Filtry





Škoda Octavia

Více než 10 000 výsledků

Škoda Octavia 1.5 TSI Ambition Plus
Před 82 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, nehavarované, servisní knížka
Hlavní město Praha
689 000
 Kč
Škoda Octavia, 2,0 TDI RS PANO TAŽNÉ NAVI
Před 82 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav velmi dobrý,Leasing možný,Úvěr možný, VIN: TMBJK7NE8J0267013 - Možnost přikoupení prodloužené záruky - Pravidelný servis ve značkovém servise ŠKODA - POSLEDNÍ SERVIS 10/2023 ve 193819KM - Prověřeno programem ŠKODA PLUS Auto Palace Spořilov - Krytka ostřikovače je součástí vozu, lakuje se. - Údaje obsažené v této kartě vozu, mají informativní charakter. Tato nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 Občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 Občanského zákoníku. Z této informativní nabídky nevzniká nárok na uzavření kupní smlouvy. Auto Jeremiášova si vyhrazuje právo na uzavření veškerých smluvních vztahů písemně., ABS, Adaptivní regulace podvozku, Adaptivní tempomat, Alarm, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent stability přívěsu (TSA), Asistent změny jízdního pruhu, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
369 900
 Kč
Škoda Octavia, 2.0 TDI*85kW*AMBITION+*ČR 1MAJ
Před 82 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Vozidlo kupované nové v ČR, servisováno v autorizovaném servise (příští servis za 19 100 km). S možností odpočtu DPH, historie vozidla prověřena společností CEBIA, doloženo CEBIA reportem, na vyžádání lze zaslat mailem, z volitelné výbavy: Vyhřívané čelní sklo, Parkovací senzory vpředu a vzadu, Paket Ambition PLUS. Tato nabídka má pouze informativní charakter a neslouží jako podklad pro uzavření objednávky. STOP CARS s.r.o. si vyhrazuje právo uzavření všech smluvních vztahů. Další výbavy: aut. zabrzdění v kopci, zadní světla LED,, ABS, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, Dotykové ovládání palubního počítače, El... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
418 000
 Kč
Škoda Octavia, COMBI AMBITION 2,0 TDI 85 kW
Před 82 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
SLEVA 10 000 KČ PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ AUTO JAROV. BONUS 10 000 KČ PŘI VÝKUPU VOZU NA PROTIÚČET. Dab radio, plastová vana v kufru, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
399 000
 Kč
Škoda Octavia, 1,6 TDI CR DPF Ambiente
Před 82 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
, ABS, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Klimatizovaná přihrádka, Litá kola, Mlhovky, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Originální autorádio, Ostřikovače světl... (více v detailu)
Olomoucký kraj
155 000
 Kč
Škoda Octavia 1.6TDi STYLE+ 1.MAJITEL ČR DPH
Před 82 dny - Moravskoslezský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, nehavarované, servisní knížka, Nádherné, praktické vozidlo s nízkou spotřebou, bohatou výbavou, průkaznou historií. Nehavarováno, v minulosti jen jednou měněno čelní sklo. FULL LED. Vozidlo je vykoupeno z ukončeného operativního leasingu, který má pro kupujícího hned několik výhod. Vozidlo je pořízeno v ČR, možnost odpočtu DPH, po celou dobu bylo vozidlo sledováno GPS a muselo jezdit na pravidelné servisní prohlídky jen do autorizovaného servisu Škod... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
309 000
 Kč
Škoda Octavia 2.0TDi 4x4 PĚKNÝ STAV
Před 82 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, nehavarované, servisní knížka, 2.MAJITEL, 100% ZÁRUKA UJETÝCH KM! 100% ZÁRUKA LEGÁLNÍHO PŮVODU VOZIDLA! VELICE PĚKNÝ... (více v detailu)
Středočeský kraj
129 900
 Kč
Škoda Octavia Active Plus 1.5TSi 110kW 6° ma
Před 82 dny - Plzeňský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, 8 reproduktory (pasivní), Kola z lehké slitiny VELORUM 6,5J x 16 - 4 ks
Plzeňský kraj
534 900
 Kč
Škoda Octavia, 2.0, LPG, nová STK
Před 82 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
úsporný provoz s LPG, ABS, Centrální zamykání, El. ovládání ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50 000
 Kč
Škoda Octavia 2.0 TSI 162kW-RS-1xMAJ.-104TKM
Před 82 dny - Olomoucký kraj - TIPCARS
koupeno v D, první majitel, nehavarované, servisní knížka, Dovoz D. 1xmajitel+ kompletní servisní histori... (více v detailu)
Olomoucký kraj
399 900
 Kč
Zlínský kraj
249 000
 Kč
Škoda Octavia 2.0 TDI AMBITION DSG LCD ACC
Před 82 dny - Jihomoravský kraj - TIPCARS
první majitel, nehavarované, servisní knížka, jsme majitelé vozu odpočet DPH ! MOŽNOST PROTIÚČTU A ÚVĚRU S NULOVOU AKONTACÍ možnost prodloužení tovární záruky jak na nový vůz až na 36 měsíců na všechny součástky a neomezený počet kilometr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
496 000
 Kč
Škoda Octavia, 2,0 TDI,85kW,Style,1majČR,DPH
