Filtry





Škoda Superb

2 810 výsledků

Škoda Superb, 2.0 TDI, LAURIN & KLEMENT
Před 78 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb Combi je luxusní vozidlo, které nabízí velký prostor a komfort. S ohledem na svou cenovou kategorii, je tento model vybaven špičkovou technologií a bezpečnostními prvky. Tato Škoda Superb Combi je původem z ČR a je vybavena automatickou převodovkou a pohonem 4x4. Pod kapotou najdeme výkonný dieselový motor 2.0 TDI s objemem 1968 ccm a výkonem 140 kW. Vybavení tohoto vozu zahrnuje bi-xenonové a adaptivní světlomety pro optimální viditelnost za všech podmínek. Sedadla jsou kožená a vyhřívaná jak vpředu, tak vzadu, což poskytuje maximální pohodlí pro všechny cestující. Klimatizace je automatická pro snadné nastavení teploty. Volant je kožený a multifunkční pro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
440 000
 Kč
Škoda Superb Combi 2,0 TDI 4x4 DSG L&K
Před 78 dny - Královéhradecký kraj - CARS_CZ
Předváděcí vůz obchodníka. Dostupnost na dotaz. Prodloužená tovární záruka 5 let... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 298 000
 Kč
Škoda Superb 2,0 TDI / 110 kW Sportline DSG
Před 78 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Odpočet DPH, Prodloužená záruka 5 let / 100 000 km. Stav perfe... (více v detailu)
Hlavní město Praha
935 000
 Kč
Škoda Superb 2,0 TDI 140kW Style 4x4 1maj,C
Před 78 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
Zachovalý vůz s bohatou výbavou po jednom maj. koupený nový v ČR s kompletní servisní historií. Nyní nově po servisu! Nový mot.olej, všechny filtry, olej v DSG, komplet kontrola. Vůz bez investic! Vše doloženo. Možný protiúčet. Možný prodej na ... (více v detailu)
Středočeský kraj
509 000
 Kč
Škoda Superb, 1.8 TSI, Navi
Před 78 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb Combi je luxusní a prostorný vůz s vysokým komfortem a špičkovou výbavou. Její cenová dostupnost a bezpečnostní prvky ji činí ideální volbou pro rodiny i pro firemní využití. Tato Škoda Superb Combi pochází z ČR a je vybavena výkonným benzínovým motorem 1.8 TSI. Motor o objemu 1798 ccm poskytuje výkon 132 kW. Vybavení tohoto vozu zahrnuje bi-xenonové a adaptivní světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná jak vpředu, tak vzadu, což zvyšuje pohodlí při jízdě v chladnějším počasí. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Vůz je také vybaven konektivitou Mirro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
350 000
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDI, Automat, Xenony
Před 78 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Bi-xenony, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Isofix, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Palubní počítač, P... (více v detailu)
Hlavní město Praha
160 000
 Kč
Škoda Superb 2.0 TDI, NOVÁ CENA, Automat
Před 78 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky financování než v ban... (více v detailu)
Hlavní město Praha
410 000
 Kč
Škoda Superb 2.0 TDI, NOVÁ CENA, Automat
Před 78 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky financování než v ban... (více v detailu)
Hlavní město Praha
410 000
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TSI 147 kW DSG Elegance
Před 78 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
VÝBAVA: Exclusive paket, Nezávislé přídavné topení a výsuvné ostřikovače světlometů, Amundsen navigace, Rezervní kolo. Využijte možnosti vykoupení stávajícího vozu, veškeré formality vyřídíme za Vás. Navíc nabízíme možnost výhodného financování včetně pojištění vozidla., ABS, Alarm, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožené čalounění, L... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199 000
 Kč
Škoda Superb, 2,0TDI KUZE XENON DSG EL.OKNA
Před 78 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Hezký stav centrál do 2x klíč mlhovky bi-xenony pdc alukola senzor deště bezklíčové ovládání dsg adaptivní tempomat pc vyh.přední sklo vyh.volant el.kožená vzh.chlazená sedadla s pamětí klimatronik sos tlačítko 4x el.okna el.zrcátka sklopná hf bluetooth sd usb autorádio navigace bezdrátová nabíječka abs asr esp servo lane assist front assist čtení dopravních značek assistent ůnavy side assist kontrola tlaku pneu 6x srs řazení f1 multf.volant Údaje obsažené v těchto kartách vozu mají pouze všeobecný informativní charakter. Tyto indikativní nabídky nejsou nabídky ve smyslu § 1731, § 1732 nebo § 1733 občanského zákoníku. Z těchto indikativních nabídek nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Další výbavy: brzdový asistent, aut. zabrzdění v kopci, zadní světla LED, aut. aktivace výstražných světlometů,, ABS, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, As... (více v detailu)
Středočeský kraj
409 000
 Kč
Škoda Superb II 2.0 TDi
Před 78 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
V případě financování s vybranými partnery je cena 290000 Kč. Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
340 000
 Kč
Škoda Superb, 1.9 TDi,ČR,AC,TZ,xenon
Před 79 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Autorádio, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání ok... (více v detailu)
Hlavní město Praha
90 000
 Kč
Škoda Superb , 2,0 TDI L&K combi DSG
Před 79 dny - Hlavní město Praha - 420_AUTO_CZ
První majitel Leasing možný Spotřebitelský úvěr možný TERMÍN ODBĚRU: vůz k odběru od 11/2024; DALŠÍ SLUŽBY: předplacený servis do 100.000 ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 119 900
 Kč
Škoda Superb , 2,0 TDI L&K DSG 4x4
Před 79 dny - Hlavní město Praha - 420_AUTO_CZ
