Filtry





Škoda Octavia

Více než 10 000 výsledků

Škoda Octavia 1.5 TSI 110kW,původ ČR,1.Maj
Před 93 dny - Olomoucký kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Vozidlo původem z ČR, 1.Majitel, Servisní knížka, Pravidelný servis v autorizovaném servisu, Kompl... (více v detailu)
Olomoucký kraj
318 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.5 TSI 110kW,původ ČR,1.Maj
Před 93 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
Úvěr možný, Vozidlo původem z ČR, 1.Majitel, Servisní knížka, Pravidelný servis v autorizovaném servisu, Kompletně dohledatelná historie, Kompletní výpis Cebia, Auto v perfektním stavu, Silný a spolehlivý benzínový motor 1.5 TSI 110kW, Navíc 2x letní pneu, ABS, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dotykové ovládání palubního poč... (více v detailu)
Olomoucký kraj
318 000
 Kč
Škoda Octavia, 2.0 TDI STYLE
Před 93 dny - Zlínský kraj - SAUTO
Výměna rozvodů 9/2023 při 202000 km, nové přední a zadní brzdy. -------Kontakt na vozidlo 728 454 214 --------, ABS, Apple Car Play, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED denní svícení, Litá kola, Mlhovky, Mobilní připojení, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Natáčecí světlomety, Originální autorádio... (více v detailu)
Zlínský kraj
269 000
 Kč
Škoda Octavia, Škoda Octavia Combi 1.6 TDi
Před 93 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Pravidelný servis Škoda. Dvě sady kol., ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Bezklíčkové ovládání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Mlhovky, Nastavitelná sedadla, Nouzové bržd... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
285 000
 Kč
Škoda Octavia, Octavia 1, 1.9 TDI, 66kW
Před 93 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Stav auta odpovídá věku a nájezdu. Místy trochu rzi a odlepující se stropnice - viz foto. Funkčně ale bez problémů včetně klimatizace., ABS, Autorádio, D... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
18 000
 Kč
Škoda Octavia, 2.0 TDI 1 majitel ČR. STYLE
Před 94 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Škoda Octavia 2.0 TDI 110 kw. Rok výroby 2020, koupeno nové v ČR, 1 majitel. Pravidelný servis Škoda, 101539 km najeto. Výbava Style: Multifunkční kožený volant, tempomat, automatická klimatizace, výhřev čelního okna, vyhřívané sedačky, vyhřívaný volant, bezklíčové ovládání, park. senzory, park. asistent, parkovací kamera, full led světlomety, ambientní osvětlení, nové letní pneumatiky, atd. Perfektní stav. Cena vozu: 328.925,- bez dph - 398.000,- vč dph., ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládá... (více v detailu)
Kraj Vysočina
398 000
 Kč
Škoda Octavia 2.0TDI AMBITION PLUS
Před 94 dny - Moravskoslezský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, nehavarované, servisní knížka, PRAVIDELNÉ PROHLÍDKY V AUTOR... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
479 900
 Kč
Škoda Octavia 1.5 TSI, ČR,ZARUKA,NAVI
Před 94 dny - Ústecký kraj - TIPCARS
servisní knížka, koupeno v CZ. Vůz s tovární zárukou s bohazou výbavou. Zánovní a předváděcí vozy se zárukou. Vyberte si až z 25 značek a stovek modelů zánovní... (více v detailu)
Ústecký kraj
550 000
 Kč
Škoda Octavia 2.0TDI AMBITION PLUS
Před 94 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
PRAVIDELNÉ PROHLÍDKY V AUTORIZOVANÉM SERVISE.GARANCE PŘESNÉHO STAVU NAJETÝCH KM.PRO VÍCE INFORMA... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
467 900
 Kč
Škoda Octavia RS 2.0 TDI, Serv.kniha, Kůže
Před 94 dny - TIPCARS
servisní knížka, koupeno v CZ. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doži... (více v detailu)
325 000
 Kč
Škoda Octavia 2.0 TDI, Automat, Serv.kniha
Před 94 dny - TIPCARS
servisní knížka, koupeno v CZ. Vůz po pečlivém majiteli. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický st... (více v detailu)
320 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.8 TSI, 4X4, Automat, Kůže
Před 94 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je oblíbená pro svou výhodnou cenu a pohodlnou jízdu. Bez ohledu na typ karoserie, tato Škoda nabízí bohatou výbavu a je skvělou volbou pro ty, kdo hledají kombinaci praktičnosti a stylu. Tato Škoda Octavia Combi je poháněna výkonným benzínovým motorem 1.8 TSI, který poskytuje výkon 132 kW. Motor o objemu 1798 ccm je spojen s automatickou převodovkou a pohonem 4x4, což poskytuje skvělou jízdní dynamiku. Tento vůz pochází z ČR. Vybavení tohoto vozu zahrnuje bi-xenonové světlomety pro lepší viditelnost. Sedadla jsou částečně kožená a alacantrová, vyhřívaná jak vpředu, tak vzadu, což zvyšuje pohodlí při jízdě. Klimatizace je automatická pro snadné nastavení teploty. Vůz je vybaven bezdrátovým dobíjením telefonu pro snadnou a poh... (více v detailu)
Hlavní město Praha
255 000
 Kč
Škoda Octavia 1,6 TDi
Před 94 dny - Královéhradecký kraj - TIPCARS
koupeno v D, servisní knížka
Královéhradecký kraj
108 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.5 TSI, ČR, ODPOČET DPH
