Filtry





Škoda Kodiaq 2.0 TSI Style 7míst Kůže NezTo
Před 60 dny - TIPCARS
Možnost odpočtu DPH. Nabídka na dovoz - vůz prochází kontrolou a je dodán přibližně do 14 dní. Nehavarované, v českém jazyce a tovární záruce s možností prodloužení, případně spuštění nové záruky. Automaton - ručně ... (více v detailu)
1 019 000
 Kč
Škoda Superb 142kW 4x4 Lounge Matrix 1.5+
Před 60 dny - TIPCARS
Možnost odpočtu DPH. Nabídka na dovoz - vůz prochází kontrolou a je dodán přibližně do 14 dní. Nehavarované, v českém jazyce a tovární záruce s možností prodloužení, případně spuštění nové záruky. Automaton - ručně ... (více v detailu)
1 269 000
 Kč
Škoda Superb iV L&K Canton Panorama HUD
Před 60 dny - TIPCARS
Možnost odpočtu DPH. Nabídka na dovoz - vůz prochází kontrolou a je dodán přibližně do 14 dní. Nehavarované, v českém jazyce a tovární záruce s možností prodloužení, případně spuštění nové záruky. Automaton - ručně ... (více v detailu)
1 479 000
 Kč
Škoda Superb, 1.5TSI 110KW AMBITION
Před 60 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
Původ vozu v Německu, náš individuální dovoz - prověřený vůz,jeden majitel, servisní historie,není možný odpočet DPH. Díky naším partnerům zajistíme výhodnější financování bez akontace a s úrokem od 3,9%, Váš stávající vůz vykoupíme protiúčtem za vyšší cenu ! 7M25174 VÝBAVA:LED SVĚTLA,VÝHŘEV SEDADEL VČETNĚ PŘEDNÍHO OKNA,NAVIGACE,BEZDRÁTOVÉ NABÍJENÍ TELEFONU,TEMPOMAT,TAŽNÉ ZAŘÍZENÍ A MNOHO DALŠÍ VÝBAVY.Kompletní nabídku našich vozidel naleznete na stránkách www.direct-auto.cz, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér,... (více v detailu)
Olomoucký kraj
549 900
 Kč
Škoda Kamiq 1,5 TSI 110kW Top Selection
Před 60 dny - Zlínský kraj - TIPCARS
Předpoklad výroby vozu je stanoven na říjen 2024. Další výbava: Rezervní kolo neplnohodnotné s příslušenstvím V... (více v detailu)
Zlínský kraj
581 900
 Kč
Škoda Octavia, Combi 2,0TDI 85kW Ambition Plu
Před 60 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
DODATEČNÁ VÝBAVA: kola z lehké slitiny TWISTER AERO 16", rádio SWING, rezervní kolo, Tech paket, Ambition Plus. Kompletní servisní historie ve Škoda Auto - poslední servis (145 768km) prohlídka s výměnou oleje v motoru., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, Imobilizér, Isofix, LED den... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
397 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.9TDi,66KW, 1. MAJITEL
Před 60 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
100% GARANCE na původ vozu. GARANCE ujetých km. Zkušební jízda je u nás samozřejmostí. Možností je kontrola vozu v autorizovaném servise nebo na STK ,VIN : TMBBG41U732682008,Více informací na tel.: 776 622 688, 778 008 040Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
73 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.0 TSI 81kW Style Plus
Před 60 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
"HIGH-LIGHT ASSISTANT"(aut. spínání světel + "TUNNELLIGHT" + "Comming/ Leaving Home", pro denní svícení, Rádio "SWING/SWING PLUS", Sound paket, Potah sedadel - Suedia, 3-ramenný multif. kožený volant s chromem, krytka "Piano černá", "EASY START" bez SAFE funkce, Střední loketní opěrka vpředu, Kontrola tlaku v pneumatikách, Hlavní světlomet (Bi-LED Modul) + LED denní svícení + LED corner funkce, levostranné řízení, 2x sklopný klíč s dálkovým ovládáním, Mlhová světla, Climatronic s regulací stlačeného vzduchu, bez freonů, Mřížka chladiče s chromovanou lištou, "FRONT ASSIST", Android Auto, Apple Car Play, Litá kola, Nastavitelná sedadla, Nouzové brždění, Parkovací senzory zadní, Senzor tlaku v pneumatikác... (více v detailu)
Olomoucký kraj
299 000
