Filtry





Mercedes-Benz

7 363 výsledků

Mercedes-Benz CLA 200 SB AMG, NIGHT
Před 65 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
Linie AMG, multimediální systém MBUX s rozšířenými funkcemi, KEYLESS-GO, panoramatické střešní okno, LED High Performance světlomety, Sada pro smartphone, DAB,PARKTRONIC, příprava pro t... (více v detailu)
Středočeský kraj
895 000
 Kč
Mercedes-Benz GLE GLE 53 AMG Distronic
Před 65 dny - Jihočeský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Applecar play + Android auto, Adaptivní systém tlumení Plus (ADS+), Tempomat s regulací odstupu Plus (DISTRONIC PLUS), Paměťová sada (sedadlo řidiče, sloupek řízení a zrcátka), Přední sedadla s masáží, Panoramatické posuvné skleněné střešní okno, Automatická 9stupňová převodovka, Zobrazení čelního pohledu (head-up displej), vzduchové odpružení AIRMATIC, Kamera 360°,... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 659 000
 Kč
Mercedes-Benz C 400e 4M HYBRID PANO ZÁRUKA 1M
Před 65 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Možnost dokoupení záruky na všechny součástky až na 48 měsíců. 100% garance na počet ujetých kilometrů. Prověřené vozy společností Cebia s možností nahlédnutí do výpisu Cebia Reportu. Dále si také můžete nechat prověřit vůz vlastn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 398 000
 Kč
Mercedes-Benz Třídy B, 250 e AMG Advanced*MBUX*
Před 65 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu: pravidelný servis, garance původu i počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola tloušťky laku, diagnostika, zkušební jízda, optická kontrola. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte v naší firmě s kompletními českými doklady které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ a TP). Záloha předem pouze 5% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů, doplatek při převzetí, kontrola ve Vašem servisu v Praze možná. Cena inzerovaného vozidla je včetně všech výše uvedených služeb. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo větší autohausy. Pošlete nám odkaz nebo specifikaci a my Vám nezávazně zašleme kalkulaci. Široký výběr vozidel, lepší t... (více v detailu)
Hlavní město Praha
770 770
 Kč
Mercedes-Benz Vito , 108CDI, 9MístTažnéDPH
Před 65 dny - Plzeňský kraj - 420_AUTO_CZ
Motor 2.2CDI 60kW, 9 Míst, Tažné, Střešní nosič, Hezký stav; Možnost odpočtu DPH; 5 rychlostních stupňů, alu kola, autorádio, podélný posuv sedadel, pohon 4x2, přední pohon, 5 rychlostních stupňů; ABS; airbag řidiče; alu kola; autorádio; centrální zamyká... (více v detailu)
Plzeňský kraj
119 000
 Kč
Mercedes-Benz Třída C 1.8 K 180
Před 65 dny - AUTO_ESA
2008, 115kW, benzín, sedan, 189 782km
153 000
 Kč
Mercedes-Benz CLA 2.0 250
Před 65 dny - AUTO_ESA
2015, 155kW, benzín, kombi, 107 335km
465 000
 Kč
Mercedes-Benz Třídy C, 220 d AMG*Kůže*Kamera*Navi*
Před 65 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu: pravidelný servis, garance původu i počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola tloušťky laku, diagnostika, zkušební jízda, optická kontrola. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte v naší firmě s kompletními českými doklady které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ a TP). Záloha předem pouze 5% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů, doplatek při převzetí, kontrola ve Vašem servisu v Praze možná. Cena inzerovaného vozidla je včetně všech výše uvedených služeb. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo větší autohausy. Pošlete nám odkaz nebo specifikaci a my Vám nezávazně zašleme kalkulaci. Široký výběr vozidel, lepší technický stav, nižší ceny, záruka na skryté vady 6 měsíců., ABS, Android ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
986 150
 Kč
Mercedes-Benz GLE, 400d 4M AMG*Kůže*Kamera*Navi*
