Filtry





Škoda Octavia, Škoda Octavia
Před 108 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
ABS, Autorádio, Centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Nastavitelná sedadla, Nastavite... (více v detailu)
Plzeňský kraj
165 000
 Kč
Škoda Kodiaq SPORTLINE 4X4 TDI 147/2.0 A7A
Před 108 dny - Jihočeský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, servisní knížka
Jihočeský kraj
1 129 000
 Kč
Škoda Octavia Combi 1,5 TSI / 110 kW Style P
Před 108 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Style Plus, Navi paket, Tažné zařízení sklopné, el. odjistitelné, Virtuální pedál, Kola Perseus 18 antracitová leštěná, Rezervní kolo, Mult... (více v detailu)
Hlavní město Praha
719 900
 Kč
Škoda Fabia Combi 1.0 TSI 70 kW Ambition P
Před 108 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, servisní knížka, Ambition Plus, EASY START - Centr. zamykání s dálkovým ovládáním, Bezk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
329 900
 Kč
Škoda Scala 1.0 TSi 85kW Style
Před 108 dny - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Společnost AUTONOVA BRNO je autorizovaný servis vozů Škoda a VW. U těchto značek provádíme kompletní záruční i pozáruční servis. Během celého roku probíhá několik akcí. O aktuální na... (více v detailu)
318 900
 Kč
Škoda Octavia Combi Ambition 2,0 TDI / 85 k
Před 108 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka
Hlavní město Praha
730 000
 Kč
Škoda Octavia COM ACT TS 81/1.0 M6F
Před 108 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka
Hlavní město Praha
617 800
 Kč
Škoda Octavia AMBITION 2.0 TDI 110kW DSG
Před 108 dny - Královéhradecký kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, servisní knížka
Královéhradecký kraj
279 000
 Kč
Škoda Fabia, Škoda FABIA 1,2 TSI 63 kW Ambi
Před 108 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Vozidlo je ve velmi dobrém stavu, vzhledem ke stáří, po důkladném servisu (brzdy, nové rozvody, výměna oleje, filtrů, svíček v 6/24), včetně sady zimních pneumatik, bez investice do provozu v příštích měsících. K dispozici Výpis z historie vozu Cebia, výbava Škoda FABIA 1,2 TSI 63 kW Ambiente Start, zabezpečení proti krádeži (zámek zařídí páky+ tlačítko), dva klíčky na dálkové ovládání, centrální zamykání, servisní knížka, střešní nosič, přední mlhové osvětlení, barva zelená arctic, ABS, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálko... (více v detailu)
Středočeský kraj
99 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.6 TDI, Elegance, 2017
Před 108 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Vozidlo je pravidelně servisováno, aktuálně je bez jakýchkoliv investic. Při rychlém jednání možnost slevy., ABS, Alarm, Android Auto, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Litá kola, Mlhov... (více v detailu)
Plzeňský kraj
174 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.6 TDI, NOVÁ CENA, Serv.kniha
Před 108 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je oblíbeným modelem s výhodnou cenou a pohodlným jízdním prostorem. S kombi karoserií nabízí širokou škálu výbavy a je skvělou volbou pro ty, kdo hledají kombinaci praktičnosti a stylu. Tato Škoda Octavia Combi je vybavena úsporným dieselovým motorem 1.6 TDI. Motor o objemu 1598 ccm poskytuje výkon 85 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou a je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto vozu zahrnuje full LED a adaptivní světlomety pro optimální viditelnost za všech podmínek. Pro pohodlí cestujících jsou přední sedadla vyhřívaná a klimatizace je automatická. Vůz je také vybaven bezdrátovým dobíjením telefonu pro snadnou a pohod... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300 000
 Kč
Škoda Citigo, Škoda Citigo
Před 108 dny - Pardubický kraj - SAUTO
, ABS, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Mlhovky, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Originální autor... (více v detailu)
Pardubický kraj
165 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.5 TSI, ČR, 1.MAJ, NAVI
Před 108 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Bohatá výbava., ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Isofix, LED denní svícení, LED matrixové světlomety, LED světlomety plnohodnotné, Mlho... (více v detailu)
Hlavní město Praha
490 000
 Kč
Škoda Karoq 2.0 TSi 4X4 sportline
Před 108 dny - Zlínský kraj - TIPCARS
koupeno v D, první majitel, nehavarované, servisní knížka
Zlínský kraj
634 000
 Kč
Škoda Fabia Style 1,0 TSI
Před 108 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
Předváděcí vůz Porsche Praha Smíchov. Ödběr vozu možný po dohodě s prodejcem.
