Filtry





Mercedes-Benz

7 345 výsledků

Mercedes-Benz Třídy E, 2.2CDi E250 cupe
Před 131 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Prodám Mercedes Benz E coupe, nová TK s platností do 2/26 , manual, servisováno, bílá metalíza, AMG alu ráfky, exklusivní a zachovalý interiér z černá kůže . Auto má najeto 245 tis km . Nova palubni deska s budiky a novou velkou LCD obrazovkou. Auto koupeno v roce 2020 v Německu . S autem se prakticky nejezdilo , byl jsem dlouhodobě mimo ČR a tak stálo 3 roky v garáži a nikdo s nim nejezdil. Nyní je připraveno k provozu po servisu . K vyzkoušení a prohlédnutí je v servisu v Kolíně, kde MB parkuje. Kontakt je na šéfa servisu který Vám k autu podá veškeré informace co se dělalo co je vyměněné atd. Samozřejmě v autě je k nahlédnutí i plný aktuální certifikát od Cebie., ABS, Aktivní kapota, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bluetooth, CD měnič, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
179 000
 Kč
Mercedes-Benz SL 380 R107
Před 131 dny - TIPCARS
koupeno v USA, Původ USA - Californie, výborný stav, krásný hnědý interiér s doplňujícím dřevěným dekorem ve skvělé kondici, soft-top střecha ve skvělé kondici, vůz pojízdný, bez koroze, přihlášeno na veteránských SPZ, prohlídka platná do 29.06.2025. ... (více v detailu)
499 000
 Kč
Mercedes-Benz GLC 220D 4Matic A/T, nové ČR, 1.ma
Před 131 dny - Liberecký kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Pravidelný servis
Liberecký kraj
549 900
 Kč
Mercedes-Benz GLA, 250 4MATIC, 4X4, Automat
Před 131 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Mercedes-Benz GLA je luxusní SUV, které nabízí prvotřídní komfort a vysokou úroveň bezpečnosti. Jeho moderní design a sofistikovaná technologie z něj dělají skvělou volbu pro ty, kteří chtějí kombinaci výkonu a elegance., ABS, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent rozjezdu do kopce, Bi-xenony, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. sklopná zrc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
457 000
 Kč
Mercedes-Benz Třídy V V 250 d / Style / L / 4M
Před 131 dny - Moravskoslezský kraj - TIPCARS
Vozidlo vystaveno u dealera Mercedes -Benz v Opave - Komarove. Telefonni... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 080 070
 Kč
Mercedes-Benz GLC, 220D 4Matic A/T, nové ...
Před 131 dny - Liberecký kraj - SAUTO
Pravidelný servis, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, Kožená sedadla, LED adaptivní světlomety, LED denní svícení,... (více v detailu)
Liberecký kraj
549 900
 Kč
Mercedes-Benz V V 250 d / Style / L / 4M
Před 131 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
Vozidlo vystaveno u dealera Mercedes -Benz v Opave - Komarove. Telefonni kontakt pan Martinec... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 080 070
 Kč
Mercedes-Benz Třídy M, 3,0 ML 300 CDI 4Matic BlueEFFI
Před 131 dny - Pardubický kraj - SAUTO
Stav velmi dobrý, 2xOrig Klíč!!!Serviska!!!MOŽNOST PROTIÚČTU VAŠEHO VOZU!!! MOŽNOST FINANCOVÁNÍ SPOTŘEB. ÚVĚREM!!! PŘÍJEM VOZŮ DO PRODEJE!!! VÝKUP VŠECH DRUHŮ VOZIDEL!!! DOVOZ AUT NA ZAKÁZKU!!, ABS, Alarm, Bi-xenony, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, DVD přehrávač, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přih... (více v detailu)
Pardubický kraj
350 000
 Kč
Mercedes-Benz Třídy M ML 350 BLUETEC 4 MATIC ČR
Před 132 dny - TIPCARS
koupeno v CZ, Pro více informací prosím volejte 602536741.
