Filtry





Mitsubishi ASX

226 výsledků

Mitsubishi ASX, 1.8 DI-D 4x4
Před 135 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nas... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
209 900
 Kč
Mitsubishi ASX 1.6i MIVEC 8x AIRBAG, NAVIGACE
Před 144 dny - Olomoucký kraj - CARS_CZ
Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Plní emisní normu ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
199 900
 Kč
Mitsubishi ASX 2,3 INSTYLE+ 2.2 DI-D 4WD/6AT SUV
Před 152 dny - Liberecký kraj - YAUTO
SUV nafta. Záruka na původ vozu a stav najetých kilometrů.Jediný majitel kompletní servisní hyst... (více v detailu)
Liberecký kraj
249 000
 Kč
Mitsubishi ASX 1.8 DI-D, Serv.kniha
Před 153 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Specializujeme se na prověřené vozy za nejlepší možné ceny. Financování jednoduše a rychle, 100% doživotní záru... (více v detailu)
Hlavní město Praha
130 000
 Kč
Mitsubishi ASX, 1.8 DI-D, Serv.kniha
Před 154 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Isofix... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100 000
 Kč
Mitsubishi ASX, 1,6 i NAVI, KAMERA, 1.MAJITEL
Před 154 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Stav perfektní, plně funkční a bohatě vybavený vůz absolutně bez koroze, serviska, 2 klíče, s vozem je možné ihned odjet, možnost protiúčtu Vaším vozem, povinné ručení a financování zajišťujme na místě, přihlášení vozidla pouze 800, - kč. VŮZ VLASTNÍME A SAMI JSME HO DOVEZLI DO ČR., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělen... (více v detailu)
Plzeňský kraj
279 900
 Kč
Mitsubishi ASX, 2.2 DI-D, NOVÁ CENA, 4X4
Před 158 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Mitsubishi ASX je SUV, které se vyznačuje robustním designem a vysokou úrovní bezpečnosti. Jeho vyšší stavba karoserie zaručuje lepší přehlednost na silnici a komfort při jízdě. Toto rodinné SUV Mitsubishi ASX je poháněno výkonným dieselovým motorem 2.2 DI-D s automatickou převodovkou a pohonem 4x4. Motor o objemu 2268 ccm poskytuje výkon 110 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou, přičemž poslední servis byl proveden 19. ledna 2024. Vybavení tohoto vozu zahrnuje vyhřívaná sedadla vpředu pro pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Volant je multifunkč... (více v detailu)
Hlavní město Praha
230 000
 Kč
Mitsubishi ASX 1.6 MIVEC, NOVÁ CENA
Před 160 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
290 000
 Kč
Mitsubishi ASX, 1.6 MIVEC, NOVÁ CENA
Před 161 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Mitsubishi ASX je SUV, které se pyšní atraktivním designem a vysokou úrovní bezpečnosti. Jeho cenová dostupnost a pohodlná jízda ho činí oblíbenou volbou mezi řidiči. Toto rodinné SUV Mitsubishi ASX je původem z ČR a je vybaveno výkonným benzínovým motorem 1.6 MIVEC. Motor o objemu 1590 ccm poskytuje výkon 86 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou. Vybavení tohoto vozu zahrnuje vyhřívaná sedadla vpředu pro pohodlí v chladných dnech. Klimatizace umožňuje nastavení příjemné teploty v interiéru. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Konektivita ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
310 000
 Kč
Mitsubishi ASX 2.2 DI-D AT 4WD TAŽNÉ
Před 162 dny - Jihočeský kraj - CARS_CZ
2x orig. klíč. Pravidelně servisovaný vůz ve velmi dobrém stavu. Sada kol k vozi... (více v detailu)
Jihočeský kraj
224 900
 Kč
Mitsubishi ASX 1.6 MIVEC, NOVÁ CENA, ČR,1.maj
Před 163 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
310 000
 Kč
Mitsubishi ASX, 1.6 MIVEC, NOVÁ CENA, ČR,1.maj
Před 164 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Mitsubishi ASX je SUV, které se vyznačuje svou robustností a vysokou úrovní bezpečnosti. Jeho cenová dostupnost a komfort jízdy jej činí atraktivním výběrem pro každodenní použití. Toto rodinné SUV Mitsubishi ASX je poháněno výkonným benzínovým motorem 1.6 MIVEC o objemu 1590 ccm a výkonu 86 kW. Vozidlo je po prvním majiteli a pochází z ČR. Poslední servis byl proveden 17. srpna 2023 a vozidlo disponuje servisní knížkou. Vybavení tohoto Mitsubishi ASX zahrnuje automatickou klimatizaci pro pohodlnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční pro lepší ovládání vozu. Tempomat umožňuje pohodlnou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
330 000
 Kč
Mitsubishi ASX 1.6 HEV Instyle SUV
Před 183 dny - Středočeský kraj - YAUTO
