Filtry





Land Rover Range Rover Sport

151 výsledků

Jihočeský kraj
799 900
 Kč
Land Rover Range Rover Sport , 3,0 D300 HSE Dynamic,1Maj, ČR
Před 73 dny - Moravskoslezský kraj - 420_AUTO_CZ
První majitel Koupeno nové v ČR 1. majitel odpočet DPH výbava HSE Dynamic nez. topení s DO activity key tovární záruka do 100.000km/4-2025 v případě využití financování od Land Rover finace prodloužená záruka ZDARMA Veškeré údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 499 000
 Kč
Land Rover Range Rover Sport , 3,0 SDV6,HSE Dynamic,1M,ČR,DP
Před 73 dny - Moravskoslezský kraj - 420_AUTO_CZ
První majitel Koupeno nové v ČR 1. Majitel možnost odpočtu DPH servisováno výbava HSE -Dynamic vozidlo nestojí na prodejně pro prohlídku nás kontaktujte s předstihem v případě využití financování od Land Rover finace prodloužená záruka ZDARMA Veškeré údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charak... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
999 000
 Kč
Land Rover Range Rover Sport , 3,0 D250 HSE,1maj,ČR,DPH,Taž
Před 73 dny - Moravskoslezský kraj - 420_AUTO_CZ
První majitel Koupeno nové v ČR 1. majitel odpočet DPH servisováno výbava HSE odnímatelné tažné zařízení na 3.500kg. v případě využití financování od Land Rover finace prodloužená záruka ZDARMA Vozidlo nestojí na prodejně pro prohlídku nás prosím kontaktujte s předstihemVeškeré údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze infor... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 049 000
 Kč
Land Rover Range Rover Sport , 3,0 TDV6 183kw,HSE 1.Maj,ČR,
Před 73 dny - Moravskoslezský kraj - 420_AUTO_CZ
První majitel Koupeno nové v ČR 1. majitel servisováno výbava HSE head up displej audio Meridian atraktivní barevná kombinace nelze odečíst DPH v případě využití financování od Land Rover finace prodloužená záruka ZDARMA Veškeré údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejso... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
999 000
 Kč
Land Rover Range Rover Sport 3,0 D250 DYNAMIC SE MY25 SUV
Před 74 dny - Plzeňský kraj - YAUTO
SUV nafta. VŮZ NA CESTĚ - DOSTUPNOST NA VYŽÁDÁNÍ - PRAHA. ALU R21+ Červené třmeny COLD Climate Pack Towing Pack Convenience Pack Pevné PANORAMA střešní okno Tmavá skla Černý strop Všechna sedadla: vyhřívaná Bezhlučné dovírání dveří el. výsuvné ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 498 551
 Kč
Land Rover Range Rover Sport 3,0 D300 DYNAMIC SE MY25 SUV
Před 74 dny - Plzeňský kraj - YAUTO
SUV nafta. NA CESTĚ - PŘESNÁ DOSTUPNOST NA VYŽÁDÁNÍ - pobočka PLZEŇ. ALU R22 COLD Climate Pack Comfort Pack Towing Pack WEBASTO el. posuvné PANORAMA střešní okno Tmavá skla Př. sedadla: výhřev/chlazení zadní sed.: výhřev 4-zónová A/C el. výsuvn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 854 436
 Kč
Land Rover Range Rover Sport 3,0 D350 AUTOBIOGRAPHY MY24* SUV
Před 74 dny - Plzeňský kraj - YAUTO
SUV nafta. PŘESNÁ DOSTUPNOST NA VYŽÁDÁNÍ - pobočka PLZEŇ. natáčecí zadní náprava, ALU R22, STORMER Handling Pack, COLD Climate Pack, HOT Climate Pack, BLACK Pack, WEBASTO, el. PANORAMA okno, Př. sedadla: výhřev/chlazení/masáže, ZADNÍ sed.: ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 472 912
 Kč
Land Rover Range Rover Sport 2,7 HSE SUV
Před 76 dny - Liberecký kraj - YAUTO
SUV nafta. / vozidlo již registrováno v ČR / možnost úvěru i prot... (více v detailu)
Liberecký kraj
180 000
 Kč
Land Rover Range Rover Sport 2,7 HSE
Před 76 dny - Liberecký kraj - CARS_CZ
/ vozidlo již registrováno v ČR / možnost úvěru i protiúčet za Vaše vozi... (více v detailu)
Liberecký kraj
180 000
 Kč
Land Rover Range Rover Sport 2,7 HSE SUV
Před 77 dny - Liberecký kraj - YAUTO
SUV nafta. / vozidlo již registrováno v ČR / možnost úvěru i prot... (více v detailu)
