Filtry





Škoda Superb, 2.0 TDI, Původ ČR
Před 90 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb je synonymem pro luxus a komfort v segmentu střední třídy. Tento model je ceněn pro svůj prostorný interiér, pohodlnou jízdu a konkurenceschopnou cenu. Tato Škoda Superb pochází z ČR a je vybavena automatickou převodovkou. Pod kapotou najdete výkonný dieselový motor 2.0 TDI s objemem 1968 ccm a výkonem 140 kW. Vybavení tohoto vozu zahrnuje bi-xenonové a adaptivní světlomety pro optimální viditelnost za všech podmínek. Sedadla jsou částečně kožená a alacantrová, vyhřívaná vpředu i vzadu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Vůz je také vybaven bezdrátovým dobíjením telefonu a vyhřívaným předním oknem pro pohodlnější jízdu v zimních měsících., ABS, Adaptivní ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
440 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.6 TDI, Serv.kniha, Navi
Před 90 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je oblíbená pro svou prostornost a výhodnou cenu. Je vybavena moderními technologiemi, které zvyšují komfort jízdy a bezpečnost. Tato Škoda Octavia Combi je vybavena úsporným dieselovým motorem 1.6 TDI o výkonu 85 kW a objemu 1598 ccm. Vozidlo disponuje servisní knížkou a je možné uplatnit DPH. Co se týče vybavení, Octavia Combi nabízí vyhřívaná sedadla vpředu pro pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční pro lepší ovládání vozu. Konektivita zahrnuje MirrorLink, Apple CarPlay a Android Auto, stejně jako Bluetooth pro snad... (více v detailu)
Hlavní město Praha
330 000
 Kč
Škoda Felicia 1,6 MPI LPG
Před 90 dny - Ústecký kraj - TIPCARS
SADA ZIMNÍCH ALU KOL PLATNOST NÁDRŽE DO 11/2028, EKOPOPLATEK UHRAZEN, MOŽNOST VÝHODNÉHO FINANCOVÁNÍ,
Ústecký kraj
37 000
 Kč
Škoda Citigo iV STYLE Koup.ČR,Vyhřív. okno
Před 90 dny - Olomoucký kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, nehavarované, servisní knížka, POSKYTUJI 100% GARANCI PůVODU A NAJETÝCH KILOMETRů,MÁM KRYTOU PRODEJNU-prodávám jen vozidla pocházející z ČR, po prvním majiteli, se ser... (více v detailu)
Olomoucký kraj
349 900
 Kč
Škoda Fabia, 1.2, ČR,2.maj, Serv.kniha
Před 90 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Fabia Combi je oblíbeným modelem pro rodiny, který nabízí prostorný interiér a vysoký komfort jízdy. S touto karoserií je ideální pro ty, kteří hledají praktický a cenově dostupný vůz. Tato Škoda Fabia je původem z ČR a je vybavena úsporným benzínovým motorem 1.2. Motor o objemu 1198 ccm poskytuje výkon 44 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou. Vybavení vozu zahrn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
110 000
 Kč
Škoda Scala, 1.5 TSI, Automat, ČR,1.maj
Před 90 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Scala je představitelem segmentu hatchback, který je ceněn pro svůj komfort a dostupnou cenu. S moderní výbavou a pohodlným interiérem je ideální pro každodenní použití. Tato Škoda Scala je vybavena výkonným benzínovým motorem 1.5 TSI. Motor o objemu 1498 ccm poskytuje výkon 110 kW. Vůz je po prvním majiteli a pochází z ČR. Vozidlo disponuje servisní knížkou, přičemž poslední servis byl proveden 8. února 2024. Je možné uplatnit DPH. Vybavení vozu zahrnuje adaptivní světlomety pro optimální viditelnost v různých podmínkách. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Vůz je vybaven bezdrátovým dobíjením telefonu ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
430 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.2 12V, po STK
Před 90 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
60 000
 Kč
Škoda Octavia III 1.4 TSI Serv.kniha, ČR
Před 90 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
220 000
 Kč
Škoda Karoq 1.5 TSi Serv.kniha, ČR
Před 90 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
450 000
 Kč
Škoda Fabia 1,0 TSi Ambition DRIVE
Před 90 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, Cena vozu je opravdu jen na Vás. Jedním hodem do statického terče si sami určíte cenu z kupní ceny vozu. Více na www.stepanekauto.cz Akční sleva : 12... (více v detailu)
Středočeský kraj
268 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.0 TSI, ČR,2.maj, Serv.kniha
Před 90 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Vůz zakoupen jako nový v ČR, plná tovární záruka do roku 2026, kompletní servisní historie., ABS, Android Auto, Apple Car Play, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Isofix, LED denní s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
