Filtry





Opel Astra, 1,7 CDTi CR,Serviska,DPH
Před 708 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Prosím v případě zájmu o vozidlo volejte předem na tel.: 605271810, ABS, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Mlhovky, Multifunkční ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
119 000
 Kč
Opel Zafira, 1,8 16V, 103 kW, 7 míst
Zafira dovezená z Německa, jedná se o velmi spolehlivý atmosférický motor (dlouhodobé zkušenosti). Velmi kompaktní interiér nabízející až 7 míst k sezení. K vozidlu 2x klíč, servisní knížka, ...V ceně vozu nová STK, přihlášení na nového majitele a předprodejní servis zahrnující např.: výměnu oleje, údržbu brzdového systému, kontrola provozních kapalin, ... Pro více informací o tomto vozu a domluvy osobní prohlídky prosím volejte na 775 261 094, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centr... (více v detailu)
119 999
 Kč
Opel Zafira, 7místné
Před 710 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Včetně zimních i letních pneumatik, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Mlhovky, Nastavite... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 000
 Kč
Opel Insignia 2,0 T 162 KW
Před 713 dny - Královéhradecký kraj - TIPCARS
koupeno v CH, první majitel, servisní knížka, Proclené papíry země původu!!!!!
Královéhradecký kraj
117 777
 Kč
Opel Insignia 2,0 T 162 KW
Před 713 dny - CARS_CZ
Proclené papíry země původu!!!!!. Stav perfektní první majitel, servisní knížka, koupeno v CH
117 777
 Kč
Opel Insignia, 2,0 T 162 KW
Před 713 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Proclené papíry země původu!!!!!, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Kožená sedadla, Kožené potahy, Litá kola, Nastavitelný volant, Palubní počítač, Parkova... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
117 777
 Kč
Opel Zafira 1,6 1.6 CNG OPC
Před 714 dny - Ústecký kraj - TIPCARS
koupeno v D, MOŽNOST VÝHODNÉHO FINANCOVÁNÍ A PRODLOUŽENÉ ZÁRUKY. LET VRTULNÍKEM JAKO DÁREK PRO VÁS.
Ústecký kraj
169 900
 Kč
Opel Zafira, 1,6 1.6 CNG OPC
Před 714 dny - Ústecký kraj - SAUTO
MOŽNOST VÝHODNÉHO FINANCOVÁNÍ A PRODLOUŽENÉ ZÁRUKY. LET VRTULNÍKEM JAKO DÁREK PRO VÁS., ABS, Autorádio, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Ostřikovače svě... (více v detailu)
Ústecký kraj
169 900
 Kč
Opel Zafira 1,8 16V
Před 715 dny - Ústecký kraj - TIPCARS
koupeno v NL, servisní knížka, SERVISNÍ KNÍŽKA. MOŽNOST VÝHODNÉHO FINANCOVÁNÍ. LET VRTULNÍKEM JAKO DÁREK PRO VÁS.
Ústecký kraj
79 900
 Kč
Opel Insignia, 1,6 CDTI
Před 715 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Stav velmi dobrý, dovezeno z Rakouska , CZ STK platná do 10/2024 vozidlo lze ihned užívat na jednorázové převozní značce. Vozidlo jezdilo převážně po dálníci a je ve výborném stavu.;, ABS, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobil... (více v detailu)
Jihočeský kraj
165 000
 Kč
Opel Meriva, 1.4T 88kW NEPOJIZDNÉ
Vada motoru. Pravděpodobně prasklý píst a vadné turbo., ABS, Autorádio, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční vol... (více v detailu)
49 900
 Kč
Opel Zafira, 1,8 16V 7 míst
Zafira dovezená z Německa, velmi dobrý stav, zachovalá. Z dlouhodobých zkušeností velmi spolehlivý atmosférický motor. 7 místná verze. Pěkná výbava zahrnující originální 16" disky, tónovaná skla, vyhřívané sedačky, automatická klimatizace, parkovací senzory, odnímatelné tažné zařízení, ... V ceně vozu nová STK+ přihlášení na nového majitele a předprodejní servis taktéž v ceně (výměna oleje originál GM Dexos2 5W-30, údržba brzdového systému, kontrola provozních náplní, výměna filtrů,...) V případě dalších dotazů a domluvení osobní prohlídky prosím volejte na 775 261 094., ABS, Auto... (více v detailu)
169 999
 Kč
Opel Corsa, D 1,2 16V
Corsa dovezená z Německa, pěkný rok výroby 2014, pravidelně servisována v autorizovaném servise OPEL. K vozidlu 2x klíč, veškeré příručky, servisní kniha. Obuta na krásných originálních hliníkových discích, k vozu kompletní druhá sada zimních pneu vč. disků v ceně. Vybavena tažným zařízením. V ceně vozu nová STK+ přihlášení na nového majitele a předprodejní servis (výměna oleje, přezutí na zimní pneu, kontrola a údržba brzdového systému, ...) Pro více informací a domluvy osobní prohlídky prosím v... (více v detailu)
119 999
 Kč
Opel Vivaro, 1.9DTI-WESTFALIA+STAN-KLIM.TOP
Před 719 dny - Středočeský kraj - SAUTO
VŮZ JE CELKOVĚ VE VELICE DOBRÉM STAVU BEZ KOROZE,NA 130000KM PO ROZVODECH,OTVÍRACÍ STŘECHA SE SPANÍM,VÝVOD EL....STAN,PERGOLA,DRŽÁK NA KOLA...ATD.VSE JE FUNKČNÍ ,NEZATEKLÉ...VŠE ZAPSANO V TP...MOMENTÁLNĚ 6MÍSTNÉ-V TP ZAPSANO JAKO 9-MÍSTNÉ.STAN NAVAZUJE PŘIMO NA AUTO TAK,ŽE S AUTA SE JDE PŘIMO DO STANU., ABS, Alarm, Autorádio, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládán... (více v detailu)
