Filtry





Škoda Superb

2 813 výsledků

Škoda Superb III 2.0 TSI, ČR
Před 190 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
515 000
 Kč
Škoda Superb III 2.0 TSI, ČR
Před 190 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
515 000
 Kč
Škoda Superb 2,0 TDi 110kW DSG STYLE Záruka
Před 191 dny - Jihočeský kraj - CARS_CZ
Cena vozu včetně roční záruky. Doživotní garance původu vozidla. Historie vozu vč.stavu najetých KM prověřena společností Cebia - předložíme Cebia report. Výbava daného vozu je... (více v detailu)
Jihočeský kraj
514 000
 Kč
Škoda Superb, STYLE 2.0l TDI 110KW DSG
Před 191 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Top Car Centrum Vám nabízí k prodeji,Značka Škoda Superb Style Plus, první registrace 09/2016, palivo nafta, Motorizace 2.0l tdi 110kw, převodovka automatická dsg, pohon předních kol, tachometr 98000km,velice zachovalý stav vozu, pravidelný servis, záruka původu, kilometrů,U nás je nákup vozidla bez úřadování, vše vyřídíme za vás,Sjednání pojištění přímo u nás na pobočce, výběr ze všech pojištoven na trhu,Také vám nabízíme servis u nás zakoupených vozů za zvýhodněné ceny,Možnost zřízení výhodného financováí nebo také váš vůz do protiůčtu, Cena 499 000,- Pro více informaci o tomto vozidle nás neváhejte kontaktovat telefonicky na 777 305, 580 nebo 775 567 755, Další výbavy: brzdový asistent, zadní světla LED, aut. aktivace výstražných světlometů,, ABS, Aktivní kapota, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spol... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
499 000
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDI 110 kW DSG Style Plus
Před 192 dny - Středočeský kraj - SAUTO
3 SERVISNÍ PROHLÍDKY ZDARMA PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ CHYTŘE SE SPOLEČNOSTÍ VWFS.VÝPIS CEBIA PROTOKOLU K VOZIDLU ZDARMA., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožené čalounění, LED denní svícení, LED světlomety... (více v detailu)
Středočeský kraj
658 900
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDI, NOVÁ CENA, Automat
Před 192 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb Combi je luxusní a prostorný vůz, který nabízí vysoký komfort a širokou škálu výbavy. Její kombinovaná karoserie zaručuje praktičnost a eleganci, což ji činí ideální volbou pro rodiny i pro firemní využití. Tato Škoda Superb Combi je vybavena úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 110 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou a je možné uplatnit DPH. Převodovka je automatická, což zvyšuje pohodlí při jízdě. Vybavení vozu zahrnuje full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou částečně kožená a alacantrová, vyhřívaná vpředu i vzadu, což zvyšuje komfort cestování. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Vůz je vybaven bezdrátovým dobíjením telefonu pro snadnou a pohodlnou nabíjení. Vyhřívané přední okno je další výhodou, kte... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400 000
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TSi 206kW 4x4 Style Plus
Společnost AUTONOVA BRNO je autorizovaný servis vozů Škoda a VW. U těchto značek provádíme kompletní záruční i pozáruční servis.Během celého roku probíhá několik akcí. O aktuální nabídce zvýhodnění se informujte u prodejců. Prodej prověřených vozů s možností protiúčtu. Kompletní nabídka pojištění. Prodej hotově či na splátky. Výkup vozů. Ocenění vozu zdarma. To je jen drobný výčet z námi nabízených služeb., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Hlídání mrtvého ... (více v detailu)
1 078 900
 Kč
Škoda Superb, TDI 4x4 2.0/147kW Scout
Před 193 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Tlumení vzadu, vysoký podvozek pro DCC, Kola z lehké slitiny "MANASLU" 8Jx19" anthracitová, broušená, "DRIVING MODE SELECT" a "DCC-ADAPTIVNÍ PODVOZEK", Funkce ECO, Nezávislé topení s dálkovým ovládáním, Asistent dálkových světel, Climatronic (3zónový) s ovládací jednotkou klimatizace vzadu, Vyhřívání předních a zadních sedadel, Navi Columbus + Web radio, S multifunkční kamerou, Hlasové ovládání, "SMART LINK" (drathlos f}r Apple), Remote Access / Remote Access + Online Infotainment, Rozšířené tlumení hluku v interiéru, Virtuální pedál-otevření/zavření 5.tých dveří(pouze v kombinaci s el.ovládanými dveřmi a Kessy), Kolenní airbag řidiče, Boční airbag vpředu, s hlavovým airbagem, Pohon všech kol, Čelní asistent včetně systému nouzového brzdění pro automatické udržování rychlosti high, Vnitřní osvětlení v prostoru nohou vpředu a vzadu, Kontrola tlaku v pneumatikách, LED zadní svítilny, Vyhřívané trysky ostřikovače čelního skla, Automatické udržování vzdálenosti (s funkcí follow to stop) a,... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
