Filtry





Škoda Rapid

1 143 výsledků

Škoda Rapid, 1,2 tsi 81kW
Škoda Rapid, 1,2 tsi 81kW
Před 69 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Záruka na km, servis jen Skoda vse doložitelné, tak i ser.kniha,víc info po tel., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Laserová světla, Litá kola, Malý k... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
167 000
 Kč
Škoda Rapid, 1.0 TSI,ČR,STK04/2025
Škoda Rapid, 1.0 TSI,ČR,STK04/2025
Před 69 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia. Dočasné foto, vůz v přípravě., ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. o... (více v detailu)
Hlavní město Praha
260 000
 Kč
Škoda Rapid, RAPID SEDAN
Škoda Rapid, RAPID SEDAN
Před 69 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Další výbavy: AUX,, ABS, Autorádio, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Mlhovky, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
228 109
 Kč
Škoda Rapid, ŠKODA SEDAN
Škoda Rapid, ŠKODA SEDAN
Před 69 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Další výbavy: AUX,, ABS, Autorádio, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, ESP, Imobilizér, Isofix, Mlhovky, Multifu... (více v detailu)
Středočeský kraj
229 899
 Kč
Škoda Rapid, 1.0 TSI, Automat, ČR,1.maj
Škoda Rapid, 1.0 TSI, Automat, ČR,1.maj
Před 70 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Rapid je oblíbeným hatchbackem, který je cenově dostupný a přitom nabízí vysoký komfort a širokou výbavu. Tento model je ideální volbou pro ty, kteří hledají kombinaci pohodlí a praktičnosti. Tato Škoda Rapid pochází z ČR a je po prvním majiteli. Je vybavena automatickou převodovkou a úsporným benzínovým motorem 1.0 TSI o výkonu 70 kW. Je možné uplatnit DPH. Vybavení vozu zahrnuje bi-xenonové světlomety pro lepší viditelnost. Sedadla jsou částečně kožená a vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
285 000
 Kč
Škoda Rapid, 1. TSI 66 KW NOVÉ ROZVODY+OLEJ
Škoda Rapid, 1. TSI 66 KW NOVÉ ROZVODY+OLEJ
Před 70 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
NOVÉ ROZVODY+MOTOROVÝ OLE+OLEJOVÝ+ VZDUCHOVÝ+KABINOVÝ FILTR, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání z... (více v detailu)
Plzeňský kraj
139 990
 Kč
Škoda Rapid, 1.2 TSI, ČR,1.maj, Klima
Škoda Rapid, 1.2 TSI, ČR,1.maj, Klima
Před 70 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Rapid je cenově dostupný hatchback, který nabízí vysoký komfort jízdy a širokou škálu výbavy. Tento model je ideální volbou pro ty, kteří hledají spojení praktičnosti a elegance v kompaktním balení. Tato Škoda Rapid pochází z ČR a je po prvním majiteli. Je vybavena úsporným benzínovým motorem 1.2 TSI, který poskytuje výkon 77 kW. Je možné uplatnit DPH. Vybavení vozu zahrnuje sportovní sedadla pro lepší podporu těla během jízdy. Klimatizace umožňuje nastavení pohodlné teploty v interiéru vo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
160 000
 Kč
Škoda Rapid
Škoda Rapid
Před 70 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
VOZIDLO NEHAVAROVÁNO, JAKO NOVÉ, GARÁŽOVÁNO, VYČIŠTĚNÉ, PŘIPRAVENÉ K PŘEDÁNÍ, NEKUŘÁCKÉ, ABS, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, I... (více v detailu)
Kraj Vysočina
259 000
 Kč
Škoda Rapid, 1.2 MPI 55kW Active
Škoda Rapid, 1.2 MPI 55kW Active
Před 71 dny - Liberecký kraj - SAUTO
, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Mlhovky, Nastavitelný vo... (více v detailu)
Liberecký kraj
175 000
 Kč
Škoda Rapid, 1.0 TSI, Automatická klima
Škoda Rapid, 1.0 TSI, Automatická klima
Před 71 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Rapid je oblíbená pro svou cenovou dostupnost a pohodlnou jízdu. Tento model je ideální pro ty, kteří hledají kompaktní, ale prostorné auto s dobrou výbavou. Tato Škoda Rapid, původem z ČR, je vybavena úsporným benzínovým motorem 1.0 TSI. Motor o objemu 999 ccm poskytuje výkon 81 kW. Vybavení vozu zahrnuje bi-xenonové světlomety pro lepší viditelnost. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Vůz je vybaven konektivitou s Bl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
205 000
 Kč
Škoda Rapid Convertible UK
Škoda Rapid Convertible UK
Před 72 dny - Královéhradecký kraj - RAJ_VETERANU
Rok výroby: 1986 • Najeto: 80 000 Km • Výkon: 45 kW (61 PS) • Karoserie: Kabriolet • Barva: • Výbava: Oficiální úprava LDD UK Naprosto originální kus Bez koroze. Původní lak Motor po GO Střecha Rekovi GB doklady Veteránské doklady - nová testace do 2029 Přepis bez komplikací. CABRIO GALLERY - specialista na poválečné vozy Československé výroby. Sdílí prostory bývalé cihelny v Dobřenicích, kterou zakoupila od Karly Katschnerové dcery JUDr. Karla Loevensteina. Jedním z cílů spolku je sdílet odkaz JUDr. Karla Loevensteina jedné z nejvlivnějších osobností hospodářského a politického života prvn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 150 000
 Kč
Škoda Rapid, 1.6 TDi,Ambition
Škoda Rapid, 1.6 TDi,Ambition
Před 72 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Isofix,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
185 000
 Kč