Filtry





Mazda CX-3

81 výsledků

Mazda CX-3 , 2.0 Attraction Automat ČR 1.M
Před 60 dny - Moravskoslezský kraj - 420_AUTO_CZ
Zavolejte nám a my Vám zašleme protokol historie vozidla ZDARMA. Vaše stávající auto vykoupíme na protiúčet za nejlepší možnou cenu. Dáme Vám víc přijeďte do Ostravy Vítkovic. Výhodný úvěr ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
424 877
 Kč
Mazda CX-3 2,0 G150 4x4 AT Rev.TOP 1.maj.
Před 63 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Vozidlo možno vidět v Auto Palace Spořilov s.r.o.. 1. majitel. Možnost dokoupení PRODLOUŽENÉ ZÁRUKY až na 4 roky a neomezené km VIN: J... (více v detailu)
Hlavní město Praha
449 900
 Kč
Mazda CX-3 2,0 G150 4x4 AT Rev.TOP 1.maj.
Před 63 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Vozidlo možno vidět v Auto Palace Spořilov s.r.o.. 1. majitel. Možnost dokoupení PRODLOUŽENÉ ZÁRUKY až na 4 roky a neomezené km VIN: J... (více v detailu)
Hlavní město Praha
449 900
 Kč
Mazda CX-3 2.0 i
Před 63 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
365 000
 Kč
Mazda CX-3 2.0 i AWD
Před 63 dny - AUTO_ESA
2016, 110kW, benzín, SUV, 152 232km
365 000
 Kč
Mazda CX-3, TOP výbava
Před 65 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Stav perfektní, druhý majitel, TOP výbava (hlídání mrtvého úhlu, Head-up display..), ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Bezklíčkové ovládání, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, ESP, Head-up display, Hlídání mrtvého úhlu, Isofix, Kožené čalounění, LED světlomety plnohodnotné, Mobilní připojení,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
380 000
 Kč
Mazda CX-3 2,0 G121 Takumi 10 350km! ČR
Před 74 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Vozidlo možno vidět v Auto Palace Spořilov s.r.o.. 1. majitel. Možnost dokoupení PRODLOUŽENÉ ZÁRUKY až na 4 roky a neomezené km VIN: ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
489 900
 Kč
Mazda CX-3, 2.0 Skyactive servisní knížka
Před 86 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
1.majitel,koupené nové v Plzni Aspekta Trading s.r.o.na požádáni poslu odkaz na servisní historii(servisováno v Plzni Aspekta) zimní pneu,střešní nosič Thule, vozidlo je garážované,, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bezpečnostní pískování oken, Centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládá... (více v detailu)
Plzeňský kraj
340 000
 Kč
Mazda CX-3, Mazda CX3 Revolution
Před 87 dny - Středočeský kraj - SAUTO
První majitel, kupováno v ČR. Pravidelný servis. Auto je v pořádku, bez závad. Dvě sady ALU kol, oboje originál Mazda, 16 a 18 palců, zimní/letní. Nekuřácké auto., ABS, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bezpečnostní pískování oken, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Head-up display, Imobilizér, Isofix, Kožené čalounění, Kožené potahy, LED ... (více v detailu)
Středočeský kraj
310 000
 Kč
Mazda CX-3, 2,0 G120 Attraction NAVI ČR
Před 89 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav velmi dobrý,Úvěr možný, Vozidlo možno vidět v Auto Palace Spořilov s.r.o.. 2. majitel. Údržba v autorizovaném servise. SLEVA AŽ 20000 KČ při FINANCOVÁNÍ od společnosti ŠkoFIN. SLEVA AŽ 10000 KČ na FINANCOVANÉ VOZY BONUS AŽ 10000 KČ PŘI VYUŽITÍ PROTIÚČTU VIN : JMZDK6W7601323619, ABS, Alarm, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Isofix, LED adaptivní světlomety, LED denní sv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
299 900
 Kč
Mazda CX-3, Revolution, automat,nebourané
Před 90 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