Liberecký kraj
180 000
 Kč
Land Rover Range Rover Sport, 3,0 TDV6 SE AUTO
Před 78 dny - Zlínský kraj - SAUTO
Vozidlo v komisním prodeji s kompletní servisní historií k vidění na našem showroomu. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat., ABS, Bezklíčkové ovládání, Bi-xenony, Bluetooth, Centrální zamykání, Dojezdové rezervní kolo, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, Isofix, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Originální autorádio, Palubní počítač, Parkovací k... (více v detailu)
Zlínský kraj
449 000
 Kč
Land Rover Range Rover Sport 3,0 TDV6 180kW 4x4 SPORT HSE SUV
Před 80 dny - Kraj Vysočina - YAUTO
SUV nafta. Leasing možný Úvěr možný VE 197.000KM VYMĚNĚNÝ MOTOROVÝ OLEJ VČ. FILTRŮ - MOŽNOST ODPOČTU DPH - WEBASTO... (více v detailu)
Kraj Vysočina
302 500
 Kč
Land Rover Range Rover Sport 3,0 D300 DYNAMIC HSE / SATIN E SUV
Před 80 dny - Plzeňský kraj - YAUTO
SUV nafta. PŘESNÁ DOSTUPNOST NA VYŽÁDÁNÍ - SHOWROOM PLZEŇ. Matná ochranná fólie z výroby, ALU R23, Cold Climate Pack, Hot Climate Pack, Black Pack, Černá střecha, Tmavá skla, WEBASTO, el. posuvné PANORAMA okno, el. výsuvné tažné, všechna sed... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 247 074
 Kč
Land Rover Range Rover Sport 3,0 D300 DYNAMIC HSE / SATIN Ed.* SUV
Před 80 dny - Plzeňský kraj - YAUTO
SUV nafta. PŘESNÁ DOSTUPNOST NA VYŽÁDÁNÍ - SHOWROOM PLZEŇ. Matná ochranná fólie z výroby ALU R23 Cold Climate Pack Hot Climate Pack Black Pack Černá střecha Tmavá skla WEBASTO el. posuvné PANORAMA okno el. výsuvné tažné všechna sedadl... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 247 074
 Kč
Land Rover Range Rover Sport, 5.0 V8 S/C Vogue 4WD A/T
Před 80 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Zkušební jízda je samozřejmostí. Možností je kontrola vozu v autorizovaném servise nebo na STK.Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření kupní smlouvy. Další výbavy: zadní světla LED,, ABS, Adaptivní regulace podvozku, Android Auto, Apple Car Play, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 413 159
 Kč
Land Rover Range Rover Sport, 3,0 TDV6 180kW 4x4 SPORT HSE
Před 80 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Stav dobrý,Leasing možný,Úvěr možný, VE 197.000KM VYMĚNĚNÝ MOTOROVÝ OLEJ VČ. FILTRŮ - MOŽNOST ODPOČTU DPH - WEBASTO - PŘEDNÍ I ZADNÍ VYHŘÍVANÉ SEDAČKY - ZADNÍ I PŘEDNÍ PARKOVACÍ SENZORY - POHON 4x4 - PARKOVACÍ KAMERA - POTAHY KŮŽE, ABS, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent rozjezdu do kopce, Automatická uzávěrka diferenciálu, Automatické přepínání dálkových světel, Bi-xenony, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Kožené potahy, LED denní svícení, Litá kola, Mlhovky, M... (více v detailu)
Kraj Vysočina
326 700
 Kč
Land Rover Range Rover Sport, 3.0 HSE Dynamic *Kůže*Kamera*
Před 82 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu: pravidelný servis, garance původu i počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola tloušťky laku, diagnostika, zkušební jízda, optická kontrola. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte v naší firmě s kompletními českými doklady které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ a TP). Záloha předem pouze 5% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů, doplatek při převzetí, kontrola ve Vašem servisu v Praze možná. Cena inzerovaného vozidla je včetně všech výše uvedených služeb. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo větší autohausy. Pošlete nám odkaz nebo specifikaci a my Vám nezávazně zašleme kalkulaci. Široký výběr vozidel, lepší technický stav, nižší ceny, záruka na skryté vady 6 měsíců., ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 669 800
