Filtry





Mercedes-Benz CLA

146 výsledků

Mercedes-Benz CLA 2,0 200d Shooting Brake AMG linie kombi nafta
Mercedes-Benz CLA 2,0 200d Shooting Brake AMG linie kombi nafta
Před 16 dny - Zlínský kraj - YAUTO
kombi nafta. sada AMG sada Premium sada KEYLESS-GO sada Night rozšířená realita MBUX PARKTRONIC... (více v detailu)
Před 16 dny
Zlínský kraj
883 300
 Kč
Mercedes-Benz CLA 200d 4Matic Shooting Brake kombi nafta
Mercedes-Benz CLA 200d 4Matic Shooting Brake kombi nafta
Před 17 dny - Kraj Vysočina - YAUTO
kombi nafta. full led světlomety 4x4 PAKET KOMFORTNÍCH SEDADEL SEDADLO SPOLUJEZDCE S ROZPOZNÁNÍM HMOTNOSTI PAKET URBAN/PROGRESSIVE PARKOVACÍ PAKET el. výsuvné tažné zařízení panoramatická střecha AUTOMATICKÉ ZAPÍNÁNÍ DÁLKOVÝCH SVĚTEL (IHC) DETEKCE ZNAČEK URČUJÍCÍCH RYCHLOST navigace VAROVÁNÍ PŘED ... (více v detailu)
Před 17 dny
Kraj Vysočina
563 999
 Kč
Mercedes-Benz CLA, 200d 4Matic Shooting Brake
Mercedes-Benz CLA, 200d 4Matic Shooting Brake
Před 18 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
full led světlomety, 4x4, PAKET KOMFORTNÍCH SEDADEL, SEDADLO SPOLUJEZDCE S ROZPOZNÁNÍM HMOTNOSTI, PAKET URBAN/PROGRESSIVE, PARKOVACÍ PAKET, el. výsuvné tažné zařízení, panoramatická střecha, AUTOMATICKÉ ZAPÍNÁNÍ DÁLKOVÝCH SVĚTEL (IHC), DETEKCE ZNAČEK URČUJÍCÍCH RYCHLOST, navigace, VAROVÁNÍ PŘED KOLIZÍ S AKTIVNÍM BRZDNÝM ZÁSAHEM FCW STOP, AKTIVNÍ ASISTENT JÍZDNÍHO PRUHU (KAMERA), ZPĚTNÁ KAMERA,   osvědčení Cebia Report - 100% záruka najetých kilometrů, možnost výhodného financování a sjednání povinného i havarijního pojištění, výkup Vašeho vozu protiúčtem, veškeré foto na www.garantauto.cz Další výbavy: AUX, brzdový asistent, zadní světla LED,, ABS, Android Auto, Apple Car Play, Automatická uzávěrka diferenciálu, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla,... (více v detailu)
Před 18 dny
Kraj Vysočina
563 999
 Kč
Mercedes-Benz CLA
Mercedes-Benz CLA
Před 18 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Další výbavy: zadní světla LED,, Automatické svícení, Dělená zadní sedadla, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Natáčecí světlomety, Parkovací asiste... (více v detailu)
Před 18 dny
Plzeňský kraj
1 633 500
 Kč
Mercedes-Benz CLA , 2,0 d 4MATIC SB
Mercedes-Benz CLA , 2,0 d 4MATIC SB
Před 25 dny - Královéhradecký kraj - 420_AUTO_CZ
Druhý majitel FULL LED NAVI 4- MATIC ODP DPH Druhá sada zimních pneu;
Před 25 dny
Královéhradecký kraj
489 000
 Kč
Mercedes-Benz CLA , 2,0 CLA 200d
Mercedes-Benz CLA , 2,0 CLA 200d
Před 25 dny - Moravskoslezský kraj - 420_AUTO_CZ
První majitel
Před 25 dny
Moravskoslezský kraj
821 590
 Kč
Mercedes-Benz CLA 2,0 CLA 200d sedan nafta
Mercedes-Benz CLA 2,0 CLA 200d sedan nafta
Před 26 dny - Moravskoslezský kraj - YAUTO
sedan nafta. První majitel
Před 26 dny
Moravskoslezský kraj
821 590
 Kč
Mercedes-Benz CLA CLA 200 4MATIC AMG kupé benzin
Mercedes-Benz CLA CLA 200 4MATIC AMG kupé benzin
Před 26 dny - Středočeský kraj - YAUTO
kupé benzin. První majitel Leasing možný Spotřebitelský úvěr Linie AMG panoramatické střešní okno MULTIBEAM LED světlomety Head-up displej KEYLESS-GO Sada pro sm... (více v detailu)
Před 26 dny
Středočeský kraj
1 089 000
 Kč
Mercedes-Benz CLA 180 kupé kupé benzin
Mercedes-Benz CLA 180 kupé kupé benzin
Před 30 dny - Jihočeský kraj - YAUTO
kupé benzin.
