Filtry





Opel Mokka

284 výsledků

Opel Mokka 1,6 100Kw Automat*vyhřívaný vo
Před 267 dny - CARS_CZ
Nikdy nebouráno, vozidlo po výměně rozvodu a náplní bez investic. servisní knížka, koupeno v CZ
268 000
 Kč
Opel Mokka 1,4T Drive 4x4 /servis.k./DPH
Před 273 dny - Liberecký kraj - CARS_CZ
/ vozidlo nestojí na bazaru - nutná telefonická dohoda o přistavení na bazar / vozidlo zakoupené v ČR / pravidelný servis / po druhém majiteli / možnost odpočet DPH ... (více v detailu)
Liberecký kraj
259 900
 Kč
Moravskoslezský kraj
109 000
 Kč
Opel Mokka, 1.2 Turbo Ultimate
Před 296 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
IHNED K ODBĚRU Cena platná i při platbě v hotovosti. V ceně povinná výbava a sada gumových koberců Pro bližší informace volejte prodejci. Spuštění záruky 12/2023 Další výbavy: zadní světla LED, Stabilizace podvozku - DSCT, PCC - bezklíčový přístup, Bluetooth, Parkovací kamera,, ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlíd... (více v detailu)
Hlavní město Praha
579 990
 Kč
Opel Mokka, UItimate 1.2T 96kW AT8
Před 296 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
IHNED K ODBĚRU!!! Cena platná i při platbě v hotovosti Cena obsahuje gumové koberce a předprodejní servis Pro bližší informace kontaktujte prodejce. A91, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
609 990
 Kč
Opel Mokka, 1.2 Turbo Ultimate
Před 296 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
IHNED K ODBĚRU Cena platná i při platbě v hotovosti. V ceně povinná výbava a sada gumových koberců Pro bližší informace volejte prodejci. Spuštění záruky 12/2023 Další výbavy: zadní světla LED, Stabilizace podvozku - DSCT, PCC - bezklíčový přístup, Bluetooth, Parkovací kamera,, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
579 990
 Kč
Opel Mokka, UItimate 1.2T 96kW AT8
Před 296 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
IHNED K ODBĚRU!!! Cena platná i při platbě v hotovosti Cena obsahuje gumové koberce a předprodejní servis Pro bližší informace kontaktujte prodejce. A80, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
609 990
 Kč
Opel Mokka, UItimate 1.2T 96kW AT8
Před 296 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
IHNED K ODBĚRU!!! Cena platná i při platbě v hotovosti Cena obsahuje gumové koberce a předprodejní servis Pro bližší informace kontaktujte prodejce. A96, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
594 990
 Kč
Opel Mokka 1.4 Turbo, ČR, 1.Maj, Serviska
Před 305 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
Vaše stávající auto vykoupíme na protiúčet za nejlepší možnou cenu. Dáme Vám víc, přijeďte do Ostravy Vítkovic. Výhodný úvěr na počkání i bez akontace. Auta s jasnou historií a 100% ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
269 877
 Kč
Opel Mokka 1.4 Turbo, ČR, 1.Maj, Serviska
Před 305 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
Vaše stávající auto vykoupíme na protiúčet za nejlepší možnou cenu. Dáme Vám víc, přijeďte do Ostravy Vítkovic. Výhodný úvěr na počkání i bez akontace. Auta s jasnou historií a 100% ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
269 877
 Kč
Opel Mokka, 1.4 Turbo, ČR, 1.Maj, Serviska
Vaše stávající auto vykoupíme na protiúčet za nejlepší možnou cenu. Dáme Vám víc, přijeďte do Ostravy Vítkovic. Výhodný úvěr na počkání i bez akontace. Auta s jasnou historií a 100% garancí původu, prověřeno vlastním autoservisem. Autoobchod s 30 letou tradicí, jeden z největších prodejců zánovních a ojetých vozidel., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená... (více v detailu)
289 877
 Kč
Opel Mokka 1,2
Před 311 dny - Ústecký kraj - CARS_CZ
C30. Stav perfektní první majitel, servisní knížka, koupeno v CZ, v záruce
Ústecký kraj
464 800
 Kč
Opel Mokka, X 1,6 2017
Nádherná Mokka X ve velice pěkné zlaté metalíze. Dovezená z Německa, servisována, s velmi spolehlivým atmosférickým motorem. Obuté na zimních pneumatikách, k vozidlu 2x klíč. Navíc vybaveno např. rádiem s připojením k telefonu pomocí bluetooth, klimatizace, el. okna a mnoho dalšího. Před předáním vozu bude V CENĚ provedena nová STK + emise na 2 roky, přihlášení na nového majitele vč. českých SPZ a jako bonus PŘEDPRODEJNÍ SERVIS - výměna oleje, filtrů, údržba brzdového systému (v případě nutnosti vyměněny opotřebené komponenty). V případě dalších dotazů a domluvy osobní prohlídky prosím volejte na tel.:... (více v detailu)
290 000
 Kč
Opel Mokka 1.7CDTi 96kW*A/T*Innovation*
Před 352 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Super stav - 1.7CDTi 96kW, Innovation, servisní kniha!! Alu kola, automatická převodovka, přední + zadní parkovací senzory, zadní parkovací kamera, polokůže, rozhraní USB, výhřev sedadel, multifukční volat, regulace jízdy ze svahu, tempomat, asistent dálkových světel, LED světla pro denní s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
259 900
 Kč
Opel Mokka, 1,6 i,85kW,1majČR,serv.k,93tkm
Před 392 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Stav velmi dobrý,Leasing možný,Úvěr možný, Vozidlo zakoupeno jako nové v České republice, po prvním majiteli, servisní kniha, klimatizace, najeto 93 000 Km, tempomat, stabilizace podvozku ESP, asistent rozjezdu do kopce HSA, možný protiúčet, možný prodej na splátky., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla,... (více v detailu)
