Filtry





Škoda Superb 2,0 TDI 110kW Style Combi kombi
Před 77 dny - Středočeský kraj - YAUTO
kombi nafta. První majitel VIN pro kontrolu-TMBJH7NP7M7066229 Barva bílá metalíza
Středočeský kraj
539 000
 Kč
Škoda Octavia 2,0 TDI Style 7DSG kombi
kombi nafta. První majitel Leasing možný Spotřebitelský úvěr možný V ceně vozidla není započítaný poplatek za provedení změny v registru motorových vozidel ve výši 2.500 - Kč. DALŠÍ SLUŽBY: Výhodné financování od 0% akontace se společností Škoda Financial Services Výkup vaše... (více v detailu)
458 000
 Kč
Škoda Rapid 136
Před 78 dny - Jihočeský kraj - RAJ_VETERANU
Rok výroby: 1989 • Najeto: 93 000 Km • Výkon: 46 kW (63 PS) • Karoserie: Kupé • Barva: 2040 BÉŽOVÁ • Výbava: . Prodám ŠKODA RAPID 136, rok výroby 1989 (do provozu 1990), stav tachometru 93000km, původní TP a SPZ, platná STK 10/2024. Interiér v perfektním stavu, sedačky nepotrhané, nep... (více v detailu)
Jihočeský kraj
239 000
 Kč
Škoda Octavia, TDI Ambition110 kW
Před 78 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Originální autorádio, Palubní... (více v detailu)
Hlavní město Praha
229 900
 Kč
Škoda Fabia 1.0i, 1.maj,ČR, Active
Před 78 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, Při použití financování na leasing nebo úvěr sleva 45 00... (více v detailu)
Hlavní město Praha
225 000
 Kč
Škoda Octavia 2.0TDi 4x4, ČR, DSG, navi
Před 78 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, Při použití financování na leasing nebo úvěr sleva 40 000 Kč. Ot... (více v detailu)
Hlavní město Praha
160 000
 Kč
Škoda Fabia 1.2HTP, AC
Před 78 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, Při použití financování na leasing nebo úvěr sleva 25 000 Kč. Ot... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99 000
 Kč
Škoda Rapid, 1.2 TSI 63 kw
Před 78 dny - Středočeský kraj - SAUTO
ABS, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Nastavitelná se... (více v detailu)
Středočeský kraj
115 000
 Kč
Škoda Octavia, 2.0 TSI 180kW RS
Před 78 dny - Zlínský kraj - SAUTO
Nabízíme prodloužit záruku na vozidlo bez omezení počtu kilometrů.Vyřídíme pro Vás VIP podmínky u společnosti ŠkoFin.Nejvýhodnější pojištění od všech pojišťoven na trhu., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, Imobilizér, Isofix, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený pak... (více v detailu)
Zlínský kraj
599 900
 Kč
Škoda Fabia, TSI 1.0/81kW MONTE CARLO PLUS
Před 78 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
, ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Palubní ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
249 000
 Kč
Škoda Scala, 1.5 TSI - 110 kW, Ambtition Fr
Před 78 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Nabídněte námVáš vůz protiúčtem. Snížíte si tak doplatek ceny Vašeho nového vozu.Vykoupíme Váš vůz. Peníze ihned av hotovosti nebo bankovním převodem. Přebereme záruku za technický stav Vašeho vozu. Administrativu vyřešíme za Vás., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, LED denní svícen... (více v detailu)
Středočeský kraj
444 000
 Kč
Škoda Octavia, IV 1.5 TSI - 110 kW, Ambition
Před 78 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Nabídněte námVáš vůz protiúčtem. Snížíte si tak doplatek ceny Vašeho nového vozu.Vykoupíme Váš vůz. Peníze ihned av hotovosti nebo bankovním převodem. Přebereme záruku za technický stav Vašeho vozu. Administrativu vyřešíme za Vás., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá ... (více v detailu)
Středočeský kraj
559 000
 Kč
Škoda Scala, Style Plus 1.0TSI 81kW
Nadstandardní výbava: Prodloužená tovární záruka 5 let / 100 000 km. Rezervní kolo ocelové. Kola z lehké slitiny 6,5J x 17" Stratos. Základní LED zadní svítilny. Navi paket. Paket Plus. Na vozy zakoupené u naší společnosti poskytujeme garanci na původ a počet ujetých kilometrů., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED ... (více v detailu)
449 000
 Kč
Škoda Octavia, Octavia Combi facelift Sportli
Před 78 dny - Pardubický kraj - SAUTO
Dekorační obložení "BLACK MIDDLE CARBON", Navigační systém (Baseline), Systém infotainmentu s rozšiřitelnými modulárními možnostmi (MIB3 MP) provedení 2, 3 ramenný sportovní multifunk ní ko ený vyh ívaný volant s azením DSG p evodovky, Sportovní komfortní sedadla vpředu, Detekce rozptýlení a únavy, Vyhřívané čelní sklo, Ambientní/orientační osvětlení, S multifunkční kamerou, Head-Up displej, "SMART LINK" (wired and wireless connect), ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, Hlíd... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 065 000
 Kč
Škoda Fabia, 1,2 HTP
První majitel ročník 1943, druhý majitel vnučka. Auto pravidelně servisováno. Kosmetické vady karoserie - trochu obouchané na parkovišti viz foto. Spotřeba 6,4 l po městě. Tažné zařízení. Olej do pravidelné výměny na 6tis/km. Vozidlo je plně funkční vše pracuje jak má a diagnostika nepíše žádné ... (více v detailu)
50 000
 Kč
Škoda Roomster, 1.9 TDI, Serv.kniha