1. majitel, koupeno v Mazda Aspekta Plzeň + servis pouze v autorizovaném servisu Aspekta, nebourané, udržované, 18 palcová letní alu kola + zimní kola zdarma, barevný head-up displej, přední/zadní parkovací senzory, navigace, prémiový lak červená Soul Red Crystal, centrální zamykání, systém start/stop, tempomat, zadní parkovací kamera, bezklíčový přístup, čalounění - kombinace koženka/látka, LED adaptivní světlomety,, ABS, Automatické svícení, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná z... (více v detailu)
Plzeňský kraj
399 000
 Kč
Mazda CX-3, 2.0 Skyactiv-G, NOVÁ CENA, ČR
Před 103 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Mazda CX-3 je kompaktní SUV, které nabízí atraktivní design a vysokou úroveň bezpečnosti. Tento model je ceněn pro svůj jízdní komfort a širokou škálu výbavy. Tato Mazda CX-3 je rodinné SUV původem z ČR. Je vybavena výkonným benzínovým motorem 2.0 Skyactiv-G, který poskytuje výkon 89 kW. Motor o objemu 1998 ccm poskytuje dostatečný výkon pro všechny vaše cesty. Vybavení tohoto vozu zahrnuje automatickou klimatizaci pro pohodlnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Konektivita s Bluetooth ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
370 000
 Kč
Mazda CX-3 2.0 i Serv.kniha, ČR
Před 115 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
347 000
 Kč
Mazda CX-3 2.0 i
Před 115 dny - AUTO_ESA
2015, 88kW, benzín, SUV, 92 665km
347 000
 Kč
Mazda CX-3, 2.0 Skyactiv-G, NOVÁ CENA
Před 118 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Mazda CX-3 je SUV, které se vyznačuje dynamickým designem a vysokou úrovní bezpečnosti. Tento model je cenově dostupný a nabízí pohodlnou jízdu s širokou výbavou. Tato Mazda CX-3 je rodinné SUV původem z ČR. Je vybavena výkonným benzínovým motorem 2.0 Skyactiv-G o objemu 1998 ccm a výkonu 88 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou. Vybavení tohoto vozu zahrnuje automatickou klimatizaci pro pohodlnou regulaci teploty. Multifunkční kožený volant zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Konektivita s Bluetooth umožňuje snadn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
340 000
 Kč
Mazda CX-3, 2.0i Takumi, ČR,1.maj, ser.kn.
Před 123 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Najeto pouze 24 Tkm! Koupeno nové v Mazda Aspekta! Pravidelně servisováno. Poslední servis při nájezdu 21 600 km v listopadu 2023.Výbava Takumi. Stav najetých kilometrů, původ vozidla a dalších důležitých informací je ověřen společností Cebia. Pro bližší informace kontaktujte prodejce na tel.: +420 775 858 188., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádi... (více v detailu)
Plzeňský kraj
399 000
 Kč
Mazda CX-3, 2.0i/88kw/2017/manuál/2sadykol
Před 125 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Prodám Mazda CX3 88kw 2017, manuál, tažné, letní plus zimní sada kol, nebouráno bez kosmetických vad. Krásný stav vozu Asistovaný komisní prodej AutoBezObalu.cz Exteriér -bez kosmetických vad -originální lak -nebouráno Interiér -po nekuřákovi -vše funkční, nic nevrže, -lehká kosmetika na řadicí páce Hladký chod motoru, výfuk čistý, žádné úniky provozních kapalin, studený start bez problémů. Na podvozku nic neklepe, nemlátí, jede to úplně v pořádku. Výbava: -KESSY - Bezklíčový přístup a startování , -FULL Led světla s AUTOMATICKÝMI dálkovými, přísvit do zatáčky -LANE asist vedení v pruzích -tempomat -Front assist -Čtení dopravních značek -DAB rádio -Parkovací senzory zadní, -Samostmívací zpětné zrcátka, -Vyhřívaná přední sedadla, -Konektivita Bluetooth -Multifunkční volant -Dešťový senzor -Clima 2-zónová -Auto hold - rozjezd do kopce, ABS, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent změny jízdníh... (více v detailu)
