Filtry





Škoda Scala , 1,0 TSI 85kW First Edition
Před 212 dny - Olomoucký kraj - 420_AUTO_CZ
\Prodloužená záruka 5let/100tKm\Odběr vozu 11/2024\
Olomoucký kraj
550 000
 Kč
Škoda Scala , 1,0 TSI Style
Před 212 dny - Zlínský kraj - 420_AUTO_CZ
Orion 16 Rezervní kolo (neplnohodnotné) Tažné zařízení sklopné el. odjistitelné Plus paket (Parkovací kamera vzadu; parkovací senzory vpředu; KESSY - bezklíčo... (více v detailu)
Zlínský kraj
509 900
 Kč
Škoda Octavia , 1,5 TSI Combi Style
Před 212 dny - Zlínský kraj - 420_AUTO_CZ
Kola z lehké slitiny Rotare Aero 7Jx17 Sunset Dekorační lišta černá Piano Rezervní kolo (neplnohodnotné) s příslušenstvím Tažné zařízení sklopné el. odjistitelné Navi paket (Infotainment Columbus 10 s navigací; Web rádio; digitální asistentka Laura; bezdrátový SmartLink; ovládání gesty; služba infotainment online na 3 r... (více v detailu)
Zlínský kraj
789 900
 Kč
Škoda Octavia , 1,2 TSI 77kW FAMILY PRODÁNO
Před 212 dny - Kraj Vysočina - 420_AUTO_CZ
První majitel Leasing možný Úvěr možný DOLOŽITELNÉ KM - VYMĚNĚNÝ MOTOROVÝ OLEJ VČ. FILTRŮ - FA... (více v detailu)
Kraj Vysočina
165 000
 Kč
Škoda Octavia 2,0 TDI 110kW DSG STYLE Záruka až 5 let kombi
kombi nafta. První majitel Leasing možný Úvěr možný Cena vozu je včetně roční záruky. Doživotní garance původu vozidla. Historie vozu vč.stavu najetých KM prověřena společnost... (více v detailu)
518 000
 Kč
Škoda Superb, Combi DSG 2,0TSI 140kW SportLi
Před 212 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
DODATEČNÁ VÝBAVA: kola z lehké slitiny VEGA 19", navigace AMUNDSEN, tažné zařízení sklopné, nezávislé přídavné topení, el. přední sedadla s nastavením hloubky, bezdrátové dobíjení telefonu, PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA NA 5 LET / 100 000km., ABS, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožené čalounění, LED denní svícení, LED... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
848 000
 Kč
Škoda Rapid, style pojízdné
Před 212 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
Skoda rapid STYLE 2018 pojizdne 148TKM Ceske doklady rv 1/2018 1.0TSi 70 kw 2x klic najeto 146770 km vybava style mlhovky bihalogeny parkovaci cidla central na do maxidot palubni pocitac tempomat destovy senzor 4x el... (více v detailu)
Olomoucký kraj
119 999
 Kč
Škoda Fabia 1.4 16V Comfortline
Před 212 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, Motor nejde nastartovat - potkaný.
Hlavní město Praha
14 900
 Kč
Škoda Octavia 1,9 TDI Combi / 66 kW / ALH /
Před 212 dny - Liberecký kraj - CARS_CZ
/ vozidla již registrované v ČR / možnost úvěru i protiúčet za Vaše vozi... (více v detailu)
Liberecký kraj
59 500
 Kč
Škoda Kamiq, 1.6 TDI 85 kW Style
Před 212 dny - Ústecký kraj - SAUTO
"FRONT ASSIST" včetně adaptivního tempomatu, S multifunkční kamerou, Style, Asistent rozpoznání únavy, Hlasové ovládání, Trysky ostřikovače okna vyhřívané, vpředu, Funkce "SMART LINK", Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Deaktivace airbagu spolujezdce, Hlasové ovládání palubního počítače, Litá kola, Nastavitelná sedadla, Nouzové brždění, Parkovací senzory přední, Parkovací senzory zadní, Senzor tlaku v pneumatikách, Sledování jízdního pruhu, Start/Stop systém, Venkovní teploměr, Vyhřívaná zrcátka, Vyhřívané trysky ostřikovačů skla, ABS, Ambientní LED osvětlení interiéru, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Děl... (více v detailu)
Ústecký kraj
389 900
 Kč
Škoda Fabia, 1.2 12V, nová STK,, ,1.2 12V,
Před 212 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50 000
 Kč
Škoda Superb, 2,0 TDi 110kW DSG Business LED
Před 212 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Stav perfektní,Leasing možný,Úvěr možný, Cena vozu včetně roční záruky. Doživotní garance původu vozidla. Historie vozu vč.stavu najetých KM prověřena společností Cebia - předložíme Cebia report. Výbava daného vozu je orientační. Kompletní nabídka na www.andy-auta.cz; Model 2021; Země původu: Dánsko; Vozidlo se nachází na pobočce České Budějovice, ABS, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. o... (více v detailu)
