Filtry





Opel Astra

1 164 výsledků

Opel Astra, 1,6 85kW LPG!!
Před 85 dny - Pardubický kraj - SAUTO
Stav velmi dobrý, 2x orig. klíč!!! Platnost tlakové nádoby do 2028!!! 4x zimní pneu na ALU!!! MOŽNOST PROTIÚČTU VAŠEHO VOZU!!! MOŽNOST FINANCOVÁNÍ SPOTŘEB. ÚVĚREM!!! PŘÍJEM VOZŮ DO PRODEJE!!! VÝKUP VŠECH DRUHŮ VOZIDEL!!! DOVOZ AUT NA ZAKÁZKU!!, ABS, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Děl... (více v detailu)
Pardubický kraj
59 000
 Kč
Opel Astra 1.4T 103 kW SPORTS TOURER
Před 85 dny - Jihočeský kraj - CARS_CZ
VELMI PĚKNÝ STAV. MOŽNOST PROHLÍDKY VE VÁMI VYBRANÉM SERVISU V Č. BUD.. S... (více v detailu)
Jihočeský kraj
169 900
 Kč
Opel Astra, 2017, 1.0 Turbo, 77kW
Před 86 dny - AAA_AUTO
Povedené již základní motory, Jízdní komfort, Dobrý vnitřní prostor, Hospodárný provoz
180 000
 Kč
Opel Astra, 1,5 CDTi AT9 Ultimate LED+PDC
Před 86 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav velmi dobrý,Leasing možný,Úvěr možný, Jsme prvním a jediným vlastníkem vozu. 100% CZ původ a plná servisní historie. Možnost odpočtu DPH a zajištění financování. Možnost prodloužené záruky až na 36 měsíců. Výbava vozidla generována dle VIN a má informativní charakter. Společnost Business Lease poskytuje svým klientům v ČR profesionální služby operativního leasingu od roku 1996 a každý rok končí nájemní smlouva několika tisícům vozidel. Výhodou nákupu vozidla od naší společnosti jako jediného vlastníka je zaručený původ a veškerá dokumentace k vozidlu včetně pojistných událostí. Chyba v textu vyhrazena., ABS, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
334 000
 Kč
Opel Astra 2.0 CDTI . navi,led, top stav kombi
Před 86 dny - Hlavní město Praha - YAUTO
kombi nafta. Velmi pekny vuz bez invrstic
Hlavní město Praha
159 000
 Kč
Opel Astra 1,5 CDTi 77kW Edition S/S ST
Před 87 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
SERVISNÍ KNIHA. Vozidlo možno vidět v Auto Palace Butovice. KOUPENO ČR. ZAJISTÍME VÁM výhodné FINANCOVÁNÍ NA TENTO VŮZ !VÁŠ STÁV... (více v detailu)
Hlavní město Praha
319 900
 Kč
Opel Astra, 1,5 CDTi AT9 Ultimate LED+PDC
Před 87 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav velmi dobrý,Leasing možný,Úvěr možný, Jsme prvním a jediným vlastníkem vozu. 100% CZ původ a plná servisní historie. Možnost odpočtu DPH a zajištění financování. Možnost prodloužené záruky až na 36 měsíců. Výbava vozidla generována dle VIN a má informativní charakter. Společnost Business Lease poskytuje svým klientům v ČR profesionální služby operativního leasingu od roku 1996 a každý rok končí nájemní smlouva několika tisícům vozidel. Výhodou nákupu vozidla od naší společnosti jako jediného vlastníka je zaručený původ a veškerá dokumentace k vozidlu včetně pojistných událostí. Chyba v textu vyhrazena., ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spoluje... (více v detailu)
Hlavní město Praha
329 000
 Kč
Opel Astra, 1.6 16V
Nové brzdy , výfuk , pneu., ABS, Autorádio, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, ... (více v detailu)
34 000
 Kč
Opel Astra, 1.6 GTC
Před 88 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
STK do 10/25, najeto 236 TKM, v 224 tis. nové přední brzdy a rozvody, výměna oleje a filtrů. r.v. 2005.,
Plzeňský kraj
42 500
 Kč
Opel Astra 1.6 BiCDTI, NOVÁ CENA, Navi
Před 89 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
170 000
 Kč
Opel Astra, 1.6 BiCDTI, Navi
Před 90 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Opel Astra Combi je oblíbený pro svou vyváženost mezi cenou a nabízeným komfortem. S karoserií typu Combi nabízí dostatek prostoru pro rodinu i zavazadla. Tato Opel Astra Combi je vybavena výkonným dieselovým motorem 1.6 BiCDTI. Motor o objemu 1598 ccm poskytuje výkon 118 kW. U tohoto vozu je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto vozu zahrnuje full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou kožená, vyhřívaná vpředu i vzadu, odvětrávaná a masážní pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený, multifunkční a vyhřívaný, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Systém hlídání mrtvého úhlu a udržování v jízdním pruhu přispívá k bezpečnosti jízdy., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické pře... (více v detailu)
Hlavní město Praha
190 000
 Kč
Opel Astra, 1.7 CDTI
Před 90 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
ABS, Bi-xenony, ESP, Isofix
Hlavní město Praha
80 000
 Kč
Opel Astra, OPEL Astra 1,4 i, benzín
Před 90 dny - Ústecký kraj - SAUTO
Koupeno v ČR - první majitel vozu, servisní knížka. Vozidlo užíváno jedním řidičem nekuřákem. Ve velmi dobrém stavu., ABS, Autorádio, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, LED denn... (více v detailu)
Ústecký kraj
220 000
 Kč
Opel Astra, 1,4 16V 74kW Enjoy ČR 1.maj 16
Stav perfektní,Úvěr možný, V PŘÍPADĚ FINANCOVÁNÍ NAŠIMI PARTNERY AKČNÍ SLEVA AŽ 20.000 Kč. VIN: W0VBD6ED5JG054906. Pravidelný autorizovaný servis OPEL. Poslední servis: 63.845 km 21/05/2024. MOŽNOST PRODLOUŽENÍ ZÁRUKY JAKO U NOVÉHO VOZU., ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání... (více v detailu)
249 900
 Kč
Opel Astra, 1.6 CDTI
Před 91 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Stav odpovídá stáří auta. K autu sada zimních kol., ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED matrixové světlomety, Litá kola, Mlhovky, Mobilní připojení, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Natáčecí světlomety, Originální ... (více v detailu)
Středočeský kraj
199 900
 Kč