Filtry





Škoda Fabia 1.6i 16V kombi
kombi benzin. Cena platí při financování s vybranými partnery.... (více v detailu)
120 000
 Kč
Škoda Fabia 1.2TSi, Serv.kniha, ČR kombi
kombi benzin. Cena platí při financování s vybranými partnery. Cena při platbě v hotovosti 24... (více v detailu)
240 000
 Kč
Škoda Superb 2.0 TDI 147kW kombi
Před 97 dny - Hlavní město Praha - YAUTO
kombi nafta. mnoho další výbavy. Jako nové, jen výhodnější! Zán... (více v detailu)
Hlavní město Praha
940 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.2TSi,ČR,Navi
Před 97 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Mlhovky... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.2i,2.maj,ČR
Před 97 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia. Dočasné foto, vůz v přípravě., ABS, Autorádio, Dálkové centrální... (více v detailu)
Hlavní město Praha
115 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.2 i,Ambiente,AC,tempo
Před 97 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Autorádio, Dálkové centrální zamykání... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.6i 16V,AC,TZ
Před 97 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
129 000
 Kč
Škoda Octavia, 2.0 TDI, Automat, ČR,1.maj
Před 97 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je oblíbeným modelem s výborným poměrem cena-výkon. Přestože je cenově dostupná, nabízí vysoký komfort a bohatou výbavu, což ji činí ideální volbou pro ty, kteří hledají praktické a elegantní kombi. Tato Škoda Octavia Combi je vybavena automatickou převodovkou a výkonným dieselovým motorem 2.0 TDI o výkonu 110 kW. Motor má objem 1968 ccm. Vůz je po prvním majiteli a pochází z ČR. Je možné uplatnit DPH. Vybavení vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Přístrojový štít je doplněn o virtuální kokpit pro snadnou orientaci. Sedadla jsou částečně kožená a vyhřívaná jak vpředu, tak vzadu pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Vůz je také vybaven vyhřívaným předním okn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
450 000
 Kč
Škoda Octavia, 2.0 TDI, Automat, Serv.kniha
Před 97 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je oblíbená pro svou prostornost a cenovou dostupnost. Bezpečnost a komfort jízdy jsou jejími silnými stránkami, navíc disponuje bohatou výbavou. Tato Škoda Octavia Combi je vybavena automatickou převodovkou a výkonným dieselovým motorem 2.0 TDI, který poskytuje výkon 110 kW. Motor má objem 1968 ccm. Vozidlo disponuje servisní knížkou a poslední servis byl proveden 30. ledna 2024. Je možné uplatnit DPH. Vybavení vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Přístrojový štít s virtuálním kokpitem zvyšuje přehlednost a komfort řízení. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je multifunkční, kožený ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
540 000
 Kč
Škoda Kodiaq, 2.0 TDI, Automat, Kůže, Navi
Před 97 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Kodiaq je oblíbené SUV, které se pyšní vysokou bezpečností a komfortem. S její velkou vnitřní kapacitou a silným výkonem je ideální pro rodinné výlety i každodenní dojíždění. Tato Škoda Kodiaq je rodinné SUV s automatickou převodovkou. Je vybavena úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI, který poskytuje výkon 110 kW a objem 1968 ccm. Vůz je vybaven full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou kožená a vyhřívaná jak vpředu, tak vzadu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická a doplněná o nezávislé topení. Volant je kožený, multifunkční a s řazením pádly pro lepší ovladatelnost vozu. K dispozici je také bezdrátové dobíjení telefonu pro snadnou a pohodlnou nabíjku vašeho mobilního zařízen... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600 000
 Kč
Škoda Fabia 1.0 TSi 70kW Style PLUS
Před 97 dny - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka
418 900
 Kč
Škoda Octavia Combi 1.5 TSi 110kW TOUR
Před 97 dny - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Společnost AUTONOVA BRNO je autorizovaný servis vozů Škoda a VW. U těchto značek provádíme kompletní záruční i pozáruční servis. Během celého roku probíhá několik akcí. O aktuální na... (více v detailu)
394 800
 Kč
Škoda Karoq 1.5 TSi 110kW Style
Před 97 dny - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka
598 900
 Kč
Škoda Scala, 1.0 TSI, NOVÁ CENA, ČR,1.maj
Před 97 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Nové v zemi, po 1. majiteli, možný odpočet DPH, klimatizace ve výbavě., ABS, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Isofix, LED denní svíc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
340 000
 Kč
Škoda Octavia, 2.0 TDi,ČR,DSG
Před 97 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Alarm, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bi-xenony, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, El. startér, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Litá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
285 000
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDi 4x4,2.maj,ČR,DSG
Před 97 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bi-xenony, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
439 000
 Kč
Škoda Rapid, 1.2 TSI Panorama!!!