320 000
 Kč
Škoda Kodiaq, 2.0 TDI, 1. maj, ČR, DPH
Před 90 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Kodiaq je SUV, které nabízí prostorný interiér a pohodlnou jízdu. Tento model je cenově dostupný, a přesto nabízí širokou škálu výbavy a bezpečnostních prvků. Tato Škoda Kodiaq je rodinné SUV s automatickou převodovkou a pohonem 4x4. Pochází z ČR a je po prvním majiteli. Je vybavena úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI o výkonu 110 kW. Je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je multifunkční, s řazením pádly, kožený a vyhřívaný pro pohodlné a bezpečné řízení. Konektivita zahrn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
670 000
 Kč
Škoda Superb Combi 2,0TDi,140kw,DSG,L&K
Před 90 dny - Karlovarský kraj - TIPCARS
koupeno v D, první majitel, nehavarované, servisní knížka, WWW.NCAR.CZ, MOŽNÝ ODPOČET DPH !!!, VIN: TMBJJ7NP3L7022909, Laurin & Klement, model 2020, 1. reg. 24.10.2019, 19ALU, VIRTUAL COCKPIT, černá kůže Glamour s ventilací, 4x vyhřívané sedačky + čelní sklo + volant, sat. navigace Columbus + KAMERA, PDC vpředu a vzadu, LANE, SIDE, SIGN, LIGHT, FRONT ASSIST/ACC, START/STOP KESSY + el. kufr, adaptivní podvozek DCC, F1, TZ, 19.07.2024 při 183.196 km nový ol... (více v detailu)
Karlovarský kraj
509 990
 Kč
Škoda Scala, Style 1.5 TSI 110 kW
Před 90 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Obj. kód: O419V06402. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb., ABS, Adaptivní tempomat, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Imobilizér, Isofix, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
449 990
 Kč
Škoda Octavia, 1,5 TSI,110kW,Style,ČR
Před 90 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Úvěr možný, Hezké auto. Po výměně oleje a filtrů. Na voze letní pneu 80%. K vozu zdarma sada zimních pneu 80%. Po nekuřákovi. Prodloužená záruka až na 3 roky, možná výměna + oboustranný doplatek, vozidlo prověřeno u společnosti Cebia! V případě zájmu o videoprohlídku vozu nás neváhejte kontaktovat: email: info@autocentral.cz nebo tel.: 777564477., ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Dojezdové rezervní kolo, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlasové ovládán... (více v detailu)
Plzeňský kraj
368 000
 Kč
Škoda Fabia, 1,0 TSi Ambition DRIVE
Před 90 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Stav velmi dobrý, Cena vozu je opravdu jen na Vás. Jedním hodem do statického terče si sami určíte cenu z kupní ceny vozu. Více na www.stepanekauto.cz Akční sleva : 12.000,-Kč - při financování vozu spotřebitelským úvěrem. Využijte jedinečné Akční Slevy u financování vozu spotřebitelským úvěrem při akontaci do 30% a dobou splácení nad 24měsíců., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airba... (více v detailu)
Středočeský kraj
268 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.6 TDI, Automat, Serv.kniha
Před 90 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je populární díky své cenové dostupnosti a komfortu. Navzdory typu karoserie, tento model nabízí širokou škálu výbavy a je skvělou volbou pro ty, kdo chtějí kombinovat praktičnost a styl. Tato Škoda Octavia Combi je vybavena úsporným dieselovým motorem 1.6 TDI. Motor o objemu 1598 ccm poskytuje výkon 85 kW. Vůz je vybaven automatickou převodovkou. Vozidlo disponuje servisní knížkou, přičemž poslední servis byl proveden 8. dubna 2024. Je možné uplatnit DPH. Vůz je vybaven full LED a adaptivními světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou částečně kožená a vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Vůz je vybaven bezdrátovým dobíjením telefo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
330 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.5 TSI, ČR, STYLE
Před 90 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je oblíbená pro svou prostornost a vysoký komfort jízdy. Je ideální pro rodiny hledající praktický vůz s rozsáhlou výbavou a přijatelnou cenou. Tato Škoda Octavia Combi, původem z ČR, je vybavena výkonným benzínovým motorem 1.5 TSI. Motor o objemu 1498 ccm poskytuje výkon 110 kW. Vybavení vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Vůz je také vybaven konektivitou Mirro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
410 000
 Kč
Škoda Octavia, 1,6 TDi 77kW
