Filtry





Škoda Octavia

Více než 10 000 výsledků

Škoda Octavia 1.9 TDI, nová STK, Tažné
Před 144 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Specializujeme se na prověřené vozy za nejlepší možné ceny. Financování jednoduše a rychle, 100% doživotní zá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
80 000
 Kč
Škoda Octavia, COMBI 2.0 TDI 110 kW DSG STYLE
Před 144 dny - Středočeský kraj - SAUTO
KOUPENO V ČR, PRVNÍ MAJITEL, SERVISNÍ KNÍŽKA, ZÁRUKA 5LET/ 100 000 KM, MOŽNOST ÚVĚRU, PROTIÚČTU, ODPOČTU DPH., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED matrixové světlomety, LED světlomety plnohodnotné, Litá k... (více v detailu)
Středočeský kraj
779 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.9 TDI - 1.majit. servisováno
Před 144 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
První majitel, pravidelně servisováno, výměny oleje po 15tis.km. Nehavarované, drobná koroze a opotřebení odpovídající stáří vozu. Dálniční známka platná do 02/2025, STK platná do 01/2025. Na autě je již vyměněno: nová spojka, rozvody v 255tis, zadní bzdiče, přední kotouče a destičky měněny před 8tis km, výměna oleje před 2tis km. V ceně sada zimních pneu na plech. discích Conti. WinerContact TS 870 - dvě sezóny, výborný stav., ABS, Alarm, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamyká... (více v detailu)
Hlavní město Praha
65 000
 Kč
Škoda Octavia II 1.4 TSI
Před 144 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
135 000
 Kč
Škoda Octavia 1.4 TSI, Elegance, xenon
Před 145 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, Při použití financování na leasing nebo úvěr sleva 35 000 Kč. Ot... (více v detailu)
Hlavní město Praha
140 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.6 FSI
2. majitel (od roku 2013), využíváno jako druhé vozidlo doma, nízký nájezd (žena s ním jezdila jen do práce), nainstalované xenony, tažné zařízení, zámek řadící páky, zimní sada kol. Už delší dobu svítí kontrolka - vadná lambda sonda, ale na provoz to nemá žádný vliv. U prahu spolujezdce je rez - zaděláno páskou. Pro více informací, pište nebo volejte., ABS, CD přehrávač, Centrální zamykání, Deaktivace airbag... (více v detailu)
65 000
 Kč
Škoda Octavia, Škoda Octavia 1,6 TDI, ambitio
Auto bylo zakoupeno a pravidelně servisováno pouze v jednom autorizovaném servisu, vozidlo po prvním majiteli, bez... (více v detailu)
285 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.6 TDI 85 KW Full Led
ABS, Adaptivní tempomat, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED adaptivní světlomety, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Nouzové brždění, Originální autorádio, Ostřikovače světlo... (více v detailu)
349 000
 Kč
Škoda Octavia 2.0 TDI, Automat, Serv.kniha
Před 145 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Specializujeme se na prověřené vozy za nejlepší možné ceny. Financování jednoduše a rychle, 100% doživotní záruka na původ vozu. Vykoupíme vaše auto ihned a za hotové. Cena při platbě na splátky s vybranými part... (více v detailu)
Hlavní město Praha
185 000
 Kč
Škoda Octavia, 2.0 TDI, NOVÁ CENA, 4X4
Před 145 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je oblíbeným modelem s dobrou cenovou dostupností a vysokým komfortem. Bez ohledu na karoserii, tato Škoda nabízí širokou škálu výbavy a je ideální pro ty, kteří hledají spojení praktičnosti a elegance. Tato Škoda Octavia Combi je vybavena automatickou převodovkou a pohonem 4x4. Pochází z ČR a je poháněna výkonným dieselovým motorem 2.0 TDI o výkonu 135 kW a objemu 1968 ccm. Vybavení vozu zahrnuje vyhřívaná sedadla vpředu pro pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadné nastavení teploty. Volant je kožený a multifun... (více v detailu)
Hlavní město Praha
240 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.8 T, NOVÁ CENA, ČR,2.maj
Před 145 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Spolehlivý rodinný vůz s úsporným benzínovým motorem., ABS, Centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
45 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.6, NOVÁ CENA, ČR,2.maj
Před 145 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, Bluetooth, Centrální zamykání, ESP, Mlhovky, Palubní počítač, Posilovač řízení, Střešní nosič, Tažné zařízení, USB
Hlavní město Praha
35 000
 Kč
Škoda Octavia, 2.0 TDI, NOVÁ CENA, Automat
