Filtry





Škoda Octavia, Elegance 2.0 TDI, Serv.kniha
Před 79 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia ve verzi Hatchback je oblíbeným modelem, který nabízí výborný poměr ceny a komfortu. Tento model je známý svou širokou výbavou a je vhodný pro ty, kdo hledají spojení praktičnosti a moderního designu. Tato Škoda Octavia pochází z ČR a je vybavena výkonným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 103 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou. Vybavení vozu zahrnuje vyhřívaná sedadla vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automat... (více v detailu)
Hlavní město Praha
155 000
 Kč
Škoda Scala, 1.0 TSI 70kW,původ ČR,1.Maj.
Před 79 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
Úvěr možný, Vozidlo původem z ČR, 1.Majitel, Servisní knížka, Kompletně dohledatelná historie, Kompletní výpis Cebia, Auto v perfektním stavu, ABS, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dojezdové rezervní kolo, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denn... (více v detailu)
Olomoucký kraj
278 000
 Kč
Škoda Kodiaq, 2.0 Bi-TDI DSG 4x4 RS
Před 79 dny - Středočeský kraj - SAUTO
100% garance původu vozu a najetých kilometrů. Možnost odpočtu DPH. Další výbavy: aut. stavitelný volant při nástupu, zadní světla LED,, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent změny jízdního pruhu, Automatické svícení, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Multifunkční volant... (více v detailu)
Středočeský kraj
879 000
 Kč
Škoda Octavia, 2.0 TDI 110kW DSG STYLE ČR
Před 79 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav velmi dobrý, EV.Č.: 77 | Akční cena při financování: 349 999Kč | Rádi Vám zpracujeme nezávaznou nabídku výhodného financování, pojištění a prodloužené záruky k vozu | Nezávislé osvědčení původu a historie vozu |;, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Automatické přepínání dálkových světel, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání zrcátek, ESP, Hlasové ovládání palubního počíta... (více v detailu)
Hlavní město Praha
399 999
 Kč
Škoda Octavia 2.0 TDI 110kW DSG STYLE ČR
Před 79 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
EV.Č.: 77 | Akční cena při financování: 329 999Kč | Rádi Vám zpracujeme nezávaznou nabídku výhodného financování, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
379 999
 Kč
Škoda Fabia, 1.0 TSI Ambition
Před 79 dny - Středočeský kraj - SAUTO
100% garance původu vozu a najetých kilometrů. Možnost odpočtu DPH. Další výbavy: aut. stavitelný volant při nástupu,, ABS, Automatické svícení, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobil... (více v detailu)
Středočeský kraj
289 000
 Kč
Škoda Scala Style Plus 1.0TSI 81kW
Před 79 dny - Zlínský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Nadstandardní výbava: Prodloužená záruka 5 let / 100 000 km, Řízení zakázek 2023, Bezpečnostní šrouby kol, Propus Aero 17 černá leštěná, Příprava pro služby ŠKODA Connect M, Vyhřívané čelní sklo, R... (více v detailu)
Zlínský kraj
449 000
 Kč
Škoda Octavia 2.0 TDI 110 kW Elegance Plus
Před 79 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
servisní knížka, VÝBAVA: DAB rádio Bolero, Malý kožený paket, Rezervní kolo. Využijte možnosti vykoupení stávající... (více v detailu)
Hlavní město Praha
269 900
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDI, Automat, ČR,2.maj
Před 79 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb je luxusní sedan, který se vyznačuje svou prostorností a komfortem. Tento model je cenově dostupný a nabízí širokou škálu výbavy, což ho činí atraktivní volbou pro zákazníky. Tato Škoda Superb pochází z ČR a je vybavena automatickou převodovkou. Pod kapotou najdeme výkonný dieselový motor 2.0 TDI, který poskytuje výkon 140 kW. Vybavení tohoto vozu zahrnuje xenonové, full LED a bi-xenonové světlomety pro optimální viditelnost za všech podmínek. Sedadla jsou částečně kožená a alacantrová, vyhřívaná vpředu i vzadu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Vůz je také vybaven vyhřívaným předním oknem. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatel... (více v detailu)
Hlavní město Praha
410 000
 Kč
Škoda Octavia, Elegance 2.0 TDI, Serv.kniha
Před 79 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je oblíbená díky své cenové dostupnosti a komfortu. Nabízí širokou výbavu a je ideální pro ty, kteří chtějí kombinovat praktičnost a eleganci. Tato Škoda Octavia Combi, původem z ČR, je vybavena výkonným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 103 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou. Vybavení vozu zahrnuje xenonové světlomety pro lepší viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkč... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150 000
 Kč
Škoda Octavia, Škoda Octavia, 1,6 TDI 85kW
Před 79 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Prodávám Škoda Octavia, obsah 1,6 TDI (85kW), rok 2018, manuální převodovka. Druhý majitel, čistý a voňavý interiér, auto jezdilo do ruční myčky. V březnu 2024 došlo k rozleštění laku, auto je v hezkém stavu, drobné kosmetické vady z běžného užívání. Najeto 190 tis. km, ve 187 000 km dělané rozvody a přední tlumiče. Volat pouze vážní zájemci! Bazary a překupníci prosím nevolat!!! Slušné jednání, cena dohodou. Vůz je možný k vidě... (více v detailu)
