Filtry





Škoda Octavia

Více než 10 000 výsledků

Škoda Octavia, 2.0 TDI, NOVÁ CENA, Automat
Před 117 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je oblíbeným vozem s kombi karoserií, který nabízí dostatek prostoru a komfortu. Je cenově dostupná a disponuje širokou škálou výbavy pro pohodlnou jízdu. Tato Škoda Octavia Combi je vybavena automatickou převodovkou a výkonným dieselovým motorem 2.0 TDI o výkonu 110 kW. Motor má objem 1968 ccm. Vozidlo disponuje servisní knížkou, přičemž poslední servis byl proveden 2. října 2023. Je možné uplatnit DPH. Vybavení vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Přístrojový štít s virtuálním kokpitem zvyšuje přehlednost a komfort řízení. Klimatizace je automatická pro snadné nastavení teploty. Volant je multifunkční, s řazením pádly, kožený a vy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
460 000
 Kč
Škoda Octavia
Před 117 dny - Ústecký kraj - SAUTO
Prodám Škoda octavia 2 kombi, 2007, BXE 77kw bez DPF v dobrém stavu. Noví akumulátor, měněné přední a zadní tlumiče plus péra, nová z... (více v detailu)
Ústecký kraj
65 000
 Kč
Škoda Octavia, Combi DSG 2,0TDI 110kW Style P
Před 117 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
DODATEČNÁ VÝBAVA: kola z lehké slitiny PERSEUS 18" antracitová, navigace COLUMBUS, tažné zařízení sklopné, virtuální pedál, Navi paket, Style Plus. PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA NA 5 LET / 100 000km., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED denní svícení, LED matrixové světlomety, LED světlo... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
798 000
 Kč
Škoda Octavia, Combi DSG 1,5TSI 110kW SportLi
Před 117 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
DODATEČNÁ VÝBAVA: kola z lehké slitiny PERSEUS 18" antracitová, navigace COLUMBUS, adaptivní podvozek DCC, nezávislé topení, Asistovaná jízda 1.0, SportLine. PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA NA 5 LET / 100 000km., ABS, Adaptivní regulace podvozku, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED denní svícení, LED matrixové světlomety, LED světlomety plnohod... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
834 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.6 TDI, 85 KW, KOUPENO V ČR
Před 117 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
ABS, Asistent pro jízdu v koloně, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED denní svícení, Litá kola, Mlhovky, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Originální autorádio, Palubní počítač, Parkovací senzory, Plnohodnotné rezervní kolo, Posilovač řízení, Přípra... (více v detailu)
Hlavní město Praha
169 000
 Kč
Škoda Octavia 1.5 TSI e-TEC Style Plus
Před 117 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, nehavarované, servisní knížka, č. stání 104
Hlavní město Praha
789 000
 Kč
Škoda Octavia 1,5 TSi 110 kW STYLE PLUS IV
Před 117 dny - Královéhradecký kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Koupeno v CZ, 1. majitel, nehavarovaný a nelakovaný vůz, prodloužená tovární záruka Škoda ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
688 999
 Kč
Škoda Octavia 1,9 TDI,74KW,Tour,původČR,2maj
Před 117 dny - Olomoucký kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, servisní knížka, Garantujeme původ vozu a počet najetých kilometrů, ověření Cebia report. Koupeno nové v ČR, 2.Majitel, pravi... (více v detailu)
Olomoucký kraj
64 800
 Kč
Škoda Octavia 1.0 TSI Ambition Plus Extra
Před 117 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka
Hlavní město Praha
439 000
 Kč
Škoda Octavia 1.6TDi NAVI, GARANCE KM
Před 117 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
koupeno v B, první majitel, nehavarované, servisní knížka, 100% ZÁRUKA UJETÝCH KM! 100% ZÁRUKA LEGÁLNÍHO PŮVODU VOZIDLA! VYNIKAJÍCÍ ST... (více v detailu)
Středočeský kraj
244 900
 Kč
Škoda Octavia 1.6TDi NAVI, DSG, GARANCE KM
Před 117 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
100% ZÁRUKA UJETÝCH KM! 100% ZÁRUKA LEGÁLNÍHO PŮVODU VOZIDLA! VYNIKAJÍCÍ STAV I CENA ! NEKUŘÁCKÝ A SERVISOVANÝ VŮZ. VÝHODNÉ FINANCOVÁNÍ, PROTI... (více v detailu)
Středočeský kraj
308 800
 Kč
Škoda Octavia, 1,9 TDI,74KW,Tour,původČR,2maj
Před 117 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
Stav perfektní, Garantujeme původ vozu a počet najetých kilometrů, ověření Cebia report. Koupeno nové v ČR, 2.Majitel, pravidelný servis v autorizovaném servisu, servisní knížka.Možnost prohlídky vozu Vaším mechanikem. Auto je velice hezké, technicky bez problé... (více v detailu)
Olomoucký kraj
64 800
 Kč
Škoda Octavia 2.0TDi DSG, VIRTUAL, KAMERA
Před 117 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
100% ZÁRUKA UJETÝCH KM!; 100% ZÁRUKA LEGÁLNÍHO PŮVODU VOZIDLA!; VYNIKAJÍCÍ STAV I CENA !; NEKUŘÁCKÝ A SERVISOVANÝ VŮZ.; VÝHODNÉ FINANCOVÁNÍ; PROT... (více v detailu)
Středočeský kraj
449 900
 Kč
Škoda Octavia 2.0 TDI, 125kW RS Combi
Před 117 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
Vozidlo v komisním prodeji.
Středočeský kraj
64 000
 Kč
Škoda Octavia 2.0TDI 135kW RS ČR SERVIS
