Filtry





Škoda Rapid 1.2 TSi, ČR, Výhř.sed.
Před 109 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, Při použití financování na leasing nebo úvěr sleva 45 000 Kč. Ot... (více v detailu)
Hlavní město Praha
220 000
 Kč
Škoda Fabia 1.2 HTP, STK 05/2026
Před 109 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, servisní knížka, Při použití financování na leasing nebo úvěr sleva 15 0... (více v detailu)
Hlavní město Praha
80 000
 Kč
Škoda Octavia 1.6 MPi, Ambiente, AC, zámek
Před 109 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, servisní knížka, Při použití financování na leasing nebo úvěr sleva 25 0... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99 000
 Kč
Škoda Fabia, Fabia combi 1.6 TDI ,66 kW,
Před 109 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Pravidelný servis v autorizovaném servisu ŠKODA.Odpočet DPH. Bez závad, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Mlhovky, Nastavitelná sedadla, Nast... (více v detailu)
Hlavní město Praha
59 900
 Kč
Škoda Kamiq, 1.0 TSI, Style, Full LED
Před 109 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Výbava Style s motorem 1.0Tsi 81Kw, cena nového vozu 639.100kč, barva bílá Candy, rádio s Bluetooth, Alu kola 16“, FullLed světlomety, Bezklíčové odemykání+ startování vozu, Vyhřívané čelní okno, Tempomat, Vyhřívané přední sedačky,Zadní parkovací asistent, Lane assist, Tažné zařízení a mnoho další výbavy,Zánovní vůz v perfektním stavu přímo po 1. majiteli. V plné tovární záruce. Interiér bez známek předchozího používání. Samozřejmostí je doložená servisní historie (servisní knížka) a veškerá palubní dokumentace (návody atd.)., AB... (více v detailu)
Hlavní město Praha
525 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.0 TSI, Serv.kniha
Před 109 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Fabia je ideální volbou pro ty, kdo hledají ekonomický a zároveň komfortní vůz. Její kompaktní rozměry a moderní výbava ji činí ideální pro městskou i dálkovou jízdu. Tato Škoda Fabia pochází z ČR a je vybavena výkonným benzínovým motorem 1.0 TSI. Motor o objemu 999 ccm poskytuje výkon 70 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou a je možné uplatnit DPH. Vybavení vozu zahrnuje full LED a adaptivní světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regul... (více v detailu)
Hlavní město Praha
240 000
 Kč
Škoda Kamiq, 1.5 TSI / 110 kW / MONTE CARLO
Před 109 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
Příprava pro tažné zařízení, rezervní kolo ( neplnohodnotné), vyhřívané čelní sklo, Navi paket, příprava pro služby Škoda Connect L USB ve stropním panelu (typ C pouze nabíjení), Asistent rozjezdu do kopce, Externí, USB Typ C, datová(é) zásuvka(-y) a nabíjecí zásuvka(-y) se zvýšeným nabíjecím výkonem, Mlhové světlo a odbočovací světlo, Matrix-Beam, Navi Amundsen 9,2", Zadní skupinové světlo LED, ukazatel směru animovaný, speciální design, Upevnění dětské sedačky pro dět. zádrž. systém i-Size, 2 x Top Tether a upevnění dět. sed. vpředu na str. spol., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitál... (více v detailu)
Olomoucký kraj
647 000
 Kč
Škoda Superb, Style DSG 4x4 2.0TDI 140kW Com
Před 109 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Nadstandardní výbava: Navigační systém "COLUMBUS", hlasové ovládání + WLAN + Web Radio. "TRAVEL ASSIST High" (ACC, Side Assist, rozp.dopr.značek,Park+Lane Assist+adapt.vedením,DQ vč.Emerg.Assist)+Virt.Cockpit. Komfortní telefonování s nabíjecím boxem a bezdrátovým spojením s vnější anténou. "LED PAKET PLUS". LED Paket vnější osvětlení (LED přední +zadní světla - TOP varianta) s funkcí "Matrix Beam" + ostřikovače světlometů. Virtuální pedál. Nezávislé přídavné topení s dálkovým ovládáním. Adaptivní podvozek DCC včetně "DRIVING MODE SELECT". El.před.sedadla,řidič s pamětí, bederní opěry vpředu,LED osv. prostoru pro nohy,nastavení spoluj. sed. zezadu. . Na vozy zakoupené u naší společnosti poskytujeme garanci na původ a počet ujetých kilometrů., 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Adaptivní regulace podvozku, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, D... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
689 000
 Kč
Škoda Fabia, Combi 1.0 TSi 70kW Monte Carlo
Společnost AUTONOVA BRNO je autorizovaný servis vozů Škoda a VW. U těchto značek provádíme kompletní záruční i pozáruční servis.Během celého roku probíhá několik akcí. O aktuální nabídce zvýhodnění se informujte u prodejců. Prodej prověřených vozů s možností protiúčtu. Kompletní nabídka pojištění. Prodej hotově či na splátky. Výkup vozů. Ocenění vozu zdarma. To je jen drobný výčet z námi nabízených služeb., ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená... (více v detailu)
388 900
 Kč
Škoda Kodiaq RS 4x4 2,0 TDI /176kW DSG
Před 109 dny - TIPCARS
koupeno v D, první majitel, servisní knížka, VŮZ PO PRVNÍM MAJITELI, PRAVIDELNÝ A POUZE AUTORIZOVANÝ SERVIS,
