Filtry





Škoda Octavia

Více než 10 000 výsledků

Škoda Octavia, 1.4 TSI,ČR,Ambition,AC
Před 109 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Android Auto, Apple Car Play, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání ok... (více v detailu)
Hlavní město Praha
310 000
 Kč
Škoda Octavia 1.6 TDI 66kW Active hatchback
Před 110 dny - Ústecký kraj - YAUTO
hatchback nafta. kosmetické vady netěsnost palivového systému - ... (více v detailu)
Ústecký kraj
99 000
 Kč
Škoda Octavia, SportLine 1.5 TSI 110 kW
Před 110 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Obj. kód: OV190V01234. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, O... (více v detailu)
Středočeský kraj
769 990
 Kč
Škoda Octavia 2,0 TDI 103kW CZ Elegance
Před 110 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, servisní knížka, 241629. Záruka v minimální hodnotě 10.000 Kč je zahrnutá v ceně vozidla. Kou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
114 999
 Kč
Škoda Octavia, 1,8 Tsi
Před 110 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
1. majitel, ABS, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dojezdové rezervní kolo, ESP, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Parkovací sen... (více v detailu)
Jihočeský kraj
110 000
 Kč
Škoda Octavia, Sportline 2.0 TDI, Navi
Před 110 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia ve verzi Hatchback je oblíbenou volbou pro ty, kdo hledají pohodlné a cenově dostupné auto. Její kompaktnejší karoserie je ideální pro městskou jízdu, ale nezklame ani na dlouhých trasách. Tato Škoda Octavia pochází z ČR a je vybavena úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 85 kW. Je možné uplatnit DPH. Vůz je vybaven full LED světlomety a adaptivními světlomety pro optimální viditelnost. Přístrojový štít je vybaven virtuálním kokpitem a head up displejem pro snadnou orientaci a zobrazení důležitých informací. Sedadla jsou sportovní a vyhřívaná jak vpředu, tak vzadu pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je kože... (více v detailu)
Hlavní město Praha
360 000
 Kč
Škoda Octavia 2.0 TDi, Ambition, +kola
Před 110 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, Při použití financování na leasing nebo úvěr sleva 50 000 Kč. Ot... (více v detailu)
Hlavní město Praha
430 000
 Kč
Škoda Octavia 1,8 TSI 4X4 STYLE
Před 110 dny - Zlínský kraj - TIPCARS
koupeno v D, první majitel, servisní knížka, NOVÝ SERVIS OLEJ + FILTRY. KOMPLETNÍ GO OPRAVA MOTORU,CENA CCA 110TIS KČ! VID... (více v detailu)
Zlínský kraj
199 000
 Kč
Škoda Octavia 1,6 TDI CR DPF Ambition Combi
Před 110 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
Vozidlo zakoupene jako nove v CR.K vozu sada zimnich kol.Moznost financovani nebo protiuctu za vas vuz.
Středočeský kraj
159 900
 Kč
Škoda Octavia 1.6TDi 85kW ČR DPH
Před 110 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, KOLENNÍ AIRBAG
Středočeský kraj
268 900
 Kč
Škoda Octavia, 2.0TDI
Před 110 dny - Ústecký kraj - SAUTO
pravidelný servis v autorizovaném servisu Skoda, ABS, Automatické svícení, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. startér, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Malý kožený paket, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volan... (více v detailu)
Ústecký kraj
419 900
 Kč
Škoda Octavia, 1.6TDi 85kW ČR DPH
Před 110 dny - Středočeský kraj - SAUTO
KOLENNÍ AIRBAG, ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED denní svícení, Litá kola, Mlhovky, Mobilní připojení, Nastavitelný volant, Palubní ... (více v detailu)
Středočeský kraj
268 900
 Kč
Škoda Octavia, 1,6 TDi 85kW AMBITION NAVI Zár
Před 110 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Stav perfektní,Leasing možný,Úvěr možný, Cena vozu je včetně roční záruky. Doživotní garance původu vozidla. Historie vozu vč.stavu najetých KM prověřena společností Cebia - předložíme Cebia report. Výbava daného vozu je orientační. Kompletní nabídka na www.andy-auta.cz;, ABS, Android Auto, Apple Car Play, Automatické přepínání dálkových světel, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobil... (více v detailu)
