Filtry





Škoda Kamiq

757 výsledků

Škoda Kamiq, DSG 1.5 TSI / 110 kW / STYLE P
Před 131 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
Sunset, černý strop, rezervní kolo ( neplnohodnotné), tažné zařízení sklopné – ele. odjistitelné, sportovní multifunkční vyhřívaný kožený volant pro DSG s pádly, bezdrátové nabíjení telefonu, Ambientní LED osvětlení - měděné Boční airbag vpředu a vzadu, s hlavovým airbagem, 2 USB Typ-C vpředu a 2 USB Typ-C vzadu, Upevnění dětské sedačky pro dět. zádrž. systém i-Size, 2 x Top Tether a upevnění dět. sed. vpředu na str. spol., Asistent rozjezdu do kopce, USB ve stropním panelu (typ C pouze nabíjení), Hlavice/madlo řadicí páky z kůže, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrál... (více v detailu)
Olomoucký kraj
624 000
 Kč
Škoda Kamiq, 1.5 TSI 110 kW Style City Plus
Před 131 dny - Karlovarský kraj - SAUTO
Referentský vůz od Škoda Auto ve výborném stavu. Prodloužená záruka na 5 let / do 100 000 km (od uvedení do provozu). Bílá Candy. Pakety City Plus, Navi (Amundsen 9,2") a Zimní, Top LED zadní světla s dynamickými blinkry, litá kola Orion 16", 5x USB-C atd. Pořizovací cena nového vozu 656 300 Kč. V minulosti provedena výměna zadního nárazníku z důvodu drobného poškození z parkoviště., ABS, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání pal... (více v detailu)
Karlovarský kraj
554 800
 Kč
Škoda Kamiq, 1.0 TSI, Style ,Full LED
Před 132 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Zánovní vůz v perfektním stavu přímo po 1. majiteli. V plné tovární záruce. Interiér bez známek předchozího používání. Samozřejmostí je doložená servisní historie (servisní knížka) a veškerá palubní dokumentace (návody atd.).Výbava Style s motorem 1.0Tsi 81Kw, cena nového vozu 599.800kč, barva stříbrná Brilliant metalíza, rádio s Bluetooth, Alu kola 16“, FullLed světlomety, Bezklíčové odemykání+ startování vozu, Tempomat, Vyhřívané přední sedačky, Lane assist,Zadní parkovací asistent a mnoho další výbavy, ABS, Andr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
490 000
 Kč
Škoda Kamiq 1.0 TSI, Style, ČR,2.maj
Před 132 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky financování než v bance, vyb... (více v detailu)
Hlavní město Praha
460 000
 Kč
Škoda Kamiq 1.0 TSI, Style, ČR,2.maj
Před 132 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky financování než v bance, vyb... (více v detailu)
Hlavní město Praha
460 000
 Kč
Škoda Kamiq 1.0 TSi AMBITION
Před 132 dny - Jihočeský kraj - CARS_CZ
.. Stav perfektní první majitel, servisní knížka, koupeno v CZ
Jihočeský kraj
449 000
 Kč
Škoda Kamiq, Selection 1.0 TSI / 70 kW
Před 132 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Nový vůz SKLADEM. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb., ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. startér, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nouzové brždění, Originální autorádio, Palubní počítač, Parko... (více v detailu)
Jihočeský kraj
473 500
 Kč
Škoda Kamiq, REZERVACE 1.0 TSI DSG 85kW Mon
Před 134 dny - Zlínský kraj - SAUTO
Vůz k odběru 12/2024Prodloužená tovární záruka 5let/ 100.000km.Vyřídíme pro Vás VIP podmínky u společnosti ŠkoFin.Nejvýhodnější pojištění od všech pojišťoven na trhu., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, Imobilizér, Isofix, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavi... (více v detailu)
Zlínský kraj
599 900
 Kč
Škoda Kamiq, DSG 1,5TSI 110kW Style
Před 137 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Sleva 20.000 Kč a 3 servisní prohlídky ZDARMA při využití financování od společnosti VWFS. DODATEČNÁ VÝBAVA: kola z lehké slitiny PROPUS AERO 17", ambientní osvětlení bílé, DAB - digitální radiopříjem, USB ve stropním panelu, příprava pro tažné zařízení. VŮZ S PRODLOUŽENOU ZÁRUKOU 5LET/100000KM!, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, Imobilizér, Isofix, LED denní sví... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
597 000
 Kč
Škoda Kamiq 1.6 TDI, ČR,1.maj, Serv.kniha
Před 138 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky financování než v bance, vybírejte z více jak 12 000 prověřených vozů s možností koupě online z domova. Více in... (více v detailu)
Hlavní město Praha
450 000
 Kč
Škoda Kamiq, 1.5 TSI Ambition *Kamera*Navi*
Před 138 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu, s pravidelným servisem. Garance původu, počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola laku, diagnostika, zkušební jízda. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte na naší firmě s kompletními českými doklady od vozidla, které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ). Platba zálohy pouze 10% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů. Cena je konečná, neplatíte nic navíc. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo autohausy. V případě nejasností vozidlo nekoupíme. Za naši službu si účtujeme 30.000,-Kč + doprava dle vzdálenosti/cenu s Vámi konzultujeme před nákupem vozidla/ Cena je včetně prověření vozidla, dovozové technické prohlídky, přihlášení(české RZ a TP).Neplatíte nic navíc., ABS, Adaptiv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
