Filtry





Mitsubishi Outlander

173 výsledků

Pardubický kraj
159 000
 Kč
Mitsubishi Outlander, 2,0i 110kw MIVEC, 1.majitel
Před 120 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
První majitel - doložím originálem TP, servisní kniha, 2x klíč, pravidelný servis do poslední chvíle, nyní nový olej a filtry, jasný původ, vše doloženo, kompletní dokumentace, 100% originál doložené KM servisní knihou + protokoly z německé STK DEKRA + faktury za servis v Mitsubishi, auto je v moc pěkném stavu, prověření vozidla od Cebie mám k dispozici, Edition 100,, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlasové ovládání p... (více v detailu)
Jihočeský kraj
454 999
 Kč
Mitsubishi Outlander, 2.0TDI, 4X4, původ ČR
Před 121 dny - Ústecký kraj - SAUTO
vozidlo pravidelně servisováno, ABS, Automatické svícení, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, Isofix, Litá kola, Mlhovky, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Parkovac... (více v detailu)
Ústecký kraj
120 000
 Kč
Mitsubishi Outlander, 2.0 MIVEC*1.Majitel*Serv. kn.*
Před 121 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
FACELIFT, 1. Majitel, Nehavarované, Servisní knížka, VOZIDLO KOUPENO OD OFICIÁLNÍHO DEALERA MITSUBISHI, PRAVIDELNĚ VEDENÁ SERVISNÍ KNÍŽKA, Výbava: KLIMATIZACE, EL. OKNA, MLHOVKY, PARKOVACÍ SENZORY, DVD PŘEHRÁVAČ, GPS NAVIGACE, TEMPOMAT, SEDADLA KOMBINACE LÁTKA A KŮŽE, MULTUFUNKČNÍ VOLANT, EL. NASTAVIETLNÁ ZRCÁKA, EL. SKLPNÁ ZRCÁTKA, atd..., Alarm, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, Dotykové ovládání palubního počíta... (více v detailu)
Olomoucký kraj
199 900
 Kč
Mitsubishi Outlander 2.0 i+LPG,ČR.Serv.Kn.2.Majitel
Před 123 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Zakoupeno v ČR 3/2021, BA 95 + LPG vše originál v TP. Pravidelný servis pouze v autorizovaném servisu Auto Palace - viz servisní kniha.Bohatá výbava, nehavarované, garážované, ne... (více v detailu)
Hlavní město Praha
495 000
 Kč
Mitsubishi Outlander 2,3 INTENSE+ DI-D 4WD
Před 127 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
Výborný stav. Auto po jednom majiteli. Nebylo nikdy havarované. Je bez koroze a jiných vad. Bylo pravidelně servisované s jasně doloženou servisní historii v servisní knížce. Posl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
284 900
 Kč
Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC
Před 127 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
375 000
 Kč
Mitsubishi Outlander, MITSUBISHI OUTLANDER 2 L BENZÍ
Před 135 dny - Středočeský kraj - SAUTO
NA VOZIDLE JE VŠE PLNĚ FUNKČNÍ A V PERFEKTNÍM STAVU., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, CD měnič, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, N... (více v detailu)
Středočeský kraj
315 000
 Kč
Mitsubishi Outlander, 4x4, automat, 7míst
Před 135 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
ABS, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Podélný posuv sedadel, Posilovač řízení, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
319 000
 Kč
Mitsubishi Outlander 2.2 DI-D, NOVÁ CENA, 4X4
Před 136 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
420 000
 Kč
Mitsubishi Outlander 2.2 DI-D, NOVÁ CENA, 4X4
Před 136 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
420 000
 Kč
Mitsubishi Outlander, 2.2 DI-D, 7 místné, Automat
Před 136 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Mitsubishi Outlander je SUV, které se vyznačuje vysokou bezpečností a pohodlím. Tento model nabízí širokou škálu výbavy a je cenově dostupný, což ho činí atraktivní volbou pro rodiny. Toto rodinné SUV Mitsubishi Outlander je vybaveno úsporným dieselovým motorem 2.2 DI-D s automatickou převodovkou a pohonem 4x4. Motor o objemu 2268 ccm poskytuje výkon 110 kW. Vůz nabízí sedm sedadel a disponuje servisní knížkou. Vybavení tohoto vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou kožená a vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Vůz je vybaven střešním oknem pro příje... (více v detailu)
Hlavní město Praha
440 000
 Kč
Mitsubishi Outlander, SLEVA, 132 kW, 7 míst, kůže
Před 138 dny - Liberecký kraj - SAUTO
Plně funkční, spolehlivý, 7 místný vůz, pravidelně servisováno, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, CD měnič, CD přehrávač, Centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Kožené potahy, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Nouzové brždění, Orig... (více v detailu)
