Filtry





Mercedes-Benz

7 357 výsledků

Mercedes-Benz Třídy C 2,1 C220d,125kW
Před 97 dny - Plzeňský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, Vůz v hezkém stavu. Výměna oleje ve 104033km. Dálniční známka do 28.2.2025. Prodloužená záruka až na 3 roky, možná výměna + oboustranný doplat... (více v detailu)
Plzeňský kraj
424 900
 Kč
Mercedes-Benz CLA 200 AMG
Před 97 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
koupeno v D, první majitel, nehavarované, servisní knížka, Sada AMG, MULTIBEAM LED světlomety, Nezavislé topení a větrání, BURMESTER soundsystém, Sada pro pa... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 029 000
 Kč
Mercedes-Benz CLS CLS500 4,7 V8
Před 97 dny - TIPCARS
Vozidlo je nově nakoupeno na našem skladu v Dánsku. Další informace o vozidle a možnosti nákupu vozidla Vám rádi sdělíme. Cena je včetně všech služeb spojených s nákupem vozidla a dopravy do České republiky. Blížší informace Vám rádi sdělíme. Jsme ... (více v detailu)
379 000
 Kč
Mercedes-Benz CLA 200 AMG
Před 97 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
Sada AMG, MULTIBEAM LED světlomety, Nezavislé topení a větrání, BURMESTER soundsystém, Sada pro parkování s 360° kamerou, Sada komfortních zrcátek, Sada pro smartphone, V... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 029 000
 Kč
Mercedes-Benz C 180 180, Avantgarde, NOVÁ CENA
Před 97 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
160 000
 Kč
Mercedes-Benz C 180 180, Avantgarde, NOVÁ CENA
Před 97 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
160 000
 Kč
Mercedes-Benz Třídy C, 2,1 C220d,125kW
Před 97 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Úvěr možný, Vůz v hezkém stavu. Výměna oleje ve 104033km. Dálniční známka do 28.2.2025. Prodloužená záruka až na 3 roky, možná výměna + oboustranný doplatek, vozidlo prověřeno u společnosti Cebia! V případě zájmu o videoprohlídku vozu nás neváhejte kontaktovat: email: info@autocentral.cz nebo tel.: 777564477., Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, Kož... (více v detailu)
Plzeňský kraj
424 900
 Kč
Mercedes-Benz Třídy C, 1,8 C 180 K KLIMA 123996 KM!!!
Před 97 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Stav velmi dobrý, 1 x klíč od vozidla, dovoz z Německa - nová STK v ČR - COC list k vozidlu (rodný list), zimní pneu na vozidle, jasná servisní historie vozidla doložena servisní knihou + originálními protokoly z Německé STK, zachovalý stav vozidla vůči stáří, ABS, Dálkové centrální zamykání, D... (více v detailu)
Středočeský kraj
55 000
 Kč
Mercedes-Benz Třídy E 250CDI NAVI KAMERA LED A/T
Před 97 dny - Jihomoravský kraj - TIPCARS
koupeno v D, Možnost dokoupení záruky až na 48 měsíců. 100% garance na počet ujetých kilometrů.Prověřené vozy společností Cebia s možností nahlédnutí do výpisu Cebia Reportu.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
420 000
 Kč
Mercedes-Benz E 250 CDI NAVI KAMERA LED A/T
Před 97 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Možnost dokoupení záruky až na 48 měsíců. 100% garance na počet ujetých kilometrů. Prověřené vozy společností Cebia s možností nahlédnutí do výpisu Cebia Reportu. Dále si také můžete n... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
420 000
 Kč
Mercedes-Benz GLC GLC 300d 4M Distronic
Před 97 dny - Moravskoslezský kraj - TIPCARS
koupeno v D, první majitel, nehavarované, servisní knížka
Moravskoslezský kraj
829 000
 Kč
Mercedes-Benz Třídy E E 300D 4MATIC KOMBI AMG 195kW
Před 97 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v D, první majitel, nehavarované, servisní knížka, AMG SPORT PAKET INTERIÉR / EXTERIÉR, ŠIRŠÍ PODBĚHY PRO KOLA AMG, PAKET PARKOVÁNÍ HIGH, PAKET INTEGRACE CHYTRÉHO TELEFONU, PAKET ZRCÁTEK, PAKET OSVĚTLENÍ INTERIÉRU, PAKET ÚLOŽNÉHO PROSTORU, PAKET ERGONOMIE.PŮVOD: NĚMECKO, ODPOČET DPH, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 579 999
 Kč
Mercedes-Benz Třídy B, 1,8 B 180 CDI CZ původ!
Před 97 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Stav perfektní, Zachovalý vůz v reprezentativním stavu s bohatou výbavou. Velmi ekonomický provoz - nízká spotřeba. Garantujeme původ a najeté KM ke každému našemu vozu, včetně certifikace od nezávislé společnosti CEBIA., ABS, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isof... (více v detailu)
Jihočeský kraj
229 999
 Kč
Mercedes-Benz GLA, 2,0 GLA 200d 4Matic, AMG-line
Před 97 dny - Karlovarský kraj - SAUTO
Stav velmi dobrý, Vozidlo možno vidět v Auto Palace Karlovy Vary. 1.Majitel. K vozidlu povinná bezpečnostní výbava. U našich vozů Vám nabízíme akční úvěr s nízkým úrokem, či poslední nerovnoměrnou splátku u renomovaných společností. Při zakoupení vozidla lze sjednat výhodné pojištění se zajímavými slevami. Více informací Vám rádi sdělí naši prodejci! VIN : W1N2477131J270500, ABS, Ambientní LED osvětlení interiéru, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, E... (více v detailu)
Karlovarský kraj
849 900
 Kč