Před 30 dny
Jihočeský kraj
729 899
 Kč
Mercedes-Benz CLA, Mercedes Benz CLA 220D
Mercedes-Benz CLA, Mercedes Benz CLA 220D
Před 33 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Auto garážované , málo používané . Důvod prodeje. CLA 220d je známý svým elegantním a sportovním designem. Jeho aerodynamické linie, nízký profil a agresivní přední maska dodávají vozu dynamický vzhled. Tento model je oblíbený pro svou kombinaci stylu, výkonu a efektivity, což ho činí ideálním jak pro každodenní jízdy, tak i pro delší cesty., 360° monitorovací systém (AVM), Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Apple Car Play, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické sv... (více v detailu)
Před 33 dny
Hlavní město Praha
999 000
 Kč
Mercedes-Benz CLA 220 CDI, Automat, Kůže, Navi
Mercedes-Benz CLA 220 CDI, Automat, Kůže, Navi
Před 37 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získej... (více v detailu)
Před 37 dny
Hlavní město Praha
340 000
 Kč
Mercedes-Benz CLA, 220 CDI, Automat, Kůže, Navi
Mercedes-Benz CLA, 220 CDI, Automat, Kůže, Navi
Před 38 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Mercedes - Benz CLA Combi je luxusní vozidlo, které nabízí prvotřídní komfort a vysokou úroveň bezpečnosti. Jeho karoserie Combi zaručuje dostatek prostoru a výbavu na špičkové úrovni. Mercedes-Benz CLA Combi pochází z ČR a je vybaven výkonným dieselovým motorem 220 CDI. Motor o objemu 2143 ccm poskytuje výkon 130 kW. Tento vůz je vybaven automatickou převodovkou, což umožňuje plynulou a snadnou jízdu. Co se týče výbavy, tento Mercedes-Benz CLA Combi nabízí částečně kožená a vyhřívaná sedadla vpředu, která jsou navíc alacantrová pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Volant je multifunkční, s řazením pádly a kožený, což zvyšuje komfort a ovlad... (více v detailu)
Před 38 dny
Hlavní město Praha
340 000
 Kč
Mercedes-Benz CLA 180, Serv.kniha
Mercedes-Benz CLA 180, Serv.kniha
Před 42 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte... (více v detailu)
Před 42 dny
Hlavní město Praha
570 000
 Kč
Mercedes-Benz CLA, 220 d Progressive*MBUX*Navi*
Mercedes-Benz CLA, 220 d Progressive*MBUX*Navi*
Před 43 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu, s pravidelným servisem. Garance původu, počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola laku, diagnostika, zkušební jízda. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte na naší firmě s kompletními českými doklady od vozidla, které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ). Platba zálohy pouze 10% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů. Cena je konečná, neplatíte nic navíc. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo autohausy. V případě nejasností vozidlo nekoupíme. Za naši službu si účtujeme 30.000,-Kč + doprava dle vzdálenosti/cenu s Vámi konzultujeme před nákupem vozidla/ Cena je včetně prověření vozidla, dovozové technické prohlídky, přihlášení(české RZ a TP).Neplatíte nic navíc., ABS, Android Auto, Apple Car ... (více v detailu)
Před 43 dny
Hlavní město Praha
901 450
 Kč
Mercedes-Benz CLA 180d SHOOTING BRAKE REZERVACE
Mercedes-Benz CLA 180d SHOOTING BRAKE REZERVACE
Před 44 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Možnost dokoupení záruky na všechny součástky až na 48 měsíců. 100% garance na počet ujetých kilometrů. Prověřené vozy společností Cebia s možností nahlédnutí do výpisu Cebia Reportu. Dále si také můžete nechat prověřit vůz vlastním mechanikem či autorizovaným servisem. Vůz původem z Rakouska po 1. majiteli již po druhém i... (více v detailu)
Před 44 dny
Jihomoravský kraj
608 000
 Kč
Mercedes-Benz CLA, 250 Cp AMG Sport Night*Navi*
Mercedes-Benz CLA, 250 Cp AMG Sport Night*Navi*