Před 90 dny - Středočeský kraj - SAUTO
ABS, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Litá kola, Mlhovky, Nastavitelný volant, O... (více v detailu)
Středočeský kraj
99 000
 Kč
Škoda Scala, 1.6 TDI, Automat, ČR,1.maj
Před 90 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Scala je hatchback, který se vyznačuje moderním designem a širokou škálou bezpečnostních prvků. Tento model je cenově dostupný a nabízí pohodlnou jízdu s dobrou výbavou. Tato Škoda Scala je vybavena úsporným dieselovým motorem 1.6 TDI. Motor o objemu 1598 ccm poskytuje výkon 85 kW. Vůz má automatickou převodovku a pochází z ČR. Vozidlo disponuje servisní knížkou, přičemž poslední servis byl proveden 28. března 2024. Scala nabízí full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkč... (více v detailu)
Hlavní město Praha
360 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.4 TDI, Automatická klima
Před 90 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Fabia Combi je oblíbená díky své cenové dostupnosti a kompaktní velikosti. Její karoserie Combi navíc přidává na praktičnosti a poskytuje dostatek prostoru pro rodinné výlety. Tato Škoda Fabia Combi pochází z ČR a je vybavena úsporným dieselovým motorem 1.4 TDI. Motor o objemu 1422 ccm poskytuje výkon 66 kW. Vybavení tohoto vozu zahrnuje adaptivní světlomety pro optimální osvětlení silnice. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadné nastavení teploty. Volant je ko... (více v detailu)
Hlavní město Praha
160 000
 Kč
Škoda Superb, 1.5 TSI, 1. maj, ČR, DPH
Před 90 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb Combi je luxusní a prostorný vůz, který je ideální pro rodiny i pro dlouhé cesty. S vysokou úrovní komfortu a širokou škálou výbavy je tento model skvělou volbou pro ty, kteří chtějí kombinovat pohodlí a funkčnost. Tato Škoda Superb je původem z ČR a je po prvním majiteli. Je vybavena automatickou převodovkou a úsporným benzínovým motorem 1.5 TSI, který poskytuje výkon 110 kW. Je možné uplatnit DPH. Vůz je vybaven xenonovými a bi-xenonovými světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou kožená, vyhřívaná vpředu a alacantrová pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Vůz je také vybaven ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400 000
 Kč
Škoda Octavia, 2 Facelift 1.6 TDI 77kW, DSG
Před 90 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Vozidlo je po babičce (1941), bohužel ze zdravotních důvodu již nemůže řídit. V Německu koupené jako nové. Od roku 2018 v CZ. Vůz bez koroze, na svůj věk velice zachovalý . Nyní obuto na alu kolech R16 ze zimním obutím . K vozu sada plechový disku . Rozvody dělané 2021 ve 170500km, Olej 5/2024 ve 199200km. K vidění v Kutné Hoře. Prohlídka po předchozí domluvě. Více info na tel. Možno s vozem ihned odjet. Stači plná moc od vás., ABS, Automatické svícení, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Malý kožený p... (více v detailu)
Středočeský kraj
119 990
 Kč
Škoda Superb, 1.8 TSI, 4X4, Navi, Xenony
Před 90 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb je luxusní sedan, který se pyšní vysokým komfortem a špičkovou výbavou. Je to vůz, který zaujme svým elegantním designem a prostorným interiérem. Tato Škoda Superb je vybavena výkonným benzínovým motorem 1.8 TSI. Motor o objemu 1798 ccm poskytuje výkon 118 kW. Tento model je navíc vybaven pohonem 4x4, což zvyšuje jeho schopnosti v náročných jízdních podmínkách. Vybavení tohoto vozu zahrnuje bi-xenonové a adaptivní světlomety pro optimální viditelnost za všech podmínek. Sedadla jsou vyhřívaná jak vpředu, tak vzadu, což poskytuje pohodlí pro všechny cestující. Klimatizace je automatická pro snadn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
170 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.0, ČR,2.maj, Serv.kniha
Před 90 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Fabia je malým městským vozem, který se vyznačuje nízkými provozními náklady a pohodlnou jízdou. Svým majitelům nabízí kompaktní rozměry s překvapivě prostorným interiérem a moderní výbavou. Tato Škoda Fabia pochází z ČR a je vybavena úsporným benzínovým motorem 1.0. Motor o objemu 999 ccm poskytuje výkon 44 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou. Vybavení vozu zahrnuje klimatizaci pro pohodlnou jízdu v jakémkoli počasí. Volant je kožený, což přidává n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
185 000
 Kč