První majitel Leasing možný Spotřebitelský úvěr možný TERMÍN ODBĚRU: vůz k odběru od 11/2024; DALŠÍ SLUŽBY: předplacený servis do 100.000 km ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 229 900
 Kč
Škoda Superb, 1.8 TSI, 4X4, ČR
Před 79 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Koupeno v CZ. Pravidelně servisovaný vůz. Jezdí slušně, nicméně motor bere olej, potřebuj větší opravu. Kosmetické vady odpovídající stáří a provozu vozidla., ABS, Autorádio, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Mlhovky, Na... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
109 000
 Kč
Škoda Superb, Style Plus DSG 4x4 2.0TSI 206k
Před 79 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Nadstandardní výbava: Prodloužená tovární záruka 5 let / 100 000 km. El. nastavitelná přední sedadla s pamětí+ el. bederní opěry. Kola z lehké slitiny "CANOPUS" 8Jx19". Nezávislé přídavné topení s dálkovým ovládáním. Virtuální pedál. Potah sedadel - kůže. LED Paket vnější osvětlení (LED přední +zadní světla - TOP varianta) s funkcí "Matrix Beam" + ostřikovače světlometů. "TRAVEL ASSIST High" (ACC, Side Assist, rozp.dopr.značek,Park+Lane Assist+adapt.vedením,DQ vč.Emerg.Assist). 230V zásuvka + 2x USB vzadu. Navigační systém "COLUMBUS", hlasové ovládání + WLAN + Web Radio + "SMART LINK" (bezdrátově pro Apple). Style plus. Klima Paket TOP. Na vozy zakoupené u naší společnosti poskytujeme garanci na původ a počet ujetých kilometrů., ABS, Adaptivní regulace podvozku, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcá... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
929 000
 Kč
Škoda Superb, Škoda Superb kombi 2015
Před 79 dny - Zlínský kraj - SAUTO
Nové rozvody 07/2024; servis 05/24; STK 10/2025 Najeto 296.000 km aut. převodovka 6 rychlostních stupňů přední pohon 6x airbag ABS stabilizace podvozku (ESP) protiprokluzový systém kol (ASR) parkovací senzory zadní senzor tlaku v pneumatikách posilovač řízení nastavitelný volant multifunkční volant řazení pádly pod volantem dvouzónová klimatizace aut. klimatizace LED adaptivní světlomety LED denní svícení mlhovky palubní počítač venkovní teploměr senzor stěračů el. okna zadní stěrač bluetooth AUX autorádio CD přehrávač Handsfree el. zrcátka imobilizér centrál dálkový isofix vyhřívaná sedadla el. seřiditelná sedadla výškově nastavitelná sedadla výškově nastavitelné sedadlo řidiče paměť nastavení sedadla řidiče poloh... (více v detailu)
Zlínský kraj
220 000
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDi 147kW Style
, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkčn... (více v detailu)
738 900
 Kč
Škoda Superb SPORTLINE 2.0TDI/110kW DSG
Před 79 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Odpočet DPH. Sponzorské vozidlo odběr po dohodě s prodejcem.. Stav ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
848 000
 Kč
Škoda Superb, 1.4 TSI, Automatická klima
Před 79 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb je luxusní sedan, který nabízí vynikající komfort a prostornost. S vysokým standardem výbavy a konkurenceschopnou cenou je ideální volbou pro ty, kteří hledají elegantní a pohodlné cestování. Tato Škoda Superb pochází z ČR a je vybavena úsporným benzínovým motorem 1.4 TSI. Motor o objemu 1395 ccm poskytuje výkon 110 kW. Vybavení tohoto vozu zahrnuje vyhřívaná sedadla vpředu pro pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost voz... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300 000
 Kč
Škoda Superb, 1.5 TSI DSG Ambition
Před 79 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Další výbava: Kola z lehké slitiny ORION 16", Chromový paket. Pozn.: Financujte se společností ŠkoFIN svůj vůz CHYTŘE a získejte zdarma až 3 servisní prohlídky a záruku k vozu. Možnost uzavření úvěrové smlouvy s atraktivním úrokem. Výkupní bonus 10.000,-Kč. Číslo vozidla: 521162., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dotykové ovládání palubního počítače, E... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
507 000
 Kč
Škoda Superb II 2.0 TDi, ČR
Před 79 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
V případě financování s vybranými partnery je cena 130000 Kč. Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
170 000
 Kč
Škoda Superb, 1.9 TDI, Kožené sedačky
Před 79 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Isofix, Kožená sedadla, Mlhovky, Multifunkční volant, Nasta... (více v detailu)
Hlavní město Praha
90 000
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDI, Automat, Kůže, Navi
Před 80 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Bi-xenony, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Isofix, Kožená sedadla, LED denní svícení, Mlhovky, Mul... (více v detailu)
Hlavní město Praha
270 000
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDI, 4X4, Automat, Kůže
Před 80 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb je luxusní sedan, který nabízí pohodlnou jízdu a špičkovou výbavu. Tento model je ceněn pro svůj prostorný interiér a atraktivní design, který upoutá pozornost na silnici. Tato Škoda Superb je vybavena automatickou převodovkou a pohonem 4x4, což poskytuje vynikající jízdní vlastnosti v různých podmínkách. Výkonný dieselový motor 2.0 TDI o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 140 kW. Vůz pochází z České republiky. Vybavení tohoto vozu zahrnuje bi-xenonové světlomety pro lepší viditelnost. Sedadla jsou kožená a vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadné nastavení teploty. Volant je multifunkční, s řazením pádly a kožený, což zvyšuje komfort a o... (více v detailu)
Hlavní město Praha
390 000
 Kč