SUV hybridní - benzin. První majitel původ vozidla ČR odpočet DPH tovární záruka 5 let/1... (více v detailu)
Středočeský kraj
698 900
 Kč
Mitsubishi ASX, 1.8 DI-D MIVEC, NOVÁ CENA
Před 188 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Mitsubishi ASX je kompaktní SUV, které se vyznačuje vysokou mírou bezpečnosti a pohodlí. Jeho cenová dostupnost a široká škála výbavy ho činí atraktivní volbou pro široké spektrum řidičů. Toto rodinné SUV Mitsubishi ASX je poháněno výkonným dieselovým motorem 1.8 DI-D MIVEC s pohonem 4x4. Motor o objemu 1798 ccm poskytuje výkon 110 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou a pochází z České republiky. Vybavení tohoto vozu zahrnuje klimatizaci pro pohodlnou jízdu za všech podmínek. Volant je kožený a multifunkční, což ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
160 000
 Kč
Mitsubishi ASX, 1,3L Di - T INVITE plus
Před 190 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
, ABS, Android Auto, Apple Car Play, Automatické svícení, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, ESP, Imobilizér, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Palubní počítač, Parkovací... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
449 000
 Kč
Mitsubishi ASX 2011, 1798 ccm, 110 kW, nafta SUV
Před 193 dny - Středočeský kraj - YAUTO
SUV nafta. Tento vůz Mitsubishi ASX 1,8DI-D je na prodej celý ale máme i jiné na které máme spousty náhradních dílů skladem například světla blatníky kapota okno vstřiky čerpadlo díly klimatizace převodovka motor servo řízení ramena nárazník náprava ko... (více v detailu)
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč
Mitsubishi ASX, INTENSE 1.3 DI-T MILD HYBRID
Před 193 dny - Liberecký kraj - SAUTO
ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Automatické přepínání dálkových světel, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, Litá kola, Malý kožený paket, Multifunk... (více v detailu)
Liberecký kraj
587 960
 Kč
Mitsubishi ASX, INSTYLE 1.3 DI-T MILD HYBRID 7
Před 197 dny - Karlovarský kraj - SAUTO
ZÁRUKA 5 LET NEBO 100 000 KM. , Umístění: ALGON PLUS - AUTO a.s., Stará Ovčárna 2059 Sokolov 356 01, Tel: 720 975 549, E-mail: lucie.zimmermannova@algon.cz. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb. Další výbavy: AUX, brzdový asistent,, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent změny jízdního pruhu, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít... (více v detailu)
Karlovarský kraj
797 950
 Kč
Mitsubishi ASX, 1.6i MIVEC, ČR
Před 197 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Auto je v perfektním stavu po nekuřákovi původem z ČR. K autu jsou v ceně druhá kola., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání z... (více v detailu)
Středočeský kraj
209 900
 Kč
Mitsubishi ASX, 1:8 Di 110kw Panorama
Před 198 dny - Ústecký kraj - SAUTO
Mitsubishi ASX 1.8 Di 103 kw v nádherném stavu a krásnou barvou, hezká výbava panorama, tažné zařízení, sada zimních kol k vozidlu, 2x klíč. Servis pouze u dealera Mitsubishi nutno vidět., ABS, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, CD měnič, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Mobilní připojení, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Natá... (více v detailu)
Ústecký kraj
209 000
 Kč
Mitsubishi ASX, 1.6 i / 86 kW
Před 198 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
SLEVA 5.000KČ PŘI VYUŽITÍ VOZU NA PROTIŮČET SLEVA 10.000KČ PŘI FINANCOVÁNÍ VWFS KOUPENO V ČR, 2. MAJITEL, SERVISNÍ KNÍŽKA. MOŽNOST SJEDNÁNÍ VÝHODNÉHO FINANCOVÁNÍ A POJIŠTĚNÍ. Možnost protiúčtu., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, El. ovlá... (více v detailu)
Plzeňský kraj
249 000
 Kč
Mitsubishi ASX 1,6 MIVEC
Před 204 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
Stav perfektní nehavarované
Moravskoslezský kraj
209 900
 Kč
Mitsubishi ASX 1,6 i 86KW,ČR,1 MAJ.,SERV.KN.
Před 210 dny - CARS_CZ
Prověřeno společností CEBIA. Vůz servisován pouze v autorizovaném servisu... (více v detailu)
329 000
 Kč
Mitsubishi ASX, 1,6 i 86KW,ČR,1 MAJ.,SERV.KN.
Před 210 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav perfektní,Úvěr možný, Prověřeno společností CEBIA. Vůz servisován pouze v autorizovaném servisu MITSUBISHI., ABS, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Isofix, LED denní svícení, Mlhovky, Mul... (více v detailu)
Hlavní město Praha
339 000
 Kč