Filtry





Škoda Kodiaq

1 485 výsledků

Škoda Kodiaq, 2.0 TDI, 1. maj, ČR, DPH
Před 86 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Kodiaq je oblíbené SUV, které nabízí pohodlnou jízdu a prostorný interiér. Její cenová dostupnost a široká výbava ji činí vhodnou volbou pro rodiny i pro ty, kteří hledají vůz pro své dobrodružné výlety. Tato Škoda Kodiaq je rodinné SUV s automatickou převodovkou a pohonem 4x4. Pochází z ČR a je po prvním majiteli. Je vybavena úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI o výkonu 110 kW. Je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto vozu zahrnuje Full LED a adaptivní světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je multifunkční, s řazením pádly, kožený a vyhřívaný pro pohodlné a bezp... (více v detailu)
Hlavní město Praha
710 000
 Kč
Škoda Kodiaq 2,0 TDI 142 KW DSG 4X4 EXCLUSI SUV
SUV nafta. NOVÉ VOZIDLO KOUPENÉ V ČR!!!MOŽNOST ODPOČTU DPH!!!VOZIDLO V PLNÉ TOVÁRNÍ ZÁRUCE S MOŽNOSTÍ JEJÍHO PRODLOUŽENÍ!!! ADAPTIVNÍ FULL LED MATRIX SVĚTLOMETY S LED DENNÍM SVÍCENÍM, 7MI STUPŇOVÁ AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA S MOŽNOSTÍ MANUÁLNÍHO ŘAZENÍ POD VOLANTEM, BEZKLÍČKOVÉ ODEMYKÁNÍ, ZAMYKÁNÍ A STARTOVÁNÍ KEYLESS, SATELITNÍ NAVIGAČNÍ SYSTEM, SOUNDSYSTEM CANTON, 3-ZONOVÁ DIGITÁLNÍ KLIMATIZACE, EL. OVLÁDANÉ PANORAMATICKÉ OKNO, NE... (více v detailu)
1 399 900
 Kč
Škoda Kodiaq, 2.0 TSI, 1. maj, ČR, DPH
Před 87 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Kodiaq je SUV, které nabízí prostorný interiér a pohodlnou jízdu. Tento model je ideální pro rodiny, které oceňují vysoký komfort a bezpečnost. Tato Škoda Kodiaq je rodinné SUV s automatickou převodovkou a pohonem 4x4. Pochází z ČR a je po prvním majiteli. Je vybavena výkonným benzínovým motorem 2.0 TSI o výkonu 132 kW a objemu 1984 ccm. Je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto vozu zahrnuje full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná jak vpředu, tak vzadu, což zvyšuje pohodlí při jízdě v chladném počasí. Klimatizace je automatická pro snadné nastavení teploty. Volant je multifunkční, s řazením pádly a kožený, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Systém hlídání mrtvého úhlu a udržování v jízdním pruhu př... (více v detailu)
Hlavní město Praha
430 000
 Kč
Škoda Kodiaq, STY 4X4 TD 110/2.0 A7A
Před 87 dny - Středočeský kraj - SAUTO
druhá sada kol, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, Imobilizér, Isofix, Kožené čalounění, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Ostř... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 099 000
 Kč
Škoda Kodiaq, STY 4X4 TD 110/2.0 A7A
Před 87 dny - Středočeský kraj - SAUTO
druhá sada pneumatik, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent stability přívěsu (TSA), Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, Imobilizér, Kožené čalounění, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Natáčecí světlomety, Ostřikovače světlometů, Palubní počítač, Parkovací... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 079 000
 Kč
Škoda Kodiaq 2,0 TDI Selection DSG SUV
Před 87 dny - Hlavní město Praha - YAUTO
SUV nafta. První majitel Leasing možný Spotřebitelský úvěr možný EXTRA VÝBAVA: rezervní kolo + 18'' kola Mazeno + tažné zařízení + asistovaná jízda 1.5+ (adaptivní tempomat adaptivní vedení v jízdním pruhu asistence při jízdě) + komfort paket (kessy alarm el. ovládané víko zavazadlového protoru el. nastav... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 093 680
 Kč
Škoda Kodiaq, AMBITION 2,0 TDI 110 kW DSG 4x
Před 88 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
VŮZ S PRODLOUŽENOU ZÁRUKOU 60 MĚSÍCŮ / 100 000 KM. BONUS 10 000 KČ PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ VWFS. BONUS 10 000 KČ PŘI VÝKUPU VOZU NA PROTIÚČET. BONUS 3 SERVISNÍ PROHLÍDKY ZDARMA PŘI FINANCOVÁNÍ CHYTŘE S VWFS. PROTOKOL CEBIA K VOZIDLU ZDARMA. rozpoznání přívěsu, air care, virtual cocpit, ABS, Autorádio, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený pa... (více v detailu)
Hlavní město Praha
959 900
 Kč
Škoda Kodiaq, 2,0 TDI 142 kW 7-stup. automat
Před 88 dny - Ústecký kraj - SAUTO
, Ambientní LED osvětlení interiéru, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Digitální příjem rádia (DAB), Dojezdové rezervní kolo, El. seřiditelná sedadla, Head-up display, LED matrixové světlomety, LED sv... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 508 000
 Kč
Škoda Kodiaq, 2.0TSI 140KW 4X4 DSG SPORTLINE
Před 88 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Remote Access + Infotainment Online 3 roky, Mobilita PLUS, SportLine Plus, Třetí řada sedadel, "LANE ASSIST" - systém pro udržování vozu v jízdním pruhu, multifunkční kamera, Kola z lehké slitiny "VEGA" 8Jx20" broušená anthracit včetně kontroly tlakuv pneumatikách Rozšířená a prediktivní opatření na ochranu chodců, Pneumatiky bez stanovené značky pneumatik, USB vpředu + vzadu, Navi Amundsen + Web radio, Volba jízdního profilu a konv. tlumiče, "Sportovní paket", Hlasové ovládání, Asistent pro rozjezd/jízdu z kopce, Kapsy na zavazadla na opěradlech sedadel, Pohon všech kol, Proudový měnič 230 V a zásuvka pro Evropu, Matrix-Beam, Hlavní světlomety LED s variabilním rozložením světla, Kola z lehkých slitin 8J x 20 "VEGA", ABS, Adaptivní regulace podvozku, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digi... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 149 000
 Kč
Škoda Kodiaq 2,0 TSI Style 132 kW 4x4 1.maj. SUV
Před 88 dny - Jihočeský kraj - YAUTO
SUV benzin. První majitel Vozidlo po 1.majiteli vše velmi zachovalé. Garantujeme původ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
519 999
 Kč