Před 65 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu: pravidelný servis, garance původu i počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola tloušťky laku, diagnostika, zkušební jízda, optická kontrola. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte v naší firmě s kompletními českými doklady které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ a TP). Záloha předem pouze 5% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů, doplatek při převzetí, kontrola ve Vašem servisu v Praze možná. Cena inzerovaného vozidla je včetně všech výše uvedených služeb. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo větší autohausy. Pošlete nám odkaz nebo specifikaci a my Vám nezávazně zašleme kalkulaci. Široký výběr vo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 863 400
 Kč
Mercedes-Benz Třídy C, 1.8 K 180,AT
Před 65 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Automatické svícení, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
153 000
 Kč
Mercedes-Benz CLA 2.0 250, AT, bixen, +ALU
Před 66 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
Při použití financování na leasing nebo úvěr sleva 50 000 Kč. Otevřeno ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
465 000
 Kč
Mercedes-Benz Třídy C 4Matic, panorama, CZ
Před 66 dny - Moravskoslezský kraj - TIPCARS
servisní knížka, Ostrava, Úložný paket, Balíček Air Balance, Ambientní osvětlení, Audionavigační systém: COMAND Online, Funkce Office ve vozidle, Osvětlené lišty prahů dveří, Paket jízdních asistentů Plus, Asistenční systém pro jízdu: Active Park Assist, Asistenční systém pro jízdu: Adaptive plus asistent dálkových světel, Asistenční systém pro jízdu: Systém Live Traffic: Dopravní informace Live Traffic, Informační systém pro řidiče (AMG Performance Media), Čelní sklo a vrstvené bezpečnostní sklo (LSG) s akustickou fólií, Indukční nabíjecí kolébka pro chytrý telefon, Sdružený přístroj s proměnným displejem (Widescreen Cockpit), Přední/zadní disky z ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
980 000
 Kč
Mercedes-Benz CLA, 2.0 250,AT,STK07/2026
Před 66 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
465 000
 Kč
Mercedes-Benz Třídy C 43 AMG 4M Cabrio LED HUD Distr
Před 66 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v D, nehavarované, servisní knížka, AS242768Výbava: Barva: Metalíza bílá Diamond, 18" disky kol AMG, MULTIBEAM LED světlomety, Asistent dálkových světel, AMG Performance výfukový systém se 2 volitelnými režimy, Adaptivní podvozek, Head-up displej, Palubní počítač, Ambientní osvětlení, El. podavače bezpečnostních pásů, Sportovní vyhřívaná sedadla, Ozdobné dřevěné ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 599 000
 Kč
Mercedes-Benz C 4Matic, panorama, CZ
Před 66 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
Ostrava, Úložný paket, Balíček Air Balance, Ambientní osvětlení, Audionavigační systém: COMAND Online, Funkce Office ve vozidle, Osvětlené lišty prahů dveří, Paket jízdních asistentů Plus, Asistenční systém pro jízdu: Active Park Assist, Asistenční systém pro jízdu: Adaptive plus asistent dálkových světel, Asistenční systém pro jízdu: Systém Live Traffic: Dopravní informace Live Traffic, Informační systém pro řidiče (AMG Performance Media), Čelní sklo a vrstvené bezpečnostní sklo (LSG) s akustickou fólií, Indukční nabíjecí kolébka pro chytrý telefon, Sdružený přístroj s proměnným displejem (Widescreen Cockpit), Přední/zadní disky z lehké slitiny: (A... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
980 000
 Kč
Mercedes-Benz CLK, 200 KOMPRESSOR 120KW AVANTGARD
Před 66 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Auto je dovoz z DE, v ČR jsme nechali opravit: Nové přední tlumiče Přední pružiny Brzdové destičky Ramena přední nápravy Auto by mělo být teď bez nutných investic do technického stavu. PEVNÁ CENA, ABS, Android Auto, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
89 999
 Kč
Mercedes-Benz Třídy C, 43 AMG 4M Cabrio LED HUD Distr
Před 66 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