Před 145 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je oblíbeným vozem pro svou cenovou dostupnost a komfort. Navzdory typu karoserie, tento model nabízí širokou výbavu a je vhodný pro ty, kdo hledají kombinaci praktičnosti a elegance. Tato Škoda Octavia Combi je vybavena automatickou převodovkou a výkonným dieselovým motorem 2.0 TDI o výkonu 110 kW. Vozidlo pochází z ČR a je po prvním majiteli. Vozidlo disponuje servisní knížkou a je možné uplatnit DPH. Vybavení vozu zahrnuje full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická pro snadné nastavení teploty. Volant je multifun... (více v detailu)
Hlavní město Praha
370 000
 Kč
Škoda Octavia 2.0 TDI, Automat, Serv.kniha
Před 145 dny - Jihomoravský kraj - TIPCARS
servisní knížka, prostorné rodinné kombi vybavené výkonným a úsporným naftovým motorem. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců n... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
320 000
 Kč
Škoda Octavia III 2.0 TDi Serv.kniha
Před 145 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
270 000
 Kč
Škoda Octavia, 2.0 TDI 85 kW Style Plus
Jasný původ vozidla, vůz zakoupen jako nový v ČR, po 1. majiteli, možnost odpočtu DPH! Výbava STYLE PLUS: 17" ALU KOLA "ROTARE AERO", 2-ZÓNOVÁ AUTOMATICKÁ KLIMATIZACE, VYHŘÍVANÁ PŘEDNÍ SEDADLA + ČELNÍ SKLO, PŘEDNÍ + ZADNÍ PARKOVACÍ SENZORY VČ. PARKOVACÍ KAMERY, ASISTENTY: FRONT+LANE ASSIST, LED MATRIX SVĚTLOMETY, INFOTAIMENT "COLUMBUS", VIRTUAL COCKPIT, ADAPTIVNÍ TEMPOMAT VČ. SPEED LIMITERU! 9AT 7823. Kompletní nabídku našich ojetých vozidel naleznete na webu www.direct-auto.cz!, ABS, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Automatické přepínání dálkových světel, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. o... (více v detailu)
609 900
 Kč
Škoda Octavia, 2.0 TDI 85 kW Style Plus
Jasný původ vozidla, vůz zakoupen jako nový v ČR, po 1. majiteli, možnost odpočtu DPH! Výbava STYLE PLUS: 17" ALU KOLA "ROTARE AERO", 2-ZÓNOVÁ AUTOMATICKÁ KLIMATIZACE, VYHŘÍVANÁ PŘEDNÍ SEDADLA + ČELNÍ SKLO, PŘEDNÍ + ZADNÍ PARKOVACÍ SENZORY VČ. PARKOVACÍ KAMERY, ASISTENTY: FRONT+LANE ASSIST, LED MATRIX SVĚTLOMETY, INFOTAIMENT "COLUMBUS", VIRTUAL COCKPIT, ADAPTIVNÍ TEMPOMAT VČ. SPEED LIMITERU! 9AT 7828. Kompletní nabídku našich ojetých vozidel naleznete na webu www.direct-auto.cz!, ABS, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Automatické přepínání dálkových světel, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, ... (více v detailu)
629 900
 Kč
Škoda Octavia, 2.0 TDi 4x4,Elegance,bixen
Před 145 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bi-xenony, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Kožené potahy, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nast... (více v detailu)
Hlavní město Praha
289 000
 Kč
Škoda Octavia, 2.0 TDi,Style,LED,+pneu
Před 145 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia. Vůz zálohován., ABS, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, El. startér... (více v detailu)
Hlavní město Praha
425 000
 Kč
Škoda Octavia, 2.0 Tsi 162Kw RS
Před 146 dny - Ústecký kraj - SAUTO
, ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, Imobilizér, Isofix, Kožené čalounění, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Ostřikovače světlometů, Palubní počítač, Parkov... (více v detailu)
Ústecký kraj
255 000
 Kč
Škoda Octavia, 2.0Tdi 85kW Ambition
Před 146 dny - Ústecký kraj - SAUTO
, ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant... (více v detailu)
Ústecký kraj
615 000
 Kč
Škoda Octavia, Octavia Amb TS 110/1.5 M6F
Před 146 dny - Ústecký kraj - SAUTO
, ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Palubní počítač, ... (více v detailu)
Ústecký kraj
585 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.5Tsi 110kw Ambition
Před 146 dny - Ústecký kraj - SAUTO
, ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavit... (více v detailu)
Ústecký kraj
605 000
 Kč
Škoda Octavia, COMBI AMB TD 110/2.0 A7F
Před 146 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Mlhovky, Parkovací senzory, Posilovač ří... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
475 000
 Kč
Škoda Octavia, COM AMB TS 110/1.5 M6F
Před 146 dny - Středočeský kraj - SAUTO
, ABS, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládaný kufr, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Palu... (více v detailu)
Středočeský kraj
511 000
 Kč