Filtry





Škoda Octavia

Více než 10 000 výsledků

Škoda Octavia kombi 1.6 MPi 75 kW
Před 416 dny - Plzeňský kraj - TIPCARS
koupeno v D, nehavarované, servisní knížka, Kilometry mohu doložit kombinací vedené servisní knihy a protokoly s STK. Při 147 tis. km byla provedena výměna rozvodové sady. Za léta provozu lak nasbíral několik drobných kosmetických nedostatků, ale celkově vůz působí zachovalým dojmem. V současné době je však nutno vyřešit prasklinu v čelním okně, nový koncový tlumič výfuku (popř. zavařit původní), svítící kontrolku motoru a airbagu. Prodávám na sadě letních pneumatik. V ceně ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
35 000
 Kč
Škoda Octavia, kombi 1.6 MPi 75 kW
Před 416 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Kilometry mohu doložit kombinací vedené servisní knihy a protokoly s STK. Při 147 tis. km byla provedena výměna rozvodové sady. Za léta provozu lak nasbíral několik drobných kosmetických nedostatků, ale celkově vůz působí zachovalým dojmem. Prodávám na sadě letních pneumatik. V ceně přidám i kompletní druhou sadu na zimu. V případě zájmu je možné ihned odjíždět. I bez peněz může být Váš - VÝHODNÉ splátky od 0% akontace = žádné peníze předem, možno i pro cizince s povolením k pobytu, výměna i protiúčet za jiný vůz možná. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní char... (více v detailu)
Plzeňský kraj
49 900
 Kč
Škoda Octavia, 1.6 MPI Tour Combi
Před 416 dny - Ústecký kraj - SAUTO
cena včetně přihlášení v ČR (při prodeji nová T.K. + registrace na značky na nového majitele), ABS, Autorádio, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání... (více v detailu)
Ústecký kraj
64 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.6i TOUR ČR 2MAJ 149331KM TOP
Před 417 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
ABS, Autorádio, Centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, Mlhovky, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Palubní počítač, Plnohodnotné rezervní kolo, ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
119 000
 Kč
Škoda Octavia III combi 1,6 TDi DSG
Před 417 dny - Královéhradecký kraj - TIPCARS
koupeno v D, servisní knížka
Královéhradecký kraj
229 000
 Kč
Škoda Octavia COMBI 2,0TDI 85KW STYLE PLUS
Před 417 dny - Jihomoravský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, č. 7
Jihomoravský kraj
399 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.6i, COMBI
Před 417 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Velmi dobrý stav, nová STK, nové brzdy, svíčky, katalyzátor, pravidelně servisováno, ABS, Autorádio, Centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Imob... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
59 000
 Kč
Škoda Octavia kombi 1.6 MPi 75 kW kombi
Před 418 dny - Plzeňský kraj - YAUTO
kombi benzin. Kilometry mohu doložit kombinací vedené servisní knihy a protokoly s STK. Při 147 tis. km byla provedena výměna rozvodové sady. Za léta provozu lak nasbíral několik drobných kosmetických nedostatků, ale celkově vůz působí zachovalým dojmem. V současné době je však nutno vyřešit prasklinu v čelním okně, nový koncový tlumič výfuku (popř. zavařit původní), svítící kontrolku motoru a airbagu. Prodávám na sadě letních pneumatik. V ceně přidám i komple... (více v detailu)
Plzeňský kraj
35 000
 Kč
Škoda Octavia, COMBI 2,0TDI 85KW STYLE PLUS
Před 418 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
č. 7, ABS, Adaptivní regulace podvozku, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED denní svícení, LED matrixové světlomety, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nas... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
419 000
 Kč
Škoda Octavia, TSI StylePlus110 kW
Před 418 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
ACC, Lane a Side Assist, vyhřívané čelního sklo., ABS, Automatické svícení, Bezklíčkové ovládání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Klimatizovaná přihrádka, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkčn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
559 900
 Kč
Škoda Octavia, Style 1.5TSI 110kW
Nadstandardní výbava: Prodloužená tovární záruka 5 let / 100 000 km. Asistovaná jízda 1,0 s navigací, Kola z lehké slitiny "PERSEUS", broušená 7,5J x 18" - 4 ks, Rezervní kolo ocelové (neplnohodnotné), zvedák vozu, klíč na kola, Mobilita PLUS, Infotainment Online 3 roky. Na vozy zakoupené u naší společnosti poskytujeme garanci na původ a počet ujetých kilometrů., ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, Hlasové o... (více v detailu)
699 000
 Kč
Škoda Octavia Combi 1,6 MPi AUT.KLIMA
Před 420 dny - Zlínský kraj - TIPCARS
koupeno v S, servisní knížka, Nové tlumiče
Zlínský kraj
192 900
 Kč
Škoda Octavia Combi 1,6 MPi AUT.KLIMA kombi
Před 421 dny - Zlínský kraj - YAUTO
kombi benzin. Nové tlumiče, baterie
Zlínský kraj
189 900
 Kč
Škoda Octavia 1.6 TDI
Před 421 dny - Kraj Vysočina - TIPCARS