937 750
 Kč
Škoda Superb 2.0 TDI, Automat, Xenony
Před 194 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Specializujeme se na prověřené vozy za nejlepší možné ceny. Financování jednoduše a rychle, 100% doživotní záruka na původ vozu. Vykoupíme vaše auto ihned a za hotové. Cena při platbě na splátky s vyb... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100 000
 Kč
Škoda Superb , 2,0 TDI Ambition 4x4
Před 194 dny - Hlavní město Praha - 420_AUTO_CZ
Druhý majitel Leasing možný Spotřebitelský úvěr možný V ceně vozidla není započítaný poplatek za provedení změny v registru motorových vozidel ve výši 2.500 - Kč. DALŠÍ SLUŽBY: Výhodné financování od 0 akontace se společností Škoda Financial Services Výkup vašeho stáv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
309 900
 Kč
Škoda Superb , 2,0 TDI
Před 194 dny - Ústecký kraj - 420_AUTO_CZ
Druhý majitel VOZIDLO POUZE NA NETUNUTNO VOLAT PŘEDEM SERVISNÍ KNÍŽKA. MOŽNOST ODPOČTU DPH. CENA BEZ DPH 430.000 -K... (více v detailu)
Ústecký kraj
520 300
 Kč
Škoda Superb Ambition 2.0 TDI 110 kW
Před 195 dny - Plzeňský kraj - CARS_CZ
Bližší informace Vám poskytnou naši prodejci.. Stav dobrý první majitel, servisní knížka, koupeno v CZ, v záruce
Plzeňský kraj
789 000
 Kč
Škoda Superb, 2.0TDi 147kW 4X4 DSG Laurin a
Před 195 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Vyhřívání předních a zadních sedadel, Ventilace sedadel vpředu, Progresivní řízení, "SOUND SYSTEM CANTON", Lane Assist s adaptivním vedením v pruhu + Emergency Assist, "PARK ASSIST s MANOEUVRE ASSIST" s aut. bržděním, Komplet LED TOP světlomety s funkcí "Matrix Beam" pro dálková světla včetně Welcome efektu, Side Assist, "DRIVING MODE SELECT" a "DCC-ADAPTIVNÍ PODVOZEK", TOP LED zadní svítilny, Nezávislé topení s dálkovým ovládáním, "Virtual Cockpit", "SMART LINK" (drathlos f}r Apple), ABS, Adaptivní regulace podvozku, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent stability přívěsu (TSA), Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Hl... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 089 000
 Kč
Škoda Superb, 1.6 TDI, NOVÁ CENA, Automat
Před 197 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb Combi je luxusním vozem, který nabízí pohodlnou jízdu a bohatou výbavu. Její prostorná karoserie a příznivá cena ji činí ideální volbou pro rodiny i podnikatele. Tato Škoda Superb Combi je vybavena úsporným dieselovým motorem 1.6 TDI. Motor o objemu 1598 ccm poskytuje výkon 88 kW. Vůz je vybaven automatickou převodovkou a je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Vůz je vybaven vyhřívaným předním oknem, což je velmi praktické v zimních měsících. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400 000
 Kč
Škoda Superb, Combi L&K 2,0 TDI 4x4 147 kW
Před 197 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Šedá Graphite metalíza, Černý panel stropu, Rezervní kolo ocelové (neplnohodnotné), Tažné zařízení,sklopné, Remote Access + Infotainment Online 3 roky, Služba ŠKODA P... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 225 400
 Kč
Škoda Superb Style 2.0 TDI 140 kW DSG Combi
Před 198 dny - Královéhradecký kraj - CARS_CZ
Odpočet DPH, prověřený původ, garance km, Kompletní servisní historie, K prodejní ceně se připočítává 2000,- za registraci Tato inzerce... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
573 000
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDI / 110 kW Laurin & Klem
Před 198 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
O2111003904, ABS, Autorádio, Centrální zamykání, Litá kola, Multifunkční volant, Palubní počítač
Plzeňský kraj
1 207 000
 Kč
Škoda Superb , 2,0 TDI Laurin&Klement
Před 198 dny - Zlínský kraj - 420_AUTO_CZ
Panel stropu - černý Panel stropu - černý Tažné zařízení sklopné Liftback paket
Zlínský kraj
1 099 000
 Kč
Škoda Superb, 2,0 TDi 147kW 4x4 L&K 15tkm.