Před 46 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu, s pravidelným servisem. Garance původu, počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola laku, diagnostika, zkušební jízda. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte na naší firmě s kompletními českými doklady od vozidla, které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ). Platba zálohy pouze 10% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů. Cena je konečná, neplatíte nic navíc. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo autohausy. V případě nejasností vozidlo nekoupíme. Za naši službu si účtujeme 30.000,-Kč + doprava dle vzdálenosti/cenu s Vámi konzultujeme před nákupem vozidla/ Cena je včetně prověření vozidla, dovozové technické prohlídky, přihlášení(české RZ a TP).Neplatíte nic nav... (více v detailu)
Před 46 dny
Hlavní město Praha
1 005 510
 Kč
Mercedes-Benz CLA, CLA 200
Mercedes-Benz CLA, CLA 200
Před 49 dny - SAUTO
Vůz originál, nové zimní a letní pneumatiky. Čerstvé STK do 07.2026. Jsem druhý majitel... (více v detailu)
Před 49 dny
379 000
 Kč
Mercedes-Benz CLA, 250 SB AMG*MBUX*Kamera*Navi*
Mercedes-Benz CLA, 250 SB AMG*MBUX*Kamera*Navi*
Před 51 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu, s pravidelným servisem. Garance původu, počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola laku, diagnostika, zkušební jízda. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte na naší firmě s kompletními českými doklady od vozidla, které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ). Platba zálohy pouze 10% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů. Cena je konečná, neplatíte nic navíc. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo autohausy. V případě nejasností vozidlo nekoupíme. Za naši službu si účtujeme 30.000,-Kč + doprava dle vzdálenosti/cenu s Vámi konzultujeme před nákupem vozidla/ Cena je včetně prověření vozidla, dovozové technické prohlídky, přihlášení(české RZ a TP).Neplatíte nic navíc... (více v detailu)
Před 51 dny
Hlavní město Praha
987 360
 Kč
Mercedes-Benz CLA 200 Shooting Brake
Mercedes-Benz CLA 200 Shooting Brake
Před 52 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
CLA 200 Shooting Brake, palubní systém MBUX, couvací kamera, LED High Performance světlomety, sada Advatage, sada Night, linie Progressi... (více v detailu)
Před 52 dny
Středočeský kraj
664 290
 Kč
Mercedes-Benz CLA 2,0 Shooting Brake "Urban"
Mercedes-Benz CLA 2,0 Shooting Brake "Urban"
Před 53 dny - Jihočeský kraj - CARS_CZ
Vozidlo v zachovalém stavu s velmi bohatou výbavou. Garantujeme původ a najeté KM ke každému našemu vozu, včetně ce... (více v detailu)
Před 53 dny
Jihočeský kraj
449 999
 Kč
Mercedes-Benz CLA, 2,0 CLA Shooting Brake "Urban"
Mercedes-Benz CLA, 2,0 CLA Shooting Brake "Urban"
Před 53 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Stav perfektní, Vozidlo v zachovalém stavu s velmi bohatou výbavou. Garantujeme původ a najeté KM ke každému našemu vozu, včetně certifikace od nezávislé společnosti CEBIA., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, ... (více v detailu)
Před 53 dny
Jihočeský kraj
449 999
 Kč
Mercedes-Benz CLA , Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC SB
Před 53 dny
Karlovarský kraj
1 719 066
 Kč
Mercedes-Benz CLA AMG PAKET,ČR,100%KM
Mercedes-Benz CLA AMG PAKET,ČR,100%KM
Před 58 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
2. MAJITEL, VELICE PĚKNÝ STAV, 100% ZÁRUKA LEGÁLNÍHO PŮVODU VOZIDLA! 100% ZÁRUKA UJETÝCH KM! VOZIDLO JE PRAVIDELNĚ SERVISOVÁNO, VÝHODNÉ FINANCOVÁNÍ, ... (více v detailu)
Před 58 dny
Středočeský kraj
679 900
 Kč
Mercedes-Benz CLA 2,0 220d Shooting Brake kombi nafta
Mercedes-Benz CLA 2,0 220d Shooting Brake kombi nafta
Před 58 dny - Zlínský kraj - YAUTO
kombi nafta. AMG Premium DISTRONIC PARKTRONIC MUTIBEAM LED světlomety KEYLESS-GO
Před 58 dny
Zlínský kraj
1 294 700
 Kč
Mercedes-Benz CLA 180 CDI, NOVÁ CENA, Serv.kniha
Mercedes-Benz CLA 180 CDI, NOVÁ CENA, Serv.kniha
Před 58 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky... (více v detailu)
Před 58 dny
Hlavní město Praha
330 000
 Kč