Filtry





Škoda Octavia

Více než 10 000 výsledků

Škoda Octavia 1,9 TDI+BEZ KOROZE !!!!
Před 73 dny - TIPCARS
koupeno v I, první majitel, ABSOLUTNE BEZ KOROZE,!!!!! doživotni GARANCE NA PŮVOD, k vozu originál it.doklady na přihlášeni.; STK ZAŘÍDÍME, není v ... (více v detailu)
60 000
 Kč
Škoda Octavia, Škoda Octavia 1.9TDi
Před 73 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
El. ovládaná zrcátka vyhřívaná, manuální klimatizace, Autorádio s navigací a Bluetooth, el. ovládaná okna vpředu i vzadu, mlhovky, vyhřívané zadni sklo, palubní počítač, ABS, ESP, 2 klíčky Na autě je lehká koroze, ale jinak pěkný stav zachovalý. K autu můžu přidat zimní gumy(zánovní) na plechových diskách. Dále mám schované originální rádio Škoda STREAM plus 2 couvající kamery pokud by si někdo chtěl ještě dodělat. Cena k jednání., ABS, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
70 000
 Kč
Škoda Octavia, 2.0 TDI, Serv.kniha, po STK
Před 73 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Nová STK, prodáno z důvodu koupě nového vozu, nízké provozní náklady, prostorný vůz., ABS, Android Auto, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládán... (více v detailu)
Hlavní město Praha
80 000
 Kč
Škoda Octavia 1.6 MPi Tour, Klimatizace, ČR
Před 73 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
Vaše stávající auto vykoupíme na protiúčet za nejlepší možnou cenu. Dáme Vám víc, přijeďte do Ostravy Vítkovic. Výhodný úvěr na počkání i bez akontace. Auta s jasnou historií... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
99 877
 Kč
Škoda Octavia 1.6 MPi Tour, Klimatizace, ČR
Před 73 dny - Moravskoslezský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, servisní knížka, Vaše stávající auto vykoupíme na protiúčet za nejlepší možnou cenu. Dáme Vám víc, přijeďte do Ostravy Vítkovic. Výhodný úvěr na počkání i bez a... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
99 877
 Kč
Škoda Octavia, 1.6MPI,STK03/2025
Před 73 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
90 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.6 MPi Tour, Klimatizace, ČR
Vaše stávající auto vykoupíme na protiúčet za nejlepší možnou cenu. Dáme Vám víc, přijeďte do Ostravy Vítkovic. Výhodný úvěr na počkání i bez akontace. Auta s jasnou historií a 100% garancí původu, prověřeno vlastním autoservisem. Autoobchod s 30 letou tradicí, jeden z největších prodejců ... (více v detailu)
114 877
 Kč
Škoda Octavia 1.6MPI, 2.maj,ČR, STK03/2025
Před 73 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, Při použití financování na leasing nebo úvěr sleva 25 000 Kč. Ot... (více v detailu)
Hlavní město Praha
90 000
 Kč
Škoda Octavia 2.0 TDi Style, ČR, 1.Maj
Před 73 dny - Moravskoslezský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Vaše stávající auto vykoupíme na protiúčet za nejlepší možnou cenu. Dáme Vám víc, přijeďte do Ostravy Vítkovic. Výhodný úvěr na počkání ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
434 877
 Kč
Škoda Octavia 2.0 TDI Ambition Combi
Před 73 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, 100% garance původu vozu a najetých kilometrů. Možnost odpočtu DPH.
Středočeský kraj
479 000
 Kč
Škoda Octavia, 2.0 TDI, 4X4, Kůže
Před 73 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Bi-xenony, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Isofix, Kožená sedadla, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Palubn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
260 000
 Kč
Škoda Octavia Style 1.6TDI 85kW
Před 73 dny - Zlínský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Nadstandardní výbava: Rezervní kolo ocelové (plnohodnotné), zvedák vozu, klíč na kola, Navigační systém AMUNDSEN s mapovými podklady - Evropa, Apple connectivity, S... (více v detailu)
Zlínský kraj
389 000
 Kč
Škoda Octavia Combi 2.0 TDi 147kW 4x4 Scout
Před 73 dny - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, DAB - digitální radiopříjem, Alu pedály
698 900
 Kč
Škoda Octavia Combi 2.0 TDi 110kW Style
Před 73 dny - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka
398 900
 Kč
Škoda Octavia, 1.6 TDI 85kW AMBITION
Před 73 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav velmi dobrý, EV.Č.: 207 | Rádi Vám zpracujeme nezávaznou nabídku výhodného financování, pojištění a prodloužené záruky k vozu | Nezávislé osvědčení původu a historie vozu |;, ABS, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, ESP, Imobiliz... (více v detailu)
Hlavní město Praha
209 999
 Kč
Škoda Octavia, OCTAVIA IV AMB TS 150/1.4 A6F
Před 73 dny - Ústecký kraj - SAUTO
Dekorační vložky, hliník, Levostranné řízení, Hlasové ovládání, ABS, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, LED denn... (více v detailu)
Ústecký kraj
679 900
 Kč
Škoda Octavia RS 2,0 TDI 125kW Xenon Kůže
Před 73 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v D, servisní knížka, 241783. Záruka v minimální hodnotě 10.000 Kč je zahrnutá v ceně vozidl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
149 999
 Kč
Škoda Octavia 1.4TSi*ČR*2.maj.*NAVIGACE*TZ*
Před 73 dny - Olomoucký kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, nehavarované, servisní knížka, +++PLATBA PŘEVODEM, V HOTOVOSTI NEBO VYŘÍZENÍ ÚVĚRU PŘÍMO U NÁS V AUTOBAZARU+++KOUPENO... (více v detailu)
Olomoucký kraj
169 000
 Kč
Škoda Octavia, Combi Ambition PLUS 2,0 TDI
Před 73 dny - Liberecký kraj - SAUTO
DAB - digitální radiopříjem, LED kombinovaná světla zadní speciální styling, variabilní, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, LED světlomety plnohodno... (více v detailu)
Liberecký kraj
548 800
 Kč
Škoda Octavia, Style 1.6TDI 85kW
Před 73 dny - Zlínský kraj - SAUTO
Nadstandardní výbava: Rezervní kolo ocelové (plnohodnotné), zvedák vozu, klíč na kola, Navigační systém "AMUNDSEN" s mapovými podklady - Evropa, Apple connectivity, "SMART LINK +", BT komfortní telefonování s hlasovým ovládáním, Wi-Fi, Hlavní světlomety LED, Asistent rozjezdu do kopce. Na vozy zakoupené u naší společnosti poskytujeme garanci na původ a počet ujetých kilometrů., ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrc... (více v detailu)
Zlínský kraj
389 000
 Kč