Jihočeský kraj
308 000
 Kč
Hlavní město Praha
99 000
 Kč
Hlavní město Praha
859 900
 Kč
Škoda Octavia, 1.6, po STK, Automatická klima
Před 110 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
60 000
 Kč
Škoda Octavia Combi 2,0 TDI / 110 kW DSG Sty
Před 110 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Style Plus, Navi paket, Tažné zařízení sklopné, el. odjistitelné, Látka- koženka na zadní straně opěry předních sedadel, Multifunkční kož... (více v detailu)
Hlavní město Praha
789 900
 Kč
Škoda Octavia 1.5 TSi 110kW Style PLUS
Před 110 dny - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Společnost AUTONOVA BRNO je autorizovaný servis vozů Škoda a VW. U těchto značek provádíme kompletní záruční i pozáruční servis. Během celého roku probíhá několik akcí. O aktuální nabídce zvýhodnění se informujte u... (více v detailu)
698 900
 Kč
Škoda Octavia
Před 110 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Nabízím k prodeji naše bývalé rodinné auto. Auto vlastním více jak 10 let a vždy mělo pravidelný servis. Najeté km doloženy servisní knihou a protokoly z STK. Auto nemělo nikdy vážnou nehodu. Krom LP blatníku a zadního nárazníku nebylo nikdy lakované. Interiér čistý nekuřácký. Nedostatky: na některých místech se loupe lak, koroze předních blatníků (dole). V současné době po výměně mot. oleje a filtru. Nová aku baterie, zánovní výfuk. EKO poplatek zaplacen. K autu přidám "zahrádku", dobové n... (více v detailu)
Středočeský kraj
26 000
 Kč
Škoda Octavia, 1,6 MPi *ALU*AŽNÉ*Bez koroze!!
Před 110 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
Stav velmi dobrý, * * * SERVISNÍ KNÍŽKA - NOVÉ PŘEDNÍ BRZDY, v r. 2021 NOVÉ ROZVODY * * *, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Kl... (více v detailu)
Olomoucký kraj
88 900
 Kč
Škoda Octavia, 1,6 MPi *DIGI*10xBAG*Pěkný sta
Před 110 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
* * * GARANCE KILOMETRŮ - POČET NAJETÝCH KILOMETRŮ DOLOŽEN PRAVIDELNÝM SERVISEM DLE SERVISNÍ KNÍŽKY * * * DOVOZ NĚMECKO - ORIGINÁL NĚMECKÉ DOKLADY K PŘIHLÁŠENÍ * * *, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Kli... (více v detailu)
Olomoucký kraj
85 900
 Kč
Škoda Octavia 1.4 TSI, ČR, Ambition, AC
Před 110 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, Při použití financování na leasing nebo úvěr sleva 50 000 Kč. Ot... (více v detailu)
Hlavní město Praha
310 000
 Kč
Škoda Octavia 1,6TDI 77kW*Původ ČR* Nová STK
Před 110 dny - Olomoucký kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, +++PLATBA KARTOU, PŘEVODEM, V HOTOVOSTI NEBO VZŘÍZENÍ ÚVĚRU ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
169 000
 Kč
Škoda Octavia, 2.0TSI 180kW DSG RS TAŽNÉ NAVI
Před 110 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Mobilita PLUS Prodloužená záruka 5 let/100.000km, Funkční paket Top, Malý kožený paket (3 ramenný sportovní multifunkční kožený vyhřívaný volant pro rádio a tel s tiptronic), Tažné zařízení sklopné el. odjistitelné, REAR LIGHT VIEW, Navi Columbus + Web Radio Vyhřívání předních sedadel s oddělenou regulací, Vnitřní zpětné zrcátko automaticky odcloněné, bez rámečku, se senzory, Lane Assist (bez HOD), Kontrola tlaku v pneumatikách, Vícenásobný Matrix-Beam, "FRONT ASSIST" - s upozorněním a zabrzděním při hrozící kolizi s vozidly, chodci a cyklisty, "SMART LINK" (wired and wireless connect), Virtuální pedál, Vyhřívané čelní sklo, Navi Columbus + Web Radio, "DRIVER ALERT" - rozpoznání únavy, Hlasové ovládání, Ambientní/orientační osvětlení, DAB - digitální radiopříjem, Asistent rozjezdu do kopce, Alu pedály, 7stupňová automatická převodovka, Sportovní výbava, 3 ramenný sportovní multifunk ní ko ený vyh ívaný volant s azením DSG p evodovky, Středová konzola, Proudový měnič 230 V a zásuvka p... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
929 000
 Kč
Škoda Octavia 1.2TSI Amb.BEZ KOROZE !!!!
Před 110 dny - Olomoucký kraj - CARS_CZ
Vozidlo BEZ KOROZE !!!! ......VOZY Z PROTIÚČTU ZA VÝHODNÉ CENY..... Stav dobrý koupeno v CZ
Olomoucký kraj
74 700
 Kč