Před 94 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia v provedení Hatchback je cenově dostupná a poskytuje vysoký komfort jízdy. Je vybavena moderními technologiemi a je ideální volbou pro ty, kteří hledají spojení praktičnosti a elegance. Tato Škoda Octavia pochází z ČR a je po prvním majiteli. Je vybavena výkonným benzínovým motorem 1.5 TSI, který poskytuje výkon 110 kW. Objem motoru je 1498 ccm. Je možné uplatnit DPH. Vůz je vybaven full LED světlomety pro optimální viditelnost. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Systém udržování ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
440 000
 Kč
Škoda Octavia
Před 94 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Servis 4x tlumiče Sachs 4x brzdy, náplně rozvody v roce 2014 nový motor ve Škoda se záznamem, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Mobilní připojení, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Palubní počítač, Parkovací s... (více v detailu)
Středočeský kraj
94 999
 Kč
Škoda Octavia, ŠKODA Octavia 2.0 TDI 110 kw
Před 94 dny - Zlínský kraj - SAUTO
Vozidlo v pěkném stavu, vše doložitelné, ABS, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED denní svícení, Mlhovky, Multifunkční volan... (více v detailu)
Zlínský kraj
339 000
 Kč
Škoda Octavia Combi 2.0 TDI Ambition
Před 94 dny - Královéhradecký kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, nehavarované, servisní knížka, 1.MAJITEL,KOUPENO V CZ,AUTORIZOVANÝ SERVIS Financujte se ŠkoFINem svůj vůz CHYTŘE a získejte z... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
418 001
 Kč
Škoda Octavia, 1.5 TSI 110 kW AMBITION PLUS
Před 94 dny - Středočeský kraj - SAUTO
KOUPENO V ČR, PRVNÍ MAJITEL, SERVISNÍ KNÍŽKA, ZÁRUKA 5LET/ 100 000 KM, MOŽNOST ÚVĚRU, PROTIÚČTU, ODPOČTU DPH., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
579 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.5 TSI 110 kW AMBITION Plus
Před 94 dny - Středočeský kraj - SAUTO
KOUPENO V ČR, PRVNÍ MAJITEL, SERVISNÍ KNÍŽKA, ZÁRUKA 5LET/ 100 000 KM, MOŽNOST ÚVĚRU, PROTIÚČTU, ODPOČTU DPH., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohod... (více v detailu)
Středočeský kraj
599 000
 Kč
Škoda Octavia, 2.0 tdi
Před 95 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Na aute byla výměna rozvody a vodný pumpa vyměněn olej v motoru a převodovce A všechny filtry, ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dotykové ovládání palubního počítače, ESP, Imo... (více v detailu)
Jihočeský kraj
190 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.6 TDI, Serv.kniha, Navi
Před 95 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je oblíbená pro svou prostornost a výhodnou cenu. Je vybavena moderními technologiemi, které zvyšují komfort jízdy a bezpečnost. Tato Škoda Octavia Combi je vybavena úsporným dieselovým motorem 1.6 TDI o výkonu 85 kW a objemu 1598 ccm. Vozidlo disponuje servisní knížkou a je možné uplatnit DPH. Co se týče vybavení, Octavia Combi nabízí vyhřívaná sedadla vpředu pro pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční pro lepší ovládání vozu. Konektivita zahrnuje MirrorLink, Apple CarPlay a Android Auto, stejně jako Bluetooth pro snad... (více v detailu)
Hlavní město Praha
330 000
 Kč
Škoda Octavia III 1.4 TSI Serv.kniha, ČR
Před 95 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
220 000
 Kč
Škoda Octavia, 1,5 TSI,110kW,Style,ČR
Před 95 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Úvěr možný, Hezké auto. Po výměně oleje a filtrů. Na voze letní pneu 80%. K vozu zdarma sada zimních pneu 80%. Po nekuřákovi. Prodloužená záruka až na 3 roky, možná výměna + oboustranný doplatek, vozidlo prověřeno u společnosti Cebia! V případě zájmu o videoprohlídku vozu nás neváhejte kontaktovat: email: info@autocentral.cz nebo tel.: 777564477., ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Dojezdové rezervní kolo, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlasové ovládán... (více v detailu)
Plzeňský kraj
368 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.6 TDI, Automat, Serv.kniha
Před 95 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je populární díky své cenové dostupnosti a komfortu. Navzdory typu karoserie, tento model nabízí širokou škálu výbavy a je skvělou volbou pro ty, kdo chtějí kombinovat praktičnost a styl. Tato Škoda Octavia Combi je vybavena úsporným dieselovým motorem 1.6 TDI. Motor o objemu 1598 ccm poskytuje výkon 85 kW. Vůz je vybaven automatickou převodovkou. Vozidlo disponuje servisní knížkou, přičemž poslední servis byl proveden 8. dubna 2024. Je možné uplatnit DPH. Vůz je vybaven full LED a adaptivními světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou částečně kožená a vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Vůz je vybaven bezdrátovým dobíjením telefo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
330 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.5 TSI, ČR, STYLE
Před 95 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je oblíbená pro svou prostornost a vysoký komfort jízdy. Je ideální pro rodiny hledající praktický vůz s rozsáhlou výbavou a přijatelnou cenou. Tato Škoda Octavia Combi, původem z ČR, je vybavena výkonným benzínovým motorem 1.5 TSI. Motor o objemu 1498 ccm poskytuje výkon 110 kW. Vybavení vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Vůz je také vybaven konektivitou Mirro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
410 000
 Kč