Mercedes-Benz CLA, 250 Premium plus, AMG, DPH
Koupeno v CZ, Sada Premium Plus - panoramatické střešní okno, ambientní osvětlení interiéru, keyless-go, zpětná kamera, parkování PARKTRONIC, .. AMG sada - klimatizace THERMOTRONIC, multibeam led, sportovní sedačky, sportovní brzdový systém,..Sada Night, tempomat, asistent rychlostního omezení, asistent jízdy v pruzích, hlídání mrtvého úhlu, asistent prevenece kolize, Sdružený displej, multimediální systém MBUX, vyhřívání předních sedadel. Auto většinu času garážované., ABS, Aktivní kapota, Ambientní LED osvětlení interiéru, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Digitální příjem rádia (DAB), Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, El. startér, Hlasové ovládání palubního počítače, Hlídání mrtvého úhlu, Isofix, LED ... (více v detailu)
870 000
 Kč
Mercedes-Benz Třídy E, 200 d T Avantgarde*MBUX*Navi*
Před 97 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu: pravidelný servis, garance původu i počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola tloušťky laku, diagnostika, zkušební jízda, optická kontrola. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte v naší firmě s kompletními českými doklady které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ a TP). Záloha předem pouze 5% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů, doplatek při převzetí, kontrola ve Vašem servisu v Praze možná. Cena inzerovaného vozidla je včetně všech výše uvedených služeb. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo větší autohausy. Pošlete nám odkaz nebo specifikaci a my Vám nezávazně zašleme kalkulaci. Široký výběr vozidel, lepší technický stav, nižší ceny, záruka na skryté va... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 044 230
 Kč
Mercedes-Benz GLE, 300 d 4M AMG*Kůže*Kamera*MBUX*
Před 97 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu: pravidelný servis, garance původu i počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola tloušťky laku, diagnostika, zkušební jízda, optická kontrola. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte v naší firmě s kompletními českými doklady které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ a TP). Záloha předem pouze 5% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů, doplatek při převzetí, kontrola ve Vašem servisu v Praze možná. Cena inzerovaného vozidla je včetně všech výše uvedených služeb. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo větší autohausy. Pošlete nám odkaz nebo specifikaci a my Vám nezávazně zašleme kalkulaci. Široký výběr vozidel, lepší technický stav, nižší ceny, záruka na skryté vady 6 měsíců., ABS, Androi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 631 080
 Kč
Mercedes-Benz SL 400, AMG Paket kabriolet
kabriolet benzin. Zaregistrováno, STK + ME 7 / 2026, 2xklíč.plná výbava, Harman Kardon, Najeto pouze 86 ti... (více v detailu)
940 000
 Kč
Mercedes-Benz Třídy C 2,2 C 200CDI Sportcoupé / VÝHŘEV hatchback
Před 97 dny - Plzeňský kraj - YAUTO
hatchback nafta. Čtvrtý majitel Koupit jej můžete na splátky i hotově. Výši splátky Vám upravíme dle Vašich požadavků. Výměna protiúčet možnost následného servisování... (více v detailu)
Plzeňský kraj
59 000
 Kč
Mercedes-Benz SL SL 500 Special Edition
Před 97 dny - Jihočeský kraj - RAJ_VETERANU
Rok výroby: 1998 • Najeto: 243 000 Km • Výkon: 235 kW (320 PS) • Karoserie: Roadster • Barva: ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
850 000
 Kč
Mercedes-Benz Třídy C, 180, Navi, Kožené sedačky
Před 97 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Mercedes-Benz třídy C Combi je luxusním vozem, který je ceněn pro svůj výkon a komfort. Jeho rozsáhlá výbava a elegantní karoserie Combi ho činí ideální volbou pro ty, kteří hledají prestiž a praktičnost. Tento Mercedes - Benz C je vybaven benzínovým motorem C 180. Motor o objemu 1796 ccm poskytuje výkon 115 kW. Vůz nabízí částečně kožená sedadla, která jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Vůz je vybaven k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
170 000
 Kč
Mercedes-Benz Třídy C, 200 CDI
Před 97 dny - Liberecký kraj - SAUTO
Stav vozidla je velmi zachovalý. Nutno se osobně přesvědčit prohlídkou a projížďkou. Na voze vše funguje, jak má. Soupis kompletní výbavy mohu zaslat na vyžádání. V případě rychlé a rozumné domluvy je možné se domluvit na slevě., ABS, Automatické přepínání dálkových světel, Autorádio, Blue... (více v detailu)
Liberecký kraj
199 900
 Kč
Mercedes-Benz Třídy B B 200 GDI
Před 97 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
koupeno v D, servisní knížka, Servisní knížka
Středočeský kraj
235 000
 Kč
Mercedes-Benz B B 200 GDI
Před 97 dny - CARS_CZ
Servisní knížka. Stav perfektní servisní knížka, koupeno v D
209 000
 Kč
Mercedes-Benz Třídy A 1,5 A 160
Před 98 dny - Ústecký kraj - TIPCARS
koupeno v D, MOŽNOST VÝHODNÉHO FINANCOVÁNÍ, A PRODLOUŽENÉ ZÁRUKY. LET VRTULNÍKEM JAKO DÁREK PRO VÁS.
Ústecký kraj
139 900
 Kč