Filtry





Mazda 2, Mazda 2 !70.000km!
Před 117 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Dobrý den, Prodávám svoji mazdu 2 auto je šikovné do města tak i na kratší dálniční cesty. Jsem první majitel o auto bylo dobře pečováno a dostávalo to co mělo a to včas. Auto má najeto pouze 70.000 km a i tak vypádá. jediné co tak jsou odře... (více v detailu)
Středočeský kraj
239 000
 Kč
Mazda 6 2.2 Skyactiv-D, NOVÁ CENA
Před 117 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
220 000
 Kč
Mazda 3, 1.5 74kW SKYACTIV - G (100 hp)
Před 117 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
2x klíč, Původ ČR, Nová STK. Dálniční známka platná do 31.1.2025. Výbava : start/stop, hlídání tlaku pneu, klimatizace, 6x airbag, isofix, USB/AUX, vyškově nastavitelné sedadlo řidiče, el. zrcátka, el. okna, multifunkční volant, nastavitelný volant, dodělávaný systém Parrot, zánovní zimní sada kol (DOT 42/23). Drobné kosmetické vady z provozu a parkování. 05/23 pojistná událost na zadní nárazník a PZ bok - Poškozené zaparkované vozidlo - opraveno v Mazdě Jeremiášova. Poslední servis : geometrie, svíčky, cívky 06/24, olej+3x filtr 03/24, brzdové destičky+přední kotouče v roce 2023. Důvod prodeje... (více v detailu)
Hlavní město Praha
176 000
 Kč
Mazda 6, 2.2 Skyactiv-D, Automat, Kůže
Před 118 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Mazda 6 Combi je oblíbeným modelem, který nabízí pohodlnou a tichou jízdu. S kombi karoserií přináší navíc prostorný zavazadlový prostor a širokou škálu výbavy, což ji činí ideální volbou pro rodiny. Tato Mazda 6 je vybavena automatickou převodovkou a výkonným dieselovým motorem 2.2 Skyactiv-D. Motor o objemu 2191 ccm poskytuje výkon 129 kW. Vůz je vybaven xenonovými a bi-xenonovými světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou kožená a vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený, multifunkční a s řazením pádly, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Systém hlídání mrtvého úhlu a udržování v jízdním pruhu přispívá k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
240 000
 Kč
Mazda CX 2.0 Skyactiv-G, NOVÁ CENA
Před 118 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky financování než v bance, vyb... (více v detailu)
Hlavní město Praha
320 000
 Kč
Mazda CX-3, 2.0 Skyactiv-G, NOVÁ CENA
Před 119 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Mazda CX-3 je SUV, které se vyznačuje dynamickým designem a vysokou úrovní bezpečnosti. Tento model je cenově dostupný a nabízí pohodlnou jízdu s širokou výbavou. Tato Mazda CX-3 je rodinné SUV původem z ČR. Je vybavena výkonným benzínovým motorem 2.0 Skyactiv-G o objemu 1998 ccm a výkonu 88 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou. Vybavení tohoto vozu zahrnuje automatickou klimatizaci pro pohodlnou regulaci teploty. Multifunkční kožený volant zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Konektivita s Bluetooth umožňuje snadn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
340 000
 Kč
Mazda CX-5, 2,0 4x4 AT RevolutionTOP ŠÍBR
Před 119 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav velmi dobrý,Leasing možný,Úvěr možný, VIN: JMZKEK97800100286 --- TOP STAV --- - Nové přední ramena, nové horní uložení tlumičů, nová baterie - Možnost přikoupení prodloužené záruky - Pravidelný servis ve značkovém servise MAZDA -Údaje obsažené v této kartě vozu, mají informativní charakter. Tato nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 Občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 Občanského zákoníku. Z této informativní nabídky nevzniká nárok na uzavření kupní smlouvy. Auto Jeremiášova si vyhrazuje právo na uzavření veškerých smluvních vztahů písemně., ABS, Alarm, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent změny jízdního pruhu, Bezklíčkové ovládání, Bi-xenony, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
329 900
 Kč
Mazda CX-5, 2.2 Skyactiv-D, NOVÁ CENA
Před 120 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Mazda CX-5 je oblíbeným SUV, které se pyšní atraktivním designem a bezpečnostními prvky na špičkové úrovni. Tato Mazda nabízí také vysoký komfort jízdy a konkurenceschopnou cenu. Tato Mazda CX-5 je rodinné SUV s automatickou převodovkou. Pochází z ČR a je vybavena úsporným dieselovým motorem 2.2 Skyactiv-D o výkonu 110 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou. Vybavení tohoto vozu zahrnuje bi-xenonové světlomety pro lepší viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadné nastavení teploty. Vola... (více v detailu)
