřik podvozku, nové brzdy přední + zadní, nové oleje a filtry). Velká výbava ( ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
109 990
 Kč
Škoda Kamiq, Monte Carlo 1.5 TSI, NOVÁ CENA
Před 114 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Palubní počít... (více v detailu)
Hlavní město Praha
540 000
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDI, NOVÁ CENA, Automat
Před 114 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb je luxusní sedan, který nabízí vysoký komfort a moderní technologie. Je to ideální volba pro ty, kteří chtějí elegantní vůz s dostatkem prostoru a vynikající jízdními vlastnostmi. Tato Škoda Superb pochází z ČR a je vybavena automatickou převodovkou. Pod kapotou najdeme úsporný dieselový motor 2.0 TDI o výkonu 103 kW a objemu 1968 ccm. Vybavení tohoto vozu zahrnuje bi-xenonové světlomety pro lepší viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná jak vpředu, tak vzadu, což zvyšuje pohodlí při jízdě v chladnějším počasí. Klimatizace je automatická pro snadné nastavení teploty. Volant je kožený a multifunkční, což z... (více v detailu)
Hlavní město Praha
165 000
 Kč
Škoda Octavia, 2.0 TDI, NOVÁ CENA, Automat
Před 114 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je oblíbeným vozem s kombi karoserií, který nabízí dostatek prostoru a komfortu. Je cenově dostupná a disponuje širokou škálou výbavy pro pohodlnou jízdu. Tato Škoda Octavia Combi je vybavena automatickou převodovkou a výkonným dieselovým motorem 2.0 TDI o výkonu 110 kW. Motor má objem 1968 ccm. Vozidlo disponuje servisní knížkou, přičemž poslední servis byl proveden 2. října 2023. Je možné uplatnit DPH. Vybavení vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Přístrojový štít s virtuálním kokpitem zvyšuje přehlednost a komfort řízení. Klimatizace je automatická pro snadné nastavení teploty. Volant je multifunkční, s řazením pádly, kožený a vy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
460 000
 Kč
Škoda Fabia, Fabia combi 1.0 TSI/81 kW,2020
Před 114 dny - Ústecký kraj - SAUTO
V záruce,velmi dobrý stav,bez závad s plným servisem, ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Originální autorádio, Palubní počítač,... (více v detailu)
Ústecký kraj
270 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.2 12V HTP 51kW Ambiente
Před 114 dny - Středočeský kraj - SAUTO
100% záruka na původ vozu. 100% záruka na najeté km. Nyní po velké servisní kontrole (nový výfuk + nástřik podvozku, nové brzdy přední + zadní, nové oleje a filtry). Velká výbava ( klimatizace, 15" Al.kola, el.okna, el.zrcátka, zamykání řadící páky Construct, rádio, střešní ližiny, alarm + imobilizér na DO, atd.. Možnost Vašeho vozu na protiúčet, nebo zajistíme výhodný úvěr., ABS, Alarm, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamyk... (více v detailu)
Středočeský kraj
109 990
 Kč
Škoda Rapid 1.0 TSi, Monte Carlo, panor
Před 114 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, servisní knížka, Při použití financování na leasing nebo úvěr sleva 50 0... (více v detailu)
Hlavní město Praha
270 000
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDI, Automat, Serv.kniha
Před 114 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb Combi je luxusní a prostorný vůz, který nabízí vysoký komfort a pokročilou technologii. Její kombi verze je ideální pro rodiny a dlouhé cesty díky velkému kufru a pohodlnému interiéru. Tato Škoda Superb Combi je vybavena úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 103 kW. Vozidlo je vybaveno automatickou převodovkou a disponuje servisní knížkou. Co se týče vybavení, tato Superb Combi nabízí vyhřívaná sedadla vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Vůz je vy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
240 000
 Kč
Škoda Superb 2.0 TDI Style
Před 114 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka
Hlavní město Praha
379 000
 Kč
Škoda Octavia
Před 114 dny - Ústecký kraj - SAUTO
Prodám Škoda octavia 2 kombi, 2007, BXE 77kw bez DPF v dobrém stavu. Noví akumulátor, měněné přední a zadní tlumiče plus péra, nová z... (více v detailu)
Ústecký kraj
65 000
 Kč
Škoda Kamiq, 1.0 TSI 81kW Style MP6, PAR. K
, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Palubní počítač, ... (více v detailu)
489 000
 Kč
Škoda Karoq, 1,0TSI 81kW Ambition Plus
Před 114 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
DODATEČNÁ VÝBAVA: kola z lehké slitiny CASTOR 16", rádio BOLERO, příprava pro tažné zařízení, ISOFIX na sedadle spolujezdce, Klima paket. PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA NA 5 LET / 100 000km., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED denní svíc... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
588 000
 Kč
Škoda Octavia, Combi DSG 2,0TDI 110kW Style P
Před 114 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
DODATEČNÁ VÝBAVA: kola z lehké slitiny PERSEUS 18" antracitová, navigace COLUMBUS, tažné zařízení sklopné, virtuální pedál, Navi paket, Style Plus. PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA NA 5 LET / 100 000km., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED denní svícení, LED matrixové světlomety, LED světlo... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
798 000
 Kč
Škoda Octavia, Combi DSG 1,5TSI 110kW SportLi
Před 114 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
DODATEČNÁ VÝBAVA: kola z lehké slitiny PERSEUS 18" antracitová, navigace COLUMBUS, adaptivní podvozek DCC, nezávislé topení, Asistovaná jízda 1.0, SportLine. PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA NA 5 LET / 100 000km., ABS, Adaptivní regulace podvozku, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED denní svícení, LED matrixové světlomety, LED světlomety plnohod... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
834 000
 Kč
Škoda Kamiq, KAMIQ AMB TS 70/1.0 M5F
Před 114 dny - Středočeský kraj - SAUTO
6SF 56-07VYMĚNĚNO ČELNÍ SKLO, ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Palubn... (více v detailu)
Středočeský kraj
449 000
 Kč