Filtry





Opel Insignia
Před 96 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
servisní knížka
Hlavní město Praha
319 000
 Kč
Opel Insignia
Před 96 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Další výbavy: zadní světla LED,, ABS, Adaptivní tempomat, Aktivní kapota, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Head-up display, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Mlhovky,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
339 000
 Kč
Opel Insignia
Před 96 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Stav perfektní servisní knížka, v záruce
Hlavní město Praha
319 000
 Kč
Opel Corsa 1.2 Turbo, Serv.kniha
Před 96 dny - Ústecký kraj - TIPCARS
první majitel, servisní knížka, Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doži... (více v detailu)
Ústecký kraj
240 000
 Kč
Opel Insignia 2.0 CDTi 118kW SPORTS TOURER
Před 96 dny - TIPCARS
koupeno v DK, nehavarované, servisní knížka, DANISH EXPORT CARS.cz - dovozové automobily z Dánska. POSKYTUJEME ZÁRUKU NA PŮVOD vozidla a POČET NAJETÝCH KILOMETRŮ. NOVÁ STK A EMISE V CENĚ. PRAVIDELNÝ značkový SERVIS - SERVISNÍ KNIHA. ANTIKOROZNÍ ošetření - dutiny, prahy, dveře, mo... (více v detailu)
129 000
 Kč
Opel Astra, 1,6 16V kombi
Nyní po velkém servise (nové přední tlumiče, pružiny, horní uložení, nové přední kotouče i destičky, ...) STK platná do 05/2026. Pro více informací a domluvu osobní prohlídky prosím volejte n TEL.: 775 261 094, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, I... (více v detailu)
59 999
 Kč
Opel Insignia 2.0 CDTI, Serv.kniha, Tempomat
Před 96 dny - TIPCARS
servisní knížka, koupeno v CZ. spolehlivý vůz po velmi pečlivém majíteli. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mecha... (více v detailu)
240 000
 Kč
Opel Astra, Opel Astra Sports Tourer
Před 96 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Pravidelně servisovaný vůz. Výměna oleje a vč. filtrů naposledy 2/2024. Nové zadní brzdové destičky. Nové celoroční penumatiky, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Iso... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99 000
 Kč
Opel Astra, 1,4 Turbo 103kW Sport DRŽÁK KO
Před 96 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Stav velmi dobrý, 2 x klíče od vozidla, dovoz z Německa - COC list k vozidlu (rodný list) - nová evidenční prohlídka v ČR, celoroční pneu na vozidle, dobrý technický i optický stav vozidla, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Litá kola, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
129 900
 Kč
Opel Insignia 2.0 CDTi
Před 96 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
115 000
 Kč
Opel Insignia 2.0 CDTi
Před 96 dny - AUTO_ESA
2010, 118kW, nafta, kombi, 228 658km
115 000
 Kč
Opel Insignia 2.0 CDTi kombi
kombi nafta. Cena platí při financování s vybranými partnery.... (více v detailu)
115 000
 Kč
Opel GT
Prodám Opel GT Roadster. Nová STK do 11.7.2026! Auto je původně z Itálie a prošlo v tomto roce kompletní generálkou motoru, na kterém teď vše funguje bez problémů (ke všemu doložím fotodokumentaci). Nový olej, filtry, rozvody a úplně nová spojka jsou samozřejmostí. Zbývá vyřešit pár drobností hlavně co se týče kosmetiky. Pokud bude zájem, mohu na něj namotovat také upravený sportovní výfuk s parádním zvukem. Jinak je už teď připra... (více v detailu)
269 900
 Kč
Opel Crossland X, AT6 Petrol
Před 97 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
360° monitorovací systém (AVM), ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, Hlídání mrtvého úhlu, LED adaptivní světlomety, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Mlhovky, Nastavitelný volant, Ostřikovače svě... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
400 000
 Kč
Opel Zafira, 2.0 CDTI 164PS 7S
Před 97 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Servisováno v autorizovaném servisu, 1 Majitel, 7 místné, El. okna, Automatická světla, Přední a zadní mlhová světla, Multifunkční volant, ABS, Automatické svícení, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP... (více v detailu)
Kraj Vysočina
169 900
 Kč
Opel Astra, Opel Astra J 1.6 CDTI
Před 97 dny - Středočeský kraj - SAUTO
ABS, Automatické svícení, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Multifunkční volant, Nastavitelný vol... (více v detailu)
Středočeský kraj
105 000
 Kč
Opel Insignia, 2.0 CDTI, Serv.kniha
Před 97 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Opel Insignia Combi je model, který je ceněn pro svůj luxusní interiér a pohodlnou jízdu. Jeho prostorná karoserie a široká výbava ho dělají ideálním vozem pro rodiny i pro dlouhé cesty. Tato Opel Insignia Combi je původem z ČR a je vybavena úsporným dieselovým motorem 2.0 CDTI. Motor o objemu 1956 ccm poskytuje výkon 103 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou, přičemž poslední servis byl proveden 23. listopadu 2023. Vybavení tohoto vozu zahrnuje automatickou klimatizaci pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost... (více v detailu)
Hlavní město Praha
240 000
 Kč
Opel Agila, 1.2 i 63 kw
Před 97 dny - Karlovarský kraj - SAUTO
ABS, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, N... (více v detailu)
Karlovarský kraj
59 000
 Kč
Opel Corsa 1.2 Turbo, Serv.kniha, Klima
Před 97 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
230 000
 Kč
Opel Crossland X 1.2, ČR,1.maj, Serv.kniha
Před 97 dny - Karlovarský kraj - TIPCARS
první majitel, servisní knížka, koupeno v CZ. Spolehlivé SUV s úsporným benzínovým motorem. Vozidlo je poprvním majteli s plnou servisní historii a tovární zárukou. Zánovní a předváděcí vozy se zárukou. Vy... (více v detailu)
Karlovarský kraj
350 000
 Kč
Opel Zafira, Zafira 2,2Dti OPC paket
Před 97 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Prodej Opel Zafira 2,2 nafta, paket OPC, pravidelný servis, na svůj věk ještě poslouží....vozidlo stále užíváno. Po servisní prohlídce......, ABS, CD přehrávač, Centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční vol... (více v detailu)
Středočeský kraj
55 000
 Kč
Opel Corsa 1,3CDTI-70KW*KLIMA*ALU+SAD.KOL
Před 97 dny - Jihomoravský kraj - TIPCARS
první majitel, nehavarované, 8XAIRBAG********KLIMATIZACE*********LITÁ KOLA********SADA KOL***********
Jihomoravský kraj
99 000
 Kč
Opel Astra 1,6CDTI-77KW*KUŽE*KLIMA*CABRIO
Před 97 dny - Jihomoravský kraj - TIPCARS
první majitel, nehavarované, 4XAIRBAG*******KLIMATIZACE********LITÁ KOLA********KŮŽE*********
Jihomoravský kraj
99 000
 Kč
Opel Crossland X 1.2, ČR,1.maj, Serv.kniha
Před 97 dny - Karlovarský kraj - TIPCARS
první majitel, servisní knížka, koupeno v CZ. Spolehlivé SUV s úsporným benzínovým motorem. Vozidlo je poprvním majteli s plnou servisní historii a tovární zárukou. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Pr... (více v detailu)
Karlovarský kraj
350 000
 Kč
Opel Crossland 1.2 T Elegance
Před 97 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, nehavarované, servisní knížka, program Premium
Hlavní město Praha
489 000
 Kč