Filtry





Škoda Fabia IV. 1.0 TSi 1.maj Serv.kniha
Před 87 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
V případě financování s vybranými partnery je cena 429000 Kč. Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
479 000
 Kč
Škoda Karoq 1,5 TSI
Před 87 dny - Jihočeský kraj - CARS_CZ
Předváděcí vůz. K předání nejdříve v lednu 2025. Rezervace možná ihn... (více v detailu)
Jihočeský kraj
699 000
 Kč
Škoda Octavia 2,0 TDi Ambition LED Virtual
Před 87 dny - Zlínský kraj - TIPCARS
koupeno v D, první majitel, servisní knížka, Záruka na počet ujetých kilometrů, Kompletní servisní hist... (více v detailu)
Zlínský kraj
428 000
 Kč
Škoda Fabia 1,2 TSI 63kW Ambiente Magic Co
Před 87 dny - Jihočeský kraj - TIPCARS
koupeno v A, první majitel, servisní knížka
Jihočeský kraj
109 000
 Kč
Škoda Fabia 1,0 MPI 55kW Active Combi
Před 87 dny - Jihočeský kraj - TIPCARS
koupeno v D, servisní knížka
Jihočeský kraj
187 000
 Kč
Škoda Octavia, ŠKODA Octavia, 1.6 TDI 66kW
Před 87 dny - Středočeský kraj - SAUTO
ŠKODA Octavia liftback 1.6 TDI Active, 66 kW, vozidlo plně funkční v dobrém stavu. Auto bylo pravidelně servisováno s výměnou oleje i rozvodů. Vozidlo má novou STK (do 07/2026), možno uplatnit odpočet DPH, ABS, Autorádio, Centrální zamykání, Dálkové centrální z... (více v detailu)
Středočeský kraj
109 000
 Kč
Škoda Octavia III 1.6 TDi 81 kW 1.Majitel
Před 87 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Vozidlo v krásném stavu pravidelně servisované viz foto ,ole... (více v detailu)
Hlavní město Praha
219 000
 Kč
Škoda Karoq Sportline 1,5 TSI 110 kW DSG
Před 87 dny - Plzeňský kraj - TIPCARS
Škoda Karoq Sportline 1,5 TSI 110 kW 7 stup. automat -Tažné zařízení Zvýhodněný balíček Prodlouž... (více v detailu)
Plzeňský kraj
880 000
 Kč
Škoda Karoq 1,5 TSI
Před 87 dny - Jihočeský kraj - TIPCARS
Předváděcí vůz. K předání nejdříve v lednu 2025. Rezervace vozu možná ihned. Záruka 5 let /100.000 km
Jihočeský kraj
690 000
 Kč
Škoda Fabia II Kombi 1.2 TSi Ambiente
Před 87 dny - Moravskoslezský kraj - TIPCARS
koupeno v D, servisní knížka, Servisní knížka, , Nehavarované,SADA ZIMNÍCH PNEU + DISKY V CENĚ VOZU !!!
Moravskoslezský kraj
118 900
 Kč
Škoda Fabia
Před 87 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
Autorádio, Imobilizér, Příprava pro isofix, Zadní stěrač
Olomoucký kraj
39 000
 Kč
Škoda Octavia 1,5 G-Tec CNG Ambition DSG
Před 87 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Původ vozidla v ČR, garance najetých kilometrů!!! Vozidlo po prvním majiteli – po ukončeném operativním leasingu. Možnost odpočtu DPH. Pravidelně servisováno v autorizovaném servisu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
389 900
 Kč
Škoda Octavia, Škoda Octavia III RS - DPH
Prodám Škodu Octavia RS III 2.0 TDI 135 kW - koupeno nové v ČR a jsem druhý majitel - najeto 311 368 km - nebouráno. Z vozidla je možné odečíst DPH. První majitel vozidlo vlastnil do cca 280 000 km. Po celou tuto dobu bylo servisováno v autorizovaném servise a veškeré úkony jsou zapsány v el. servisní knížce. Za mého vlastnictví byli dělány: Přední brzdy + desky Zadní desky Všechny tlumiče Vyměněn chladič + klima chladič Interval výměny oleje snížen na 10k a pravidelně měněn Čištění klimatizace Výměna chladící i brzdové kapaliny Kontrola rozvodů atd... Vše je možno doložit fakturací. Vozidlo je v původním stavu a nebyli na něm prováděny jakékoli úpravy. Měněno bylo pouze čelní sklo (asi 3x). Důvodem prodeje je že jsme museli pořídit větší auto pro 6 lidí a tím se bohužel Octavia stala nevyhovující. Vozidlo má drobné oděrky z každodenního provozu, odpovídající jeho stáří a nájezdu km., ABS, Alarm, Ambie... (více v detailu)
239 580
 Kč
Škoda Octavia, Octavia Combi 1,5TSI 110kW Sty
Před 87 dny - Pardubický kraj - SAUTO
Vůz bude k předání v dubnu 2024 nebo po nájezdu 8.000 km., ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bluetooth, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Multifunkč... (více v detailu)
Pardubický kraj
830 400
 Kč
Škoda Fabia, Comi Ambition 1,6 Tdi 77Kw
Před 87 dny - Ústecký kraj - SAUTO
3, ABS, Autorádio, Centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Mlhovky, Nastavitelný volan... (více v detailu)
Ústecký kraj
59 000
 Kč
Škoda Karoq, 1.5 TSI DSG Style
Před 87 dny - Středočeský kraj - SAUTO
V ceně vozu není započítán poplatek za provedení změny v registru motorových vozidel, který je vždy zajišťován agenturou na náklad kupujícího a jehož výše je 3000 Kč (obsahuje veškeré poplatky, provedení evidenční kontroly na STK a změny v registru motorových vozidel ve prospěch kupujícího). Nabídka platí až do uzavření písemné smlouvy (kupní nebo smlouvy o smlouvě budoucí) s některým ze zájemců. Navi Amundsen + Web radio, Kola z lehké slitiny "RATIKON" 7J x 17" - 4 ks, ABS, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání p... (více v detailu)