Liberecký kraj
219 000
 Kč
Mitsubishi Outlander, Mitsubishi Outlander PHEV
Před 139 dny - Liberecký kraj - SAUTO
Vozidlo v perfektním stavu. Stav baterie zkalibrován a změřen v autorizovaném servisu na 78% (viz foto, baterie průběžně kalibrována a vydrží minimálně jednou tolik), dojezd čistě na baterii kolem 40km, reálná spotřeba na dlouhé trasy cca 7L/100km. Servis pouze v autorizovaném servisu Mitsubishi, servisní knížka. Před prodejem proveden plný servis. Zimní i letní pneu. Tažné, třetí SPZ na nosič kol. EL značky (parkování zdarma modré zóny), ABS, Ambientní LED osvětlení interiéru, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bi-xenony, CD přehrávač, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DA... (více v detailu)
Liberecký kraj
295 000
 Kč
Mitsubishi Outlander, 2.2 DI-D, 7 míst, Kůže, Navi
Před 140 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Mitsubishi Outlander je populární SUV, které je známé svou robustností a vysokým komfortem jízdy. Tento model nabízí širokou škálu výbavy a je ideální volbou pro ty, kteří hledají spojení dobrodružství a pohodlí. Toto rodinné SUV Mitsubishi Outlander nabízí sedm míst k sezení. Je vybaveno úsporným dieselovým motorem 2.2 DI-D, který poskytuje výkon 110 kW a objem 2268 ccm. Vybavení tohoto vozu zahrnuje kožená sedadla, která jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Vůz je vyba... (více v detailu)
Hlavní město Praha
280 000
 Kč
Mitsubishi Outlander, 2,2 Diesel 4X4
Před 146 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Koupeno v CZ, 1 majitel, nehavarovane, pravidelne servisní prohlídky v autorizovaném servisu Mitsubishi., ABS, Android Auto, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace... (více v detailu)
Hlavní město Praha
299 000
 Kč
Mitsubishi Outlander, Outlender PHEV
Před 158 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Vozidlo v perfektním stavu. Nové přední brzdy, nové pneu. Žena za 3 ro... (více v detailu)
Jihočeský kraj
375 000
 Kč
Mitsubishi Outlander, 2.0 MIVEC 4x2
Před 161 dny - Pardubický kraj - SAUTO
Plná servisní dokumentace od autorizovaného servisu Mitsubishi. Poslední servis 12/2023 při 64.602 km., ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, Litá kola, ... (více v detailu)
Pardubický kraj
484 000
 Kč
Mitsubishi Outlander 2.0 MIVEC 4x2 SUV
Před 162 dny - Pardubický kraj - YAUTO
SUV benzin. Plná servisní dokumentace od autorizovaného servisu Mitsubishi. Poslední servis 12/2023 při 64.602 km.
Pardubický kraj
469 900
 Kč
Mitsubishi Outlander 2.0, NOVÁ CENA, Automat, ČR
Před 163 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší... (více v detailu)
Hlavní město Praha
420 000
 Kč
Mitsubishi Outlander 2.0, NOVÁ CENA, Automat, ČR
Před 163 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší... (více v detailu)
Hlavní město Praha
420 000
 Kč
Mitsubishi Outlander, 2.3 DiD 4x4 Sada kol
Před 171 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Servisní kniha, nová spojka, 7míst, pohon 4x4.K vozidlu sada zimních kol , Prodávající si vyhrazuje právo na chyby v popisu vozidla., ABS, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, ESP, ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
269 999
 Kč
Mitsubishi Outlander , 2.0i 110kW DPH SERVIS KNIHA Č
Před 177 dny - Hlavní město Praha - 420_AUTO_CZ
EV.Č.: 249. Akční cena při financování: 229 999 Kč. Rádi Vám zpracujeme nezávaznou nabídku výhodn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
269 999
 Kč
Mitsubishi Outlander, 2,0 PHEV,149kW,4x4,STK 4/26
Před 185 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Úvěr možný, Na svůj nájezd km velmi dobrý a zachovalý stav vozu. Kompletní servisní kniha. Prověření kapacity baterie v autorizovaném servisu, kapacita baterie 89%. Isofix, HF. Zadní i přední parkovací senzory, parkovací kamera. STK do 4/2026. Výbava INSTYLE. Prodloužená záruka až na 3 roky, možná výměna + oboustranný doplatek, vozidlo prověřeno u společnosti Cebia! V případě zájmu o videoprohlídku vozu nás neváhejte kontaktovat: email: info@autocentral.cz nebo tel.: 777564477., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, E... (více v detailu)
Plzeňský kraj
359 000
 Kč