 Kč
Land Rover Range Rover Sport, P400e HSE*Kůže*360°*Navi*Led*
Před 82 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu: pravidelný servis, garance původu i počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola tloušťky laku, diagnostika, zkušební jízda, optická kontrola. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte v naší firmě s kompletními českými doklady které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ a TP). Záloha předem pouze 5% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů, doplatek při převzetí, kontrola ve Vašem servisu v Praze možná. Cena inzerovaného vozidla je včetně všech výše uvedených služeb. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo větší autohausy. Pošlete nám odkaz nebo specifikaci a my Vám nezávazně zašleme kalkulaci. Široký výběr vozidel, lepší technický stav, nižší ceny, záruka na skryté vady 6 měsíců., 360° monitorovací systém (AVM), ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 633 500
 Kč
Land Rover Range Rover Sport P400 AUTOBIOGRAPHY AWD AUT
Před 87 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Nový vůz bez registrace, ihned k odběru. Původní cena vozu: 3.659.000 Kč vč. DPH. Č. obj.: 17733751. Nový Range Rover Sport, model 2024 ve výbavě AUTOBIOGRAPHY s motorizací P400. Přesnou specifikaci vozu Vám rádi zašleme. Využijte výhodné nabídky značkového financování Jaguar & Land Rover ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 559 000
 Kč
Land Rover Range Rover Sport 5.0 V8 P525 HSE CZ SERVIS TOP!
Před 87 dny - Plzeňský kraj - CARS_CZ
10/2020, 100% CEBIA, PRAVIDELNÝ SERVIS ORG. LR, PANORAMA, KAMERA 360, PRUHY, MRTVÝ ÚHEL, ADAPTIVNÍ TEMPOMAT, TAŽNÉ, VZDUCH, DOVĚRY, LED SVĚTLOMETY, EL. VÍKO KUFRU, VYHŘÍVANÝ VOLANT, KO... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 199 000
 Kč
Land Rover Range Rover Sport, 4,4 SDV8 Autobiography,1.maj
Koupeno nové v ČR, 1. majitel, servisováno, možnost odpočtu DPH, výbava Autobiography, sada kompletních zimních Alu kol, ventilace předních sedadel, el. výsuvné tažné zařízení, vůz v komisním prodeji.*Veškeré údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou tak ve smyslu občanského zákoníku: (i) návrhem na uzavření smlouvy dle § 1731 a § 1732; ani (ii) veřejným příslibem dle § 1733. Uveřejněním tohoto inzerátu nevzniká uživateli služby ani jakýmkoli třetím osobám nárok na uzavření smlouvy, zejména se vylučuje aplikace § 1732 odst. 2 občanského zákoníku. Další výbavy: AUX, el. tažné zařízení,, ABS, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Bi-xenony, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná z... (více v detailu)
799 000
 Kč
Land Rover Range Rover Sport 3,0 D250 DYNAMIC SE MY25 SUV
Před 88 dny - Plzeňský kraj - YAUTO
SUV nafta. VŮZ VE VÝROBĚ - PŘESNÁ DOSTUPNOST NA DOTAZ - pobočka PLZEŇ. ALU R21, střecha v barvě vozu, Tvrzená boční skla, Výhřev všech sedadel, Interaktivní displej řidiče, 3D prostorová kamera, Rozšířené kožené čalounění, Me... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 457 367
 Kč
Land Rover Range Rover Sport 3,0 HSE 180Kw KŮŽE,AKCE!! SUV
Před 92 dny - Zlínský kraj - YAUTO
SUV nafta. PĚKNÝ,ČISTÝ,UDRŽOVANÝ VŮZ ,ATRAKTIVNÍ SUV,NEHAVAROVÁNO,PRAVIDELNÝ SERVIS,SERVISNÍ KNIHA,VOZIDLO GARÁŽOVANÉ,UDRŽOVANÉ!!! PO ... (více v detailu)
Zlínský kraj
259 500
 Kč
Land Rover Range Rover Sport 3,0 D300 DYNAMIC SE MY25 SUV
Před 96 dny - Plzeňský kraj - YAUTO
SUV nafta. VŮZ NA CESTĚ - PŘESNÁ DOSTUPNOST NA VYŽÁDÁNÍ - pobočka PLZEŇ. ALU R22, Cold Climate Pack, Towing Pack, Černá střecha, Zatmavená skla, el. posuvné PANORAMA okno, Př. sedadla: výhřev+ chlazení, zadní sedadla vyhřívaná, Bezhlučné dovírání ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 784 166
 Kč