Jihočeský kraj
558 000
 Kč
Škoda Superb 2,0 TDi 110kW DSG Business LED
Před 212 dny - Jihočeský kraj - TIPCARS
koupeno v DK, první majitel, nehavarované, Cena vozu včetně roční záruky. Doživotní garance původu vozidla. Historie vozu vč.stavu najetých KM prověřena společností Cebia - př... (více v detailu)
Jihočeský kraj
558 000
 Kč
Škoda Octavia IV 2.0 TDI - 110 kW, Style Plu
Před 212 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Nabídněte nám Váš vůz protiúčtem. Snížíte si tak doplatek ceny Vašeho nového vozu.Vykoupíme V... (více v detailu)
Středočeský kraj
699 900
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDI, NOVÁ CENA, Automat
Před 212 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb je luxusní sedan, který nabízí prvotřídní komfort a vynikající výbavu. Je to ideální vůz pro ty, kteří oceňují prostornost a pohodlí při cestování. Tato Škoda Superb je vybavena úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 103 kW. Vůz je vybaven automatickou převodovkou a disponuje servisní knížkou. Vybavení vozu zahrnuje bi-xenonové světlomety pro lepší viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu a pokrytá alacantrovou látkou pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Vůz je vybaven střešním oknem pro příjemné světlo a větrání. Volant je... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150 000
 Kč
Škoda Superb, COMBI STYLE PLUS 2.0TSI, 140KW
Před 212 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
869 000
 Kč
Škoda Superb, Scout 4x4 DSG 2.0TDI 147kW
Nadstandardní výbava: Prodloužená tovární záruka 5 let / 100 000 km. Kola z lehké slitiny "MANASLU" 19". Nezávislé přídavné topení. Tažné zařízení sklopné. "KESSY FULL" s alarmem. Komfortní telefonování s nabíjecím boxem. Crew Protect Assist. Scout. Na vozy zakoupené u naší společnosti poskytujeme garanci na původ a počet ujetých kilometrů., ABS, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isof... (více v detailu)
819 000
 Kč
Škoda Fabia 1.0 Tsi 81 kW 6 RYCHL OD 1.MAJ
Před 212 dny - Moravskoslezský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, nehavarované, servisní knížka, AKČNÍ CENA! Info o AKCI u prodejce Informace o autě a rezervace na tel. 777 806 905; - Vozidlo bylo koupeno v ČR - Nejedná se o dovozový vůz - Vozidlo jsme pořídili od prvního majitele. - Vozidlo nemá stočené kilometry. - Prověřeno servisní knihou a certifikátem Cebia - Pět hvězdiček z pěti možných! -STAČÍ složit JEN 2.800 Kč nebo Vaše staré auto a zbytek na NÍZKÉ SPLÁTKY -Další splátka až za měsíc. -Doplacení kdykoliv bez úroků. -Nízké měsíční splátky bez sk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
208 800
 Kč
Škoda Fabia, 1.0 Tsi 81 kW 6 RYCHL OD 1.MAJ
Před 213 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
AKČNÍ CENA! Info o AKCI u prodejce Informace o autě a rezervace na tel. 777 806 905; - Vozidlo bylo koupeno v ČR - Nejedná se o dovozový vůz - Vozidlo jsme pořídili od prvního majitele. - Vozidlo nemá stočené kilometry. - Prověřeno servisní knihou a certifikátem Cebia - Pět hvězdiček z pěti možných! -STAČÍ složit JEN 2.800 Kč nebo Vaše staré auto a zbytek na NÍZKÉ SPLÁTKY -Další splátka až za měsíc. -Doplacení kdykoliv bez úroků. -Nízké měsíční splátky bez skrytých poplatků. Možnost složit mimořádné splátky kdykoliv. Co je k tomu POTŘEBA? -Musíte být zaměstnaný nebo podnikat nejméně 3 měsíce. -Řidičský a občanský průkaz NELZE pro klienty s exekucí nebo insolvencí ( nelze ani pokud jste už insolvenci doplatili) NELZE pro klienty v registrech. Další informace o autě a... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
198 800
 Kč
Škoda Fabia 1.0i, Active, +pneu
Před 213 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, Při použití financování na leasing nebo úvěr sleva 35 000 Kč. Ot... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150 000
 Kč