 Kč
Škoda Citigo, 1.0 MPI 55 kW Ambition Plus
Před 60 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
Sada zimních pneu zdarma. Rádio "Blues" s CD, MP 3, AUX-IN, Sada nářadí a zvedák vozu, Klimatizace s mechanickou regulací, Anténa pouze pro příjem FM, Hatchback, 5-dvéřové provedení, Kontrola tlaku v pneumatikách, Ochranná fólie při transportu (min.ochr) s dodatečným transportním ochranným opatřením, Kotoučové brzdy vpředu, ABS, ASR, EBV a MSR, Hlavové opěrky vzadu, Halogenové dvojité světlomety a denní potkávací světlo, Benzínový palivový systém bez zpětného transportu paliva se změněným tlakem, Centrální zamykání s dálkovým ovládáním, vnitřním ovládáním, bez bezpeč. pojistky, Stěrač skla regulovatelný, Airbag pro řidiče a spolujezd... (více v detailu)
Olomoucký kraj
243 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.0 TSI 81kW Monte Carlo
Před 60 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
Aktualizace na kožený multifunkční sportovní volant R-Line, Čelní asistent včetně systému nouzového brzdění pro automatické udržování rychlosti high, Rezervní kolo, prostorově úsporné, Ukazatel stavu kapaliny v ostřikovači, Asistent dálkových světel, S multifunkční kamerou, Automatické udržování vzdálenosti (bez funkce follow to stop) a s omezovačem rychlosti, 2x USB vpředu (typ C datové) + 2x USB vzadu (typ C nabíjecí), Sportovní výbava, Stupňový interval stírání stěračů se snímačem světla/dešťě, Světlo pro denní svícení s automatickým zapnutím světel a funkcí Coming Home a Leaving Home, Hatchback, Zpětná kamera - s ostřikovačem, Bezpečnostní vnitřní zrcátko s autom. zatmavováním, Virtual Cockpit, 6stupňová manuální převodovka, Kožený sportovní multifunkční volant, Přední náhon, Vyhřívání předních sedadel s oddělenou regulací, Centrální zamykání "Keyless-Entry" bez bezpečnostní pojistky, Tříbodové automatické bezpečnostní pásy... (více v detailu)
Olomoucký kraj
459 000
 Kč
Škoda Fabia, AMBIENTE 1,2 TSI 63 KW
Před 60 dny - Středočeský kraj - SAUTO
VÝPIS CEBIA PROTOKOLU K VOZIDLU ZDARMA.EXTRA BONUS 10 000,-Kč PŘI VÝKUPU VOZIDLA NA PROTIÚČET!, ABS, Autorádio, CD měnič, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, Malý kožený paket, Mlhovky, Nastavitelný volan... (více v detailu)
Středočeský kraj
149 900
 Kč
Škoda Fabia, COMBI AMBITION 1,2 TSI 77 KW
Před 60 dny - Středočeský kraj - SAUTO
VÝPIS CEBIA PROTOKOLU K VOZIDLU ZDARMA., ABS, Autorádio, Bluetooth, CD měnič, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, DVD přehrávač, El. ovládání oken, Imobilizér, Isofix, Malý kožený paket, Nasta... (více v detailu)
Středočeský kraj
59 900
 Kč
Škoda Octavia, COMBI STYLE 2,0 TDI 110KW DSG
Před 60 dny - Středočeský kraj - SAUTO
EXTRA BONUS 10.000,-Kč PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ SE SPOLEČNOSTÍ AUTO OPAT.EXTRA BONUS 10 000,-Kč PŘI VÝKUPU VOZIDLA NA PROTIÚČET!3 SERVISNÍ PROHLÍDKY ZDARMA PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ CHYTŘE SE SPOLEČNOSTÍ VWFS.VÝPIS CEBIA PROTOKOLU K VOZIDLU ZDARMA.MOŽNOST PŘIKOUPENÍ PRODLOUŽENÉ ZÁRUKY., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobil... (více v detailu)
Středočeský kraj
458 900
 Kč
Škoda Fabia 1.4i 63kW
Před 60 dny - Zlínský kraj - CARS_CZ
Vozidlo prodáváme na původních dokladech - možnost vyřízení náležitostí. Na počkání zprostředkujeme velmi výhodný úvěr. Pojištění vozidel jak povinné tak i havarijní na místě.; Možný výkup nebo protiúčet.; Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní... (více v detailu)
Zlínský kraj
91 000
 Kč
Škoda Karoq, 1,5 TSI / 110 kW Style DSG
