Filtry





Land Rover Range Rover Sport 3,0 D300 DYNAMIC SE MY25 SUV
Před 96 dny - Plzeňský kraj - YAUTO
SUV nafta. VŮZ NA CESTĚ - PŘESNÁ DOSTUPNOST NA VYŽÁDÁNÍ - pobočka PLZEŇ. ALU R22, Cold Climate Pack, Towing Pack, Černá střecha, Zatmavená skla, el. posuvné PANORAMA okno, Př. sedadla: výhřev+ chlazení, zadní sedadla vyhřívaná, Bezhlučné dovírání ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 784 166
 Kč
Land Rover Range Rover 4.4 SDV8, Vogue, 4x4 SUV
Před 96 dny - Středočeský kraj - YAUTO
SUV nafta. 100% záruka na původ vozu. 100% záruka na najeté km. Velká výbava Vogue (4x4 vyhřívaná el.ovládaná kožená sedadla s pamětí automatická převodovka panoramatická střecha tažné zařízení na 3500Kg el.kufr dig.klimatizace 19'' Al.kola dotyková navigace vzduchový podvozek prémiové stereo Meridia... (více v detailu)
Středočeský kraj
329 990
 Kč
Land Rover Range Rover Sport 3,0 D300 DYNAMIC SE MY25 SUV
Před 96 dny - Plzeňský kraj - YAUTO
SUV nafta. VŮZ NA CESTĚ - DOSTUPNOST NA VYŽÁDÁNÍ - PRAHA. ALU R22 Cold Climate Pack Towing PACK Comfort PACK el. posuvné PANORAMA střešní okno Tmavá skla el. výsuvné tažné WEBASTO Přední sedadla: výhřev/chlazení Zadní sed.: výhřev Bezhlučné do... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 832 203
 Kč
Land Rover Range Rover Sport 3,0 D300 DYNAMIC SE MY25 SUV
Před 96 dny - Plzeňský kraj - YAUTO
SUV nafta. VŮZ NA CESTĚ - PŘESNÁ DOSTUPNOST NA VYŽÁDÁNÍ - pobočka PLZEŇ. ALU R22 Cold Climate Pack Towing Pack Černá střecha Zatmavená skla el. posuvné PANORAMA okno Př. sedadla: výhřev+ chlazení zadní sedadla vyhřívaná Bezhlučné dovírání dv... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 784 166
 Kč
Land Rover Range Rover Evoque , 2,0 SI4 240k AUTO 4WD DYNAMIC
Před 97 dny - Jihočeský kraj - 420_AUTO_CZ
První majitel Velmi hezký a zachovalý vůz. Garantujeme původ a najeté KM ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
524 999
 Kč
Land Rover Range Rover Sport , SDV6 3.0 HSE Dynamic
Před 98 dny - 420_AUTO_CZ
První majitel Leasing možný Úvěr možný 1.majitel čr V 170 000Km vyměněný motor na záruku v Land Rover HSE Dynamic+ dověry dveří key less go kůže Windsor el. vyhřívaná a chlazená sedadla s pamětí vyhř.zadní sed. panorama střecha 4-zónová klimatizace LED pixel světlomet... (více v detailu)
980 000
 Kč
Land Rover Range Rover Sport , HSE 3.0 SDV6 225kW DPH
Před 98 dny - 420_AUTO_CZ
EV.Č.: 204 | Akční cena při financování: 869 999Kč | Rádi Vám zpracujeme nezávaznou nabídku výhodného financování, pojištění a prodloužené záruky k vozu | Nezávislé osvědčení původu a historie vozu |; 360° monitorovací systém (AVM), adaptivní regulace podvozku, adaptivní tempomat, alu kola, aut. uzávěrka diferenciálu, aut. zabrzdění v kopci, autorádio, AUX, bezklíčové odemykání, bezklíčové startování, bluetooth, denní svícení, digitální přístrojový ští 360° monitorovací systém (AVM); 8x airbag; ABS; adaptivní regulace podvozku; adaptivní tempomat; alu kola; aut. klimatizace; aut. převodovka; aut. uzávěrka diferenciálu; aut. zabrzdění v kopci; autorádio; AUX; bezklíčové odemykání; bezklíčové startování; bluetooth; centrál dálkový; denní svícení; digitální přístrojový štít; dvouzónová klimatizace; el. okna; el. seřiditelná sedadla; el. sklopná zrcátka; el. víko zavazadlového prosto... (více v detailu)
929 999
 Kč
Land Rover Defender TD4 90 E Kahn, Matzker, CZ SUV
Před 99 dny - Moravskoslezský kraj - YAUTO
SUV nafta. Ostrava Termín prohlídky si prosím předem domluvte. Děkujeme.