Středočeský kraj
199 999
 Kč
Opel Mokka, X 1,6 16V, TOP STAV
Nádherná Mokka X ve velmi elegantní vínové metalíze. Perfektní nájezd kilometrů (ZÁRUKA, DOLOŽENO). Pravidelně servisováno. Velmi zachovalá. Spolehlivý atmosférický motor. K vozu samozřejmě 2ks klíčů, veškeré manuály. Vozidlo vybaveno taktéž tažným zařízením. Dále k vozu druhá kompletní sada zimních pneumatik včetně disků a poklic. V ceně vozu nová STK, přihlášení na nového majitele a předprodejní servis. Pro více informací a domluvy osobní prohlídky prosím volejte 775 261 094, ABS, Automatické svícení, ... (více v detailu)
329 999
 Kč
Opel Insignia, 1.4 Turbo Edition Navi
2x klíč. Vozidlo bez koroze. Servisní knížka. Další výbavy: AUX, hands free, V ceně vozu nová STK., ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, Kli... (více v detailu)
179 000
 Kč
Opel Insignia, 2.0 CDTI 125Kw xervis xenonTOP
Před 721 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Kilometry podloženy úplnou servisní historii 06/22 K vozidlu je COC list Garance kilometrů do kupní smlouvy Na vozidle byly vyměněny rozvody + vodní pumpa Interier: kůže/látka čistý nepoškozený nekuřák Celkově výborný stav vozidla, ABS, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, ESP, Imobilizér, Isofix, Kožené čalounění, LED denní svícení, Litá kola... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
225 000
 Kč
Opel Tigra 1,8 92KW Roadster
Před 722 dny - Ústecký kraj - CARS_CZ
Č.63,BENZÍN, ROADSTER, koupeno v D, dovezeno
Ústecký kraj
59 999
 Kč
Opel Zafira, 1.4 Turbo/88Kw *ČR * 1.Maj.
Před 725 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
Vozidlo koupeno v ČR. Jeden majitel. Servisní kniha + 2klíče . Možnost financování! Financujeme u společnosti ESSOX nebo MONETA AUTO. Líbí se Vám tento vůz? Rádi Vám pošleme jakýkoliv detail auta na mobil., ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dojezdové ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
280 000
 Kč
Opel Astra 1,4 Turbo 103Kw, Dualklima, 1.
Před 726 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Vozidlo zakoupené jako nové u autorizovaného prodejce Opel Auto Palace Spořilov po 1. majiteli. Vozidlo pr... (více v detailu)
Středočeský kraj
149 000
 Kč
Opel Astra, 1,4 Turbo 103Kw, Dualklima, 1.
Před 726 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Stav velmi dobrý,Úvěr možný, Vozidlo zakoupené jako nové u autorizovaného prodejce Opel Auto Palace Spořilov po 1. majiteli. Vozidlo pravidelně servisované do konce. Všechny klíče od vozidla a zámku řadící páky. Na vozidle jsou letní pneu a v ceně vozidla je sada zimních pneu.;, ABS, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dojezdové rezer... (více v detailu)
Středočeský kraj
149 000
 Kč
Opel Insignia ST 2.0 CDTi 118kW - vada motor
Před 726 dny - Jihomoravský kraj - TIPCARS
VADA MOTORU, jinak vše funkční, servisní historie, klimatizace, NAVI, mult... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
21 000
 Kč
Opel Insignia, ST 2.0 CDTi 118kW - vada motor
Před 726 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
VADA MOTORU, jinak vše funkční, servisní historie, klimatizace, NAVI, multifunkční volant. (vada - přetočení motoru), po kroupech, vozidlo nepojízdné Další výbavy: AUX,, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce,... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
21 000
 Kč
Opel Meriva, 1,6 16V OPC LINE
Velmi pěkná Meriva ve výbavě OPC line zahrnující 17" originální kola, přední sportovní nárazník, sportovní prahy, zadní sportovní nárazník, střešní spoiler (křidélko), sportovní volant, ... Mimo jiné rádio s palubním počítačem, vyhřívané sedačky, loketní opěrka, tempomat, atd. Pravidelně servisováno - doloženo úplnou servisní knížkou (již HOTOVÉ ROZVODY VE 124.000 KM) 2x klíč, veškeré manuály součástí. V ceně vozu nová STK, přihlášení na nového majitele a předprodejní servis. V případě dalších informací a domluvu osobní prohlídky prosím volejte na 775 2... (více v detailu)
114 999
 Kč
Opel Mokka, 1,6 16V, TOP STAV
Velmi pěkná Mokka z roku 2016, velmi spolehlivý atmosférický motor. Dovoz z Německa. Servisováno pouze v autorizovaném servise OPEL. Velmi zachovalá, jak interiér, tak exteriér včetně motorového prostoru. Z výbavy například: originální hliníkové disky 18", přední i zadní parkovací senzory, vyhřívané sedačky, vyhřívaný volant, samozatmívací zpětné zrcátko, senzor stěračů, velkoplošný barevný displej, ... K vozidlu 2x klíč, servisní knížka. V ceně nová STK, přihlášení na nového majitele a předprodejní servis. Pro více informací a domluvení osobní prohlídky prosím volejte na 775 261 094, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatic... (více v detailu)
279 999
 Kč