429 000
 Kč
Mercedes-Benz Třídy C C 43 AMG 4MATIC, 1.M, Serviska
Před 132 dny - Moravskoslezský kraj - TIPCARS
koupeno v D, první majitel, servisní knížka, Vaše stávající auto vykoupíme na protiúčet za nejlepší možnou cenu. Dáme Vám víc, přijeďte do Ostravy Vítkovic. Výhodný úvěr na počkání ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
849 877
 Kč
Mercedes-Benz GLE 350 de 4MATIC AMG linie
Před 132 dny - TIPCARS
koupeno v CZ, servisní knížka, Vozidlo nestojí na prodejně, nutné volat před... (více v detailu)
1 934 790
 Kč
Mercedes-Benz Vito, 2,2 Mixto
Před 132 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Spolehlivý vůz, lehce odřený zadní pravý blatník, ABS, Alarm, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, ESP, Imobilizér, Isofix, Multifunkční volant, Originální autorádio, Parkovací asistent, Parkovací senzory, Plnohodnotné rezervní kolo, Posilovač řízení, Protiprokluzový... (více v detailu)
Hlavní město Praha
439 000
 Kč
Mercedes-Benz GLB, 180 d Progressive*MBUX*Navi*
Před 132 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu, s pravidelným servisem. Garance původu, počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola laku, diagnostika, zkušební jízda. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte na naší firmě s kompletními českými doklady od vozidla, které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ). Platba zálohy pouze 10% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů. Cena je konečná, neplatíte nic navíc. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo autohausy. V případě nejasností vozidlo nekoupíme. Za naši službu si účtujeme 30.000,-Kč + doprava dle vzdálenosti/cenu s Vámi konzultujeme před nákupem vozidla/ Cena je včetně prověření vozidla, dovozové technické prohlídky, přihlášení(... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 056 330
 Kč
Mercedes-Benz Třídy C, C200 120 kW
Před 132 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
ABS, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Originální autorádio, Palubní počítač, Parkovací senzory, Posilo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
90 000
 Kč
Mercedes-Benz Třídy C, 200 CDI,Avantgarde,133 tis.km
Před 132 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Velmi pekny stav, prvni a jediny majitel, najeto pouze 133 000 km, skvela motorizace, nizka spotreba, koupeno nove v Mercedes Benz / Praha 4 Chodov, prvnich 6 let provozu servis MB potom jiz neautorizovany servis, k vozu sada zimnich kol, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
159 000
 Kč
Mercedes-Benz GLE, Mercedes Benz 400d TOP STAV
Před 132 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
VÝBAVA: VZDUCHOVÝ PODVOZEK, NEZÁVISLÉ TOPENÍ A VĚTRÁNÍ, PANORAMA, TAŽNÉ ZAŘÍZENÍ, BURMESTER, LED MULTIBEAM A MNOHO DALŠÍ VÝBAVY. Přesnou tovární specifikaci výbavy vám rádi zašleme na e-mail. Barva : metalíza smaragd grün, Interiér kůže macchiato, 1. majitel - Mercedes Benz, první provoz 12/2023 , PLNÁ ZÁRUKA VÝROBCE DO 12/2027 /200.000 km . Možnost využit... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 722 500
 Kč
Mercedes-Benz GLA, MB GLA 220 4 MATIC
Vůz v původním stavu- nepoškozeno, nelakováno. Navíc tažné, re... (více v detailu)
520 000
 Kč
Mercedes-Benz Třídy M, Ml 350 bluetec 4 Matic
Před 132 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Po výměně oleje ,filtru,nové kotouče ,destičky ,parket AMG ,spolehlivý vůz ., ABS, Alarm, Ambientní LED osvětlení interiéru, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dojezdové rezervní kolo, Dřevěné obložení, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Kožené čalounění, Litá kola, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Nouzové brždění, Pádla řazení na volant... (více v detailu)