897 000
 Kč
Škoda Roomster 1,2I,51KW,KLIMA,SERVISKA,TOP
Před 109 dny - Ústecký kraj - TIPCARS
koupeno v D, nehavarované, servisní knížka, 2X KLÍČ,NEKUŘÁCKÉ AUTO... (více v detailu)
Ústecký kraj
79 000
 Kč
Škoda Kodiaq RS 4x4 2,0 TDI /176kW DSG
Před 109 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
VŮZ PO PRVNÍM MAJITELI, PRAVIDELNÝ A POUZE AUTORIZOVANÝ SERVI... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
877 000
 Kč
Škoda Scala 1.5 TSI Style
Před 109 dny - Královéhradecký kraj - CARS_CZ
1.MAJITEL,KOUPENO V CZ,AUTORIZOVANÝ SERVIS Financujte se ŠkoFINem svůj vůz CHYTŘE a získejte zdarma 3 servisní prohlídky. Možnost uzavření úvěrové smlouvy s atrak... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
418 000
 Kč
Škoda Superb, SCOUT COMBI 2.0TDI, 147KW, 4X4
Před 109 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Adaptivní regulace podvozku, Adaptivní tempomat, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožené čalounění, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Natáčecí světlomety, Nezávislé top... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 169 000
 Kč
Škoda Octavia 1,6 MPI 2.Majitel CZ původ
Před 109 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, Pravidelný servis.
Hlavní město Praha
75 000
 Kč
Škoda Octavia 1.6 77 kw
Před 110 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v F
Hlavní město Praha
99 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.0 TSI, ČR,1.maj, Serv.kniha
Před 110 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Fabia Combi je oblíbeným modelem pro rodiny, který nabízí prostorný interiér a komfortní jízdu. Její cenová dostupnost a široká výbava ji činí ideální volbou pro každodenní použití. Tato Škoda Fabia je vybavena výkonným benzínovým motorem 1.0 TSI. Motor o objemu 999 ccm poskytuje výkon 81 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou, přičemž poslední servis byl proveden 15. března 2024. Tato Fabia pochází z ČR a je po prvním majiteli. Vybavení vozu zahrnuje full LED a adaptivní světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou částečně kožená, sportovní, vyhřívaná vpředu a alacantrová pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a o... (více v detailu)
Hlavní město Praha
290 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.0 TSI, ČR,2.maj
Před 110 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Fabia Combi je oblíbeným modelem pro rodiny, který se vyznačuje svou praktičností a komfortem. Navzdory své kompaktní velikosti, tento vůz nabízí dostatek prostoru a je vybavena širokou škálou moderních funkcí. Tato Škoda Fabia je původem z ČR a je vybavena výkonným benzínovým motorem 1.0 TSI. Motor o objemu 999 ccm poskytuje výkon 70 kW. Je možné uplatnit DPH. Vybavení vozu zahrnuje full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická pro snadnou regulac... (více v detailu)
Hlavní město Praha
230 000
 Kč
Škoda Kodiaq, RS 4x4 2,0 TDI /176kW DSG
VŮZ PO PRVNÍM MAJITELI, PRAVIDELNÝ A POUZE AUTORIZOVANÝ SERVIS,, ABS, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, Kožené čalounění, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Natáčecí světlomety, Nouzové... (více v detailu)
897 000
 Kč
Škoda Karoq 2.0 TDI DSG 4x4 Style
Před 110 dny - Moravskoslezský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, nehavarované, servisní knížka, odpočet DPH, sleva 20 000,- Kč při využití financ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
715 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.2 TSI, NOVÁ CENA, Automat
Před 110 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Fabia Combi je oblíbeným modelem s výhodným poměrem ceny a výbavy. S kombi karoserií nabízí dostatek prostoru pro pohodlnou jízdu a zároveň je cenově dostupná pro široké spektrum řidičů. Tato Škoda Fabia Combi je vybavena výkonným benzínovým motorem 1.2 TSI. Motor o objemu 1197 ccm poskytuje výkon 81 kW. Vůz je vybaven automatickou převodovkou a disponuje servisní knížkou. Vybavení vozu zahrnuje vyhřívaná sedadla vpředu pro pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Vůz je vybaven konektiv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
220 000
 Kč
Hlavní město Praha
580 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.6i, nové ČR, klima, park.sen
Před 110 dny - Středočeský kraj - SAUTO
č.65, ABS, Alarm, Autorádio, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, Litá kola, Mlhovky, Nastavitelný v... (více v detailu)
Středočeský kraj
109 000
 Kč
Škoda Octavia 1.6 TDI Ambiente, Navi
Před 110 dny - Liberecký kraj - TIPCARS
koupeno v I, první majitel, nehavarované, servisní knížka, Pravidelný servis, navigace, SmartLink
Liberecký kraj
258 000
 Kč
Škoda Octavia STYLE TSI 110/1.5 M6F
Před 110 dny - Jihočeský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka
Jihočeský kraj
649 000
 Kč