Filtry





Opel Insignia

546 výsledků

Opel Insignia, 2.0 CDTi,Innovation,AT,LED
Před 80 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. startér, ESP, Head-u... (více v detailu)
Hlavní město Praha
345 000
 Kč
Opel Insignia 2.0 CDTi kombi
kombi nafta. Cena platí při financování s vybranými partnery. Cena při platbě v hotovosti 33... (více v detailu)
335 000
 Kč
Opel Insignia, 2.0 CDTI, Serv.kniha
Před 81 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Opel Insignia je elegantní a prostorný sedan, který nabízí pohodlnou jízdu a moderní technologie. Jeho cenová dostupnost a vysoký komfort z něj dělají atraktivní volbu pro široké spektrum řidičů. Tato Opel Insignia je vybavena úsporným dieselovým motorem 2.0 CDTI. Motor o objemu 1956 ccm poskytuje výkon 96 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou, což je výhoda pro budoucího majitele. Co se týče vybavení, Insignia nabízí částečně kožená sedadla pro pohodlnou jízdu. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
96 000
 Kč
Opel Insignia, 1.6 CDTI, Serv.kniha
Před 84 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, ESP, Isofix, LED denní svícení, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, P... (více v detailu)
Hlavní město Praha
331 000
 Kč
Opel Insignia, Opel Insignia 2.0 CDTi 120kW
Před 85 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Prodám Opel Insignia, 2 majitel, pravidelný servis, vyměněné rozvody, nové brzdy, hezká výbava: vyhřívané sedačky a volant, parkovací senzory, tempomat, el. parkovací brzda. K autu navíc sada zimních kol, hagusy. Garážované. Auto bez dalších nutných investic., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bi-xenony, Bluetooth, Centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, El. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
185 000
 Kč
Opel Insignia, 1.4 Turbo, Navi
Před 85 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Opel Insignia Combi je vůz, který nabízí širokou škálu technologií pro bezpečnost a komfort. S kombi karoserií přichází s velkým nákladovým prostorem, což ho činí ideální volbou pro rodiny i pro dlouhé cesty. Tento Opel Insignia Combi je vybaven úsporným benzínovým motorem 1.4 Turbo. Motor o objemu 1364 ccm poskytuje výkon 103 kW. Vybavení tohoto vozu zahrnuje systém dálkového vyhledávání, což může být velmi užitečné. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadné nastavení teploty. Volant je multifunk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
140 000
 Kč
Opel Insignia, 2.0T 4x4,AT,LED,kůže
Před 88 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Head-up display, Hlasové ovládání palubního počítače, Hlídání mrtvého úhlu, Isofix, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Kožené potahy, LED... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400 000
 Kč
Opel Insignia 2.0 CDTi 118kW SPORTS TOURER
Před 88 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
DANISH EXPORT CARS.cz - dovozové automobily z Dánska. POSKYTUJEME ZÁRUKU NA PŮVOD vozidla a POČET NAJETÝCH KILOMETRŮ. NOVÁ STK A EMISE V CENĚ. PRAVIDELNÝ značkový SERVIS - SERVISNÍ KNIHA. ANTIKOROZNÍ ošetření - dutiny, prahy, dveře, motorový prostor, podvozek. POCTIVÉ KILOMETRY a JASNÝ P... (více v detailu)
Hlavní město Praha
129 000
 Kč
Opel Insignia, 2.0 TD Grand sport
černá metalíza s modrými odlesky Další výbavy: brzdový asistent, aut. zabrzdění v kopci, automatické parkování, zadní světla LED, aut. aktivace výstražných světlometů, AUX,, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bi-xenony, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Head-up display, Hlasové ovládání palubního počítače, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožená... (více v detailu)
389 000
 Kč
Opel Insignia, 2.0 CDTI, 4X4, Navi
Před 90 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Opel Insignia Combi je ceněn pro svůj komfort a prostornost. Tento model je ideální volbou pro rodiny, které potřebují dostatek prostoru a zároveň oceňují elegantní design. Tento Opel Insignia Combi je původem z ČR a je vybaven úsporným dieselovým motorem 2.0 CDTI. Motor o objemu 1956 ccm poskytuje výkon 120 kW. Tento model je navíc vybaven pohonem 4x4, což zvyšuje jeho schopnosti v náročných podmínkách. Vybavení tohoto vozu zahrnuje bi-xenonové a adaptivní světlomety pro optimální viditelnost za všech podmínek. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadné nastavení teploty. Volant je kožený a multifunkční pro lepší ovládání vozu. Systémy hlídání mrtvého úhlu a ud... (více v detailu)
Hlavní město Praha
220 000
 Kč
Opel Insignia, 2.0 CDTi,Ultimate,AT,LED
Před 93 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Head-up display, Hlasové ovládání palubního počítače, Isofix, Kožená sedadla, Kožené čalounění,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
390 000
 Kč
Opel Insignia 2.0 TD Grand sport liftback
Před 93 dny - Moravskoslezský kraj - YAUTO
liftback nafta. černá metalíza s modrými odlesky
Moravskoslezský kraj
369 999
 Kč
Opel Insignia, 2.0 CDTI Innovation
Před 93 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
Původ vozu v Německu, náš individuální dovoz - prověřený vůz, není možnost odpočtu DPH. Díky naším partnerům zajistíme výhodnější financování bez akontace a s úrokem od 3,9%, Váš stávající vůz vykoupíme protiúčtem za vyšší cenu ! VÝBAVA: ALU KOLA, KLIMATIZACE, VÝHŘEV VOLANTU A ČELNÍHO SKLA, ELE.OVLÁDÁNÍ KUFRU, PARKOVACÍ ASISTENT, LANE ASSIST A MNOHO DALŠÍ VÝBAVY. Kompletní nabídku našich vozidel naleznete na www.direct-auto.cz, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bi-xenony, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný ku... (více v detailu)
Olomoucký kraj
329 900
 Kč
Opel Insignia
Před 94 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Další výbavy: zadní světla LED,, ABS, Adaptivní tempomat, Aktivní kapota, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Head-up display, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Mlhovky,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
339 000
 Kč
Opel Insignia
Před 94 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Stav perfektní servisní knížka, v záruce
Hlavní město Praha
319 000
 Kč
Opel Insignia 2.0 CDTi
Před 95 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
115 000
 Kč
Opel Insignia 2.0 CDTi
Před 95 dny - AUTO_ESA
2010, 118kW, nafta, kombi, 228 658km
115 000
 Kč
Opel Insignia 2.0 CDTi kombi
kombi nafta. Cena platí při financování s vybranými partnery.... (více v detailu)
115 000
 Kč
Opel Insignia, 2.0 CDTI, Serv.kniha
Před 95 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Opel Insignia Combi je model, který je ceněn pro svůj luxusní interiér a pohodlnou jízdu. Jeho prostorná karoserie a široká výbava ho dělají ideálním vozem pro rodiny i pro dlouhé cesty. Tato Opel Insignia Combi je původem z ČR a je vybavena úsporným dieselovým motorem 2.0 CDTI. Motor o objemu 1956 ccm poskytuje výkon 103 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou, přičemž poslední servis byl proveden 23. listopadu 2023. Vybavení tohoto vozu zahrnuje automatickou klimatizaci pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost... (více v detailu)
Hlavní město Praha
240 000
 Kč