AS242768Výbava: Barva: Metalíza bílá Diamond, 18" disky kol AMG, MULTIBEAM LED světlomety, Asistent dálkových světel, AMG Performance výfukový systém se 2 volitelnými režimy, Adaptivní podvozek, Head-up displej, Palubní počítač, Ambientní osvětlení, El. podavače bezpečnostních pásů, Sportovní vyhřívaná sedadla, Ozdobné dřevěné prvky interiéru, Touchpad, Volič jízdních režimů, AMG Sportovní volant, Ambientní osvětlení, Satelitní navigace, Adaptivní tempomat DISTORNIC, Hlídání jízdního pruhu, As. dopravního značení, Aktivní brzdový asistent, As. sledování bdělosti, Aktivní as. mrtvého úhlu, 360° kamery, Sada pro smartphone (Apple CarPlay, Android Auto), Červené bezpečnostní pásy, Tažné zařízení. Další výbavy: brzdový asistent, zadní světla LED,, 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Adaptivní regulace podvozku, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Asistent při jízdě ze svahu, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autor... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 599 000
 Kč
Mercedes-Benz Třídy R R320CDi 4MATIC CHROME 194000KM
Před 66 dny - TIPCARS
koupeno v I, první majitel, nehavarované, servisní knížka, NYNÍ PŘED PROHLÍDKOU VOZU DEZINFEKCE A IONIZACE GENERATOREM OZONU ZDARMA!!Budete 1.majitel v ČR,čerstvě přivezeno ze slunné Itálie,absolutně bez koroze,nehavarovaný stav,vůz prověřen Carverticalem,protokol přiložen,nyní nová evidence a stk/em do 2026/8,bez problémového vzduchového podvozku,obyčejné pružiny,velmi pěkný,čistý,zachovalý,nezničený,nekuřácký vůz,lak ve vysokém lesku,bez kosmetických vad,promáčklin a puchýřků,pevné na podvozku,pravidelný servis,velmi pěkná v... (více v detailu)
175 000
 Kč
Mercedes-Benz Třídy E, 300CDI 170kW*Stav*Výbava*Alu*
Před 66 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Velmi dobrý stav nehledě na ujeté km - 300CDI 170kW, BlueTec, od roku 2015 pouze jeden majitel!! Alu kola, přední + zadní parkovací senzory, tažné zařízení, tepelně ochranné zasklení, el. ovládání pátých dveří, stahovací ochrana proti slunci na zadním okně el., Audionavigační systém: systém autopilota APS COMAND, komfortní automatická klimatizace (3zónový Thermotronik), webasto, aktivní parkovací asistent, adaptivní asistent dálkových světel plus, detekce dopravních značek, asistent mrtvého úhlu, Distronic Plus, aktivní asistent jízdního pruhu, systém varování před kolizí s funkcí brzd (Collision Prevention Assist), LED světla, kožený multifunkční volant, el. seřiditelná přední sedadla, vyhřívána přední sedadla, isofix, střešní okno, centrál na DO, palubní PC... Možnost zdarma dopravy všech nabízených vozidel po celé ČR! Možnost zajištění financování!! Dovoz Německo vystavení CZ dokladů po dohodě zařídíme!! Možnost prodloužení záruky až na 36 měsíců!!, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent... (více v detailu)
Hlavní město Praha
279 900
 Kč
Mercedes-Benz Třídy E 220D 143 KW 4MATIC SPORT STYLE
Před 66 dny - TIPCARS
koupeno v D, nehavarované, servisní knížka, NYNÍ PO SERVISU V HOŠEK MOTOR, PROHLÍDKY JEN V MB. VŮZ NESTOJÍ NA PROVOZOVNĚ - NUTNO VOLAT PŘEDEM!!!! PRO VÍCE INFORMACÍ VOLEJTE 774 661 664 EUROCARS BRN... (více v detailu)
629 000
 Kč
Mercedes-Benz SLR McLaren 722S Roadster / TOP
Před 66 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v SK, první majitel, servisní knížka, Mercedes-Benz SLR mMlaren 722S Roadster ONE of 150, ONE of ONE - colour combination, TOP CONDITION. 2.100 km driven, Crystal digenit blue - metallic paint, Garage door opener, Leather, exclusive, L... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 290 000
 Kč
Mercedes-Benz SLK 200 Kompressor, ČR,KLIMA
Před 66 dny - TIPCARS
servisní knížka, koupeno v CZ. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doži... (více v detailu)
440 000
 Kč
Mercedes-Benz Třídy A A 180d
Před 66 dny - TIPCARS
koupeno v CZ. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní zár... (více v detailu)
520 000
 Kč