Před 198 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav perfektní,Úvěr možný, Vozidlo možno vidět v Auto Palace Spořilov s.r.o.. 1. majitel. Pravidelná údržba v autorizovaném servise. SLEVA AŽ 20000 KČ při FINANCOVÁNÍ od společnosti ŠkoFIN. SLEVA AŽ 10000 KČ na FINANCOVANÉ VOZY BONUS AŽ 10000 KČ PŘI VYUŽITÍ PROTIÚČTU VIN : TMBLR7NP6N7054547, 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Hlídání mrtvého úhlu, Isofix, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Ko... (více v detailu)
Hlavní město Praha
974 900
 Kč
Škoda Superb 2.0 TDI Style DSG7
Před 199 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Předváděcí vůz Porsche Praha Smíchov. Odběr vozu možný po dohodě s prod... (více v detailu)
Hlavní město Praha
899 000
 Kč
Škoda Superb III 1.8 TSI, 132 kW, DSG,ČR sedan
Před 200 dny - Středočeský kraj - YAUTO
sedan benzin. Pravidelně servisované v autorizovaném servise. Poslední servis 03.10.2023 v 285.185 km.
Středočeský kraj
315 000
 Kč
Škoda Superb, Combi DSG 2,0TDI 147kW 4x4 Sco
Před 200 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
DODATEČNÁ VÝBAVA: kola z lehké slitiny MANASLU 19", navigace AMUNDSEN, tažné zařízení sklopné, přímá kontrola tlaku v pneumatikách, adaptivní podvozek DCC, el. nastavitelná obě přední sedadla, paket Business. PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA NA 5 LET / 100 000km., ABS, Adaptivní regulace podvozku, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožené ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
848 000
 Kč
Škoda Superb 1,5 TSi DSG Style Extra Virtua
Před 200 dny - CARS_CZ
V PŘÍPADĚ FINANCOVÁNÍ NAŠIMI PARTNERY AKČNÍ SLEVA AŽ 20.000 Kč. GARANCE NAJETÝCH KILOMETRŮ! PRAVIDELNÝ AUTORIZOVANÝ SERVIS ŠKODA. Poslední servis: 57.001 km 18/01/2024.... (více v detailu)
629 900
 Kč
Škoda Superb, 1,5 TSi DSG Style Extra Virtua
Stav perfektní,Úvěr možný, V PŘÍPADĚ FINANCOVÁNÍ NAŠIMI PARTNERY AKČNÍ SLEVA AŽ 20.000 Kč. GARANCE NAJETÝCH KILOMETRŮ! PRAVIDELNÝ AUTORIZOVANÝ SERVIS ŠKODA. Poslední servis: 57.001 km 18/01/2024. VIN: TMBJN7NP6L7073163. Nové kompletní brzdy, nové tlumiče. MOŽNOST PRODLOUŽENÍ ZÁRUKY JAKO U NOVÉHO VOZU!, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent rozjezdu do kopce, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Klimatizovaná přihrádka, LED adaptivní světlomety, LED denní ... (více v detailu)
649 900
 Kč
Škoda Superb , 2,0 TDI PD DPF Elegance 1,maji
Před 200 dny - Karlovarský kraj - 420_AUTO_CZ
První majitel První majitel servisováno.
Karlovarský kraj
89 000
 Kč