Hlavní město Praha
230 000
 Kč
Mazda 6 2,2 Skyactiv-D 129KW
Před 120 dny - Karlovarský kraj - CARS_CZ
Stav perfektní
Karlovarský kraj
310 000
 Kč
Mazda CX-5, 2.5 G194 AT AWD HOMURA COMB
Před 120 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Nový skladový vůz se zvýhodněním 130.000,- kč. S úvěrem levněji než za hotové. Máme pro vás financování záporným úrokem -1,5%. Tovární záruka Mazda 6 let/150 000 km. Více informací u prodejců. Pavel Novotný tel: 734 622 061, Radim Vomela tel: 734 622 060. Údaje obsažené v této nabídce mají informativní charakter. Další výbavy: brzdový asistent, zadní světla LED, aut. zabrzdění v kopci,, ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Head-up ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 075 950
 Kč
Mazda 6, 2.2 skyactive , Style +,DPH
Dovoz Španělsko !! Auto absolutně bez koroze - nikdy nejezdilo v soli !Cena uvedena s DPH bez DPH cena 180 000,-, ABS, Aktivní kapota, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bi-xenony, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Klimatizovaná přihrádka, LED denní svícení, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Mobilní připojení, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný vol... (více v detailu)
199 650
 Kč
Mazda 3 , 1.4i Comfort Klima ČR
Před 120 dny - Jihomoravský kraj - 420_AUTO_CZ
Pěkný, zachovalý a čistý interiér, karoserie opravovaná, místy koroze; Zánovní celoroční pneu Barum; 2x klíč; 100 garance na původ vozidla; Doložen CarVertical i STK; Vůz vám umožníme prohlédnout v servise nebo u STK; 5 rychlostních stupňů, alu kola, autorádio, man. klimatizace, přední pohon, 5 rychlostních stupňů; 8x airbag; alu kola; autorádio; CD přehrávač; centrální zamykání; dělená zadní sedadla... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
19 000
 Kč
Mazda 3, 1.6i 77 kW Servis,Stav,ALU,PDC
Před 121 dny - Pardubický kraj - SAUTO
Koupeno v D! První majitel! Pravidelný servis vč. servisní knihy! 2x klíč! Velmi dobrý technický i optický stav! Možnost zajištění dovozové STK a přihlášení vozu na české SPZ! Poslední servisní záznam v 26.08.2023, 153.931 km! Možnost zajištění financování! Možnost rozvozu po celé ČR, po prodeji! Parkovací senzory vzadu, Tažné zařízení, Sportovní sedadla, Automatická duální klimatizace, Vyhřívaná přední sedadla, Sportovní multifunkční volant, Tempomat, Nastavitelná přední sedadla, Palubní počítač, Tmavě tónovaná zadní skla, Rádio s CD, El. okna, El. zrcátka, Centrální zamykání s dálkovým ovladačem, ALU kola 17" Auto Polička Heydukova 511, 572 01 Polička Po-Pá 9:00-18:00 Víkendy po tel. domluvě +420 777 186 591 info@autopolicka.cz, ABS, Automatické svícení, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airba... (více v detailu)
Pardubický kraj
144 900
 Kč
Mazda CX-5, 2,5 G194 AWD AT Exclusive Line
Před 121 dny - Karlovarský kraj - SAUTO
SKLADOVÝ VŮZ, ODBĚR MOŽNÝ IHNED Další výbavy: zadní světla LED, AUX,, 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Head-up display, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, Kožená sedadla, Kožené potahy, LED adaptivní světlomety, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Mobilní připojení, Multifunkční volant, Nas... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 087 450
 Kč
Mazda CX-5, 2,5 G194 AWD AT Exclusive Line
Před 121 dny - Karlovarský kraj - SAUTO
SKLADOVÝ VŮZ, ODBĚR MOŽNÝ IHNED Další výbavy: zadní světla LED, AUX,, 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Head-up display, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, Kožená sedadla, Kožené potahy, LED adaptivní světlomety, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Mobilní připojení, Multifunkční volant, Nas... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 087 450
 Kč
Mazda 6, 2.0 Center-Line*360°camera*