Před 97 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Vynikající stav. Zakoupené v ČR. Pravidelně servisované. Servisní knížka. Výbava Monte Carlo. Spolehlivý a hezký vůz., ABS, Apple Car Play, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční vol... (více v detailu)
Hlavní město Praha
235 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.6 TDI, Navi
Před 97 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je oblíbená pro svou prostornost a vysokou úroveň komfortu. S cenově dostupnou a bohatou výbavou je tato kombi ideální volbou pro rodiny i pro firemní využití. Tato Škoda Octavia Combi je vybavena úsporným dieselovým motorem 1.6 TDI. Motor o objemu 1598 ccm poskytuje výkon 85 kW. U tohoto vozu je možné uplatnit DPH. Vybavení vozu zahrnuje automatickou klimatizaci pro pohodlnou regulaci teploty. Volant je multifunkční a kožený, což zvyšuje komfort řízení. Systém udržování v jízdním pruhu přispívá k bezpečnosti jízdy. Vůz je také vybaven konektivitou MirrorLink, Apple CarPlay a Android ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
270 000
 Kč
Škoda Kodiaq 1.5 TSI Comfort+ Matrix NezTop
Před 97 dny - TIPCARS
Možnost odpočtu DPH. Nabídka na dovoz - vůz prochází kontrolou a je dodán přibližně do 14 dní. Nehavarované, v českém jazyce a tovární záruce s možností prodloužení, případně spuštění nové záruky. Automaton - ručně ... (více v detailu)
1 069 000
 Kč
Škoda Kamiq, Style 1.5 TSI 110 kW
Před 97 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Obj. kód: OV190V02566. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb., Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, El. startér, Imobilizér, Isofix, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
549 990
 Kč
Škoda Scala, 1.0 TSI, ČR,1.maj, Klima
Před 97 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Scala je hatchback, který nabízí velký prostor a komfort pro cestující. S cenově dostupnou a bohatou výbavou je ideální volbou pro ty, kdo hledají pohodlný a praktický vůz. Tato Škoda Scala pochází z ČR a je po prvním majiteli. Je vybavena úsporným benzínovým motorem 1.0 TSI, který poskytuje výkon 85 kW. Je možné uplatnit DPH. Scala nabízí vyhřívaná sedadla vpředu pro pohodlí v chladných dnech. Klimatizace umožňuje nastavení příjemné teploty v interiéru. Volant je kožený pro lepší pocit z řízení.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
330 000
 Kč
Škoda Octavia 1.5 CNG DSG Style
Před 97 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v S, první majitel, nehavarované, servisní knížka, Originální CNG auto ze Švédska. Více info na www.eurocng.cz Vyhrazujeme si právo na možné nepřesnosti v popisu vozu. Pokud máte konkrétní dotaz na specifickou výbavu tohoto vozidla, kontaktujte nás prosím přes odpovědní formulář. Údaje obsažené v této k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
499 000
 Kč
Škoda Octavia, Elegance 1.9 TDI, Serv.kniha
Před 97 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Oblíbená naftová motorizace. Bohatá výbava vozu Elegance. Vedená servisní knížka. Automatická klimatizace, Tempomat, Xenony, Výhřev sedaček a mnoho dalšího., ABS, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.5 CNG DSG Style
Před 97 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Originální CNG auto ze Švédska. Více info na www.eurocng.cz     Vyhrazujeme si právo na možné nepřesnosti v popisu vozu. Pokud máte konkrétní dotaz na specifickou výbavu tohoto vozidla, kontaktujte nás prosím přes odpovědní formulář.   Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu a výbavy vozidla. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Další výbavy: AUX,, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Automatické svíce... (více v detailu)
Středočeský kraj
499 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.8 T, ČR,2.maj, po STK, Klima
Před 97 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Prostorný vůz s benzínovou motorizací, nové STK do 4/2026, klimatizace., ABS, Centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč