Filtry





Škoda fabia

6 701 výsledků

Škoda Fabia, 1,0 TSi 81kW MONTE CARLO IV.
Před 80 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Stav velmi dobrý, Koupeno nové v CZ, 1.majitel, nehavarovaný vůz, prodloužená tovární záruka Škoda 5 let(05/28) nebo nájezd 100000 km, výbava Monte Carlo, sada starších zimních pneu v ceně vozu, možnost odpočtu DPH, výhodné financování od VWFS(ŠkoFin), pěkný stav i vzhled vozu., ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná při... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
449 000
 Kč
Škoda Fabia 1.2 HTP
Před 80 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, Při použití financování na leasing nebo úvěr sleva 25 000 Kč. Ot... (více v detailu)
Hlavní město Praha
95 000
 Kč
Škoda Fabia 1.2 HTP
Před 80 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, Při použití financování na leasing nebo úvěr sleva 25 000 Kč. Ot... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100 000
 Kč
Škoda Fabia 1,2 HTP.STK do 7/26
Před 80 dny - Plzeňský kraj - TIPCARS
koupeno v B, Možná výměna + oboustranný doplatek. Vozidlo prověřeno u společnosti Cebia! V případě zá... (více v detailu)
Plzeňský kraj
69 000
 Kč
Středočeský kraj
59 000
 Kč
Škoda Fabia 1,0TSi 85kW MONTE CARLO
Před 80 dny - Olomoucký kraj - TIPCARS
PŘEDVÁDĚCÍ VŮZ PORSCHE OLOMOUC, ODPOČET DPH, MODEL 2025, PRODLOUŽENÁ TOVÁRNÍ ZÁRUKA 5 LET/100.000 KM, K VOZIDLU SADA KOMPLETNÍCH ZIMNÍCH KOL ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
475 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.2, po STK, CZ doklady
Před 80 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50 000
 Kč
Škoda Fabia 1.2 TSi FAMILY KOMBI
Před 80 dny - Kraj Vysočina - TIPCARS
koupeno v D, servisní knížka, Servisní knížka
Kraj Vysočina
79 000
 Kč
Škoda Fabia, 1,0 TSI DSG Monte Carlo
Před 80 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Stav perfektní, Garantujeme původ a najeté KM ke každému našemu vozu, včetně certifikace od nezávislé společnosti CEBIA., ABS, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, Kožená sedadla, LED denní svícení, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavite... (více v detailu)
Plzeňský kraj
389 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.4 16V, 55kW, Klima
Před 80 dny - Středočeský kraj - SAUTO
, ABS, Autorádio, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Isofix, Litá kola, Nastavitelný volant, Palubní p... (více v detailu)
Středočeský kraj
59 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.4 TDI Active Combi KOUPENO V
Před 80 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
KOUPENO V CZ; nové brzdy; nová STK; nový olej + filtry; doplněná klima; 4ks plech vč. M+S pneu, ABS, Alarm, Autorádio, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobil... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
99 000
 Kč
Škoda Fabia, 1,2 HTP Classic
Před 80 dny - Liberecký kraj - SAUTO
, CD přehrávač, Centrální zamykání, Imobilizér, Posilovač řízení, Zadní stěrač
Liberecký kraj
39 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.2 HTP
Před 80 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
SADA ZIMNÍCH KOL., Autorádio, Centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, Imobilizér, Litá kola, Mlhovky, Nastav... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
32 000
 Kč
Škoda Fabia II 1.4 TDI, ČR
Před 80 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
60 000
 Kč
Škoda Fabia, II. 1,4 16V ELEGANCE
Před 80 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
První majitel, zakoupeno v České republice. Garážované. Servisováno pouze v autorizovaném servisu ŠKODA. Doložitelné servisní knihou a fakturami. Garance počtu ujetých kilometrů, protokol CEBIE. 2x originální klíče. Zámek zpátečky. Možnost odpočtu DPH., Autorádio, Centrální zamykán... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
79 000
 Kč
Škoda Fabia Top Selecrion 1,0 TSI-85kW-DSG
Před 80 dny - CARS_CZ
Zvýhodněný balíček Prodloužené záruky a servisu na 5let nebo 100.000km za 9.900,- Kč, nebo s výhodným financováním za 0,- Kč ZÁKLADNÍ VÝBAVA TOP SELECTION AL.KOLA PROXIMA ŠEDÁ 1... (více v detailu)
563 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.2 , tažné zařízení
Před 80 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
tažné zařízení, el. okna, klima, centrál, ABS, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Litá kola, Mlhovky, Nastavitelný volant, Pal... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
19 000
 Kč
Škoda Fabia 1.4 TDI
Před 80 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
4X ZIMNÍ KOLA
Středočeský kraj
54 000
 Kč
Škoda Fabia, combi 1.0 TSI 70kW / Style Plu
Před 80 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
Uvedená cena komisního vozu platí pouze při financování prostřednictvím služeb VWFS Bluetooth + ovládání telefonu na displeji rádia, "FRONT ASSIST", Hlavní světlomet (Bi-LED Modul) + LED denní svícení + LED corner funkce, levostranné řízení, Regulace sklonu světlometů autom./dyn. se světlem pro jízdu do zatáčky (AFS 1), Mlhová světla, Start/Stop systém s rekuperací, "HIGH-LIGHT ASSISTANT"(aut. spínání světel + "TUNNELLIGHT" + "Comming/ Leaving Home", pro denní svícení, Android Auto, Apple Car Play, Litá kola, Nastavitelná sedadla, Nouzové brždění, Parkovací senzory zadní, Senzor tlaku v pneumatikách, Start/Stop systém, Venkovní teploměr, Vyhřívaná zrcátka, Vyhřívané trysky ostřikovačů ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
260 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.5 TSI, Style, Full LED
Před 80 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Zánovní vůz v perfektním stavu přímo po 1. majiteli. V plné tovární záruce. Interiér bez známek předchozího používání. Samozřejmostí je doložená servisní historie (servisní knížka) a veškerá palubní dokumentace (návody atd.),Škoda Fabia s motorizací 1.5 TSI, výkonem 110kw a automatickou převodovkou s možností řazení pádly pod volantem, Bílá Moon metalíza, 17" alu kola, Full LED světla, bezklíčové odemykání a startování, zadní parkovací senzory,vyhřívané přední sedačky, Smartlink, Virtual cockpit,, ABS, Android ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
540 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.5 TSI, Style, Full LED
Před 80 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
barva bílá CANDY s černou MAGIC, úsporný motor 1.5TSI spojený s automatickou převodovkou, vyhřívané sedačky,multifunkční kožený volant, parkovací senzory zadní, kamera,FULL led světlomety, hliníkové kola,bezklíčový přístup a start, tovární záruka do roku 2025 a mnohé další, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamyká... (více v detailu)
Hlavní město Praha
540 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.2 TSI, Serv.kniha
Před 80 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Fabia v provedení Hatchback je oblíbená pro svou cenovou dostupnost a kompaktní rozměry. Přestože je menší, nabízí pohodlnou jízdu a dostatečnou výbavu pro každodenní použití. Tato Škoda Fabia je vybavena výkonným benzínovým motorem 1.2 TSI. Motor o objemu 1197 ccm poskytuje výkon 63 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou, což je výhoda pro budoucího majitele. Co se týče vybavení, tato Fabia nabízí vyhřívaná sedadla vpředu pro pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teplot... (více v detailu)
Hlavní město Praha
140 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.2 TSI, Klima, Tempomat
Před 80 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Fabia Combi je cenově dostupná a velmi oblíbená. S kombi karoserií nabízí mnoho prostoru a je tak ideální pro rodiny či pro ty, kdo potřebují větší nákladový prostor. Tato Škoda Fabia je původem z ČR a je vybavena výkonným benzínovým motorem 1.2 TSI. Motor o objemu 1197 ccm poskytuje výkon 63 kW. Vybavení vozu zahrnuje vyhřívaná sedadla vpředu pro pohodlí v chladných dnech. Klimatizace umožňuje příjemno... (více v detailu)
Hlavní město Praha
165 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.0 TSI, ČR,1.maj, Serv.kniha
Před 80 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Fabia Combi je kompaktní, ale prostorný model, který je oblíbený pro svou cenovou dostupnost a vysoký komfort jízdy. S karoserií Combi poskytuje tento vůz dostatek prostoru pro cestující i zavazadla, což ho činí ideální volbou pro rodiny či pro ty, kdo potřebují více místa pro přepravu. Tato Škoda Fabia je původem z ČR a je po prvním majiteli. Je vybavena výkonným benzínovým motorem 1.0 TSI, který poskytuje výkon 81 kW. Motor má objem 999 ccm. Poslední servis byl proveden 1. dubna 2024 a je možné uplatnit DPH. Vybavení vozu zahrnuje klimatizaci pro pohodlno... (více v detailu)
Hlavní město Praha
215 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.9 TDI,RS,výhřev sed.
Před 81 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Autorádio, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
95 000
 Kč