Středočeský kraj
270 000
 Kč
Škoda Octavia, Style Plus 2.0 TDI 85 kW
Před 79 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Obj. kód: O619K01058. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb., ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý ... (více v detailu)
Středočeský kraj
489 990
 Kč
Škoda Fabia, FABIA 1,2 HTP
Před 79 dny - Středočeský kraj - SAUTO
2. majitel, alarm, zimní kola, 2x klíče, ABS, Alarm, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Litá kola, Mlhovky, Nastavitelný volant, Originální autorádio,... (více v detailu)
Středočeský kraj
49 000
 Kč
Škoda Fabia, IV 1.0 TSI - 81 kW, Style
Před 79 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Nabídněte námVáš vůz protiúčtem. Snížíte si tak doplatek ceny Vašeho nového vozu.Vykoupíme Váš vůz. Peníze ihned av hotovosti nebo bankovním převodem. Přebereme záruku za technický stav Vašeho vozu. Administrativu vyřešíme za Vás., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED svět... (více v detailu)
Středočeský kraj
415 000
 Kč
Škoda Fabia, Style Plus 1.0 TSI 81 kW
Před 79 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Obj. kód: O619V06104. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb., ABS, Bezklíčkové ovládání, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. startér, ESP, Imobilizér, Isofix, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlh... (více v detailu)
Středočeský kraj
439 990
 Kč
Škoda Fabia, Ambition Plus 1,0 MPI
Před 79 dny - Liberecký kraj - SAUTO
2x USB vpředu (typ C datové), ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Pa... (více v detailu)
Liberecký kraj
344 800
 Kč
Škoda Rapid, 1.0 TSI 70 KW Active PLUS
Před 79 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
, ABS, Autorádio, Centrální zamykání, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Mlhovky, Nastavitelný volant, Palubní počítač, Posilovač řízen... (více v detailu)
Jihočeský kraj
230 000
 Kč
Škoda Enyaq iV, RS iV 4X4 82kWh 220kW
Nadstandardní výbava: Prodloužená tovární záruka 5 let / 100 000 km. Comfort Seat Plus. Drive Sport Plus. Tepelné čerpadlo. Kola z lehké slitiny "VISION" 21''. Desing paket RS Suite. Parking Plus. Assisted Drive Plus. Climate Plus. Infotainment Plus. Na vozy zakoupené u naší společnosti poskytujeme garanci na původ a počet ujetých kilometrů., 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Adaptivní regulace podvozku, Adaptivní tempomat, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, Head-up display, Hlasové ovládání palubního počítače, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, Kožené... (více v detailu)
999 000
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDI, Automatická klima
Před 79 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb je synonymem pro luxus a komfort v segmentu střední třídy. Tento model je známý svou prostorností a vysokou úrovní výbavy, která uspokojí i ty nejnáročnější řidiče. Tato Škoda Superb, původem z ČR, je vybavena úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 110 kW. Je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto vozu zahrnuje bi-xenonové světlomety pro lepší viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
295 000
 Kč
Škoda Octavia, 2.0 TDI, Navi
Před 79 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Oblíbená naftová motorizace, automatická digitální klimatizace, vyhřívané přední sedačky, tempomat, kompletní sada klíčů., ABS, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Isofix, Mlhovky, Multifunkční... (více v detailu)
Hlavní město Praha
170 000
 Kč
Škoda Kodiaq, 2.0 TDI, L&K,147KW,4X4
Před 79 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Laurin&Klement, 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Isofix, Kožená sedadla, LED denní svícení, LED světlomety plnohodno... (více v detailu)
Hlavní město Praha
850 000
 Kč
Škoda Scala, Style Plus 1.5 TSI 110 kW
Před 79 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Obj. kód: OZ190V00887. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Imobilizér, Isofix, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nas... (více v detailu)
Středočeský kraj
529 990
 Kč
Škoda Fabia, Style 1.0 TSI 81 kW
Před 79 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Obj. kód: OZ190V00892. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. startér, ESP, Imobilizér, Isofix, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
444 990
 Kč
Škoda Fabia, 1.2 12V, ČR,2.maj, Serv.kniha
Před 79 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
vůz koupený jako nový v ČR po druhém majiteli, v rodině, najeto pouze 69000km, nízké provozní náklady, komple... (více v detailu)
Hlavní město Praha
55 000
 Kč
Škoda Octavia 2.0 TDi, Ambition, LED
Před 79 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
Při použití financování na leasing nebo úvěr sleva 50 000 Kč. Otevřeno ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
409 000
 Kč