Před 121 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu, s pravidelným servisem. Garance původu, počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola laku, diagnostika, zkušební jízda. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte na naší firmě s kompletními českými doklady od vozidla, které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ). Platba zálohy pouze 10% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů. Cena je konečná, neplatíte nic navíc. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo autohausy. V případě nejasností vozidlo nekoupíme. Za naši službu si účtujeme 30.000,-Kč + doprava dle vzdálenosti/cenu s Vámi konzultujeme před nákupem vozidla/ Cena je včetně prověření vozidla, dovozové technické prohlídky, přihlášení(české RZ a TP).Neplatíte nic navíc., 360° monitorovací systém... (více v detailu)
Hlavní město Praha
719 950
 Kč
Mazda 6, 2.0 benzín, automat
Před 122 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
auto mám 5 let a byl jsem naprosto spokojený - prodávám protože mám služební. Auto je na svůj věk v dobrém stavu, velmi mírná koroze na lemech předních dveří, olej v převodovce měněn ve 175 000 km, nedávno servis předních brzd - nové válečky (sada), klima běží, ale nedrží náplň, zánovní zimní pneu na autě + obuté AL ráfky, zadní dveře v jiné barvě (viz foto) měněno hned po nákupu, fotografie odpovídají skutečnosti., ABS, CD přehráva... (více v detailu)
Kraj Vysočina
42 000
 Kč
Mazda 5, Mazda 5
Před 122 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Prodám Mazdu 5 CiTD, rv. 2008, sedmimístné, najeto 290 tisíc. Nebourane, motor v pořádku, nový výfuk, ABS, ta... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
20 000
 Kč
Hlavní město Praha
89 000
 Kč
Mazda CX-5, 2,0 Skyactiv-G165 Exclusive Li
Před 122 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Stav perfektní, 1.majitel, krásný zachovalý stav, výbava EXCLUSIVE LINE! Garantujeme původ a najeté KM ke každému našemu vozu, včetně certifikace od nezávislé společnosti CEBIA., ABS, Bi-xenony, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nast... (více v detailu)
Jihočeský kraj
369 999
 Kč
Mazda 2, 1.3i klima, 1. majitel
Před 123 dny - Liberecký kraj - SAUTO
, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nast... (více v detailu)
Liberecký kraj
139 990
 Kč
Mazda CX-5, 2.2 Exclusive-Line AWD*Navi*
Před 123 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu, s pravidelným servisem. Garance původu, počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola laku, diagnostika, zkušební jízda. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte na naší firmě s kompletními českými doklady od vozidla, které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ). Platba zálohy pouze 10% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů. Cena je konečná, neplatíte nic navíc. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo autohausy. V případě nejasností vozidlo nekoupíme. Za naši službu si účtujeme 30.000,-Kč + doprava dle vzdálenosti/cenu s Vámi konzultujeme před nákupem vozidla/ Cena je včetně prověření vozidla, dovozové technické prohlídky, přihlášení(české RZ a TP).Neplatíte nic navíc., ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asis... (více v detailu)
Hlavní město Praha
653 400
 Kč
Mazda 6 2,5 G194 Rev.TOP 16700km ČR
Před 123 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Vozidlo možno vidět v Auto Palace Spořilov s.r.o.. 1. majitel. Pravidelná údržba v autorizovaném servise. SLEVA AŽ 20000 KČ při FINANCOVÁNÍ od společnosti ŠkoFIN. SLEVA AŽ 10000 KČ na ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
819 900
 Kč
Mazda 2, 1.4i, AUTOMAT
, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ... (více v detailu)
84 000
 Kč
Mazda CX-9, 3.7i 4X4 REVOLUTION TOP 7.MÍST
Před 124 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Možnost dokoupení záruky na všechny součástky až na 48 měsíců. 100% garance na počet ujetých kilometrů.Prověřené vozy společností Cebia s možností nahlédnutí do výpisu Cebia Reportu.Dále si také můžete nechat prověřit vůz vlastním mechanikem či autorizovaným servisem.Vůz původem z Rakouska. K vozidlu druha sada ALU kol. Tato nabídka není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2. Další výbavy: aut. zabrzdění v kopci, AUX,, ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bi-xenony, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná seda... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
398 000
 Kč