Plzeňský kraj
349 000
 Kč
Mazda CX-3, .SKYACTIV-G 121 Center Line
Před 142 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu, s pravidelným servisem. Garance původu, počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola laku, diagnostika, zkušební jízda. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte na naší firmě s kompletními českými doklady od vozidla, které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ). Platba zálohy pouze 10% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů. Cena je konečná, neplatíte nic navíc. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo autohausy. V případě nejasností vozidlo nekoupíme. Za naši službu si účtujeme 3... (více v detailu)
Hlavní město Praha
463 430
 Kč
Mazda CX-3, TAKUMI, odpočet DPH, 1.majitel
Před 143 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
1. majitel, registrace 2019, najeto 67 tis. km, garážované, nejvyšší výbava, paket "TAKUMI", benzín. Zakoupeno v ČR u dealera MAZDA - AUTO JEREMIÁŠOVA s.r.o. Možnost odpočtu DPH. Barva červená "Soul Red Crystal". Nehavarované, perfektní stav vozu, servisní historie, poslední servis 5/2024 (výměna oleje+filtrů). Výbava: Satelitní navigace, bluetooth, kožená vyhřívaná sedadla, head-up display, klimatizace, tempomat, multifunkční kožený volant, el. nastavitelná sedačka řidiče s pamětí, bezklíčkové odemykání a startování vozu, el.okna a el.zrcátka sklopná, isofix, LED světlomety, hlídání mrtvého úhlu, parkovací senzory s integrovanou parkovací kamerou, asistent rozjezdu do kopce, litá kola. Zimní sada kol a bezpečnostní šrouby kol v ceně., ABS, Alarm, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
423 000
 Kč
Mazda CX-3, 2,0 i Emotion 2.ČR PLNÝ SERVIS
Před 143 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav velmi dobrý,Leasing možný,Úvěr možný, VIN: JMZDK6W7610159496 - Vozidlo pravidelně servisováno ve značkovém servise Mazda. -poslední servis výměny oleje 128766Km 12/2023 -v ceně vozu je druhá sada kol na zimních pneumatikách -Údaje obsažené v této kartě vozu, mají informativní charakter. Tato nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 Občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 Občanského zákoníku. Z této informativní nabídky nevzniká nárok na uzavření kupní smlouvy. Auto Jeremiášova si vyhrazuje právo na uzavření veškerých smluvníc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
269 900
 Kč
Mazda CX-3, 2.0i ČR 1.MAJ+KOLA,PERFEKTNÍ
Před 177 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
1.MAJITEL, KOUPENO V ČR. PERFEKTNÍ STAV. PRAVIDELNĚ SERVISOVÁNO. JEŽDĚNO PŘEVÁŽNĚ DELŠÍ TRASY, PROTO JE AUTO VELMI ZACHOVALÉ. VYŠŠÍ SEZENÍ. DOBRÝ VÝHLED Z VOZU. BOHATÁ VÝBAVA. SILNÝ BENZÍNOVÝ MOTOR 2.0i 88 kW. STK DO 04/2026! AUTO JE OBUTO NA ORIGINÁLNÍCH KOLECH - MAZDA + JE K VOZU DRUHÁ SADA HLINÍKOVÝCH KOL. V ROCE 02/2024 PŘI 150 600 KM BYLA DĚLANÁ KOMPLETNÍ GARANČNÍ PROHLÍDKA - VÝMĚNA OLEJE, FILTRŮ A ZADNÍCH BRZD. BĚŽNĚ BEREME AUTA NA PROTIÚČET - PŘÍPADNÝ VÝKUP - PRO NACENĚNÍ VAŠEHO VOZU NÁS KONTAKTUJTE, PROHLÍDKY VOZŮ 7 DNÍ V TÝDNU VČETNĚ VÍKENDŮ A SVÁTKŮ. DOPORUČUJI SI PROHLÍDKU REZERVOVAT TELEFONICKY PŘEDEM, ABYCH SE VÁM MOHL PLNĚ VĚNOVAT. S POZDRAVEM, OSOBNĚ MICHAL BOŽEK, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, A... (více v detailu)
Plzeňský kraj
285 000
 Kč
Mazda CX-3 1.5 i
Před 190 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
270 000
 Kč