Před 60 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Koupeno v ČR, 1 majitel, Nehavarováno, Servisní knížka., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavite... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
789 000
 Kč
Škoda Citigo, Citigo Elegance Plus 1.0MPI 55
Před 60 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Vůz disponuje následující mimořádnou výbavou: Rádio FUNKY s CD, Navigace MOVE&FUN, Paket PLUS, Rezervní kolo ocelové neplnohodnotné, zvedák vozu, klíč na kola, 3-ramenný kožený volant, City Safe Drive, Kola z lehké slitiny "AURIGA" 5,5Jx15", Gumové koberce, Barva - Červená Tornado základní, Součástí prodejní ceny je sada zimních kompletních kol., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Auto... (více v detailu)
Středočeský kraj
164 300
 Kč
Škoda Yeti, 2,0 TDI 103 kW 4x4 Experience
Před 60 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
, ABS, Autorádio, CD měnič, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Palubní počítač,... (více v detailu)
Olomoucký kraj
239 000
 Kč
Škoda Octavia, Octavia Ambition 1.5 TSI 110kW
Před 60 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Možnost odpočtu DPH, prodloužená záruka 5 let/ 100 000 Km, Vyhrazujeme si právo na chybu ve specifikaci výbavy vozidla. Rádi s Vámi provedeme kontrolu., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Lit... (více v detailu)
Kraj Vysočina
578 000
 Kč
Škoda Octavia, Style Plus 2,0 Tdi 110 Kw DSG
Před 60 dny - Ústecký kraj - SAUTO
70, ABS, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED matrixové světlomety, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný vola... (více v detailu)
Ústecký kraj
629 000
 Kč
Škoda Kamiq 1,5 TSI 110kW Top Selection
Před 60 dny - Zlínský kraj - TIPCARS
Předpoklad výroby vozu je stanoven na říjen 2024. Další výbava: Rezervní kolo neplnohodnotné s příslušenstvím Litá kola Strato... (více v detailu)
Zlínský kraj
655 900
 Kč
Škoda Octavia, 1.6, Serv.kniha
Před 60 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Isofix... (více v detailu)
Hlavní město Praha
90 000
 Kč
Škoda Scala, STYLE 1,0 TSI 81 kW
Před 60 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
VŮZ S PRODLOUŽENOU ZÁRUKOU 5 LET / 100 000 KM. SLEVA 10 000 KČ PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ AUTO JAROV. BONUS 10 000 KČ PŘI VÝKUPU VOZU NA PROTIÚČET. PROTOKOL CEBIA K VOZIDLU ZDARMA. DAB radio, ambientní osvětlení – bílé, USB vevnitř ním zpětném zrcátku, hlavní světla Full LED, ručně nastavitelné bederní opěrky předních sedadel, vnější zpětné zrcátko řidiče stmívatelné, přídavná spodní ochrana pohonné jednotky, Pakety: Plus paket,, ABS, Ambientní LED osvětlení interiéru, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
499 900
 Kč
Škoda Scala, STYLE 1,0 TSI 81 kW
Před 60 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
VŮZ S PRODLOUŽENOU ZÁRUKOU 5 LET / 100 000 KM. BONUS 10 000 KČ PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ VWFS. BONUS 10 000 KČ PŘI VÝKUPU VOZU NA PROTIÚČET. PROTOKOL CEBIA K VOZIDLU ZDARMA. DAB radio, ambientní osvětlení – bílé, USB ve stropním panelu pouze pro nabíjení, hlavní světla Full LED, ručně nastavitelné bederní opěrky předních sedadel, vnější zpětné zrcátko řidiče stmívatelné, přídavná spodní ochrana pohonné jednotky, Pakety: Plus paket, ABS, Ambientní LED osvětlení interiéru, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
499 900
 Kč
Škoda Superb iV 1.5 TSi
Před 60 dny - Jihočeský kraj - TIPCARS
Předváděcí vůz. Dostupné na dotaz.
Jihočeský kraj
1 209 850
 Kč
Škoda Kamiq 1,5 TSI 110kW Top Selection
Před 60 dny - Zlínský kraj - CARS_CZ
Další výbava: Rezervní kolo neplnohodnotné s příslušenstvím Vyhřívané čelní sklo Nabízíme možnosti fi... (více v detailu)
Zlínský kraj
581 900
 Kč