Hlavní město Praha
477 700
 Kč
Škoda Octavia, Combi 1,5 TSI / 110 kW Style P
Před 108 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Style Plus, Navi paket, Tažné zařízení sklopné, el. odjistitelné, Virtuální pedál, Kola Perseus 18" antracitová leštěná, Rezervní kolo, Multifunkční vyhřívaný kožený volant, Sunset, Látka- koženka na zadní straně opěry předních sedadel, Příprava pro služby ŠKODA Connect L, Mobilita PLUS – prodloužená záruka 5LET / 100.000km, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizé... (více v detailu)
Hlavní město Praha
719 900
 Kč
Škoda Fabia, Combi 1.0 TSI 70 kW Ambition P
Před 108 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Ambition Plus, "EASY START" - Centr. zamykání s dálkovým ovládáním, Bezklíčkové startování, "FRONT ASSIST", Asistent rozjezdu do kopce, Mlhové přední světlomety s "CORNER" funkcí, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
329 900
 Kč
Škoda Octavia, Octavia Com Sco TD 147/2.0 A7A
Před 108 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožené čalounění, LED denní svícení, LED matrixové světlomety, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 069 000
 Kč
Škoda Fabia 1,4 16V Elegance Combi 74 kW
Před 108 dny - Jihočeský kraj - CARS_CZ
Třetí majitel koupeno v CZ
Jihočeský kraj
49 000
 Kč
Škoda Rapid, 1.2 TSI, ČR,2.maj, Serv.kniha
Před 108 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Rapid je kompaktní hatchback, který nabízí dostatek prostoru a komfortu. S příznivou cenou a bohatou výbavou je to ideální volba pro každodenní městskou i dálkovou jízdu. Tato Škoda Rapid pochází z ČR a je vybavena úsporným benzínovým motorem 1.2 TSI. Motor o objemu 1197 ccm poskytuje výkon 66 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou. Vybavení vozu zahrnuje vyhřívaná sedadla vpředu pro pohodlí v chladných dnech. Klimatizace přispívá k příjemné teplotě v interiéru vozu. Multi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
210 000
 Kč
Škoda Octavia 1.9 TDi AUT. KLIMA CONSTRUCT
Před 108 dny - Jihočeský kraj - TIPCARS
koupeno v A, nehavarované, servisní knížka, 2 x orig. klíč. Pravidelně servisovaný vůz ve velmi dobrém stavu.
Jihočeský kraj
109 900
 Kč
Škoda Octavia 2.0TDI/Elegance/DSG/ČR/xenon/
Před 108 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, servisní knížka, Druhá sada zimních kompletů,ve 230tkm nové oleje a filtry včetně DSG,2.majitel,koupeno nové v ČR,NA TO... (více v detailu)
Hlavní město Praha
65 000
 Kč
Škoda Scala, 1.5 TSI 110kW Style PLUS 2 sad
Před 108 dny - Středočeský kraj - SAUTO
3 SERVISNÍ PROHLÍDKY ZDARMA PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ CHYTŘE SE SPOLEČNOSTÍ VWFS.VÝPIS CEBIA PROTOKOLU K VOZIDLU ZDARMA.EXTRA BONUS 10.000,-Kč PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ SE SPOLEČNOSTÍ AUTO OPAT.MOŽNOST PŘIKOUPENÍ PRODLOUŽENÉ ZÁRUKY., ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený... (více v detailu)
Středočeský kraj
348 900
 Kč
Škoda Octavia, 1.5 TSI 110kW Ambition PLUS
Před 108 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Protiúčet Vaším vozem přivítáme. Perfektní stav. Tovární záruka 5 let do 100.000 km.Ke kupní ceně vozu nutno připočíst 1800,- Kč za náklady spojené s přeregistrací na nového vlastníka., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, Litá kola,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
583 000
 Kč
Škoda Kodiaq, 2.0 TDI 110 kW Style 4x4 DSG
Před 108 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Vozidlo vystaveno v autosalonu AUTO BRANKA Praha.Vykoupíme Váš stávající vůz a všechny formality zařídíme za Vás. Kontaktujte náš tým: Michal Zloch tel.: 702 188 810, Jakub Bleha tel: 725660606 Č.K.46. Ukazatel stavu kapaliny v ostřikovači, Android Auto, Apple Car Play, Digitální příjem rádia (DAB), ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, Imobilizér, Isofix, LED denn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
962 000
 Kč