Moravskoslezský kraj
1 290 000
 Kč
Land Rover Range Rover Sport 3,0 D300 DYNAMIC HSE MY25 SUV
Před 99 dny - Plzeňský kraj - YAUTO
SUV nafta. VŮZ NA CESTĚ - PŘESNÁ DOSTUPNOST NA VYŽÁDÁNÍ - pobočka PLZEŇ. ALU R23 + černé třmeny, COLD Climate Pack, Towing Pack, Convenience Pack, Tmavá skla, Černá střecha, el. posuvné PANORAMA střešní okno, Př. sedadla: výhřev/chlazení/masáže, Digi... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 002 356
 Kč
Land Rover Range Rover Evoque, 2.0TD4 110*4X4*AUTOMAT*NAVI*
Před 100 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Historie a nájezd kilometrů prověřeno společností carVertical na vyžádání lze zaslat mailem, po STK. Tato nabídka má pouze informativní charakter a neslouží jako podklad pro uzavření objednávky. STOP CARS s.r.o. si vyhrazuje právo uzavření všech smluvních vztahů písemně. Další výbavy: AUX,, ABS, Asistent při jízdě ze svahu, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcáte... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
398 000
 Kč
Land Rover Defender TD4 90 E Kahn, Matzker, CZ
Před 100 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
Ostrava, Termín prohlídky si prosím předem domluvte. Děkujeme.. koupeno v GB
Moravskoslezský kraj
1 290 000
 Kč
Land Rover Defender X 90 P400, PANORAMA, HEAD-UP, TAŽNÉ, 360°KAMERA
Před 100 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
První majitel, !!!VOZIDLO V PLNÉ TOVÁRNÍ ZÁRUCE S MOŽNOSTÍ JEJÍHO PRODLOUŽENÍ!!!MOŽNOST ODPOČTU DPH!!! PŘEDNÍ FULL LED MATRIX SVĚTLOMETY S LED DENNÍM SVÍCENÍM, 8MI STUPŇOVÁ AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA S MOŽNOSTÍ MANUÁLNÍHO ŘAZENÍ, SATELITNÍ NAVIGAČNÍ SYSTÉM, 2-ZÓNOVÁ AUTOMATICKÁ KLIMATIZACE, APPLE CARPLAY/ANDROID AUTO, BEZDRÁTOVÉ DOBÍJENÍ MOBILNÍHO TELEFONU, PŘEDNÍ SEDADLA EL. OVLÁDANÁ VYHŘIVANÁ, VENTILOVANÁ A S PAMĚTÍ, BEZKLÍČKOVÉ ODEMYKÁNÍ, ZAMYKÁNÍ A STARTOVÁNÍ KEYLESS, ADAPTIVNÍ VZDUCHOVÝ PODVOZEK, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 099 900
 Kč
Land Rover Evoque 2.0 TD4 Serv.kniha
Před 101 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
460 000
 Kč
Land Rover Defender X 90 P400, PANORAMA, HEAD-UP, TAŽNÉ, 360°KAMERA SUV
SUV benzin. První majitel !!!VOZIDLO V PLNÉ TOVÁRNÍ ZÁRUCE S MOŽNOSTÍ JEJÍHO PRODLOUŽENÍ!!!MOŽNOST ODPOČTU DPH!!! PŘEDNÍ FULL LED MATRIX SVĚTLOMETY S LED DENNÍM SVÍCENÍM 8MI STUPŇOVÁ AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA S MOŽNOSTÍ MANUÁLNÍHO ŘAZENÍ SATELITNÍ NAVIGAČNÍ SYSTÉM 2-ZÓNOVÁ AUTOMATICKÁ KLIMATIZACE NEZÁVISLÉ TOPENÍ APPLE CARPLAY/ANDROID AUTO BEZDRÁTOVÉ DOBÍJENÍ MOBILNÍHO TELEFONU PŘEDNÍ SEDADLA EL. OVLÁDANÁ VYHŘIVANÁ VENTILOVANÁ A S PAMĚTÍ BEZKLÍČKOVÉ ODEMYKÁNÍ ZAMYKÁNÍ A STARTO... (více v detailu)
2 099 900
 Kč
Land Rover Discovery Sport SE D150 SUV
Před 101 dny - Středočeský kraj - YAUTO
SUV nafta. První majitel El. nastavitelná sedadla s pamětí a vyhříváním El. sklopná zrcátka Led světlomety Vyhřívaný volan... (více v detailu)
Středočeský kraj
690 000
 Kč
Land Rover Discovery, 3.0TDV6*AWD*TAŽNÉ*7MÍST*
Před 101 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Historie a nájezd kilometrů prověřeno společností carVertical na vyžádání lze zaslat mailem, pravidelně servisováno, doloženo výpisem Land Rover, vybaveno tažným zařízením, 7místné provedení. Tato nabídka má pouze informativní charakter a neslouží jako podklad pro uzavření objednávky. STOP CARS s.r.o. si vyhrazuje právo uzavření všech smluvních vztahů písemně. Další výbavy: zadní světla LED, AUX,, ABS, Asistent při jízdě ze svahu, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, Dotykové ovládání palubního počí... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