Před 117 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, servisní knížka, PRODANÉ JAKO NOVÉ V ČR. KOMPLETNÍ HISTORIE. Veškeré zobrazené informace mají pouze inf... (více v detailu)
Hlavní město Praha
295 000
 Kč
Škoda Octavia, 2.0 TDI, Automatická klima
Před 117 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia ve verzi Hatchback je oblíbeným modelem, který je ceněn pro svůj komfort a dostupnost. Své majitele potěší širokou výbavou a elegantním designem, který je typický pro tuto značku. Tato Škoda Octavia pochází z ČR a je vybavena výkonným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 103 kW. V interiéru vozu najdete vyhřívaná sedadla vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Volant je ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
120 000
 Kč
Škoda Octavia RS 2.0TDI 135kW ČR LIFTBACK
Před 117 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, nehavarované, servisní knížka, ČR PŮVOD, 2. MAJITEL, SERVISNÍ KNIHA - PRAVIDELNÁ SERVISNÍ HISTORIE, LIFTBACK, MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA, 2014, NÁJEZD 171 TIS KM, VÝBORNÝ STAV BEZ HAVÁRIE, KŮŽE,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
319 999
 Kč
Škoda Octavia, 2.0TDI 135kW RS ČR SERVIS
Před 117 dny - Středočeský kraj - SAUTO
PRODANÉ JAKO NOVÉ V ČR. KOMPLETNÍ HISTORIE. Veškeré zobrazené informace mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu ustanovení § 1732 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. Další výbavy: zadní světla LED, aut. aktivace výstražných světlometů, AUX,, ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bi-xenony, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobili... (více v detailu)
Středočeský kraj
295 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.5 TSI 110kW DSG kombi Sportl
Před 117 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Vozidlo vystaveno v autosalonu AUTO BRANKA Náchodkontakt Břetislav Lesk +420 602 832 133, lesk@autobranka.czkontakt Jan Baťka +420 602 795 559, batka@autobranka.czHybridní systém pohonu mild-hybrid! Stav: PERFEKTNÍ!!!!!, ABS, Adaptivní regulace podvozku, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED matrixové světlomety, LED svět... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
849 900
 Kč
Škoda Octavia, Combi Style Plus 2.0 TDI 4x4 D
Před 117 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Vozidlo po prvním majiteli s jasnou servisní historií, vůz zakoupen a servisován pouze v našem autorizovaném servisu Auto Štěpánek a.s. "DRIVER ALERT" - rozpoznání únavy, Vyhřívané čelní sklo, "Keyless Advanced" bezklíčový uzamykací a startovací systém bez zabezpečení, Kolenní airbag řidiče, S asistentem pro vyhýbací manévry, s odbo ovacím asistentem, "FRONT ASSIST" - s upozorněním a zabrzděním při hrozící kolizi s vozidly, chodci a cyklisty, Spínání světel pro denní svícení, Vyhřívání předních sedadel s oddělenou regulací, Lane Assist (bez HOD), Kontrola tlaku v pneumatikách, Stupňový interval stírání stěračů se snímačem světla/dešťě, Ambientní/orientační osvětlení, DAB - digitální radiopříjem, Asistent rozjezdu do kopce, Čtyřprvková náprava, Pohon všech kol, "SMART LINK" (wired and wireless connect), Boční airbag vpředu, s hlavovým airbagem a interakčním airbagem vpředu, Kola z lehké slitiny "PULSAR AERO", černá, broušená, 7J x 17" - 4 ks, Rezervní kolo, prostorově úsporné, Vícenás... (více v detailu)
Hlavní město Praha
849 000
 Kč
Škoda Octavia, 1,6 TDI AMBITION 85kW
Před 117 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Auto je pravidelně servisováno, odnímatelné tažné zařízení, 2 sady kol (zimní na plech.discích). Auto v pěkném stavu, udržované s drobnými provozními oděrkami. Poslední servis (výměna oleje a filtru) 10/2024 v 93tis km. Nekuřácké auto. U nás jezdí od novoty. Nejsme žádný autobazar, ale přímo vlastníci auta., ABS, Alarm, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
345 000
 Kč
Škoda Octavia Style Plus 1.5TSi 110kW
Před 117 dny - Plzeňský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Bližší informace Vám poskytnou naši prodejci.
Plzeňský kraj
639 900
 Kč
Škoda Octavia Combi 1.6 TDI Active
Před 117 dny - Královéhradecký kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, nehavarované, servisní knížka, Financujte se ŠkoFINem svůj vůz CHYTŘE a získejte zdarma servisní prohlídku a záruku k vozu.... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
265 000
 Kč
Škoda Octavia Combi 2.0 TDI Style +
Před 117 dny - Královéhradecký kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, nehavarované, Možnost sjednání prodloužené záruky až na 3 roky od společnosti DEFEND. Financujte se společností Ško... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
399 000
 Kč
Škoda Octavia 2,0TDI DSG KLIMA NAVI EL.OKNA
Před 117 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
koupeno v D, servisní knížka, HEZKY STAV SENZOR DESTE MLHOVKY CENTRAL DO 2X KLIC PDC TAZ.ZARIZENI 4X EL.OKNA EL.ZRCATKA TEMPOMAT PC MULTF.VOLANT 6X SRS DSG KLIMATRONIK VYH.SEDADLA NAVIGACE HF BLUETOOTH ORIGINAL CD SD USB AUTORADIO BEZDRATOVA NABIJECKA HEZKY STAV CENTRAL DO 2X KLIC PDC 4X EL.OKNA EL.ZRCATKA TEMPOM... (více v detailu)
Středočeský kraj
249 000
 Kč