Filtry





Škoda Octavia, Combi Ambition 2.0 TDI 85 kW
Před 98 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Vůz č. 2Lakovaný zadní nárazník po odřenině., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Mult... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
624 500
 Kč
Škoda Fabia, 1.6 TDI, rezervace, ,1.6 TDI,
Před 98 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Spolehlivý a velice úsporný vůz, nízké provozní a servisní náklady, funkční klimatizace, výhřevy sedadel, ABS, Centrální zamykání, Dálkové centrální zam... (více v detailu)
Hlavní město Praha
60 000
 Kč
Škoda Karoq, 4x4 2.0 TDI 110 kW Style Plus
Před 98 dny - Karlovarský kraj - SAUTO
Vůz po prvním majiteli, prodaný a pravidelně servisovaný pouze v našem autosalonu. Velmi dobrý technický stav, průměrný estetický stav - provozní škrábance, oděrky (opravené lakovou tužkou) a několik důlků / malých promáčklin (viz foto). Stříbrná metalíza Brilliant. Pakety Style Plus a Comfort, LED mlhovky s funkcí Corner, LED zadní světla, Offroad, dvouzónový Climatronic s Air Care, čalounění kůže/látka, tři klíčky k vozu, personalizace, vyjímatelná sedadla Varioflex atd. V červnu 2024 při 246 255 km provedena výměna předních brzdových kotoučů a destiček, brzdové kapaliny, měření emisí a provedení STK, v dubnu 2024 při 240 994 km pravidelná servisní prohlídka s výměnou oleje, v únoru 2024 při 230 840 km výměna zadních brzdových kotoučů a destiček, v srpnu 2023 při 209 259 km výměna rozvodů vč. čerpadla chladící kapaliny a drážkovaného řemene atd. V minulosti provedena výměna předního nárazníku a lakování předního blatníku z důvodu menšího provozního poškození., ABS, Adaptivní tempomat... (více v detailu)
Karlovarský kraj
333 800
 Kč
Škoda Superb, 1.4 TSI, Xenony
Před 98 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb je luxusní sedan, který nabízí vynikající komfort a prostornost. Její cenová dostupnost a široká škála výbavy ji činí atraktivní volbou pro ty, kteří hledají elegantní a praktické auto pro každodenní použití. Tato Škoda Superb pochází z ČR a je vybavena úsporným benzínovým motorem 1.4 TSI. Motor o objemu 1390 ccm poskytuje výkon 92 kW. Vybavení tohoto vozu zahrnuje xenonové světlomety pro lepší viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snad... (více v detailu)
Hlavní město Praha
160 000
 Kč
Škoda Roomster, 1.9 TDI, po STK
Před 98 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Vůz zakoupen jako nový v ČR. Oblíbená naftová motorizace do výroby bez DPF filtru. Kompletní sada klíčů. Plně funkční klimatizace. Dlouhá platnost STK do 05/2026., ABS, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcát... (více v detailu)
Hlavní město Praha
65 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.6 TDI, NOVÁ CENA, Automat
Před 98 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi se pyšní prostornou karoserií a je ceněna za svůj komfort a cenovou dostupnost. Její rozsáhlá výbava a elegantní design ji činí ideální volbou pro ty, kteří hledají praktičnost. Tato Škoda Octavia Combi je vybavena úsporným dieselovým motorem 1.6 TDI. Motor o objemu 1598 ccm poskytuje výkon 85 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou a je možné uplatnit DPH. Převodovka je automatická, což zvyšuje pohodlí při jízdě. Vybavení vozu zahrnuje full LED a adaptivní světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Volant je multifunkční, s řazen... (více v detailu)
Hlavní město Praha
320 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.4 16V, LPG, Serv.kniha
Před 98 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Bluetooth, Centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Isofix, Mlhovky... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50 000
 Kč
Škoda Superb, 1.6TDI,Kůže,zimní pneu,TOP
Před 98 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Pravidelně servisováno,BEZ INVESTIC, ZIMNÍ PNEU, kůže, vyhřívané sedačky vpředu - vzadu, tempomat, parkovací senzory, navigace, pečlivě servisováno, po výměně olejů, brzdových kotoučů, kapalin v brzdovém systému... krásný spolehlivý rodinný vůz., ABS, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezpečnostní pískování oken, Bluetooth, Centrální zamykání, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Klimatizovaná při... (více v detailu)
Hlavní město Praha
299 900
 Kč
Škoda Octavia RS,2.0 TFSi,147KW,serviska
Před 98 dny - Plzeňský kraj - TIPCARS
koupeno v D, první majitel, servisní knížka, RS,2.0TFSi,1.majite... (více v detailu)
Plzeňský kraj
139 900
 Kč
Škoda Kodiaq 2.0TDI 142kW 4x4 EXCLUSIVE 7M!