Před 82 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Stav velmi dobrý,Úvěr možný, Cena bez DPH: 378 512,-Kč. Vozidlo zakoupeno jako nové v České republice, po prvním majiteli, řádně vedená servisní kniha, pravidelný servis v autorizovaném servise Škoda, výbava Style, dvouzónová automatická klimatizace, adaptivní tempomat, satelitní navigace, parkovací senzory přední + zadní + kamera, vyhřívaná sedadla + volant, LED světlomety, možný odpočet DPH, možný protiúčet, možný prodej na splátky., ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, El. ovládání... (více v detailu)
Středočeský kraj
458 000
 Kč
Škoda Octavia 1.6 MPi KOMBI
Před 82 dny - Kraj Vysočina - TIPCARS
koupeno v D, Nové rozvody v 2021
Kraj Vysočina
69 000
 Kč
Škoda Octavia 2.0 TDI AMBITION LCD 12/2020
Před 82 dny - Jihomoravský kraj - TIPCARS
první majitel, nehavarované, servisní knížka, jsme majitelé vozu odpočet DPH ! MOŽNOST PROTIÚČTU A ÚVĚRU S NULOVOU AKONTACÍ možnost prodloužení tovární záruky jak na nový vůz až na 36 měsíců na všechny součástky a neomezený počet kilometr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
418 000
 Kč
Škoda Octavia II 1.4 TSi Serv.kniha, ČR
Před 82 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
140 000
 Kč
Škoda Octavia 1,9 TDi KLIMA, STK 6/2026
Před 82 dny - Zlínský kraj - TIPCARS
koupeno v D, STK 6/2026, KLIMA. Kosmetické vady, špatná stropnice.
Zlínský kraj
39 999
 Kč
Škoda Octavia TOUR 1.6i, KLIMA, NOVÉ ROZVODY
Před 82 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
koupeno v D, servisní knížka, vůz k vidění v obci Rudná, Praha - Západ, domluva ukázky předem na telefonu !, v případě zájmu volejte 608530107, soukromý prodej, výměny - nevolat, kontrola Vaším mechanikem samozřejmostí, čistý a udržovaný interiér po nekuřákovi, pravidelný servis, garance kilometrů, garance původu, 2. majitel, bez dalších investic, vůz po servisní prohlídce, nový olej v motoru + filtry + brzdová kapalina + rozvody + drážkový řemen, 2 x klíčky, bez koroze, provozní informace: klidný chod motoru s plynulým zátahem v celém spektr... (více v detailu)
Středočeský kraj
99 999
 Kč
Škoda Octavia, 1.6, ČR,2.maj, nová STK, Tažné
Před 82 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
60 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.6 TDI DSG Elegance - Automat
Před 82 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
ABS, Automatické svícení, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Litá kola, Mlhovky, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Originální autorádio, Palubní počítač, Parkovací se... (více v detailu)
Jihočeský kraj
142 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.6 TDI, Automatická klima
Před 82 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
nízké provozní náklady, ABS, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Isofi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
101 000
 Kč
Škoda Octavia
Před 82 dny - TIPCARS
vozdilo bez tp k renovaci, nálezový stav
Zdarma
 Kč
Škoda Octavia, RS 2.0 TDI, Serv.kniha, Kůže
Před 82 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je oblíbeným modelem díky své cenové dostupnosti a vysokému komfortu. Navzdory typu karoserie, tato Škoda nabízí širokou škálu výbavy a je vhodná pro ty, kdo hledají kombinaci praktičnosti a elegance. Tato Škoda Octavia Combi pochází z ČR a je vybavena výkonným dieselovým motorem RS 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 135 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou, což je důležitý ukazatel jeho historie. Co se týče vybavení, tato Octavia Combi nabízí bi-xenonové a adaptivní světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou kožená, sportovní a vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická, což umožň... (více v detailu)
Hlavní město Praha
251 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.6 TDI, 4X4, ČR,2.maj
Před 82 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je oblíbeným modelem na trhu, ceněným pro svou cenovou dostupnost a komfort jízdy. Bez ohledu na karoserii, tato Škoda nabízí bohatou výbavu a je ideální volbou pro ty, kteří hledají spojení praktičnosti a elegance. Tato Škoda Octavia Combi je poháněna úsporným dieselovým motorem 1.6 TDI. Motor o objemu 1598 ccm poskytuje výkon 77 kW. Vůz je vybaven pohonem 4x4, což zvyšuje jeho schopnosti v náročných podmínkách. Vozidlo disponuje servisní knížkou a pochází z České repu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
160 000
 Kč
Škoda Octavia 2,0TDI AMB 110kW DSG
Před 82 dny - Kraj Vysočina - CARS_CZ
první majitel, nehavarované, pravidelný servis, 2 x klíč; NOVÁ STK; Sjednáváme zákonné i havarijní pojištění; akontace již od 0% z ceny vozidla; Váš starý vůz můžete použ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
429 900
 Kč