Středočeský kraj
480 000
 Kč
Mercedes-Benz GLB GLB 200 4M Style
Před 132 dny - Jihočeský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Linie STYLE, pohon 4x4, KEYLESS-GO, Multifunkční volant potažený kůží, zadní parkovací kamera, víceprvková náprava, Sada komfortního nastavení sedadel, hlídání mrtvého úhlu, asistent jíz... (více v detailu)
Jihočeský kraj
949 000
 Kč
Mercedes-Benz Třídy E E220 4M/All-Terrain/Pano/ČR
Před 132 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, ID 173, VIN:W1K2132171A882946, NEJVĚTŠÍ VÝBĚR ZÁNOVNÍCH UŽITKOVÝCH VOZIDEL , VŠECHNA VOZIDLA SKLADEM A IHNED K ODBĚRU , U KAŽDÉHO VOZU PROVĚŘENA HISTORIE A ZVEŘEJNĚN VIN KOD, U VYBRANÝCH ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
760 000
 Kč
Mercedes-Benz CLA, 220 CDI, NOVÁ CENA, Automat
Před 132 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Mercedes - Benz CLA Combi je luxusní vozidlo, které nabízí prvotřídní komfort a vysokou úroveň bezpečnosti. Jeho karoserie Combi zaručuje dostatek prostoru a výbavu na špičkové úrovni. Mercedes-Benz CLA Combi pochází z ČR a je vybaven výkonným dieselovým motorem 220 CDI. Motor o objemu 2143 ccm poskytuje výkon 130 kW. Tento vůz je vybaven automatickou převodovkou, což umožňuje plynulou a snadnou jízdu. Co se týče výbavy, tento Mercedes-Benz CLA Combi nabízí částečně kožená a vyhřívaná sedadla vpředu, která jsou navíc alacantrová pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Volant je multifunkční, s řazením pádly a kožený, což zvyšuje komfort a ovlad... (více v detailu)
Hlavní město Praha
330 000
 Kč
Mercedes-Benz Třídy S Mercedes-AMG S 63 L E-Perf
Před 132 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v D, servisní knížka, Dobrý den, máme na prodej Mercedes-Benz S63 AMG E Performance Edition 1. Vozidlo je lakované v šedé barvě (Alpin Grau). Interiér je v černé nappa kůži s prošitím červenou nití. Další výbava vozidla: 21 palcové kola AMG, dekor Edition... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 670 000
 Kč
Mercedes-Benz CLA 250 e kupé
Před 132 dny - Karlovarský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Možnost odpočtu DPH, Ambientní osvětlení interiéru, Zpětná kamera pro couvání, Parkovací čidla vpředu a vzadu, MULTIBEAM LED světlomety, Asistent adaptivních dálkových světel Plu... (více v detailu)
Karlovarský kraj
899 000
 Kč
Mercedes-Benz Třídy A A 250 e
Před 132 dny - Karlovarský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, Možnost odpočtu DPH, Ambientní osvětlení interiéru, Bezdrátové nabíjení pro mobilní telefony, Vyhřívání předních sedadel, MULTIBEAM LED světlomety, Asistent adaptivních dálkových světel P... (více v detailu)
Karlovarský kraj
899 000
 Kč
Mercedes-Benz Třídy C, Mercedes-Benz C 250cdi
Před 133 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Prodám Mercedes - Benz W204 Facelift C 250 CDi AVANTGARDE V provozu od: 2012 Stav tachometru: 219 800 km Objem: 2 143 ccm Výkon: 150 kW (205 koní) Palivo: Nafta Barva: Bílá SERVIS POUZE MERCEDES, DO POSLEDNÍHO KM !!! 1.MAJITEL- ŘEDITEL SIEMENS ORIGINAL TAŽNÉ NAVI KAMERA VÝHŘEV SEDADEL HARMAN- KARDON Výbava: 2majitel, ABS, ASR, ESP, tempomat, manualní převodovka, adaptivní natáčecí xenony, automatická dálková světla, el. okna, el. vyhřívaná zrcátka, el. sklopné tažné zařízení, automatická dvou zónová klimatizace, vyhřívaná el. nastavitelná polokožená sedadla, parkovací senzory přední + zadní, multifunkční kožený volant, palubní počítač, čtení značek, senzor deště, denní LED svícení, satelitní navigace APS COMAND, BT handsfree, klimatizovaná přihrádka, tónovaná okna, přední opěrky hlav, asistent rozjezdu do kopce, ISOFIX, AUX, USB, BT audio, HDD MP3 10GB, pravidelný autorizovaný servis v Mercedes-Benz, dovoz Ně... (více v detailu)
Středočeský kraj
219 000
 Kč