Před 98 dny - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, nehavarované, servisní knížka, OR. ZÁRUKA ŠKODA, 7 MÍST, ČERVENÁ VELVET, INTERIÉR SUITE ČERNÝ, ALU R20, HEAD-UP, DCC, ACC, ADAPTIVNÍ TEMPOMAT, PRUHY, MRTVÝ ÚHEL, ADAPTIVNÍ PODVOZEK, LED MA... (více v detailu)
1 499 000
 Kč
Škoda Fabia, combi 1,2 htp, elegance
Před 98 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Nové letní pneu + sada zimních s disky. Známky koroze viz. foto, jinak bez závad., ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Klimatizovaná přihrádka, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Nastavitelný volant, Originální autorádio, P... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 000
 Kč
Škoda Octavia 1,6 TDI 85kW Style Combi
Před 98 dny - Kraj Vysočina - TIPCARS
koupeno v CZ, servisní knížka
Kraj Vysočina
340 000
 Kč
Škoda Kamiq 1,5 TSI 110kW Drive
Před 98 dny - Zlínský kraj - TIPCARS
Další výbava: Rezervní kolo (neplnohodnotné) s příslušenstvím Služba Škoda prodloužená záruka 5 let / ... (více v detailu)
Zlínský kraj
629 800
 Kč
Škoda Kodiaq 2.0TDI 142kW 4x4 EXCLUSIVE 7M!
Před 98 dny - Plzeňský kraj - CARS_CZ
OR. ZÁRUKA ŠKODA, 7 MÍST, ČERVENÁ VELVET, INTERIÉR SUITE ČERNÝ, ALU R20, HEAD-UP, DCC, ACC, ADAPTIVNÍ TEMPOMAT, PRUHY, MRTVÝ ÚHEL, ADAPTIVNÍ PODVOZEK, LED MATRIX SVĚTLOMETY, KAMERA 360, EL. KOMFORTNÍ VYHŘÍVANÁ + CH... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 499 000
 Kč
Škoda Octavia 1,6 TDI,Style,aut.klima,s.kn,C
Před 98 dny - Kraj Vysočina - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Nehavarované
Kraj Vysočina
238 990
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDI, Navi
Před 98 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb Combi je luxusní a prostorné auto, které je ceněno pro svůj komfort a výbavu. Tato kombi verze je ideální pro rodiny, které vyžadují dostatek úložného prostoru a pohodlí při cestování. Tato Škoda Superb Combi je vybavena úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 125 kW. Vybavení tohoto vozu zahrnuje bi-xenonové světlomety pro lepší viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická a doplněná o nezávislé topení. Vůz je vybaven střešním oknem a panoramatickým střešním oknem pro více světla a lepší výhled. Volant je multifunkční, s řazením pádly a kožený, což zvy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
240 000
 Kč
Škoda Scala 1.5 TSI DSG Led
Před 98 dny - Moravskoslezský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, servisní knížka
Moravskoslezský kraj
499 900
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDI, 4X4, ČR,2.maj, Kůže
Před 98 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb je luxusní sedan, který se vyznačuje vysokým komfortem a prostorným interiérem. S cenovou dostupností a širokou škálou výbavy je ideální volbou pro ty, kteří hledají elegantní a komfortní cestování. Tato Škoda Superb je poháněna úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI s pohonem 4x4. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 103 kW. Tento vůz pochází z České republiky. Vybavení tohoto vozu zahrnuje bi-xenonové a adaptivní světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou kožená a vyhřívaná jak vpředu, tak vzadu pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická a doplněna o nezávislé topení. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
340 000
 Kč
Jihomoravský kraj
68 000
 Kč
Škoda Octavia II Kombi 1.9 TDi Ambiente
Před 98 dny - Moravskoslezský kraj - TIPCARS
koupeno v D, první majitel, nehavarované, servisní knížka, 1. Majitel, Servisní knížka, Nehavarované
Moravskoslezský kraj
138 900
 Kč
Škoda Octavia 1,6 TDI,Style,aut.klima,s.kn,C
Před 98 dny - Kraj Vysočina - CARS_CZ
Nehavarované. Stav velmi dobrý první majitel, servisní knížka, koupeno v CZ
Kraj Vysočina
238 990
 Kč
Škoda Octavia 1.6i Tour 75 KW, 1.majitel
Před 98 dny - Plzeňský kraj - TIPCARS
koupeno v D, první majitel, nehavarované, servisní knížka, Servisní knížka, nehavarované, 1.majitel, 4x kola navíc, plní EURO 4. Historie vozu byla prověřena společností Cebia a je doložena CERTIFIKÁTEM HISTORIE VOZU. Na autě byla zajištěna předprodejní servisní prohlídka - zajistil Autobazar Vobruba - velmi pěkný stav. Vyměni... (více v detailu)
Plzeňský kraj
125 000
 Kč
Škoda Kodiaq, 2.0 TDI / 110 kW Ambition DSG
Před 98 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
PŘI FINANCOVÁNÍ VWFS SLEVA 15000,- KČ PŘI VYUŽITÍ VOZU NA PROTIÚČET SLEVA 5000,- KČ KOUPENO V ČR, 1. MAJITEL, SERVISNÍ KNÍŽKA. MOŽNOST SJEDNÁNÍ VÝHODNÉHO FINANCOVÁNÍ A POJIŠTĚNÍ. Možnost protiúčtu. Vůz na pobočce v Plzni Pro bližší informace volejte 371 005 252., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
619 000
 Kč
Škoda Scala 1.5 TSi Style+ Navi 1.maj., 65
Před 98 dny - Liberecký kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, nehavarované, servisní knížka, Pravidelný servis,
Liberecký kraj
429 900
 Kč