658 240
 Kč
Škoda Kamiq 1,0 TSI CNG, Style,aut,klima,
Před 139 dny - Kraj Vysočina - CARS_CZ
Stav velmi dobrý první majitel, servisní knížka, koupeno v CZ
Kraj Vysočina
358 990
 Kč
Škoda Kamiq , 1,0 TSi Scoutline
Před 139 dny - Hlavní město Praha - 420_AUTO_CZ
Cena vozu je opravdu jen na Vás. Jedním hodem do statického terče si sami určíte cenu z kupní ceny vozu. Více na www.stepanekauto.cz Akční sleva : 22.000 -Kč - při financování vozu s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
458 000
 Kč
Škoda Kamiq, 1,0 TSi Scoutline
Před 140 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Stav velmi dobrý, Cena vozu je opravdu jen na Vás. Jedním hodem do statického terče si sami určíte cenu z kupní ceny vozu. Více na www.stepanekauto.cz Akční sleva : 22.000,-Kč - při financování vozu spotřebitelským úvěrem. Využijte jedinečné Akční Slevy u financování vozu spotřebitelským úvěrem při akontaci do 30% a dobou splácení nad 24měsíců. Tovární záruka 5 let nebo 100tis km., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, E... (více v detailu)
Středočeský kraj
478 000
 Kč
Škoda Kamiq, 1.0TSI 81kW AMBITION PLUS
REFERENČNÍ VŮZ ŠKODA AUTO, IHNED K ODBĚRU, TOVÁRNÍ ZÁRUKA 5LET/100.000KM, NIKDY NEHAVAROVANÝ ANI JINAK POŠKOZENÝ, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, ... (více v detailu)
458 000
 Kč
Škoda Kamiq, 1.0 TSI 81kW DSG Style PLUS
Před 143 dny - Středočeský kraj - SAUTO
PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA NA 5 LET NEBO 100.000 KM3 SERVISNÍ PROHLÍDKY ZDARMA PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ CHYTŘE SE SPOLEČNOSTÍ VWFS.VÝPIS CEBIA PROTOKOLU K VOZIDLU ZDARMA.MOŽNOST PŘIKOUPENÍ ŠKODA PŘEDPLACENÉHO SERVISU.MOŽNOST PRODLOUŽENÍ TOVÁRNÍ ZÁRUKY.EXTRA BONUS 10.000,-Kč PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ SE SPOLEČNOSTÍ AUTO OPAT., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, Imobilizér, Isofix, LED... (více v detailu)
Středočeský kraj
579 888
 Kč
Škoda Kamiq, 1.0TSI 81kW AMBITION PLUS TAŽN
Před 143 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Mobilita PLUS Prodloužená záruka 5let/100.000km, Proaktivní servis (10 let), Full LED přední světlomety s AFS, mlhovou a CORNER funkcí, Tažné zařízení sklopné el. odjistitelné, Rezervní kolo ocelové (neplnohodnotné), Parkovací senzory vzadu, Škoda Předplacený servis Standart na 5 let / .150.000 km, ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
499 900
 Kč
Škoda Kamiq, 1.5 TSi 110kW Ambition
Společnost AUTONOVA BRNO je autorizovaný servis vozů Škoda a VW. U těchto značek provádíme kompletní záruční i pozáruční servis.Během celého roku probíhá několik akcí. O aktuální nabídce zvýhodnění se informujte u prodejců. Prodej prověřených vozů s možností protiúčtu. Kompletní nabídka pojištění. Prodej hotově či na splátky. Výkup vozů. Ocenění vozu zdarma. To je jen drobný výčet z námi nabízených služeb., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Auto... (více v detailu)
478 900
 Kč
Škoda Kamiq 1.5 TSi
Před 144 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
V případě financování s vybranými partnery je cena 365000 Kč. Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
415 000
 Kč
Škoda Kamiq First Edition 1,0TSI 85kW
Před 144 dny - Plzeňský kraj - CARS_CZ
ID: 261894, Předváděcí vůz, k prodej ihned, fyzické předání po 25.10.... (více v detailu)
Plzeňský kraj
588 900
 Kč
Škoda Kamiq First Edition 1,0TSI 85kW
Před 144 dny - Plzeňský kraj - CARS_CZ
ID: 261889, Předváděcí vůz, k prodej ihned, fyzické předání po 20.10.... (více v detailu)
Plzeňský kraj
594 900
 Kč
Škoda Kamiq, First Edition 1,0TSI 85kW
Před 145 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
6x airbag, startování tlačítkem, zadní světla LED, dvouzónová klimatizace, bezklíčové odemykání, Metalický lak, Kola z lehké slitiny 17", LED denní svícení, LED přední adaptivní světlomety MATRIX, LED zadní světlomety, Přední mlhovky natáčecí, Sedadla látkové provedení, Nastavitelný volant, Kožený ... ID: 261889, Předváděcí vůz, k prodej ihned, fyzické předání po 20.10.2024. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb., ABS, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bluetooth, Deaktivace airbagu spolujezdce, Digitální příjem r... (více v detailu)
Plzeňský kraj
675 100
 Kč
Škoda Kamiq, 1.6 TDI 85 kW Style
Před 145 dny - Ústecký kraj - SAUTO
Style, Android Auto, Apple Car Play, Deaktivace airbagu spolujezdce, Nastavitelná sedadla, Nouzové brždění, Parkovací senzory zadní, Senzor tlaku v pneumatikách, Sledování jízdního pruhu, Start/Stop systém, Venkovní teploměr, Vyhřívaná zrcátka, Vyhřívané trysky ostřikovačů skla, Zatmavená zadní skla, ABS, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ... (více v detailu)
Ústecký kraj
379 900
 Kč
Škoda Kamiq First Edition 1,0TSI 85kW
Před 146 dny - Plzeňský kraj - CARS_CZ
ID: 261892, Předváděcí vůz, k prodej ihned, fyzické předání po 18.10.... (více v detailu)
Plzeňský kraj
553 900
 Kč