Filtry





Škoda Superb, 2.0 TDI 140kW 4x4 Style Combi
Před 68 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
PRAVIDELNÝ SERVIS, ABS, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED matrixové světlomety, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant,... (více v detailu)
Olomoucký kraj
629 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.0 MPI 44kW Active Plus
Před 68 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
PRAVIDELNÝ SERVIS, ABS, Centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, Nastavit... (více v detailu)
Olomoucký kraj
175 000
 Kč
Škoda Rapid, 1.2 TSI 63kW Active Fresh Spac
Před 68 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
, ABS, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Isofix, Mlhovky, Nastavitelný volant, Palu... (více v detailu)
Olomoucký kraj
159 990
 Kč
Škoda Fabia, COMBI III 1.0TSI 81 KW STYLE
Před 68 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
Pravidelný servis.Vozidlo na provozovně Šternberk, v případě zájmu kontaktovat prodejce p.Beneš 731 606 356, ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kože... (více v detailu)
Olomoucký kraj
229 990
 Kč
Škoda Octavia, 1,2 TSI jen 62 tis km
Před 68 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Perfektní, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Mlhovky, Nastavi... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
230 000
 Kč
Škoda Scala 1,0 TSi Ambition
Před 68 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, servisní knížka, Cena vozu je opravdu jen na Vás. Jedním hodem do statického terče si sami určíte cenu z kupní ceny vozu. Více na www.stepanekauto.cz Akční sleva : 10.000,-Kč - při fi... (více v detailu)
Středočeský kraj
278 000
 Kč
Škoda Octavia, NAVI, AUTOMATICKÁ KLIMA, KŮŽE
Před 68 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
NAVI, AUTOMATICKÁ KLIMA, KŮŽE, Autorádio, Bluetooth, Dělená zadní sedadla, Dotykové ovládání palubního počítače, Isofix, Kožená sedadla, Litá kola, Mlhovky, Mobilní připojení, Nastavitelná sedadla... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
139 000
 Kč
Škoda Roomster, 1,4 63KW STYLE 1 MAJITEL
Před 68 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Škoda Roomster benzín 1,4 63kw. 4/2009. Najeto 159000km. Doloženo servisní knihou a protokoly z německé technické kontroly. ZÁRUKA NA PŮVOD A UJETÉ KILOMETRY. Po 1 majiteli, doložím originál technickým průkazem. Nehavarované. Výbava STYLE. 4xairbag, ABS, el.okna, dálkový centrál, manuální klimatizace, orig. rádio, AUX, malý kožený paket, maxi-dot, parkovací senzpry, nové přední brzdy, poslední servis 4/24. Rozvody nové ve 120tis... (více v detailu)
Jihočeský kraj
117 999
 Kč
Škoda Yeti 2.0TDI 81kW Active
Před 68 dny - Kraj Vysočina - TIPCARS
servisní knížka, Původ vozidla Německo po 2.majiteli se servisní historií. Nyní po výměně rozvodů s vodní pumpou.
Kraj Vysočina
259 000
 Kč
Škoda Octavia Combi 1.6 TDi 85kW Style
Před 68 dny - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka
378 900
 Kč
Škoda Superb GRT STY TD 110/2.0 7DG
Před 68 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, 8AY 04-94vůz po opravě přední části v autorizovaném servisu Škoda
Středočeský kraj
549 000
 Kč
Škoda Superb 2.0TSI 206kW DSG 4x4 Laurin a
Před 68 dny - Královéhradecký kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Mobilita PLUS Prodloužená záruka 5let/100.000km, Navi Amundsen + Web radio, Tažné zařízení sklopné, Nezávislé přídavné topení s dálkovým ovládáním, El. ovládané střešní okno PAD Ventilace sedadel vpředu, KESSY FULL bez SAFE systému, Kolenní airbag řidiče, Boční airbag vpředu, s hlavovým airbagem, Chromovaná lišta kolem bočních oken, Střední loketní opěrka vpředu, Kontrola tlaku v pneumatikách, PARK ASSIST s MANOEUVRE ASSIST s aut. bržděním, Side Assist, Progresivní řízení, Pohon všech kol, Kryty pro kola z lehké slitiny, 2-ramenný kožený multifunkční volant s vyhříváním a s ovládáním DSG, černé obšití, DRIVING MODE SELECT a DCC-ADAPTIVNÍ PODVOZEK, Virtuální pedál-otevření/zavření 5.tých dveří(pouze v kombinaci s el.ovládanými dveřmi a Kessy), Lane Assist s ada... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 059 900
 Kč
Škoda Scala STYLE 1.0 TSI 81kW DSG
Před 68 dny - Královéhradecký kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka
Královéhradecký kraj
469 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.4 TDI, Serv.kniha
Před 68 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Isofix, LED denní svícení, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100 000
 Kč
Škoda Fabia Style