Středočeský kraj
229 900
 Kč
Opel Mokka, UItimate 1.2T 96kW AT8 + kola
Před 393 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
IHNED K ODBĚRU!!! Cena platná i při platbě v hotovosti Možnost uplatnit slevy pro IČO, zájmové, profesní skupiny a zaměstnance firem v programu OPEL PARTNER V ceně PDI, povinná výbava a sada gumových koberců Pro bližší informace kontaktujte prodejce. A24, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykán... (více v detailu)
Hlavní město Praha
768 990
 Kč
Opel Mokka, 1.2 Turbo Ultimate
Před 423 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
IHNED K ODBĚRU Cena platná i při platbě v hotovosti. V ceně povinná výbava a sada gumových koberců Pro bližší informace volejte prodejci. Spuštění záruky 12/2023 Další výbavy: zadní světla LED, Stabilizace podvozku - DSCT, PCC - bezklíčový přístup, Bluetooth, Parkovací kamera,, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
559 990
 Kč
Opel Mokka, Elegance 1.2 TURBO (96kW/130k)
Před 431 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Legenda – uvedené sady obsahují tuto výbavu: Záruka na vůz je 5 let (2 roky tovární záruka + 3 roky prodloužená záruka - základ Opel Flex Care) ILUSTRAČNÍ FOTO - neodpovídá nabízenému vozu. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb., ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícen... (více v detailu)
Středočeský kraj
519 900
 Kč
Opel Mokka, Edition 1.2 TURBO (74kW/100k)
Před 431 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Legenda – uvedené sady obsahují tuto výbavu: Optická a osvětlovací sada obsahuje: dešťový senzor, vnitřní zpětné zrcátko s automatickou clonou, automatické přepínání světel s detekcí tunelu Parkovací sada obsahuje: zadní parkovací asistent, panoramatická zadní parkovací kamera 180° Záruka na vůz je 5 let (2 roky tovární záruka + 3 roky prodloužená záruka - základ Opel Flex Care). Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oke... (více v detailu)
Středočeský kraj
459 900
 Kč
Opel Mokka 1.6 Smile, Top Stav
Před 434 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
Vaše stávající auto vykoupíme na protiúčet za nejlepší možnou cenu. Dáme Vám víc, přijeďte do Ostravy Vítkovic. Výhodný úvěr na počkání i bez akontace. Auta s jasnou histori... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
249 877
 Kč
Opel Mokka, 1.6 Smile, Top Stav
Vaše stávající auto vykoupíme na protiúčet za nejlepší možnou cenu. Dáme Vám víc, přijeďte do Ostravy Vítkovic. Výhodný úvěr na počkání i bez akontace. Auta s jasnou historií a 100% garancí původu, prověřeno vlastním autoservisem. Autoobchod s 30 letou tradicí, jeden z největších prodejců zánovních a ojetých vozidel., ABS, Autorádio, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spoluje... (více v detailu)
254 877
 Kč
Opel Mokka, X 1,6, 2017, 65.000 km
Nádherná Mokka X v nejspolehlivější motorizaci. Dovezená z Německa, pravidelně servisována! Krásný kilometrový nájezd pouhých 65.000 km. K vozidlu samozřejmě servisní knížka, 2x klíč, manuály atd. Velmi zachovalá, krásně čistý motorový prostor! V ceně tohoto vozu je navíc nová STK na 2 roky, přihlášení na české SPZ a předprodejní servis! Tzn. výměna motorového oleje (originální OPEL), filtrů, údržba brzdového systému atd. V případě dalších dotazů a domluvy osobní prohlídky prosím volejte na. tel.: 775 261 094, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centr... (více v detailu)
285 000
 Kč
Opel Mokka, Ultimate 1.2 Turbo AT8
Před 471 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Vozidlo je skladem, ihned k dispozici. Uvedená cena není podmíněna způsobem financování. Fotky jsou pouze ilustrační! Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb. Pro více informací kontaktujte náš prodejní tým. Email: prodej@autovars.cz TEL: 234 28... (více v detailu)
Hlavní město Praha
626 990
 Kč
Opel Mokka, 1,6 16V 94.000 km
Velmi hezká Mokka dovezená z Německa s krásným kilometrovým nájezdem pouhých 94.000 km. Velmi zachovalá, pravidelně servisovaná. K autu veškeré manuály, 2x klíč, ... Součásti ceny je nová STK+emise, přihlášení na české SPZ. Dále bude na vozidle proveden předprodejní servis tj. výměna motorového oleje (originální OPEL), výměna filtrů, údržba brzdového systému, kontrola případně výměna zapalovacích svíček, kontrola a případně doplnění provozních náplní, ... V případě dalších dotazů a domluvy osobní prohlídky prosím volejte na tel.: 775 261 094, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automa... (více v detailu)
239 999
 Kč
Opel Mokka, UItimate 1.2T 96kW AT8 + kola
Před 476 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
IHNED K ODBĚRU!!! Zimní pneumatiky + Al. disky zdarma Cena platná i při platbě v hotovosti Možnost uplatnit slevy pro IČO, zájmové, profesní skupiny a zaměstnance firem v programu OPEL PARTNER V ceně PDI, povinná výbava a sada gumových koberců Pro bližší informace uplatnění slev volejte prodejci. A20, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
659 990
 Kč