Filtry





Škoda Superb, 2,0 TDI
Před 84 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Nebourané, ABS, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezpečnostní pískování oken, Bi-xenony, Bluetooth, CD měnič, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Isofix, LED denní svícení, Litá kola, Mlhovky, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Originální autorádio, Ostřikovače světlometů, Palubní počítač, Pamět nastave... (více v detailu)
Hlavní město Praha
299 900
 Kč
Škoda Citigo, iV, SoH 85%, Automat
Před 84 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Isofix, LED denní svícení, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastav... (více v detailu)
Hlavní město Praha
350 000
 Kč
Škoda Kodiaq, 2.0 TDI, 1. maj, ČR, DPH
Před 84 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Kodiaq je oblíbené SUV, které nabízí pohodlnou jízdu a prostorný interiér. Její cenová dostupnost a široká výbava ji činí vhodnou volbou pro rodiny i pro ty, kteří hledají vůz pro své dobrodružné výlety. Tato Škoda Kodiaq je rodinné SUV s automatickou převodovkou a pohonem 4x4. Pochází z ČR a je po prvním majiteli. Je vybavena úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI o výkonu 110 kW. Je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto vozu zahrnuje Full LED a adaptivní světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je multifunkční, s řazením pádly, kožený a vyhřívaný pro pohodlné a bezp... (více v detailu)
Hlavní město Praha
710 000
 Kč
Škoda Kodiaq RS 2,0TDI 176kW 4x4 panorama
Před 84 dny - Jihočeský kraj - TIPCARS
servisní knížka, Pojízdné - motor OK, automatická převodovka OK, chladiče OK, 8 x airbag - 2 x KO, servisní kniha - s... (více v detailu)
Jihočeský kraj
489 000
 Kč
Škoda Fabia, Classic 1.2 HTP 51 kW
Před 84 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Obj. kód: O619V06099. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb., ABS, Automatická uzávěrka diferenciálu, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, I... (více v detailu)
Středočeský kraj
59 990
 Kč
Škoda Karoq, 2,0 TDI 85 kW Fresh
Před 84 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Číslo vozidla: 521644., El. ovládání oken
Středočeský kraj
756 800
 Kč