Před 68 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Vozidlo zakoupeno v ČR, první majitel, servisní knížka, garance stavu km. Vůz byl pravidelně servisován pouze v autorizovaném servisu. Vozidlo můžete pořídit prostřednictvím výhodného financování od společnosti Volkswagen Financial Services. Splátka obsahuje kompletní pojištění, roční pro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
341 000
 Kč
Škoda Scala, 1,0 TSi Ambition
Před 68 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Stav dobrý, Cena vozu je opravdu jen na Vás. Jedním hodem do statického terče si sami určíte cenu z kupní ceny vozu. Více na www.stepanekauto.cz Akční sleva : 10.000,-Kč - při financování vozu spotřebitelským úvěrem. Využijte jedinečné Akční Slevy u financování vozu spotřebitelským úvěrem při akontaci do 30% a dobou splácení nad 24měsíců. Dálniční známka platná do 31.1.2025, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla... (více v detailu)
Středočeský kraj
278 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.2i 51kW TEMPOMAT 2x kola
Před 68 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Vozidlo od autorizovaného dealera Škoda. Pravidelný servis doložitelný servisní knihou. Poslední výměna oleje proběhla při 158.812km. Garance počtu najetých km a původu. K vozu certifikát CEBIA s kompletní historií. K dispozici veškerá palubní dokumentace, servisní kniha, 2x klíč od vozidla a druhá sada disků se zimními pneumatikami., ABS, Auto... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
89 900
 Kč
Škoda Superb 2,0 TDI 142 KW DSG 4X4 L&K MAT
Před 68 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
NOVÉ VOZIDLO KOUPENÉ V ČR!!!MOŽNOST ODPOČTU DPH!!!VOZIDLO V PLNÉ TOVÁRNÍ ZÁRUCE S MOŽNOSTÍ JEJÍHO PRODLOUŽENÍ!!! ADAPTIVNÍ FULL LED MATRIX SVĚTLOMETY S LED DENNÍM SVÍCENÍM, 7MI STUPŇOVÁ AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA S MOŽNOSTÍ MANUÁLNÍHO ŘAZENÍ POD VOLANTEM, BEZKLÍČKOVÉ ODEMYKÁNÍ, ZAMYKÁNÍ A STARTOVÁNÍ ''KEYLESS'', SATELITNÍ NAVIGAČNÍ SYSTEM, SOUNDSYSTEM CANTON, 3-ZONOVÁ DIGITÁLNÍ KLIMATIZACE, NEZÁVISLÉ TOPENÍ, HEAD ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 379 900
 Kč
Škoda Octavia, 1.6 TDI, Automatická klima
Před 68 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
ČR,KLIMA,DPH, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Isofix, Mlhovky, P... (více v detailu)
Hlavní město Praha
170 000
 Kč
Škoda Octavia, RS 2.0 TDI, Kůže
Před 68 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bi-xenony, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Isofix, Kožená sedadla, LED denní svícení, Mlhovky, Multifunkčn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
230 000
 Kč
Škoda Yeti, 1.8 TSI, 4X4, Serv.kniha
Před 68 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent rozjezdu do kopce, Bi-xenony, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Isofix, LED denní svícení, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Palubní počítač, Panoramati... (více v detailu)
Hlavní město Praha
370 000
 Kč
Škoda Kodiaq 2,0TDi DSG 604223026
Před 68 dny - Kraj Vysočina - TIPCARS
koupeno v I, první majitel, nehavarované, Zachovalý kus , dovoz Itálie, nevysoleno bez jakékoliv koroze , kilometry doložitelné!Kosmetika karoserie a interiéru velice slušná.Technicky OK, jede a funguje jak má. ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
535 000
 Kč
Škoda Kodiaq, 2.0 TSI, 4X4, Automat, ČR
Před 68 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Kodiaq je SUV, které je oblíbené pro svůj prostorný interiér a vysoký komfort jízdy. Tento model je také ceněn pro svou cenovou dostupnost a širokou nabídku výbavy. Tato Škoda Kodiaq je rodinné SUV s automatickou převodovkou a pohonem 4x4. Vůz je původem z ČR a je vybaven výkonným benzínovým motorem 2.0 TSI o výkonu 132 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou, přičemž poslední servis byl proveden 6. června 2024. Je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická pro snadné nastavení teploty. Volant je multifunkční, s řazením pádly a kožený, což zvyšuje komfort a o... (více v detailu)
Hlavní město Praha
620 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.2, po STK, za skvělou cenu,
Před 68 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Centrální zamykání, Isofix, Posilovač řízení
Hlavní město Praha
40 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.6MPI 75kW, klima, serviska
Před 68 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Auto je ve slušném a zachovalém stavu, koupeno jako nové v CZ, po prvním majiteli, garance najetých km, Nová STK, ihned k odběru, registrace pouze 800Kč, ABS, Autorádio, Centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, El. ovlá... (více v detailu)
Středočeský kraj
69 990
 Kč