Středočeský kraj
599 900
 Kč
Škoda Fabia, 1.0 TSI 70kW Style Plus
Před 87 dny - Středočeský kraj - SAUTO
V ceně vozu není započítán poplatek za provedení změny v registru motorových vozidel, který je vždy zajišťován agenturou na náklad kupujícího a jehož výše je 3000 Kč (obsahuje veškeré poplatky, provedení evidenční kontroly na STK a změny v registru motorových vozidel ve prospěch kupujícího). Nabídka platí až do uzavření písemné smlouvy (kupní nebo smlouvy o smlouvě budoucí) s některým ze zájemců. Kola z lehké slitiny "PROXIMA" černá met. lakovaná 6J x 16" - 4 ks, Asistent dálkových světel, PARK DISTANCE CONTROL (Parkovací senzory vpředu a vzadu), "SMART LINK", Radio Bolero 8", Asistent pro rozjezd do kopce, ASISTENT ROZPOZNÁNÍ ÚNAVY, Lane Assist, Čelní asistent včetně systému nouzového brzdění bez automatického udržování rychlosti, Tempomat s omezovačem rychlosti, ABS, Asistent rozjezdu do kopce... (více v detailu)
Středočeský kraj
399 900
 Kč
Škoda Rapid, 1.0 TSI, ČR,1.maj, Serv.kniha
Před 87 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Isofix, LED denní svícení, Mlhovky, Palubn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
120 000
 Kč
Škoda Octavia, 2.0TSI 180KW RS TOP 6MT
Před 87 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Mobilita PLUS, Funkční paket Top, Malý kožený paket(3 ramenný sportovní multifunkční kožený vyhřívaný volant prorádio a telefon), "REAR LIGHT VIEW" Sluneční clony, s kosmetickým zrcátkem osvětlené na straně řidiče a spolujezdce, Lane Assist (bez HOD), Navi Columbus + Web Radio, Vícenásobný Matrix-Beam, Hlavní světlomety LED s variabilním rozložením světla, "DRIVER ALERT" - rozpoznání únavy, "FRONT ASSIST" - s upozorněním a zabrzděním při hrozící kolizi s vozidly, chodci a cyklisty, Vyhřívání předních sedadel s oddělenou regulací, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání o... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
859 000
 Kč
Škoda Kodiaq, 2.0TSI 140KW 4X4 DSG SPORTLINE
Před 87 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Remote Access + Infotainment Online 3 roky, Mobilita PLUS, SportLine Plus, Třetí řada sedadel, "LANE ASSIST" - systém pro udržování vozu v jízdním pruhu, multifunkční kamera, Kola z lehké slitiny "VEGA" 8Jx20" broušená anthracit včetně kontroly tlakuv pneumatikách Rozšířená a prediktivní opatření na ochranu chodců, Pneumatiky bez stanovené značky pneumatik, USB vpředu + vzadu, Navi Amundsen + Web radio, Volba jízdního profilu a konv. tlumiče, "Sportovní paket", Hlasové ovládání, Asistent pro rozjezd/jízdu z kopce, Kapsy na zavazadla na opěradlech sedadel, Pohon všech kol, Proudový měnič 230 V a zásuvka pro Evropu, Matrix-Beam, Hlavní světlomety LED s variabilním rozložením světla, Kola z lehkých slitin 8J x 20 "VEGA", ABS, Adaptivní regulace podvozku, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digi... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 149 000
 Kč
Škoda Octavia RS 2,0 TDI 125kW Xenon
Před 87 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
servisní knížka, 241790. Záruka v minimální hodnotě 10.000 Kč je zahrnutá v ceně vozidla. Ser... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99 999
 Kč
Škoda Octavia, 1,2 TSi Elegance PO ROZVODECH
Před 87 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
Stav perfektní,Úvěr možný, Perfektní stav, SERVISNÍ KNÍŽKA, nyní po servise - nové rozvody, olej, svíčky, filtry; záruka PŮVODU a KILOMETRŮ. VIN: TMBJB7NE2E0073812. Bez koroze!!! Více informací a celá naše nabídka na www.pauto.cz, nebo nás kontaktujte na tel.: 775 585 101, rádi Vám poradíme. Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) ve smyslu § 1731 a §1732 zákona č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku. Společnost PROFIAUTO MZU - s.r.o. si vyhrazuje právo uzavření všech smluvních vztahů písemně., ABS, CD přehrávač, Centráln... (více v detailu)
Olomoucký kraj
207 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.2 TSi
Před 87 dny - Ústecký kraj - SAUTO
CZ doklady, ABS, Adaptivní tempomat, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Palubní počítač, Parkovací senzory, Posilovač ř... (více v detailu)
Ústecký kraj
219 000
 Kč
Škoda Octavia RS 2,0 TDI 125kW Xenon
Před 87 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
241790. Záruka v minimální hodnotě 10.000 Kč je zahrnutá v ceně vozidla. Servisní kniha. Možn... (více v detailu)
Středočeský kraj
88 999
 Kč
Škoda Octavia RS 2,0 TDI 125kW Xenon
Před 87 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
241790. Záruka v minimální hodnotě 10.000 Kč je zahrnutá v ceně vozidla. Servisní kniha. Možn... (více v detailu)
Středočeský kraj
88 999
 Kč