koupeno v B, nehavarované, V hezkém stavu opticky i technicky. Servisní historie Škoda. OTEVŘENO PO-PÁ 8:30-12:00 a 13:00-17:30 SO 9-12 . Na kávu s Vámi se těší Lukáš. Najdete nás 5min od Třebíče směr Dukovany... (více v detailu)
Kraj Vysočina
234 900
 Kč
Škoda Octavia, 1.6 TDI
Před 421 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
POZOR - DOVOLENÁ - 19.7.- 21.7.2024 ZAVŘENO - PROHLÍDKY NEJSOU MOŽNÉ. V hezkém stavu opticky i technicky. Servisní historie Škoda. OTEVŘENO PO-PÁ 8:30-12:00 a 13:00-17:30 SO 9-12 . Na kávu s Vámi se těší Lukáš. Najdete nás 5min od Třebíče směr Dukovany-Moravský Krumlov. Nákup vozidla v rodinné atmosféře. Zkušební projížďka samozřejmostí, prohlídka Vaším technikem, nebo návštěva Vámi vybraného autoservisu samozřejmostí. Nakupujte v klidu a dělejte si radost., ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální pří... (více v detailu)
Kraj Vysočina
234 900
 Kč
Škoda Octavia, 1.5 TSI 110kW DSG Style
, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožené čalounění, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kože... (více v detailu)
489 000
 Kč
Škoda Octavia 2.0 TDi DSG STYLE 1.MAJ ZÁRUKA
Před 422 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, nehavarované, servisní knížka, 100% GARANCE NA PŮVOD VOZIDLA A POČTU NAJETÝCH KILOMETRŮ. PRAVIDELNÝ SERVIS ŠKODA.VOZIDLO PO SERVISNÍ PRODLÍDCE, PRODLOUŽENÁ TOVÁRNÍ ZÁRUKA DO 7/2027 NEBO 100.000KM, K... (více v detailu)
Hlavní město Praha
639 990
 Kč
Škoda Octavia 2.0 TDi DSG STYLE 1.MAJ ZÁRUKA
Před 422 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
100% GARANCE NA PŮVOD VOZIDLA A POČTU NAJETÝCH KILOMETRŮ. PRAVIDELNÝ SERVIS ŠKODA.VOZIDLO PO SERVISNÍ PRODLÍDCE, PRODLOUŽENÁ TOVÁRNÍ ZÁRUKA DO 7/2027 NEBO 100.000KM, K VOZIDLU JE KOMPLETNÍ DOKUMENTACE, VČETNĚ SERVISNÍ DOKUMENTACE.BARVA: STŘ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
639 990
 Kč
Škoda Octavia, combi. M-HEV 1.5 TSI DSG Style
Před 423 dny - Středočeský kraj - SAUTO
V ceně vozu není započítán poplatek za provedení změny v registru motorových vozidel, který je vždy zajišťován agenturou na náklad kupujícího a jehož výše je 3000 Kč (obsahuje veškeré poplatky, provedení evidenční kontroly na STK a změny v registru motorových vozidel ve prospěch kupujícího). Nabídka platí až do uzavření písemné smlouvy (kupní nebo smlouvy o smlouvě budoucí) s některým ze zájemců. Kožený multifunkční volant s Tiptronic, Volba jízdního profilu a konv. tlumiče, Nouzové volání eCall, Hlasové ovládání, SMART LINK (wired and wireless connect), Hlavní světlomety LED s variabilním rozložením světla, FRONT ASSIST - s upozorněním a zabrzděním při hrozící kolizi s vozidly, chodci a cyklisty, Automatické udržování vzdálenosti (s funkcí follow to stop) a omezovačem rychlosti, Lane Assist (bez HOD), Virtuální pedál, Vyhřívané čelní sklo, S asistentem pro vyhýbací manévry, s odbo ovacím asistentem, Keyless Advanced bezklíčový uzamykací a startovací systém bez zabezpečení, Navi Co... (více v detailu)
Středočeský kraj
599 900
 Kč
Škoda Octavia, Combi Style 1,5 TSI e-TEC 110
Před 424 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Šedá Graphite metalíza, Remote Access 3 roky, Style PLUS, Funk ní paket Top, Region, Region, Malý kožený paket (2 ramenný multifunkčn, Tažné zařízení sklopné, el. odjistitelné, Rezervní kolo ocelové (neplnohod... (více v detailu)
Středočeský kraj
848 900
 Kč
Škoda Octavia, Combi Style 1,5 TSI e-TEC 110
Před 424 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Šedá Graphite metalíza, Remote Access 3 roky, Style PLUS, Klima paket, Funkční paket Premium, Region, Tažné zařízení sklopné, el. odjistitelné, Kola z lehk... (více v detailu)
Středočeský kraj
866 900
 Kč
Škoda Octavia, Combi Sportline 1,5 TSI e-Tec
Před 424 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Care Connect 3 roky+Infotainment Online , Klima paket, Funkční paket Premium, Region, Rezervní kolo ocelové (neplnohodnotné), , Kola z lehké slitiny "PERSEUS", antrac... (více v detailu)
Středočeský kraj
915 900
 Kč
Škoda Octavia, Combi Sportline 1,5 TSI e-Tec
Před 424 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Care Connect 3 roky+Infotainment Online , Sport pack, Klima paket, Funkční paket Premium, Region, Rezervní kolo ocelové (neplnohodnotné), , Kola z lehké slitiny "PERS... (více v detailu)
Středočeský kraj
915 900
 Kč
Škoda Octavia, 1,6 TDI 81kW Style Combi
Před 424 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
ABSOLUTNĚ BEZ KOROZE. Další výbavy: AUX, brzdový asistent,, ABS, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Litá kola, Mlhovky, Mobilní připojení, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Palubní počítač, Parkovac... (více v detailu)
Kraj Vysočina
159 000
 Kč
Škoda Octavia 1,6 TDI 81kW Style Combi
Před 424 dny - Kraj Vysočina - TIPCARS
koupeno v I, první majitel, servisní knížka, ABSOLUTNĚ BEZ KOROZE.
Kraj Vysočina
159 000
 Kč