589 000
 Kč
Land Rover Discovery Sport, TD4, Koupeno v ČR
Před 101 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Land Rover Discovery Sport je luxusní SUV, které se pyšní vysokou bezpečností a pohodlnou jízdou. Tento model je ideální pro ty, kteří hledají robustní vůz s prvotřídními jízdními vlastnostmi. Tento Land Rover Discovery Sport je rodinné SUV s automatickou převodovkou a pohonem 4x4. Pochází z ČR a je vybaven úsporným dieselovým motorem TD4 o objemu 1999 ccm a výkonu 110 kW. Poslední servis byl proveden 10. listopadu 2023. Vybavení tohoto vozu zahrnuje xenonové, bi-xenonové a adaptivní světlomety pro optimální viditelnost za všech podmínek. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Vůz je vybaven vyhřívaným předním okne... (více v detailu)
Hlavní město Praha
470 000
 Kč
Land Rover Discovery 3.0TDV6*AWD*TAŽNÉ*7MÍST*
Před 102 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Historie a nájezd kilometrů prověřeno společností carVertical na vyžádání lze zaslat mailem, pravidelně servisováno, doloženo výpisem Land Rover, vybaveno tažným zařízením, 7místné provedení. Tat... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
575 000
 Kč
Land Rover Range Rover Velar 2,0 D200 S AWD MY25* SUV
Před 102 dny - Plzeňský kraj - YAUTO
SUV nafta. PŘESNÁ DOSTUPNOST VOZU NA VYŽÁDÁNÍ - pobočka PLZEŇ. ALU R20, Cold Climate PACK, Driver Assist Pack, Technology PACK, BLACK EXTERIOR Pack, Černá střecha, Podélné střešní nosiče, Tmavá skla, Výhřev sedadel, 3D kamera, HUD, Parkova... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 799 982
 Kč
Land Rover D150 SE AWD Aut 1.maj.
Před 102 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Kompletní servisní historie. Vůz s jasným původem. Dovezeno do ČR prostřednictvím naší společnosti Albion Cars. Po dovozu prochází všechny vozy velmi důkladnou vstupní kontrolou naším autorizovaným servisem Albion Cars. Údaje obsažené v této kartě vozu... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
819 000
 Kč
Land Rover D150 S AWD Aut CZ
Před 102 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Kompletní servisní historie. Vůz s jasným původem. Všechny vozy prochází velmi důkladnou vstupní kontrolou naším autorizovaným servisem Albion Cars. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
749 000
 Kč
Land Rover Range Rover Sport 3.0 SDV6 HSE, Meridian, ČR
Před 103 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
Vaše stávající auto vykoupíme na protiúčet za nejlepší možnou cenu. Dáme Vám víc, přijeďte do Ostravy Vítkovic. Výhodný úvěr na počkání i bez akontace. Auta s jasnou historií... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
489 877
 Kč
Land Rover Range Rover Sport 3.0 SDV6 HSE, Meridian, ČR
Před 103 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
Vaše stávající auto vykoupíme na protiúčet za nejlepší možnou cenu. Dáme Vám víc, přijeďte do Ostravy Vítkovic. Výhodný úvěr na počkání i bez akontace. Auta s jasnou historií... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
489 877
 Kč
Land Rover Range Rover 3.0 TDV6 VOGUE AWD AUT CZ
Před 103 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
Kompletní servisní historie. Vůz s jasným původem. Všechny vozy prochází velmi důkladnou vstupní kontrolou naším autorizovaným servisem Albion Cars. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nem... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 299 000
 Kč