Před 78 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
CZ, TAŽNÉ, DIGI KLIMA, VÝHŘEVY, ABS, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100 000
 Kč
Škoda Octavia, 2.0 TDI, Automat, Serv.kniha
Před 78 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je oblíbeným vozem, který nabízí výborný poměr ceny a komfortu. S její prostornou karoserií a bohatou výbavou je ideální pro ty, kdo hledají praktičnost a styl. Tato Škoda Octavia Combi je vybavena automatickou převodovkou a výkonným dieselovým motorem 2.0 TDI o výkonu 110 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou, přičemž poslední servis byl proveden 10. listopadu 2023. Je možné uplatnit DPH. Vybavení vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Přístrojový štít s virtuálním kokpitem zvyšuje přehlednost a komfort řízení. Sedadla jsou vyhřívaná jak vpředu, tak vzadu, což přispívá k pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická a doplněna o nezávislé topení. Vůz je také vybaven bezdrátovým dobíjením telefonu ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.6 TDI, Kůže, Navi
Před 78 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je oblíbená pro svou cenovou přijatelnost a komfort jízdy. Bez ohledu na typ karoserie, tato Škoda nabízí širokou výbavu a je vhodná pro ty, kteří chtějí spojit praktičnost a styl. Tato Škoda Octavia Combi je vybavena úsporným dieselovým motorem 1.6 TDI. Motor o objemu 1598 ccm poskytuje výkon 81 kW. Vybavení tohoto vozu zahrnuje bi-xenonové a adaptivní světlomety pro optimální viditelnost v jakýchkoli podmínkách. Sedadla jsou částečně kožená a vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Vůz je také vybaven bezdrátovým dobíjením telefonu pro pohodlné a rychlé nabíjení. Střešní okno a panoramatické střešní okno přidávají na svět... (více v detailu)
Hlavní město Praha
240 000
 Kč
Škoda Octavia, RS 2.0 TDI, Serv.kniha
Před 78 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je známá svou výjimečnou prostorností a pohodlnou jízdou. Tento model je cenově dostupný a nabízí širokou škálu výbavy, což ho činí ideálním pro rodiny i pro firemní využití. Tato Škoda Octavia Combi je poháněna výkonným dieselovým motorem RS 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 135 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou, což je výhoda pro budoucího majitele. Co se týče vybavení, tato Octavia Combi nabízí automatickou klimatizaci pro pohodlnou regulaci teploty. Volant... (více v detailu)
Hlavní město Praha
275 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.0 TSI, ČR,1.maj, Klima
Před 78 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Fabia Combi je kompaktní a ekonomický vůz, který je ideální pro městskou i dálkovou jízdu. S její prostornou karoserií a bohatou výbavou je tato Škoda skvělou volbou pro rodiny i jednotlivce. Tato Škoda Fabia je původem z ČR a je po prvním majiteli. Je vybavena výkonným benzínovým motorem 1.0 TSI o objemu 999 ccm a výkonu 70 kW. Je možné uplatnit DPH. Vybavení vozu zahrnuje klimatizaci pro pohodlnou jízdu za všech podmínek. Volant je kožený a multifunkční pro snadnou manipulaci s vozem. Konektivita s Bluetooth u... (více v detailu)
Hlavní město Praha
245 000
 Kč
Škoda Roomster, TSi 77Kw Panorama Climatronic
Před 78 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Vozidlo je vhodné pro řidiče začátečníka - lak je na několika místech lehce poškozený. Dále je potřeba vyměnit přední brzdové destičky a rozvodový řemen., ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek... (více v detailu)
Hlavní město Praha
77 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.5 TSI Ambition Combi
Před 78 dny - Středočeský kraj - SAUTO
100% garance původu vozu a najetých kilometrů. Možnost odpočtu DPH. Další výbavy: aut. stavitelný volant při nástupu,, ABS, Automatické svícení, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, M... (více v detailu)
Středočeský kraj
499 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.6 TDI, Serv.kniha
Před 78 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je oblíbeným modelem s vynikající cenovou dostupností a pohodlnou jízdou. Nabízí širokou škálu výbavy a je ideální pro ty, kteří hledají kombinaci praktičnosti a elegance. Tato Škoda Octavia Combi je vybavena úsporným dieselovým motorem 1.6 TDI. Motor o objemu 1598 ccm poskytuje výkon 77 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou. Vybavení tohoto vozu zahrnuje automatickou klimatizaci pro pohodlnou regulaci teploty. Tempomat umožňuje pohodlnou jízdu na dlouhé ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
195 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.5 TSI, ČR, TOP STAV!
Před 78 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Vozidlo zakoupeno jako nové v ČR, výbavový stupeň STYLE, navigace, alkantarové sedačky, TOP STAV!, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Isofix, Kožená sedadla, LED denní ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
560 000
 Kč